24. juni 2020.6 god. comment_294942 Ne znam sta je gore, kad pinujem utakmicu tako da mi app salje obavjestenja ili mad svako malo ja provjeravam, ne znam sta me vise iznervira. Najgore je kad staviš obavještenja i svejedno stalno ulaziš da provjeriš. Danas navijamo za Sheffield mada su im male šanse. Neće im igrati 3 igrača iz prve postave. Prijavi
24. juni 2020.6 god. comment_294946 Ma ispada Leicester iz trke za ligu prvaka imaju pretezak raspored. Prijavi
24. juni 2020.6 god. comment_294948 Manchester rutinski, bas sigurno odigrali. Drzao se nekako Sheffield, pokusavali su nesto ali odbrana očajna, unistili su ih. Gledao sam jos Wolwse i Bournemluth, Wolwesi pravo dobra ekipa, borbena, dosta trče ljudi i bore se, biće žitko i oni su sigurno u igri Prijavi
25. juni 2020.6 god. comment_294954 Ja bas ne ocekujem od Sheffielda da pomrsi racune MUFCu. Njihova glavna karakteristika je timska igra i odlicna fizicka sprema. Poslije ove pauze daleko su od 100% svojih mogucnosti sto se spreme tice. Plus nece im braniti sjajni Henderson i nema Egana nazad zbog kartona. Ocekujem pobjedu Manchestera, rutinski sa hendikepom. Kao sto sam i napisao, rutinska pobjeda Manchestera. Danas ocekujem pobjedu Watforda na gostovanju kod Burnleya. Prijavi
25. juni 2020.6 god. comment_294956 Kao sto sam i napisao, rutinska pobjeda Manchestera. Danas ocekujem pobjedu Watforda na gostovanju kod Burnleya. Ja očekujem 0:0 na toj utakmici Prijavi
25. juni 2020.6 god. comment_294957 Watford se bas ono cupa momacki, i ja mislim da ce pobjediti. Igraju kao navijeni otkad im je novi trener. Prijavi
25. juni 2020.6 god. comment_294968 ponovo navlačenje na SK za Junajted, jebote najnormalniji pogodak, ovaj se dere, kakva akcija :hljeb: Prijavi
25. juni 2020.6 god. comment_294989 Lester, United, Wolwesi u borbi za LS zajedno sa nama, lijepo je sto smo stigli Lester, mozda nas usere pa opet budemo 3. Cestitke Liverpoolu na tituli Prijavi
25. juni 2020.6 god. comment_295016 Jel moglo vece sranje od ovog da se poklopi da mi osiguramo titulu Liverpoolu Prijavi
25. juni 2020.6 god. comment_295020 Chelsea je u prethodnih 6 godina čak 4 puta rešavao titulu, gledaj to sa pozitivne strane, spinujmo malo u političarskom maniru. Prijavi
25. juni 2020.6 god. comment_295030 Smetalo mi je to što poslije naših golova prikazuju u prenosu navijače Liverpoola. Trebali su naši navijači biti u prvom planu, a poslije ako je već bitno neka prikažu i njih. Brat mi navija za Liverpool i skupa smo gledali. Naravno da sam se ja više radovao. Prijavi
26. juni 2020.6 god. comment_295069 Smetalo mi je to što poslije naših golova prikazuju u prenosu navijače Liverpoola. Trebali su naši navijači biti u prvom planu, a poslije ako je već bitno neka prikažu i njih. Brat mi navija za Liverpool i skupa smo gledali. Naravno da sam se ja više radovao. Razumi ih, 30 godina nije malo. Prijavi
26. juni 2020.6 god. comment_295091 Pa mogli su vala i nase navijace prikazati, ko da smo mi 90 minuta ginuli nako, nisam se nervirao i radovao jer ce Liverpul uzeti titulu, nego jer nama treba top 4Ispade ko da smo mi neki kurac na biciklu Prijavi
27. juni 2020.6 god. comment_295101 Dramite, budimo realni veći događaj je što su ovi (formalno) osvojili titulu nakon 300 godina nego nama jedna pobjeda. Prijavi
27. juni 2020.6 god. comment_295106 Dramite, budimo realni veći događaj je što su ovi (formalno) osvojili titulu nakon 300 godina nego nama jedna pobjeda.boli me kurac za njihovu tituluPa Manchester United da je ne osvoji sledecih 50 godina pred smrt bi im zelio jos 50 bez titule Prijavi
27. juni 2020.6 god. comment_295111 Pa logično da tebi ne znači ništa, ali generalno gledano, svima sem našim navijačima je veći događaj bilo formalno osvajanje titule Liverpula nego pobjeda nad Sitijem. Prijavi
27. juni 2020.6 god. comment_295114 Pa logično da tebi ne znači ništa, ali generalno gledano, svima sem našim navijačima je veći događaj bilo formalno osvajanje titule Liverpula nego pobjeda nad Sitijem.Pa logično da tebi ne znači ništa, ali generalno gledano, svima sem našim navijačima je veći događaj bilo formalno osvajanje titule Liverpula nego pobjeda nad Sitijem.Vjerujem da su se navijači sitija i junajteda obradovali pravo :D Prijavi
27. juni 2020.6 god. comment_295130 Liv City Chelsea Wolves Da hoce ovako tabela zavrsit. Bio bih presretan Prijavi
27. juni 2020.6 god. comment_295136 Liv City Chelsea Wolves Da hoce ovako tabela zavrsit. Bio bih presretan Ili Wolwesi ili Leicester samo da govna mancesterska ispuse Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.