Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

I mi smo bili zalutali, krenuli nizbrdo, ali povratkom Lampsa i Cecha u klub, vratiki smo se na prave staze, atmosfera u klubu je pozitivna, sve je nekako pozitivno, svi samo ocekuju najbolje. Radi se s omladincima, dobra pojacanje se dovode, lijep fudbal igramo. Dakle sve je super. Cak se gazda izgleda vraca pomalo.

Dok npr u Arsenalu mislim da je suprotno. Wenger u zadnje vrijeme nije imao rezultate, ali je koliko toliko znao sta radi, ako nista znali su fino igrati, izbaciti kojekakvog igraca itd. Danas nit igraju lijepo, nit imaju rezultate, slaba pojacanja. Brzo propadaju, sto jest jest.
  • Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Koliko god da Lacazette i Pepe nisu u najboljoj formi, to je idalje bolje od Nelsona, Willocka, Nketiaha i ostalih specijalaca. Oni ne rješavaju svoje probleme na vrijeme. Već 10 godina im treba štoper i zadnji vezni, još ih nikad nisu doveli. Doveli jesu, ali igrače kao što je Luiz. U međuvremenu su se pojavile rupe i na drugim mjestima.
Svi konkurenti kiksali osim Wolwesa, odlicno, ovo se mora iskoristiti.

Arsenal je odavno sprdnja od kluba, pokusali su nesto za Ozilom i Alexisom ali nikada nisu imali kompletnu ekipu, uvijek su imali makar jednog ili dva amatera u prvih 11.
Drago mi je sto je Pepe dao gol, vidi se da mu je znacilo.

Ukoliko Auba ode a vjerovatno hoce, mislim da Arsenal tone jos dublje, kurcina me zaboli neka ispadnu iz lige
Ono što je dobro je to što Leicester ima jeben raspored do kraja, i gori od našeg čini mi se. Nisu ni oni sigurni kako izgleda, pogotovo što su pali u formi isto.
Wolvese ne treba zaboraviti isto, imaju poprilično povoljan raspored. Zanimljiv borba slijedi do kraja

ne volim onaj LIverpul ali brat bratu ne mrzi ih kao Junajteda, ovako, navijački prosto rečeno, drago mi je da se liga nekako nastavili igrati mada fudbal je čudan sa ovim praznim tribinama

i još kad vidiš kakav je to paradoks, eno kod nas cirkusa nedavno na Vojvodina Partizan,  ovamo kad daš gol puštaju muziku, ne znam, čudne li slike i paralele

suština je da bi mi bilo krivo da je sezona poniština nakon onakve dominacije LIverpula a i da im je data titula samo na osnovu poslednje, nije to to kad na kraju nije broj 38

Kad bi Lester veceras kiksao to bi ih uzdrmalo samo tako. Oni imaju bas jeben raspored do kraja, imaju jos igrati sa Arsenalom, Tott, Unitedom, Evertonom i ne znam jos s kim... dok je unitedu mnogo laksi raspored a dolaskom Brune i oporavkom Pogbe i Rasforda oni su meni bas opasni za taj top 4.
Od sredine sezone trubim da ce Lester pasti i da nije siguran u prva 4. Dosta ih je sralo na pocetku sezone.

Ne znam sta je ono sa Burnleyem, od 9 mogucih igraca na klupi oni jedva 7 sastavili i od tih 7, dva su golmana. Dyche sinoc izvršio jedva 2 izmjene, drugu tek u 88.oj minuti.
Sreca za njih pa su obezbjedili opstanak inace bi im bila grcevita borba.

Mogao bi im i Sheffield bod otkinuti, još uvijek je United kurac od ekipe, dzaba igrači, još uvijek nemaju neku igru, Sheffield je jedini koji bi mogao tu da odigra u nasu korist, onda im slijede tarabe od ekipa, sve će to vjerovatno dobiti.

Večeras ne očekujem da Brighton napravi neko iznenađenje, srediće ih Leicester rutinski...

Ja bas ne ocekujem od Sheffielda da pomrsi racune MUFCu. Njihova glavna karakteristika je timska igra i odlicna fizicka sprema. Poslije ove pauze daleko su od 100% svojih mogucnosti sto se spreme tice. Plus nece im braniti sjajni Henderson i nema Egana nazad zbog kartona. Ocekujem pobjedu Manchestera, rutinski sa hendikepom.

Od sredine sezone trubim da ce Lester pasti i da nije siguran u prva 4. Dosta ih je sralo na pocetku sezone.

Ne znam sta je ono sa Burnleyem, od 9 mogucih igraca na klupi oni jedva 7 sastavili i od tih 7, dva su golmana. Dyche sinoc izvršio jedva 2 izmjene, drugu tek u 88.oj minuti.
Sreca za njih pa su obezbjedili opstanak inace bi im bila grcevita borba.

Povrijeđeni Barnes, Wood, Gudmundsson i Gibson, a Hartu, Bardsleyu, Hendricku i Lennonu ističu ugovori pa Dyche uigrava ostale za sljedeću sezonu pošto neće ispasti. Ne znam šta je sa Bradyem.

