Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Ne vjerujem da će se quadruple desiti. City je favorit u PL, u kupu nemaju veće šanse od nas, a u LP je uvijek sve moguće. Ni City na vrhuncu u slabijoj konkurenciji nije uspio, ne vjerujem da će i oni. Šanse naravno postoje.

Konate je zadnje dvije sezone bio konstantno povrijeđen, zato je svima bio rizik da ga uzmu.

Ronaldo natrpao najlošiji tim u ligi i De Gea ih spasio u nekim situacijama. Norwich je zaslužio više od 0 bodova na dvije utakmice protiv njih. Ne zaslužuju više od Konferencijske Lige. Arsenal prodao komplet klupu na zimu i sad kad imaju 3-4 povrede nema im ko igrati. Otkako se Albert Sambi Lokonga vratio u prvih 11 imaju 3 poraza na 3 utakmice.

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Upravu je Adi, Konate je bio velika kocka. Pratio sam ja i njega i Upamecana pomalo. Dvije sezone prije nego što će doći u Lpool se nije sastavio zbog povreda, kad je igrao bio je solidan, dobar kao Upamecano... Velika je to kocka bila mlad igrač plus povrede rijetko kad to izađe na dobro. Slično će sada biti sa Fofanom.

Draže mi je što je Lpool u finalu od City-a, nekako nam možda i više leže trenutno. Protiv Citya ove sezone smo uvijek ispadali jako loši za razliku od prošle, moguće da ih je dodatno motivisalo kako smo ih izguzili na kraju prošle sezone. Neki kažu da se Pepu odbilo od glavu rotiranje ali ti kad pogledaš taj sastav, nemaš mu šta zamjeriti, jedino recimo Zinchenko ali opet nije ni on neka ojebina od igrača sad...

Solidan igrač ali igra po sistemu toplo-hladno, tako da će vjerovatno zauvijek ostati samo solidan. Sa druge strane jako se teško nametnuti u ekipi kao što je City i igrati iz sedmice u sedmicu. Nikada neću zaboraviti kada je imao onu jako dobru sezonu pa su svi odmah skočili i mislili da je to to, zamijena za Kuna se već pronašla i odmah igra na njegovom nivou, smiješno...

Mene je iznenadilo to što se on nekako više odlučio da bude krilo a ne napadač

Eto ne znam za druge ali meni je G.Jesus dobar igrac. Bez zajebancije mislim da je dobar ali ga i Pep malo jebe sa stalnim rotiranjem. Pa Jesus je protiv nas uvijek bio dobar, skoro svaku utakmicu je imao ili kljucno dodavanje ili gol.

Nisu igrači koji su igrali protiv Liverpoola loši, ali je sastav bio neizbalansiran. Odbrana, Fernandinho i 5 izuzetno ofanzivnih igrača. Od standardne trojke na sredini Rodri, Gundogan, De Bruyne nije igrao nijedan. Zbog toga su ih pojeli na sredini.

Jesus je dobar i ništa više. Zna se kretati, zna kombinovati, dobar je za pressing, ali sveukupno ni blizu vrhunskim napadačima. Zamjena za Kuna će biti Haaland ako dođe.

Samo da podsjetim da Modrić nije ni prvi ni zadnji koji je dao onakvu asistenciju. Identična asistencija Cancela prije par mjeseci.

https://www.youtube.com/watch?v=tZPMRzeN1zU

Pobjedit Arsenal u srijedu i onda bukvalno laganini do finala FA kupa. Zato treba sad zgaziti topnike, ionako ih ne volim i bukvalno bi tad osigurali top 4 kad bi i izgubili sve utakmice do kraja. Takodjer tad bi sav fokus bio na tom finalu FA kupa i vjerujem da ce ovaj put trofej otici u nase ruke.

Od kad je Tuchel tu, igrali smo finale FA kupa, finale Liga kupa, finale Lige sampiona, finale Svjetskog klupskog prvenstva, Superkup, i evo opet sad finale FA kupa.

Covjek je majstor svog zanata.

Zar smo vec u srijedu protiv Arsenala?

Uh paklen je raspored bas. Nasa rotacija u sredini najtanja. Treba sada motivisati igrace da zapnu jos jednom u prvenstvu. 

