1. juli 2020.6 god. comment_295450 Što je najbolje u zadnjem kolu svi igramo međusobno, mi i wolvesi, utd i leicester Prijavi
1. juli 2020.6 god. comment_295452 Ja se Liverpoola i ne bojim toliko, ne vjerujem da ce Kloop forsirati ekipu toliko u ovom intenzitetu i rizikovati neku povredu a također ne vjerujem da će igrači biti toliko motivisani. Nemaju oni više šta da dokazuju... Prijavi
2. juli 2020.6 god. comment_295461 Al druze mi do utakmice sa Liverpulom vec mozemo izgubiti 4. poziciju. I onda dolazis u situacijubda moras dobit obje utakmice a da zavisis opet od drugih. Eto toliko nas je unazadioec protiv WHU ... i dalje ne mogu da vjerujem da smo prokockali 3 boda protiv raspalog WHU. Kakve smo golove primali mene sramota. Isto pioniri od 7-8 godina. I dalje mi ne ide u glavu Rudiger koji je kod treceg gola trcao nazad i omogucio pas za Yarmolenka. Prijavi
2. juli 2020.6 god. comment_295465 Al druze mi do utakmice sa Liverpulom vec mozemo izgubiti 4. poziciju. I onda dolazis u situacijubda moras dobit obje utakmice a da zavisis opet od drugih. Eto toliko nas je unazadioec protiv WHU ... i dalje ne mogu da vjerujem da smo prokockali 3 boda protiv raspalog WHU. Kakve smo golove primali mene sramota. Isto pioniri od 7-8 godina. I dalje mi ne ide u glavu Rudiger koji je kod treceg gola trcao nazad i omogucio pas za Yarmolenka. Pa ako cemo kiksat protiv bilo koga do liverpoola neka izgubimo, sve je u našim rukama Prijavi
2. juli 2020.6 god. comment_295505 Problem broj 1 je Manchester United. Otkako je Bruno došao nisu nijednu izgubili, a na putu su da ni ne izgube do kraja. Čak i imaju neku smisleniju igru u odnosu na prvi dio sezone. Prijavi
2. juli 2020.6 god. comment_295506 Ma problem broj 1 smo mi sebi sami, ako ispušimo sami smo si krivi, imamo sve u svojim rukama Prijavi
2. juli 2020.6 god. comment_295521 Vala ako za četvrto mjesto protiv ovih što ispadaju moram da se uzdam u poraze konkurenata onda ni ne treba da igramo LP. A ono, i da igramo domet je nokaut faza i ispad u osmini finala. Prijavi
2. juli 2020.6 god. comment_295530 Nešto razmišljam. Ako Liverpool dovede Koulibalya i Adamu Traorea bit će ponovo nezaustavljivi. Zamisli teroriziraju te Salah i Arnold po toj strani i u 65' uđe Traore. U odbrani im više neće igrati Gomez i Lovren da prave gluposti. Prijavi
3. juli 2020.6 god. comment_295543 Liverpool nece sigurno moci ponoviti ovakvu sezonu. Ove sezone osim sto su ih povrede zaobisle imali su nevjerovatnu dozu srece, to dugo nisam vidio u fudbalu. To je jedna stvar. Druga stvar Klopp je ove igrace doveo do jedne tacke gdje nema vise, tjt vrh, spic kvalitete jedino sto preostaje jeste da malo padnu padnu, sto je i ocekivano. Mi cemo biti ozbiljniji, United ce biti ozbiljniji mozda i Spursi, tako da sljedece sezone ne ocekujem da ce prvak imati iznad 90 bodova i mislim da ce City uzeti titulu. Prijavi
3. juli 2020.6 god. comment_295544 City i je favorit opet, liverpool će biti tu negdje, ne očekujem preveliki pad. Prijavi
3. juli 2020.6 god. comment_295550 Ah sreća i Liverpool, malo se najezim kad to cujem. Preko godinu dana bez poraza u ligi i opet neka sreca, zbog lar pobjeda od 1:0 koje su sastavni dio igre. Masina je ovaj Liverpool bio zaista i evo sve su i pokupili od titula. Vidjecemo ih sledece sezone, trebali bi i oni pasti malo Prijavi
