Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Al druze mi do utakmice sa Liverpulom vec mozemo izgubiti 4. poziciju. I onda dolazis u situacijubda moras dobit obje utakmice a da zavisis opet od drugih. Eto toliko nas je unazadioec protiv WHU ... i dalje ne mogu da vjerujem da smo prokockali 3 boda protiv raspalog WHU. Kakve smo golove primali mene sramota. Isto pioniri od 7-8 godina.

I dalje mi ne ide u glavu Rudiger koji je kod treceg gola trcao nazad i omogucio pas za Yarmolenka.

Al druze mi do utakmice sa Liverpulom vec mozemo izgubiti 4. poziciju. I onda dolazis u situacijubda moras dobit obje utakmice a da zavisis opet od drugih. Eto toliko nas je unazadioec protiv WHU ... i dalje ne mogu da vjerujem da smo prokockali 3 boda protiv raspalog WHU. Kakve smo golove primali mene sramota. Isto pioniri od 7-8 godina.

I dalje mi ne ide u glavu Rudiger koji je kod treceg gola trcao nazad i omogucio pas za Yarmolenka.

Pa ako cemo kiksat protiv bilo koga do liverpoola neka izgubimo, sve je u našim rukama

Vala ako za četvrto mjesto protiv ovih što ispadaju moram da se uzdam u poraze konkurenata onda ni ne treba da igramo LP. A ono, i da igramo domet je nokaut faza i ispad u osmini finala.

Liverpool nece sigurno moci ponoviti ovakvu sezonu. Ove sezone osim sto su ih povrede zaobisle imali su nevjerovatnu dozu srece, to dugo nisam vidio u fudbalu.
To je jedna stvar. Druga stvar Klopp je ove igrace doveo do jedne tacke gdje nema vise, tjt vrh, spic kvalitete jedino sto preostaje jeste da malo padnu padnu, sto je i ocekivano. Mi cemo biti ozbiljniji, United ce biti ozbiljniji mozda i Spursi, tako da sljedece sezone ne ocekujem da ce prvak imati iznad 90 bodova i mislim da ce City uzeti titulu.

Svi znaju koliki sam postovalac Kloppa ali ko sto Bari kaze, ova ekipa je dostigla svoj vrhunac, bolje od ovog ne moze. Za razliku od Citya koji ima 20 igraca top klase, kod Liverpula je to opet drugacije. Kod njih je to nekih 11-12 igraca a ostalo je buranija. E sad, najveca kvaliteta Kloppa jeste to da našpanuje i motivira svoju ekipu, adrenalin je na 120%, trka, presing... to ne moze dovjeka trajati. Njima je pad neminovan osim ako ne pojacaju ekipu sa 4-5 novih igraca.

Sir Alex Ferguson je po zavrsetku karijere izjavio da jedan trener i isti broj igraca mogu zajedno dobro i uspjesno funkcionisati maximalno 4 godine. Ili se mjenja trener ili se mjenjaju igraci. I to je bas tako. Jedan te isti motivacioni govor, ista ili slicna taktika, glad za trofejima istih igraca ... sve to dolazi do zasicenja sto je i normalno. 

Naravno Liverpul nece dozivjeti bas toliki pad ali ce sigurno biti losiji nego sto su sada. Nadati se da United nece dovesti neko vrhusnko trenersko ime, jer uz prestiz i bogatsvo koje imaju, uz vec dobre igrace, ne treba nam jos jedan jak i snazan konkurent za titulu. City naravno ne treba ni spominjati, oni su uvijek prvi favoriti.

Teško Liverpool može održati ovu formu sljedeće sezone, jednostavno osvojili su sve mora doć do zasićenja i manjka motivacije. Po najavama neće ništa posebno kupovat a bez osvježenja neminovan im je pad...
Evo nalo kalkulacije, zadnje 4 utakmice i 12 bodova u igri. Matematički nam je dovoljno 10 bodova za siguran top4, uzimajući u obzir da Leicester i United igraju međusobno.
Dakle 1 remi i 3 pobjede

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.