Pobjeda bi mnogo znacila u trci za top 4. Nadam se da odredjeni igraci mogu stisnuti zube i odraditi ovaj finis kako treba, Takodjer radi sigurnosti svih u klubu valjalo bi da se pitanje vlasnika rijesi sto prije.

Ne postoji nijedan razlog da nas Arsenal pobijedi u srijedu. Baš zato će nas i pobijediti, uvijek se to desi iznenada.

nije iznenada, svi preduslovi su tu da nas uzmu.

Liga prvaka im sljedece sezone ne bi smjela doci u pitanje. Bit ce opasniji sljedece godine. I dalje mislim da imaju najjaci roster u Ligi, individualno. Sad je tu i trener koji ce ih posloziti (ili barem pokusati).

Takodjer nece se trositi ni u Evropi. Vjerovatno ce igrati EL tako da ce grupu igrati sa drugom postavom, domace kupove takodjer. Vidjet cemo ali bice svakako zanimljivo ih pratiti. Ten Hag je dobar trener, ali dobar je bio i Ragnick. Jedno je voditi Ajax a skroz drugo United.

Zapravo toliko je tih istih primjera, Pochetino, Kouman, Setien, Emery, Valverde... Sve dobri treneri za solidne klubove, ne i za vrhunske.

I dalje mislim da imaju najjaci roster u Ligi, individualno.

Jer su City i Liverpool liga za sebe.

Rashford, Sancho, Shaw i Varane su ove sezone na nivou igrača u mid-table klubovima, Martial, Maguire i Wan-Bissaka još lošiji. Može se desiti da svi oni odigraju sezonu iz snova, ali i mi to čekamo dvije godine od Pulišića, Ziyecha, Wernera, Odoija i drugih. Bez novog desnog beka i zadnjeg veznog se ne mogu boriti za titulu čak i da svi ovi odigraju sezonu karijere.

Ove sezone igraju daleko ispod svojih mogucnosti. Kada stavis na papir njihov roster uopste ne zaostaju za bilo kim. Druga stvar je to sto Ole i Ralf nisu znali izvuci maksimum iz ekipe i igraca, sto ne znaci da ce poci za rukom Ten Haagu.
Martiala tu ne racunam, od njega ne ocekujem nista, to mi je los igrac. Wan-Bissaka slabo i igra kod Ralfa.

Jer su City i Liverpool liga za sebe.

Rashford, Sancho, Shaw i Varane su ove sezone na nivou igrača u mid-table klubovima, Martial, Maguire i Wan-Bissaka još lošiji. Može se desiti da svi oni odigraju sezonu iz snova, ali i mi to čekamo dvije godine od Pulišića, Ziyecha, Wernera, Odoija i drugih. Bez novog desnog beka i zadnjeg veznog se ne mogu boriti za titulu čak i da svi ovi odigraju sezonu karijere.

Po nekoj prici doci ce Neves vjerovatno. Mislim da ce nekog kapitalca dovesti (Darwin je trebao, ali i on zeli LS), samo ne znam kojeg jos. Matic ode, a i Ronaldo, jer on je davno rekao da mora igrati u Ligi Sampiona, sto nece imati u Unitedu.

Ovako los United nije izgledao nikad od kad pratim fudbal. Cak ni pod Moyesom nisu bili ovako losi. Ragnick ne zna sta ga je snaslo, igraci bukvalno hodaju i jedva cekaju da se sezona zavrsi. Ne vidim kako ce pobjediti vise i jedan jedini mec do kraja sezone, toliko lose djeluju.

Smrtni je njima slučaj od odlaska Fergusona, pogotovo sa ovim precjenjenim igračima, imali su autoritet u Mourinhu i solidne rezultate, realno izvukao je max iz njih ali maloumni navijači su mislili da ovo smeće od igrača što imaju je sposobno za više. Samo neka ih guze svi neka se gase što je više moguće, dosta ih je sralo

Nama su najmanje jednu titulu u ligi uzeli jer su imali more srećnih golova i "čudnih" sudskih odluka i plus ono finale u LŠ kada su nekako dogurali do penala gdje ih je naravno usralo

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.