26. novembar 2011.14 god. comment_8468 Hvala Brate Ovo ti je najbolji post ! NMG da vjerujem koliko je ovo DOBRO ! :D Prijavi
26. novembar 2011.14 god. comment_8470 Ne mogu ti zahvaliti kako treba, hvala buraz na ovome :D Prijavi
26. novembar 2011.14 god. comment_8471 Haha, ustvari to je postao jedan tip sa sportsport.ba pa sam ja samo prekopirao ovdje jer mi se činilo interesantno i korisno. Uglavnom, imam sad nekih malih belaja sa štopanjem i smetnjama prilikom gledanja programa, ali nadam se da će se to vremenom popraviti. :) Ko god ima problema sa streamovima trebalo bi da obrati pažnju na gornji post. Prijavi
26. novembar 2011.14 god. comment_8472 Wisey ovo fantastično, netreba ti kabelska, sve te programe imas tu :D Prijavi
26. novembar 2011.14 god. comment_8473 I ja imam malih problema sa stopanjem, ali vjerovatno je do utorrenta, skida mi se nesto vazno, pa necu da prekidam :D Prijavi
26. novembar 2011.14 god. comment_8474 Imam i ja isti problem steka (stopa) ako neko to napravi neka ovdje stavi da i ostali naprave sebi ! :D Prijavi
26. novembar 2011.14 god. comment_8477 Moguće da je do konekcije, tj. kvalitete internet paketa koje imamo. :mellow: Prijavi
26. novembar 2011.14 god. comment_8480 Ma jebo offtopic da je meni ovo nastimati ! Kod mene 6Mbps brzina interneta , mislim da nije do toga -_- Prijavi
26. novembar 2011.14 god. comment_8484 Ne znam onda. Meni sa strane u donjem desnom ćošku nešto 'učitava' i tad zaštopa slika. Prijavi
26. novembar 2011.14 god. comment_8486 Ne znam onda. Meni sa strane u donjem desnom ćošku nešto 'učitava' i tad zaštopa slika. I meni je isto tako :P Prijavi
26. novembar 2011.14 god. comment_8497 Meni klizi ko podmazano, idealno je :) A Arsenala majko moja, svaki komentar bi bio suvišan. Prijavi
26. novembar 2011.14 god. comment_8505 Sanjao sam o ovome, hvala ti do neba, radi odlicno. Ovo je Marino postavio u grupi CB.com Administracija još prije 5 dana... Ja gledao i Leverkusen i današnju preko ovoga... Svrati ponekad do grupe xD Prijavi
26. novembar 2011.14 god. comment_8506 Ovo je Marino postavio u grupi CB.com Administracija još prije 5 dana... Ja gledao i Leverkusen i današnju preko ovoga... Svrati ponekad do grupe xD kad smo kod toga kako ja nemam pristup jer san ga bia ima Prijavi
26. novembar 2011.14 god. comment_8521 A zato je meni danas ovo stopalo, proculo se, svi navalili odjednom :) Prijavi
26. novembar 2011.14 god. comment_8527 evo maloprije ja gledao ovu uefalonu, nimalo, isljucite torrente i ostale programcice, ide ko podmazano. Prijavi
27. novembar 2011.14 god. Autor comment_8533 Danas ne radi...nadam se da je privremenog karaktera to što ne radi, valjda će proraditi :( Prijavi
27. novembar 2011.14 god. Autor comment_8536 Nakon jučerašnje pobjede Chelseaja, remija Arsenala, remija Manchester Uniteda, pobjede Hotspura stanje na ljestvici je sljedeće: 1 Manchester City 12 11 1 0 42 11 +31 34 2 Manchester United 13 9 3 1 30 13 +17 30 3 Tottenham Hotspur 12 9 1 2 26 16 +10 28 4 Newcastle United 13 7 5 1 19 12 +7 26 5 Chelsea 13 8 1 4 28 17 +11 25 6 Arsenal 13 7 2 4 26 23 +3 23 7 Liverpool 12 6 4 2 16 11 +5 22 8 Everton 12 5 1 6 15 16 −1 16 Još uvijek smo peti, ali ja vjerujem da ćemo do kraja sezone biti treći ili četvrti u slučaju neke velike sreće možda i drugi, ako United i Hotspur padnu u formi (mada u to baš i ne vjerujem). Newcastle ide lagano prema dolje jer se sada nalaze u razdoblju pravih i teških utakmica za njih. Do sad su sve imali lagane protivnike, ali sad dolazi težak period za njih i mislim da će završiti i iza Arsenala. Sve sam više uvjeren da Cityju nitko i ništa ne stoji na putu ka tituli prvaka. Chelsea će se bazirati u Engleskoj na FA i Carling kup, a u Europi na LP naravno, samo se na zimu mora u shopping. Prijavi
