9. mart 2020.6 god. comment_293883 Mislim kako će nam trebati negdje 20 bodova za 4. mjesto od mogućih 27, zavisno kako united bude stajao, u dobroj su formi trenutačno i imaju lakši raspored od nas do kraja. Ali njima je bilo teže protiv davljenika nego protiv jačih ove sezone, biti će napeto. Veselim se zavšnici prvenstva, barem je zanimljivo Valjda će Mourinho spasiti nas u idućem kolu, vjerujem kako će dati sve od sebe, postoji i ona mogućnost za 5.mjesto zbog cityja, sigurno da će otac dati sve od sebe Najveći je problem što je sad tu previše timova u igri. Evo isključimo Leicester i gledajmo samo ove ispod nas. Manchester United. Sheffield United, Wolverhampton Wanderers, Tottenham Hotspur i Arsenal. Mislim da smo mi otkačili Everton jučer i da nisu u priči više, a da će Burnley sam od sebe da se opusti i da neće ugrabiti mjesto u Europi. Po formi u posljednje vrijeme, čini mi se da Tottenham sigurno neće ugrabiti mjesto u Ligi Prvaka, te da sad veće šanse ima Arsenal. Više nije ni bitno s kim igraš do kraja sezone jer od svakog možeš izgubiti. Bitno je samo u kakvoj si ti formi. Ma hajd da ne filozofiram dalje, moja projekcija: 1. Liverpool (LP) 2. Manchester City 3. Leicester City (LP) 4. Chelsea (LP) 5. Manchester United (LP) 6. Arsenal (LE) 7. Wolverhampton Wanderers (LE) 8. Tottenham Hotspur (LE) 9. Sheffield United Prijavi
9. mart 2020.6 god. comment_293889 Ne treba isključivati Leicester, došli smo im na samo 2 boda i pali su dosta u formi, već 4 utakmice su bez pobjede, itekako će se oni još morati boriti za top 4. Prijavi
9. mart 2020.6 god. comment_293890 Ne isključujem ga u potpunosti, ali mislim da će ostati na trećem mjestu. Očekujem pobjedu večeras protiv Ville i to je već 5 bodova razlike. Ne vjerujem da će ispustiti Ligu Prvaka. Prijavi
9. mart 2020.6 god. comment_293892 1. LPOOL 2. CITY 3. UNITED 4. CHELSEA 5. LEICESTER 6. ARSENAL Murinjo ce negdje na 8-9 zavrsit. Jos nije nigdje zvanicno da peto mjesto vodi u LP Prijavi
9. mart 2020.6 god. comment_293903 Mislim kako će nam trebati negdje 20 bodova za 4. mjesto od mogućih 27, zavisno kako united bude stajao, u dobroj su formi trenutačno i imaju lakši raspored od nas do kraja. Ali njima je bilo teže protiv davljenika nego protiv jačih ove sezone, biti će napeto. Veselim se zavšnici prvenstva, barem je zanimljivo Valjda će Mourinho spasiti nas u idućem kolu, vjerujem kako će dati sve od sebe, postoji i ona mogućnost za 5.mjesto zbog cityja, sigurno da će otac dati sve od sebe Rasporedi su ujednačeni ako mene pitaš. Igramo sa svim ekipama koje se bore za opstanak plus CP koji je osigurao svoje, sredina tabele i vjerujem da nemaju neke motivacije, Liverpool ce do predzadnjeg kola isto tako biti prvak i ne vjerujem da će previše ginuti. Ostaju Wolwesi i Sheffield kao ozbiljni protivnici. Dok United recimo ima Tottenhama i Leicestera ako se ne varam i isto tako ove lošije ekipe Lester ima Arsenala Junajteda Tottenhema Evertona... Ovi ostali mislim da nemaju što je potrebno da budu u top 4 mada bih volio da Wolwesi ili Sheffield iznenade... Prijavi
9. mart 2020.6 god. comment_293906 Nista ne znaci raspored. Najbolji primjer smo mi i Manchester. Dobiju dva puta Citya, dobiju dva puta nas, neriješeno sa Liverpoolom a izgube od Burnleya, Watforda s Villom 2:2... Manchestera vidim kao glavnog kandidata za to preostalo mjesto. Oni imaju backup opciju a to je Europa liga, po meni su, uz Inter glavni favoriti za osvajanje. Najbitnije je da sami odlucujemo o svojoj sudbini i da nam se sto prije vrate povrijedjeni igraci. Iz Lige prvaka cemo svakako ispasti pa cemo se posvetiti prvenstvu. Prijavi
9. mart 2020.6 god. comment_293914 Teži protivnici ne znače teži raspored, i mi i United bolje igramo protiv jačih a gubimo bodove protiv malih Prijavi
11. mart 2020.6 god. comment_293921 https://www.espn.com/soccer/english-premier-league/story/3929823/how-var-decisions-have-affected-every-premier-league-club Prema ovima i utjecaju VAR-a, najgore smo prošli s istim, na - 4 smo boda. Dok je united recimo na +8 Prijavi
12. mart 2020.6 god. comment_293960 Liverpul ceka titulu 30 godina. Ako sad suspenduju PL mislim da mozemo ocekivati talas samoubistava :D Prijavi
12. mart 2020.6 god. comment_293961 Mikel Arteta pozitivan na korona virus. Mislim da ce i Premiership biti odgodjen od ove sedmice. Prijavi
