Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Dobri rezultati danas, Tottenham je pobjedio Newcastle u gostima tako da ce sljedecu utakmicu ici na pobjedu protiv Leicestera, dok je Wolves remijem kod Burnleya izgubio sve sanse da nas stigne. 

Jos kad bi sutra Sheffield uzeo koji bod protiv Leicestera to bi bilo idealno za nas. 

Ma meni je zao i Norwicha i Bournemoutha.

Norwicha jer imaju jako ali jako perspektivan tim, bas imaju finih mladih igraca i mislim da je velika greska bio Farkeov pristup i nadigravanje... Ili je morao to da regulise ili otkaz i dovedes nekog Warnocka, Pullisa takav tip trenera da te ostavi u ligi

Bournemouth je usrao sa transferima, jebo ih Liverpool da ih jebo Jordan Ibe, Solanke i jos onaj jedan mali sto su ga doveli
Večeras vrlo zanimljivo, valjda će barem jedan kiksat. Ne vidim kako Leicester može dobiti Sheffield po svemu trenutno, još Sheffield juri Europu.
Valjda me neće iznenaditi
Meni je bas drago da Strljenovi ostaju u ligi. Draga mi je to ekipica. Prije svega tu je Nigel Pearson, mnogo drag trener, Foster gotivan golman. Sarr veliki potencijal.
Imaju i oni dosta hamelja u ekipi tipa neke Masine, Kike, Welbecke ali u globalu su dragi.
https://twitter.com/ShaunlfcT/status/1283510657342738433?s=19
Tako je to je mentalitet, iskreno ne bih me čudilo da odigraju bezveze, morali bi dobiti to

Meni je bas drago da Strljenovi ostaju u ligi. Draga mi je to ekipica. Prije svega tu je Nigel Pearson, mnogo drag trener, Foster gotivan golman. Sarr veliki potencijal.
Imaju i oni dosta hamelja u ekipi tipa neke Masine, Kike, Welbecke ali u globalu su dragi.

Ma dobro to je sve od čovjeka do čovjeka i moj jaran ih gotivi jer je njih uzimao na menadzeru stalno

https://twitter.com/ShaunlfcT/status/1283510657342738433?s=19
Tako je to je mentalitet, iskreno ne bih me čudilo da odigraju bezveze, morali bi dobiti to

Iskreno mislim da klopp treba da ih pusti da se odmore, vec su i mediji poceli da seru po njima a i oni su od one bruke protiv Citya malo usrali. Sinoc su bas Van Dijku srali u fazonu, koliko god da se trudite ne možete da postignete rezultate od prije...
A ljudi ubili hljeb u Arsenalu mrtvom samo sto su oni imali sreće i poslije arteta govori da su u toj nekoj borbi, trudu, zalaganju jednaki...

Taktika im je bila Martinez Luizu, Luiz Tierneyu, Tierney u aut. Bilo je i malo nekog presinga, izgleda dovoljnog da se daju Liverpoolu dva gola. Arsenal je generalno nesretan klub, često sudijske odluke idu protiv njih i igrači im se povrijeđuju, ali su otkako se sezona nastavila imali puno poklonjenih golova od strane protivničke odbrane. Protiv Southamptona njihov golman dodao Nketiahu, protiv Norwicha 2 velike greške odbrane, sad ovo protiv Liverpoola.. Daleko je idalje Arsenal od bilo kakvog vrha. Trebaju dosta novih igrača, a nešto mi ne djeluju spremni za potrošnju velikog novca. Potpisali su ugovore sa Cedricom, Pablom Marijem i Luizom. Nije loše ako ti je cilj 8. mjesto, kao što su i Willock, Nelson i Nketiah talenti level sredina tabele.

Ma to da ih sudije ukopavaju je malo i šuplja priča, čisto da imaju na šta da se vade, što se odluka tiče oni su tu u sredini ni gore ni dole (isto kao što su u sredini na tabeli  :D )

Njih najviše ukopava politika kluba, polovni igrači i amaterske greške istih, nema većeg kluba koji prima više jadnih golova od Arsenala zbog grešaka njihove odbrane.

Nadam se da će CP večeras izaći u najjačem mogućem sastavu i da će da kidaju kao protiv nas, neka ih makar umore i polome i to će biti dosta. Još ako uz to izbiju koji bod, milina

Premier League clubs by their net spend over the past five years 👀

1. Man City – £601.98m
2. Man Utd – £484.88m
3. Arsenal – £267.88m
4. Everton – £225.42m
5. Brighton – £214.86m
6. Wolves – £205.22m
7. West Ham – £187.49m
8. Bournemouth – £176.95m
9. Aston Villa – £166.65m
10. Watford – £125.69m
11. Leicester City – £124.83m
12. Newcastle – £122.91m
13. Chelsea – £115.57m
14. Liverpool – £107.58m
15. Tottenham – £106.62m
16. Crystal Palace – £75.69m
17. Burnley – £59.4m
18. Sheffield United – £56.71m
19. Southampton – £22.32m
20. Norwich City – £25.42m profit

Premier League clubs by their net spend over the past five years

1. Man City – £601.98m
2. Man Utd – £484.88m
3. Arsenal – £267.88m
4. Everton – £225.42m
5. Brighton – £214.86m
6. Wolves – £205.22m
7. West Ham – £187.49m
8. Bournemouth – £176.95m
9. Aston Villa – £166.65m
10. Watford – £125.69m
11. Leicester City – £124.83m
12. Newcastle – £122.91m
13. Chelsea – £115.57m
14. Liverpool – £107.58m
15. Tottenham – £106.62m
16. Crystal Palace – £75.69m
17. Burnley – £59.4m
18. Sheffield United – £56.71m
19. Southampton – £22.32m
20. Norwich City – £25.42m profit

Pogledaš United, pa pogledaš liverpool, pa pogledaš tablicu. Nevjerojatno
I ove godine smo najjači tim iz Londona, doduše nije nam to nešto čemu trebamo težiti

Everton baš baca pare, ljudi platili Iwobija 30 miliona. Šta drugo da kažem..

Manchester City have made 137 changes to their starting XI’s in the Premier League this season - the next closest side are Chelsea with 95.

Oni mijenjaju jer ne znaju šta će od kvaliteta, a mi mijenjamo jer je svaku utakmicu neko drugi najgori bio i zasluži klupu.

onaj Francuz, Paje il kako se već zove je, tad mislim da sam WH gledao skoro svaki meč,
evo ja sad da me ubiješ, pojma nemam šta je bilo sa tim likom nakon što je otišo, čak se i ne sećam ni gde je otišo

Jesi ti živeo u podrumu bem ti lebac? :D
Otišao je Dimitri Paje u Marsej, i sada je tamo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.