27. novembar 2011.14 god. comment_8538 ako bi do januarskog prelaznog roka bili 2 sa zaostatkom za Cityiem od oko 7 bodova ili eventualno 3 za zaostatkom od 10 bodova za Citiyem a 2-3 boda za Unitedom ja bi bio zadovoljan i ako se dobro obavi kupovina u januaru kupe pravi igraci mogli bi se nadati tituli... Prijavi
27. novembar 2011.14 god. comment_8545 13. kolo: Liverpool - Man City 14. kolo: Newcastle - Chelsea Man City - Norwich Tottenham - Bolton Wigan - Arsenal Aston Villa - Man Utd Fulham - Liverpool 15. kolo: Arsenal - Everton Liverpool - QPR Man Utd - Wolverhampton Norwich - Newcastle Stoke - Tottenham Chelsea - Man City 16. kolo: Newcastle - Swansea Wigan - Chelsea QPR - Man Utd Aston Villa - Liverpool Tottenham - Sunderland Man City - Arsenal 17.kolo: Aston Villa - Arsenal Man City - Stoke Newcastle - WBA Fulham - Man Utd Wigan - Liverpool Tottenham - Chelsea 18.kolo: Chelsea - Fulham Arsenal - Wolves Bolton - Newcastle Liverpool - Blackburn Man Utd - Wigan WBA - Man City Norwich - Tottenham 19.kolo: Liverpool - Newcastle Man Utd - Blackburn Arsenal - QPR Chelsea - Aston Villa Swansea - Tottenham Sunderland - Man City + Tottenham - Everton (nadoknada)Znači, ovako vodeće ekipe stoje sa nadolazećim susretima: Man City: Liverpool (A), Norwich (H), Chelsea (A), Arsenal (H), Stoke (H), WBA (A), Sunderland (A) Man Utd: Aston Villa (A), Wolverhampton (H), QPR (A), Fulham (A), Wigan (H), Blackburn (H) Tottenham: Bolton (H), Stoke (A), Sunderland (H), Chelsea (H), Norwich (A), Swansea (A), Everton (H) Newcastle: Chelsea (H), Norwich (A), Swansea (H), WBA (H), Bolton (A), Liverpool (A) Chelsea: Newcastle (A), Man City (H), Wigan (A), Tottenham (A), Fulham (H), Aston Villa (H) Liverpool: Man City (H), Fulham (A), QPR (H), Aston Villa (A), Wigan (A), Blackburn (H), Newcastle (H) Arsenal: Wigan (A), Everton (H), Man City (A), Aston Villa (A), Wolves (H), QPR (H) Napomena: Bold je samo radi čitljivosti. Prijavi
27. novembar 2011.14 god. comment_8555 Naredne dvije tekme su od ogromne važnosti. Sa 6 bodova iz ta dva meča, te pobjedama protiv scousera u CC i Valencie u LP sigurno bismo se vratili na pravi put. :) Prijavi
27. novembar 2011.14 god. comment_8557 Man City ima 7 utakmica, od toga su 4 lagane koje bi trebali pobijediti, a u dvobojima sa Liverpoolom, Chelseajem i Arsenalom očekujem da pokupe recimo 5 bodova, pa ćemo im dati - 17 bodova. Man Utd se riješio svih teških utakmica i dolazi im vrijeme kada će im najteži protivnici biti nejaka Aston Villa. Realno je za očekivati da će kiksati možda jednu utakmicu i odigrati X, ali ipak evo - 18 bodova. Tottenham uz preostalih šest utakmica, mora nadoknaditi i zaostalu utakmicu s Evertonom, očekujem X protiv Stokea u gostima, još protiv nekoga X, možda protiv Evertona, te u slučaju da izgube od Chelseaja doma, ostaje im - 16 bodova. Newcastle je ušao u teško razdoblje, no već su se suočili sa Manchesterima, pa im od teških dvoboja preostaju Chelsea i Liverpool. Sa svim plusevima i minusima, od njih se teško može očekivati više od 3 pobjede i 2 remija u narednih 6 utakmica. Zaključak - 11 bodova. Chelsea je također u teškom razdoblju, ne samo po utakmicama nego i po formi, što će trebati promijeniti s obzirom na nadolazeće susrete protiv Newcastlea, Cityja i Tottenhama. Ukoliko bismo se vratili, te ugrabili bar 5 pobjeda u 6 utakmica, zaradili bismo još - 15 bodova. Liverpool će danas doma pokušati srušiti Cityja, a ukoliko im to uspije, mogli bi lako izvući još 5 pobjeda u narednim laganim utakmicama. Od njih očekujem otprilike - 16 bodova. Arsenal s obzirom na njihove padove forme može očekivati max. - 11 bodova. Znači, po ovim nekim prognozama, situacija na tablici trebala bi ovako izgledati: Man City ..51 Man Utd ..48 Tott'ham ..44 Chelsea ..40 Liverpool .38 New Utd ..37 Arsenal ..34 Prijavi
27. novembar 2011.14 god. comment_8578 Evo stream onaj za VLC, malo stekaju neki kanali al eto: http://www.2shared.com/document/TY-qvgnL/domaci_kanali.html Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.