13. mart 2020.6 god. comment_293970 Da hoce otkazati skroz, pa da pocnemo ispocetka, samo da liverpool ne osvoji, pa da broje titulu k'o djubrentus sto broji one ilegalne trofeje :D Prijavi
13. mart 2020.6 god. comment_293971 To bi najjace nesto u historiji bilo. Twitter, fb i ostalo bi izgorili podjebavanjem lpoola. Prijavi
13. mart 2020.6 god. comment_293973 Nema sanse da se to desi, ili ce prekinuti ligu i predati titulu odmah Liverpoolu ili ce se morati nastaviti dok se ova sranja ne zavrse Mada najbolje bi bilo da je odmah otkazu i njima predaju titulu. Mi cemo svakako pasti kurcu za usi nakon ove pauze ako se bude liga nastavila, i velika vjerovatnoca da izgubimo 4. mjesto, a taman smo krenuli fatati neku formu. Prijavi
13. mart 2020.6 god. comment_293974 Jebo mater meni vec dosadno bez utakmica, ne znam kako cu izdrzat ovoliko bez utakmica i sporta uopste. Prijavi
13. mart 2020.6 god. comment_293975 Gube se 2 ligaske utakmice i 1 utakmca u FA cupu, znaci tesko da ce biti produzeno prvenstvo jer nema slobodnih termina zbog lige prvaka ili eura, sve su sanse da se europsko prvenstvo pomjeri. Prijavi
13. mart 2020.6 god. comment_293976 Ma kakvi nastavit ligu. Pa u aprilu ce tek pizdarije biti. Kina ev 3 mjesec se bori i jos ima 13k zarazenih. Toliko je tek danas italija dobila. Nije logicno ni titulu dat lpoolu. Kad matematicki je mogu ispusit. Drugo, igracima pojedinim istice ugovor krajem juna. Znaci tu nastaje drugi problem ako se liga nastavi na ljeto Ne znam sta ce bit al tek je pocelo. Prijavi
13. mart 2020.6 god. comment_293977 Ma kakvi nastavit ligu. Pa u aprilu ce tek pizdarije biti. Kina ev 3 mjesec se bori i jos ima 13k zarazenih. Toliko je tek danas italija dobila. Nije logicno ni titulu dat lpoolu. Kad matematicki je mogu ispusit. Drugo, igracima pojedinim istice ugovor krajem juna. Znaci tu nastaje drugi problem ako se liga nastavi na ljeto Ne znam sta ce bit al tek je pocelo. Javljaju Kinezi da je vrh udarnog talasa virusa prosao, te da su zabelezili samo osam novih slucajeva. Prijavi
13. mart 2020.6 god. comment_293978 Bili su na vrhuncu, sad polako opada. Danas 22 nova slucaja i 8 novih smrtnih slucaja https://www.worldometers.info/coronavirus/ Ono sto hocu rec, bore se 3 mjeseca a jos nije kraj tamo Prijavi
13. mart 2020.6 god. comment_293980 U pravu je soxxx, ovo će dosta uticati na fudbal, vec je dosta zarazenih igraca i bice ih sigurno još jer oni su u bliskom kontaktu a sto se virusa tiče, inkubacija moze da potraje. Za nadati se da će sve početi opet 4. Aprila ali sumnjam. Kako rjesiti problem ? Sa kupovima je problem, pogotovo sa LŠ, što se Lige tiče vremena ako ostane ostane u suprotnom ubaciti neki Play off kao sto sw igra u pojedinim ligama ili tako nesto. Mislim da ima rjesenja. Mozes staviti da od prvih 6 igra svako sa svakim jebi ga, ali da prvi na tablici ima 6 bodova a ovaj sto je bio 6. Da bude bez bodova. Šta znam, ugl. fudbalerima sretan oporavak Prijavi
14. mart 2020.6 god. comment_293982 Neka se uzmu rezultati nakon prve polovice sezone, tad je svako odigrao sa svakim jedanput i to je to. Nema smisla uizmat trenutno stanje jer tako nije svako sa svakim odigrao jednak broj puta. Nije mi ni ideja o playoffu nešto, da se cijela sezona svede na tih par utakmica. Poništavanje cijele sezone koja je skoro gotova je isto glupo, bilo bi zabavno zbog Liverpoola ali realno glupo bi bilo i nepošteno. Naravno idealno bi bilo da se EURO odgodi za iduću godinu, i onda jednom kad ovo prođe se prvenstvena mogu nastaviti. Pitanje je jedino koliko će ovo sve potrajati i koliko će klubovi htjeti ljeti igrat... Prijavi
14. mart 2020.6 god. comment_293983 kaze stariji clan PL kao izvor, da 75% ima sanse da se moze u potpunosti ukinuti liga. Meni je to logicno rjesenje. Prijavi
14. mart 2020.6 god. comment_293984 Ja bih najviše volio da se sve utakmice odigraju, da se sezona malo produži i da se prvenstvo prebaci ili na ljeto ili na zimu. Svakako su planirali Svjetsko u Kataru održati nekad na jesen/zimu. Poništavanje sezone je najgore rješenje. Prijavi
15. mart 2020.6 god. comment_293985 kaze stariji clan PL kao izvor, da 75% ima sanse da se moze u potpunosti ukinuti liga. Meni je to logicno rjesenje. Ne bi ti bilo logicno da smo mi prvi :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.