7. maj 2022.4 god. comment_327878 Što se tiče Wajzovog pitanja, zavisi od situacije kluba. Ako si u koži Liverpoola recimo, sigurno je da bi uzeo ligu a ako si u koži Citya, budući da nemaš LŠ naravno da bi težio tome. Sjetite se nas prije 2012, sve bi se dalo samo za jednu titulu LŠ. A sad trenutno nakon 2 LŠ u 10 godina volio bih i ja da se zareda dominacija u ligi a u LŠ šta bude Osvrćem se samo na engleske klubove, ostale lige ili nemaju kvalitete ili ih uvijek iste ekipe dominiraju Prijavi
7. maj 2022.4 god. comment_327935 Ono kad ti Chelsea pokvari dan svojim rezultatom i pomisliš da ne može gore, onda se pojavi United koji gubi od Brigtona 4:0 u 64 minuti, pa ti se malo raspoloženje popravi. Onda skontaš da si sa istim tim propalitetom od ekipe odigrao 1:1, pa ti bude još gore. KTBFFH! Prijavi
7. maj 2022.4 god. comment_327939 Jebote u kakvu smo se situaciju doveli da ne znam da li navijati za Liverpul ili Tottenham. Jedni nam prijete za top 4 a drugi mogu osvojit 4 trofeja ove sezone. Prijavi
7. maj 2022.4 god. comment_327940 Ja sam ipak za Spurse jer tesko da ce do kraja i arsenal i Spursi nanizati pobjede. Cak i da nanizu opet zavisimo sami od sebe. Tako da, go Spurs Prijavi
7. maj 2022.4 god. comment_327941 Mozda i najbolji rezultat. Ne vidim nacina kako ce City ispustit titulu. Jos kad bi im mi uzeli FA kup nek i Real ligu sampiona, tacno bi im se navijaci poceli ubijati. Prijavi
7. maj 2022.4 god. comment_327942 Sutra se navija za podjelu bodova citia i newcastla. Nek ima pool nadu da ne odmara igrace Prijavi
7. maj 2022.4 god. comment_327943 Ja budala se satra ovdje pojedinima objasniti kako je United karina od ekipe i koliko su ocajni protiv nas bili umjesto da sam samo sacekao ovu vecerasnju utakmicu. Ljudi objasnili sve. Prijavi
7. maj 2022.4 god. comment_327944 Uživao sam u utakmici u Brigthonu. Igrali su se sa njima. United prvo poluvrijeme nije centar prelazio. To su bile akcije, pete, driblinzi, pritisak. U drugom poluvremenu je pročepilo i zabili su još golova. Fina osveta za ono od prošle sezone kad su ih isto ovako ubili, pogodili 3 stative i izgubili na penal koji je dosuđen retroaktivno. Rijetkost je da zabiju 4 gola nekome i super je što su baš njima. Na putu su da završe u gornjoj polovini što zaslužuju, a zaslužili su i prošle sezone. Najčudnija stvar na utakmici je što McTominay nije dobio nijedan karton. Ne znam na bazi čega mu se dozvoljava da "kolje" protivnike. United je napunio ko je htio, osim nas. Dva remija sa njima su mi gora od kikseva protiv Wolvesa i Brightona. Svi Cityevi rivali do kraja imaju podjednake šanse da nešto naprave. Wolvesi i West Ham se međusobno bore za sedmo mjesto koje ih vodi u LK. West Ham više nema alternativu, a nekom serijom pobjeda mogu i šesti da završe. Nisu u nekoj formi, ali im treba. Newcastle se zagrijava za sljedeću sezonu i skupo će prodati kožu, a Gerrard će Villu motivisati da pokušaju nešto napraviti. Ja opet prognoziram 12/12 bodova za City, iako protivnici nisu baš bez šansi. Prijavi
8. maj 2022.4 god. comment_327956 Bez zajebancije ali Mourinho ja mala maca za Kloppa i Guardiolu kada gube. Klopp je stvarno vrhunski trener i to svi znaju(osim diabla) ali njegovi izgovori i kukanja dovode me do povracanja. https://twitter.com/skysportspl/status/1523191281970663425?s=21&t=bY1GVsPTs63-y91oy4cyXw Prijavi
8. maj 2022.4 god. comment_327970 Razumijem Kloppa i frustraciju, jadno igra ovaj Tottenham od prvog do zadnjeg kola ali šta je tu je ako City ne usere što nije isključeno bitka za titulu je gotova, mada ja očekujem da odigraju negdje X, možda ne danas ali negdje bi se mogli okliznuti, ipak im treba još 3-4 world Class igrača kako bi imali široku ekipu koja može da odigra čitavu sezonu... United standardno loš ali izgleda da nikada neću dočekati da ih mi ovako ugazimo rezultatski Prijavi
8. maj 2022.4 god. comment_327973 Ma brate Kloppu je krivo sto nije pobjedio i zato pljuje po taktici i Conteu. Primjera radi, da je pobjedio juce, nahvalio bi tu istu taktiku i Contea i rekao bi kako su odigrali savrseno i otezali im ali se ipak njegovi igraci nisu predavali i ucinili su sve da pobjede. Znaci klasicna ironina. Prijavi
8. maj 2022.4 god. comment_327975 Ma Klop je vecito frustriran kad gubi. To se ne menja niti ce. Prijavi