Mogao bi im i Sheffield bod otkinuti, još uvijek je United kurac od ekipe, dzaba igrači, još uvijek nemaju neku igru, Sheffield je jedini koji bi mogao tu da odigra u nasu korist, onda im slijede tarabe od ekipa, sve će to vjerovatno dobiti.

Imaju Brighton, Villu, Bournemouth i West Ham koji se bore za opstanak. Znamo svi da takve ekipe pred kraj počnu da pobjeđuju, valjda će i njih neko da dobije. Imaju u zadnjem kolu Leicester što bi potencijalno mogla biti važna utakmica.

Ne znam o čemu se tačno radi, ali po ovom imamo na papiru najteži raspored od konkurenata.

2020%2F6%2FPLFixtureDifficulty+(1).jpg

Shefield totalno los poslije pauze, Aston Villa bila duplo bolji od njih. Koliko god United imao loseg trenera, toliko imaju dobre individualce. Nemojte se zavaravati da ce non stop kiksati, previse je tu kvalitete pogotovo dolaskom Brune i oporavkom Pogbe i Rashforda. Dobice oni Shefield 2-3 razlike, zivi bili pa vidjeli.

To što imaju lagan raspored ne znači puno, United je ove sezone upravo u laganim utakmica i gubio najviše bodova jer nemaju nikakvu igru s kojom bi probili bunker. Ajde, dolazak Bruna ih je tu ojačao ali sve jedno teško će United sve dobit...

Pa dobro, nije nikom zagarantovano da ce dobiti sve utakmice pa tako ni Unitedu. Ali sigurno da su opasan protivnik, pusu nam iza ledja, tu su... zamisli izgubimo od Citya (sto nije nemoguce) a oni pobjede Shefield. To je samo 2 boda razlike. O tome pricam, nama je raspored mnogo tezi nego njima. Ovo ce bas biti napeto do kraja, zato je bitno uvuci i Lester u borbu za top 4, veceras kad bi kiksali protiv Brightona bi bilo savrseno. Oni po meni imaju najtezi raspored tako da nije ni njima siguran plasman u ligu sampiona.

Naravno da su opasan protivnik, samo kažem da to što imaju na papiru lagan raspored ne znači da je stvarno lagan za njih jer se upravo protiv malih najviše muče ove sezone

Pa dobro, nije nikom zagarantovano da ce dobiti sve utakmice pa tako ni Unitedu. Ali sigurno da su opasan protivnik, pusu nam iza ledja, tu su... zamisli izgubimo od Citya (sto nije nemoguce) a oni pobjede Shefield. To je samo 2 boda razlike. O tome pricam, nama je raspored mnogo tezi nego njima. Ovo ce bas biti napeto do kraja, zato je bitno uvuci i Lester u borbu za top 4, veceras kad bi kiksali protiv Brightona bi bilo savrseno. Oni po meni imaju najtezi raspored tako da nije ni njima siguran plasman u ligu sampiona.

Lester ima i tanju klupu od konkurencije,a to može biti presudno.
Mada uvek moze Vardi da se povampiri :D

Ima sasvim dovoljno utakmica do kraja da svako bar po jednom kiksne, ali treba se osloniti samo i isključivo na sebe.
Za početak se casno i muški pobiti protiv Sitija.

City

Leicester (Fa Cup)

West Ham

Watford

Crystal Palace

Sheffield

Norwich

Liverpool

Wolves

To je naš raspored, dakle poslije City-a u ligi slijedi 5 utakmica u kojima se može ostvariti pobjeda, mečevi u kojima smo favoriti, dakle do nas je, zadnja dva kola Liverpool i Wolvesi. Ko zna sta ce Klopp izvesti, mada šteta što su ispali iz LŠ onda bi bio siguran da će izvesti neki mix.

Eto Lester jos jedan kiks, kada bi mi dobili city, uhvatili bi ih.

Na kraju cemo mi laganini trecu poziciju uhvatit, a ivi nize nas ne zanimaju

Veceras napolju sa drustvom, citavo vrijeme gledam u mobitel i provjeravam rezultat Lester-Brighton. Eto kakvi smo mi navijaci Chelsea.

Bolesnici. Barem mi na forumu.

Vardy se nije vidio na dvije utakmice. Jedino Maddison i Chilwell nešto pokušavaju u napadu. Ostali ni blizu neke forme, mislim na ofanzivnije igrače. Iheanacho svaki put kad primi loptu akcija je upropaštena. Nisu jedini koji su neprepoznatljivi sada, više je takvih timova, nismo ni mi nešto puno bolje odigrali. Samo treba ugurati lopte nekako u gol kao protiv Aston Ville, uzeti to mjesto u Ligi Prvaka i provesti normalne pripreme.

Ne znam sta je gore, kad pinujem utakmicu tako da mi app salje obavjestenja ili mad svako malo ja provjeravam, ne znam sta me vise iznervira.

Najgore je bilo kad smk igrali 2:2 protiv Arsenala a ja na slavi te pustaj stream, te prekidaj, te idi u wc gledaj i na kraju bogalji iz 2 suta 2 gola prime

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.