Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Newcastle odnio pobjedu kod Boltona i došao na samo 4 boda od Chelseaja, prvi strijelac Ben Arfa a drugog zakljuÄite sami :lol:

Liverpool X, znači ostaju 3 boda iza Chelseaja B)

Brate mijenjam misljenje i Demba Bi !

Lik je zvijer , ali ipak mislim da nije za Chelsea !

Chelsea da je osvojio 6 bodova protiv Fulhama i Wigana , imali bi neku nadu ovako do kraja grcevita borba za ligu prvaka ( kako to tuzno zvuci) !

Keep The Blue Flag Flying High !

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Mi sve vise licimo na Liverpool, nazalost!

Trenutno su i Tottenham i Arsenal bolji od nas, dok dvojac iz Manchestera nije vrijedan poredjenja sa nama.

Da li je moguce da ovakvu gresku napravi Webb lol (na 40 sec)

http://www.youtube.com/watch?v=kON_xohysGQ&feature=g-u&context=G24fb8f0FUAAAAAAAAAQ

Moze nas samo cudo izvuc, al jos ima nade, bar ona zadnja umire, januar cini cuda..:D

Vodi Tottenham, Bale zabio.

Oni ce slaviti i pobjeci nam, ali jbg, dovoljno je sto su Arsenal i Liverpool remizirali...

Ali Kokoske igraju 3 puta brze od nas.

Mozemo se nadat nekom kiksu Uniteda..

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/jedanaest-igraca-manchester-uniteda-povrijedjeno/111227164

nema tu kiksa , Ferguson je njima trener , covjek ne koristi berbatova ubaci ga jednu utakmicu 3 gola momak rokne , ja sam siguran da United uzima ligu....

nema tu kiksa , Ferguson je njima trener , covjek ne koristi berbatova ubaci ga jednu utakmicu 3 gola momak rokne , ja sam siguran da United uzima ligu....

ma znam, sve to stoji, i ja mislim da ce United odbranit titulu.. ali eto mozemo se nadat :)

Cujem da je Hennesey radio Äuda protiv Arsenala, ima možda neki link s njegovim obranama?Ova đubrad sa Dnevnik.hr stavi takav naslov,a onda sam stave golove i crveni. :angry:

Cujem da je Hennesey radio čuda protiv Arsenala, ima možda neki link s njegovim obranama?Ova đubrad sa Dnevnik.hr stavi takav naslov,a onda sam stave golove i crveni. :angry:

http://www.goalsarena.org/video/england-barclays-premier-league/27-12-2011-arsenal-1-1-wolves_en.html

Eto highlights.

Demba ako ne zabiješ danas letiš nazad u Afriku, 50 kuna sam stavio. Ajmo NCU ;)

Ma da nema Cabayea ni Demba Ba ni cijeli Newcastle ne bi licili ni na sta :)

• Autor

Ljudi treba biti jako oprezan. Arsenal nam je postao, teška srca ovo govorim, velika konkurencija. Za par dana će u njihovom sastavu opet biti legendarni Thierry Henry:

http://www.index.hr/sport/clanak/wenger-najavio-povratak-henryja-u-arsenal-moramo-odraditi-jos-papirologiju-/591166.aspx

...a samo su dva boda iza nas. Ako ne dovedemo BAREM Cahilla što sluti AVB, teško nam se piše.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.