3. juli 2020.6 god. comment_295558 Svi znaju koliki sam postovalac Kloppa ali ko sto Bari kaze, ova ekipa je dostigla svoj vrhunac, bolje od ovog ne moze. Za razliku od Citya koji ima 20 igraca top klase, kod Liverpula je to opet drugacije. Kod njih je to nekih 11-12 igraca a ostalo je buranija. E sad, najveca kvaliteta Kloppa jeste to da našpanuje i motivira svoju ekipu, adrenalin je na 120%, trka, presing... to ne moze dovjeka trajati. Njima je pad neminovan osim ako ne pojacaju ekipu sa 4-5 novih igraca. Sir Alex Ferguson je po zavrsetku karijere izjavio da jedan trener i isti broj igraca mogu zajedno dobro i uspjesno funkcionisati maximalno 4 godine. Ili se mjenja trener ili se mjenjaju igraci. I to je bas tako. Jedan te isti motivacioni govor, ista ili slicna taktika, glad za trofejima istih igraca ... sve to dolazi do zasicenja sto je i normalno. Naravno Liverpul nece dozivjeti bas toliki pad ali ce sigurno biti losiji nego sto su sada. Nadati se da United nece dovesti neko vrhusnko trenersko ime, jer uz prestiz i bogatsvo koje imaju, uz vec dobre igrace, ne treba nam jos jedan jak i snazan konkurent za titulu. City naravno ne treba ni spominjati, oni su uvijek prvi favoriti. Prijavi
3. juli 2020.6 god. comment_295572 https://twitter.com/cfbayern/status/1278999061924806657?s=19 Dobar je thiago, dobro pojačanje ako realiziraju Prijavi
3. juli 2020.6 god. comment_295580 Teško Liverpool može održati ovu formu sljedeće sezone, jednostavno osvojili su sve mora doć do zasićenja i manjka motivacije. Po najavama neće ništa posebno kupovat a bez osvježenja neminovan im je pad... Prijavi
4. juli 2020.6 god. comment_295699 E moji Wolwesi, usta vas jebem, zar ovaj mrtvi Arsenal ovako da vas napita... Arsenal Leicester Villa Man Utd Sheffield Wolwes Mogao bi koji kiks pasti Prijavi
4. juli 2020.6 god. comment_295704 E moji Wolwesi, usta vas jebem, zar ovaj mrtvi Arsenal ovako da vas napita... Arsenal Leicester Villa Man Utd Sheffield Wolwes Mogao bi koji kiks pasti Nažalost, ne Unitedov Prijavi
4. juli 2020.6 god. comment_295706 Nažalost, ne Unitedov Slazem se i Villa je Championship ekipa ali opet kontam da ako se neko moze izvuci i ako neko moze dici formu to su oni. Imaju par dobrih igraca, mogli bi nekako da preguraju ovo. Dok sa druge strane Watford i Bournemouth su mi baš rasula id ekipa Prijavi
8. juli 2020.6 god. comment_295970 Evo nalo kalkulacije, zadnje 4 utakmice i 12 bodova u igri. Matematički nam je dovoljno 10 bodova za siguran top4, uzimajući u obzir da Leicester i United igraju međusobno. Dakle 1 remi i 3 pobjede Prijavi
8. juli 2020.6 god. comment_295972 Ako Leicester dobije sljedeće 3 utakmice imat će 68 Ako Manchester dobije sljedeće 4 (3+1) utakmice imat će 67 Eh, u najgorem slučaju će lošiji od ova 2 tima imati 68 bodova, tako da nam ipak treba 9, a ne 10. Prijavi
8. juli 2020.6 god. comment_295992 Govori se da bi pravilo 5 zamjena po utakmici moglo biti na snazi i tokom 2020/2021 sezone. Evo i link https://theathletic.com/1915053/2020/07/08/five-substitutions-rule-2020-21-season-ifab/?source=user_shared_article Uređeno 8. juli 2020.6 god., autor izmjene: apeiron Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.