Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Ne znam sta je gore, kad pinujem utakmicu tako da mi app salje obavjestenja ili mad svako malo ja provjeravam, ne znam sta me vise iznervira.

Najgore je kad staviš obavještenja i svejedno stalno ulaziš da provjeriš. Danas navijamo za Sheffield mada su im male šanse. Neće im igrati 3 igrača iz prve postave.

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Ja bas ne ocekujem od Sheffielda da pomrsi racune MUFCu. Njihova glavna karakteristika je timska igra i odlicna fizicka sprema. Poslije ove pauze daleko su od 100% svojih mogucnosti sto se spreme tice. Plus nece im braniti sjajni Henderson i nema Egana nazad zbog kartona. Ocekujem pobjedu Manchestera, rutinski sa hendikepom.

Kao sto sam i napisao, rutinska pobjeda Manchestera.
Danas ocekujem pobjedu Watforda na gostovanju kod Burnleya.

Chelsea je u prethodnih 6 godina čak 4 puta rešavao titulu, gledaj to sa pozitivne strane, spinujmo malo u političarskom maniru.

Smetalo mi je to što poslije naših golova prikazuju u prenosu navijače Liverpoola. Trebali su naši navijači biti u prvom planu, a poslije ako je već bitno neka prikažu i njih.

Brat mi navija za Liverpool i skupa smo gledali. Naravno da sam se ja više radovao.

Razumi ih, 30 godina nije malo.

Dramite, budimo realni veći događaj je što su ovi (formalno) osvojili titulu nakon 300 godina nego nama jedna pobjeda.

Pa logično da tebi ne znači ništa, ali generalno gledano, svima sem našim navijačima je veći događaj bilo formalno osvajanje titule Liverpula nego pobjeda nad Sitijem.

Pa logično da tebi ne znači ništa, ali generalno gledano, svima sem našim navijačima je veći događaj bilo formalno osvajanje titule Liverpula nego pobjeda nad Sitijem.

Vjerujem da su se navijači sitija i junajteda obradovali pravo :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.