Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Haha, ustvari to je postao jedan tip sa sportsport.ba pa sam ja samo prekopirao ovdje jer mi se činilo interesantno i korisno. Uglavnom, imam sad nekih malih belaja sa štopanjem i smetnjama prilikom gledanja programa, ali nadam se da će se to vremenom popraviti. :)

Ko god ima problema sa streamovima trebalo bi da obrati pažnju na gornji post.

Ovo je Marino postavio u grupi CB.com Administracija još prije 5 dana... Ja gledao i Leverkusen i današnju preko ovoga... Svrati ponekad do grupe xD

kad smo kod toga kako ja nemam pristup jer san ga bia ima

• Autor

Nakon jučerašnje pobjede Chelseaja, remija Arsenala, remija Manchester Uniteda, pobjede Hotspura stanje na ljestvici je sljedeće:

1 Manchester City 12 11 1 0 42 11 +31 34

2 Manchester United 13 9 3 1 30 13 +17 30

3 Tottenham Hotspur 12 9 1 2 26 16 +10 28

4 Newcastle United 13 7 5 1 19 12 +7 26

5 Chelsea 13 8 1 4 28 17 +11 25

6 Arsenal 13 7 2 4 26 23 +3 23

7 Liverpool 12 6 4 2 16 11 +5 22

8 Everton 12 5 1 6 15 16 −1 16

Još uvijek smo peti, ali ja vjerujem da ćemo do kraja sezone biti treći ili četvrti u slučaju neke velike sreće možda i drugi, ako United i Hotspur padnu u formi (mada u to baš i ne vjerujem). Newcastle ide lagano prema dolje jer se sada nalaze u razdoblju pravih i teških utakmica za njih. Do sad su sve imali lagane protivnike, ali sad dolazi težak period za njih i mislim da će završiti i iza Arsenala. Sve sam više uvjeren da Cityju nitko i ništa ne stoji na putu ka tituli prvaka. Chelsea će se bazirati u Engleskoj na FA i Carling kup, a u Europi na LP naravno, samo se na zimu mora u shopping.

13. kolo:

Liverpool - Man City

14. kolo:

Newcastle - Chelsea

Man City - Norwich

Tottenham - Bolton

Wigan - Arsenal

Aston Villa - Man Utd

Fulham - Liverpool

15. kolo:

Arsenal - Everton

Liverpool - QPR

Man Utd - Wolverhampton

Norwich - Newcastle

Stoke - Tottenham

Chelsea - Man City

16. kolo:

Newcastle - Swansea

Wigan - Chelsea

QPR - Man Utd

Aston Villa - Liverpool

Tottenham - Sunderland

Man City - Arsenal

17.kolo:

Aston Villa - Arsenal

Man City - Stoke

Newcastle - WBA

Fulham - Man Utd

Wigan - Liverpool

Tottenham - Chelsea

18.kolo:

Chelsea - Fulham

Arsenal - Wolves

Bolton - Newcastle

Liverpool - Blackburn

Man Utd - Wigan

WBA - Man City

Norwich - Tottenham

19.kolo:

Liverpool - Newcastle

Man Utd - Blackburn

Arsenal - QPR

Chelsea - Aston Villa

Swansea - Tottenham

Sunderland - Man City

+

Tottenham - Everton (nadoknada)

Znači, ovako vodeće ekipe stoje sa nadolazećim susretima:

Man City: Liverpool (A), Norwich (H), Chelsea (A), Arsenal (H), Stoke (H), WBA (A), Sunderland (A)

Man Utd: Aston Villa (A), Wolverhampton (H), QPR (A), Fulham (A), Wigan (H), Blackburn (H)

Tottenham: Bolton (H), Stoke (A), Sunderland (H), Chelsea (H), Norwich (A), Swansea (A), Everton (H)

Newcastle: Chelsea (H), Norwich (A), Swansea (H), WBA (H), Bolton (A), Liverpool (A)

Chelsea: Newcastle (A), Man City (H), Wigan (A), Tottenham (A), Fulham (H), Aston Villa (H)

Liverpool: Man City (H), Fulham (A), QPR (H), Aston Villa (A), Wigan (A), Blackburn (H), Newcastle (H)

Arsenal: Wigan (A), Everton (H), Man City (A), Aston Villa (A), Wolves (H), QPR (H)

Napomena: Bold je samo radi čitljivosti.

Naredne dvije tekme su od ogromne važnosti. Sa 6 bodova iz ta dva meča, te pobjedama protiv scousera u CC i Valencie u LP sigurno bismo se vratili na pravi put. :)

Man City ima 7 utakmica, od toga su 4 lagane koje bi trebali pobijediti, a u dvobojima sa Liverpoolom, Chelseajem i Arsenalom očekujem da pokupe recimo 5 bodova, pa ćemo im dati - 17 bodova.

Man Utd se riješio svih teških utakmica i dolazi im vrijeme kada će im najteži protivnici biti nejaka Aston Villa. Realno je za očekivati da će kiksati možda jednu utakmicu i odigrati X, ali ipak evo - 18 bodova.

Tottenham uz preostalih šest utakmica, mora nadoknaditi i zaostalu utakmicu s Evertonom, očekujem X protiv Stokea u gostima, još protiv nekoga X, možda protiv Evertona, te u slučaju da izgube od Chelseaja doma, ostaje im - 16 bodova.

Newcastle je ušao u teško razdoblje, no već su se suočili sa Manchesterima, pa im od teških dvoboja preostaju Chelsea i Liverpool. Sa svim plusevima i minusima, od njih se teško može očekivati više od 3 pobjede i 2 remija u narednih 6 utakmica. Zaključak - 11 bodova.

Chelsea je također u teškom razdoblju, ne samo po utakmicama nego i po formi, što će trebati promijeniti s obzirom na nadolazeće susrete protiv Newcastlea, Cityja i Tottenhama. Ukoliko bismo se vratili, te ugrabili bar 5 pobjeda u 6 utakmica, zaradili bismo još - 15 bodova.

Liverpool će danas doma pokušati srušiti Cityja, a ukoliko im to uspije, mogli bi lako izvući još 5 pobjeda u narednim laganim utakmicama. Od njih očekujem otprilike - 16 bodova.

Arsenal s obzirom na njihove padove forme može očekivati max. - 11 bodova.

Znači, po ovim nekim prognozama, situacija na tablici trebala bi ovako izgledati:

Man City ..51

Man Utd ..48

Tott'ham ..44

Chelsea ..40

Liverpool .38

New Utd ..37

Arsenal ..34

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.