27. juni 2020.6 god. comment_295138 1. Liverpool 2. City 3. Chelsea 4. Leicester + Wolverhampton uzme Ligu Europe Prijavi
29. juni 2020.6 god. comment_295226 Da li ja nisam u toku ali nije li Siti dobio neku kaznu izbacivanja iz evropskih takmičenja, onda ispada da njihova pozicija na tabeli ne znači ništa, odnosno da ide prvi ispod crte Juče sam slušao malo u studiu kad su pričali ali nisam ukapirao kad se rešava po žalbi njihovoj ali ona voditeljka je najjača, dekolte na izvolte a maltene nema šta da pokaže, ono je bar meni bilo degutantno Prijavi
29. juni 2020.6 god. comment_295227 Ma jest al ceka se odgovor na zalbu. Tako da niko ne uzima nista zagarantovano sto se tice pete pozicije Prijavi
29. juni 2020.6 god. comment_295232 Da li ja nisam u toku ali nije li Siti dobio neku kaznu izbacivanja iz evropskih takmičenja, onda ispada da njihova pozicija na tabeli ne znači ništa, odnosno da ide prvi ispod crte Juče sam slušao malo u studiu kad su pričali ali nisam ukapirao kad se rešava po žalbi njihovoj ali ona voditeljka je najjača, dekolte na izvolte a maltene nema šta da pokaže, ono je bar meni bilo degutantno Jebo bi je svakako ? Prijavi
30. juni 2020.6 god. comment_295276 Brighton - Man Utd večeras Nije loš Brighton od restarta, dobili Arsenal uzeli bod Leicesteru (mogli su i sva 3 da Maupay nije debil) Mogli bi napatiti Junajted večeras Prijavi
30. juni 2020.6 god. comment_295279 Brighton citavu sezonu igra vrhusnki, barem za oko sto bi se reklo. Totalno su promjenili stil fudbala tako da nisu oni ekipa koju je tek tako lahko dobiti. Medjutim, United je sad igracki, po rosteru mozda i najjaca ekipa uz City. Ocekujem da ih dobiju na suvi kvalitet jer igre nemaju. Ako nista navijamo za Brighton veceras i odmah ce i utakmica biti zanimljivija. Prijavi
30. juni 2020.6 god. comment_295280 Brighton citavu sezonu igra vrhusnki, barem za oko sto bi se reklo. Totalno su promjenili stil fudbala tako da nisu oni ekipa koju je tek tako lahko dobiti. Medjutim, United je sad igracki, po rosteru mozda i najjaca ekipa uz City. Ocekujem da ih dobiju na suvi kvalitet jer igre nemaju. Ako nista navijamo za Brighton veceras i odmah ce i utakmica biti zanimljivija. Nadam se da se Liverpool ovdje podrazumjeva, jer je razlika između Liverpoola i Uniteda u svim parametrima koji postoje jedna čitava galaksija Prijavi
30. juni 2020.6 god. comment_295281 Ma united je po kvaliteti tu negdje kao mi, imaju možda jači udarni sastav ali mi imamo bolju širinu Prijavi
30. juni 2020.6 god. comment_295282 Pogba ostaje Pogba bez obzira na sve, igra kako mu se kurac digne i to je to. 27 godina mislim da se nikada nece uozbiljiti. Ovo ostalo, napad imaju odličan, talentovan plus Bruno. Odbrana jedan odlican igrač Wan Bissaka i solidni Maguire, ostalo go kuracLiverpoolova odbrana je meni bolja od citavog jebenog Junajteda o napadu necu ni da pričam Prijavi
30. juni 2020.6 god. comment_295283 A i napad im je diskutabilan, Rashford je dobar, Martial toplo hladno, ostalo srednja žalost Prijavi
30. juni 2020.6 god. comment_295289 Rashford i Martial po 14 ligaških golova, Abraham ima 13. Imaju slične probleme kao i mi trenutno jedno krilo, odbrana, golman. Samo što imaju Hendersona spremnog za gol. Prijavi
30. juni 2020.6 god. comment_295300 Martial i Rashford ove sezone jako dobri, samo kod Martiala je problem što čovjek nije konstantan ili je povreda neka ili igra ko kurac. Kod Rashforda zna se, završnica i dalje mislim da je momak dosta bolji na krilu ali eto njegova želja je da bude centralni napadač. Mali Greenwood je odličan, mogao bi postati jako dobar igrač Prijavi
30. juni 2020.6 god. comment_295317 Valjda će raspali everton uzeti bod ovom leicesteru van forme. Al everton se uvijek naguzi kada nam treba Prijavi
1. juli 2020.6 god. comment_295319 Pa dobro Everton je u dobroj formi od kad ih je Carlo preuzeo. Po meni je Everton blize pobjedi tako da se nadam i nasoj pobjedi. Prijavi
1. juli 2020.6 god. comment_295337 Mislim da nama ne odgovara da Leicester momentalno propadne. Bolje da su sto duze u igri, jer su najozbiljniji protivnik kojeg Manchester United ima do kraja. Prijavi
1. juli 2020.6 god. comment_295339 A zasto bi tako razmisljo? Pa mozemo mi kiksati pa da na kraju odu i United i lester a mi da izvisimo. Prijavi
1. juli 2020.6 god. comment_295345 Mislim da nama ne odgovara da Leicester momentalno propadne. Bolje da su sto duze u igri, jer su najozbiljniji protivnik kojeg Manchester United ima do kraja. Nece niko momentalno propasti. Ovdje se cini da ce sve 4 ekipe do kraja u igri biti za dva mjesta. Prijavi
1. juli 2020.6 god. comment_295346 Ako budemo vec u top 4 ove sezone. Volio bi onda da city igra LP narednu sezonu s ne peti koji ce vjerovatno biti United Prijavi
1. juli 2020.6 god. comment_295347 Mislim da nama ne odgovara da Leicester momentalno propadne. Bolje da su sto duze u igri, jer su najozbiljniji protivnik kojeg Manchester United ima do kraja. Ne kužim logiku. Pa ako oni propadnu, onda smo mi i United u top4 i to je to, kraj priče. Prijavi
1. juli 2020.6 god. comment_295355 Leicester izgubio i potvrdio losz formu, definitivno ce ispasti iz top 4. Prijavi
1. juli 2020.6 god. comment_295412 Krvava borba do zadnjeg kola, eto to će biti. Četiri ekipe u tri boda razlike...Sve je tu otvoreno Prijavi
1. juli 2020.6 god. comment_295431 Nadam se da ce leicester i wolvesi ispusiti do kraja. Vise bih volio da to bude united, ali sa njihovim rasporedom ne vidim kako se to moze desiti. Kakvi su wolvesi sto se tice preostalih susreta? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.