9. maj 2022.4 god. comment_328010 Doduše i ja da sam manager i da ispusim bitne bodove protiv ekipa koje igraju kao Tottenham ili Atletico ne znam kako bi se suzdržao da im ne jebem sve mrtvo na presici Prijavi
12. maj 2022.4 god. comment_328155 https://twitter.com/cfc_gem/status/1524857566618173445?s=21&t=MfiZ2o8B3dBei4vEO3SzFA Znam da je fake ali je prejako. Prijavi
13. maj 2022.4 god. comment_328157 Totemham ima dvije lahke utakmice Burnleya i Norwica, jedan kiks Arsenala ih vodi u ligu prvaka. Prijavi
13. maj 2022.4 god. comment_328158 Pa Burnley i nije bas laka utakmica, uzimajuci u obzir gdje se nalaze i uzimajuci u obzir kako Tottenham igra protiv njih. Prijavi
13. maj 2022.4 god. comment_328169 Smijesno je da Arsenalovci se zale na nesto, a Holding ne da je zasluzeno dobio crveni, nego je mogao i prije dobiti kada je udario namjerno Sona nogom u rebra. Prijavi
14. maj 2022.4 god. comment_328206 Zanimljive činjenice: Callum Wilson nije igrao 5 mjeseci i još uvijek je najbolji strijelac Newcastlea. Brighton je jedini neporažen u Londonu ove sezone. Brentford je po expected points šesti na tabeli. Prijavi
14. maj 2022.4 god. comment_328258 Klopp je uzeo sa Liverpulom sve moguce trofeje od kad je dosao. diablo ga je nazvao Flopp. Prijavi
14. maj 2022.4 god. comment_328268 Mogu ljudi mrziti Kloppa ali lik je nevidjen trener. Sta je napravio sa Dortmundom, a onda dosao i Liverpul iz onakvog decenijskog ponora izvukao, stvorio jednu masineriju koja melje sve redom. Prijavi
14. maj 2022.4 god. comment_328270 A koliko je u klubu Klopp, 6-7 godina.. odrijesene ruke, dovode mu sto on hoce i do ove sezone imao je trofeja ko i Tuchel u svojih 12 mjeseci. Osvojio je dva kupa penalima, jer smo jebeni baksuzi citavi sezonu, a ti ga hvali jebo te on u pakas. Kako mrzim ljude koji pljuju svoje a hvale druge, govnari Prijavi
14. maj 2022.4 god. comment_328276 Klopp je sve ono sto Tuchel sanja da bude ali ne dade se usranom do potoka. Nikakve odrijesene ruke. Covjek cini igrace boljima, stvara sistem. Ko god dodje nadje nacin da ga uklopi i ne izgleda kao promasaj. Od Salaha koji je bio trkaca kokos stvorio skoro najefikasnijeg igraca Premiershipa, Manea doveo od potencijala do svjetske klase, Firmina iz prosjecnog Bundesligasa doveo i uklopio perfektno u ekipu. Mali Arnold uz njega postao jedan od najinovativnijih bekova ikad, Robertson iz jebanog Hulla dosao, Matip bio cisti prosjek u poluraspalom Schalkeu. Henderson od balvana do ozbiljnog veznog igraca. Ma covjek je majstor trenerskog zanata. Tuchel ce morati jos mnogo da uci da bi barem priblizno mocan napadacki sistem stvorio kao Klopp. Prijavi
14. maj 2022.4 god. comment_328280 8 godina koliko znam, ovo je sesti trofej. Solidno, posebno jer su bili smece, ali Pep za 6 godina ce izgleda imati 11 trofeja. Po meni najuspjesniji trener ikad je Carlo i mozda Mourinho, ali Pep je odmah iza njih. Prijavi
14. maj 2022.4 god. comment_328281 Klopp igra sa svojim igracim, Tuchel igra s tudjim. Toliko savrsenstvo od trenera, prosle godine povrijedio mu se jedan od glavnih igraca (Van Dijk) i jedva uhvatio LP, u zadnjem kolu takoreci. Ali zato nedaj Boze reci da je nama falio jedan od najboljih igraca i da je to uticalo na nas(Chilwel), falio nam drugi bek 3 mjeseca skoro. Pa morali igrati utakmice s covidom dok su svima odgadjali (tada smo puno bodova izgubili), problemi s glavnim napadacem, prvo povreda pa onda intervju. Poslije toga, zadnjih mjesec i jace, igramo s igracima koji su u svojim glava vec u drugim klubovima. Klub nam bio haman pred gasenjem, 2 i po mjeseca nemamo vlasnika, pa jebote igraci nam lete na utakmice sa Ryanairom hahaha, ne znaju dal ce klub postojati i gdje ce igrati, da li ce ih placati.. nije to mala stvar Volio bih vidjeti tog Kloppa u ovakvim problemima. Svako je dobar dok tece med i mlijeko. Vec sam naveo primjer da je i Klopp nidji veze ako mu jedan fali igrac, a kamo li da ga zadesi sve sto je Tuchela u ovoj sezoni. I da. Tuchel je digao na veci nivo sve i jednog igraca u odnosu na predhodnike, osim Lukakua koji je sam sebe spustio na ovo sada. To svaka realna osoba vidi Uzivajte u slavlju s Kloppom i scouserima, mozete se i na njihov forum prebacit, pocastit cete nas Prijavi
14. maj 2022.4 god. comment_328285 Klopp bogotac a 4 utakmice nije nas mogao dobit. Da je kepa i azpi sutirali penal bolje sad bi tuchel bio heroj a ne zlocinac Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.