15. mart 2020.6 god. comment_293986 Logicno mi je za Englesku ligu gdje je ruku na srce pitanje osvajaca davno rjeseno. Ali sta cemo sa mjestima za Ligu prvaka, Europsku ligu, ispadanje iz lige, FA cup....? Sta ce biti sa Italijanskom ligom gdje su dvije ekipe u 2 boda ili Spanskom? Kada ce se održati onda ove utakmica baraza? Dosta je tu pitanja i morat ce bas promozgati da nadju nacin. Valjda nadju neki nacin, zbog Eura im je suzen prostor za manevr. Prijavi
15. mart 2020.6 god. comment_293987 Neka otkazu Euro za iducu godinu, i onako se igra mjesec dana a pravi sto kazes problem da se popuni rupa sa ovom pauzom. Svakako iduce godine nema takmicenja za reprezentacije, osim Confederation kupa gdje igra jos manji broj repki. Prijavi
15. mart 2020.6 god. comment_293988 Pa liga ak se nastavi na ljeto. Npr mi ostajemo bez williana ako ne produzi ugovor, a tako i ostali timovi imaju slucajeva. Uglavnom problema je bruka Prijavi
15. mart 2020.6 god. comment_293989 Ma kakvi problema bruka. Slazem se da je vanredna situacija, neka sjednu i neka se dogovore. Igracima kojima istekne ugovor neka ostanu dok sezona ne zavrsi, i to je to. Transfere ostaviti i kad pocne nova sezona onda neka igraci prelaze. Nece ovo trajati vjecnost. Prijavi
15. mart 2020.6 god. comment_293990 Pa sve to zvuci jednostavno da se ne pobune klubovi i kazu sto bi ja npr wiliana placao jos 2 mjeseca Nemam para za bacanja. Prijavi
15. mart 2020.6 god. comment_293991 Materemi, bez zajebancije, ja ako ne umrem od korone umrijet cu od dosade jer nema sporta. Prijavi
15. mart 2020.6 god. comment_293992 Ma ja bi prekinuo sva prvenstva, prizno bi titulu samo onim ekipama koje su je matematicki osigurale. Prijavi
15. mart 2020.6 god. comment_293994 Ma Euro se mora odgoditi, poslije toga se vjerovatno i prvenstvo i lige ubrzavaju, ukoliko još fudbalera ne bude pozitivno, do početka aprila, možda opet pokušati odigrati koje kolo pred praznim tribinama sa izolacijom ali opet je najveći problem priprema utakmica i igrača tu, mada bi se i to moglo odraditi. Po meni, odgoditi Euro i pošto su igrači u izolaciji, neka tako ostane još te dvije sedmice, onda ih sve testirati i ukoliko su svi negativni nastaviti igrati pred praznim tribinama, dvije tekme sedmicno najmanje. Što se ugovora tiče ukoliko se ne završe prvenstva do kraja juna kad im svima isticu ugovori, odraditi nešto kao što Spaha kaže, igrači neka budu u klubu do kraja svih klubskih takmičenja i to je to. Prijavi
15. mart 2020.6 god. comment_293995 Sve je vise price kako ce se ukinuti liga skroz, k'o da nikad nije postojala. Jedina logicna solucija, jer se ovo nece rijesiti do ocekivanog starta iduce sezone, a euro da se pomjeri na 2021... Prijavi
15. mart 2020.6 god. comment_293997 Predsjednik španjolske lige kaže da bi ukidanje lige bili pre veliki financijski gubitci Prijavi
16. mart 2020.6 god. comment_293998 Pa neka lige isplate onoliko koliko su dogovorili i prije, minus ovih 9 kola u procentima i eto. Prijavi
16. mart 2020.6 god. comment_293999 Problem je sto niko ziv ne zna niti moze sa sigurnoscu tvrditi koliko dugo ce ovakva situacija potrajati. Ne znam kad je nesto slicno vidjeno u historiji covjecanstva, mozda zadnji put prije 100 godina u vrijeme spanske gripe. Posljedice ce biti stravicne i za mnogo vaznije stvari od sporta. Iskreno ne vidim smisla odrzavati ikakva sportska takmicenja do daljnjeg, minimalno naredna 2-3 mjeseca pa onda vidjeti dalje. Prijavi
17. mart 2020.6 god. comment_294007 dotad ce trebati nova sezona poceti, sto ce znaciti da ovu treba ponistiti. Treba i par predsezonskih meceva odigrati da se udje u formu. Prijavi
17. mart 2020.6 god. comment_294016 Al ni jednu premier lige ili neke koje se sjeca danasnji navijac lpoola. Prijavi
17. mart 2020.6 god. comment_294018 Ljudi ubjedljivo prvi na tabeli, najdominantnija sezona ikad. Zaslužili su to prvo mjesto, isto kako je Leicester zaslužio mjesto u ligi prvaka i Sheffield u ligi europe. Eto zamislite da smo mi u njihovoj situaciji. Kako bi se ovdje pljuvao svaki analitičar koji kaže da se sezona treba poništiti. Prijavi
17. mart 2020.6 god. comment_294019 Brisacu svaki post u kojem budes napisao da je bolest koja je odnela vise hiljada zivota i i dalje ih odnosi blagoslov. Prijavi
18. mart 2020.6 god. comment_294022 Ja mislim da se vecina EU liga mora sloziti kada je u pitanju donosenje odluke. Ne mozes negdje ponistiti sezonu, negdje je izgurati do kraja, negdje proglasiti sad kraj sezone. Mora se neksnjednogladna odluka donijeti. Najbitnije je da se virus iskorijeni ali bih svakako i prve dvije sedmice nastavka sezone ( ako on bude u aprilu) igrao bez publike i u nekoj strogoj izolaciji Prijavi
18. mart 2020.6 god. comment_294023 Ljudi ubjedljivo prvi na tabeli, najdominantnija sezona ikad. Zaslužili su to prvo mjesto, isto kako je Leicester zaslužio mjesto u ligi prvaka i Sheffield u ligi europe. Eto zamislite da smo mi u njihovoj situaciji. Kako bi se ovdje pljuvao svaki analitičar koji kaže da se sezona treba poništiti. Pljuvali bi, ali samo sto smo navijaci, ali sto onda ne bi dali b'mouthu, villi i norwichu sansu da se bore za opstanak, sto ne bi dali sheffieldu, unitedu, wolvesima da se bore za LP ? Ne moze se igrati, ne moze postojati liga, jednostavno ono sto se radi u ovim trenucima jeste da se igra kao da nije postojala. Evo pogledaj druge lige, sta tamo sa klubovima koji vode po par bodova, je li i njima treba dati titulu i isto tako izbaciti neke klubove koji bi (mozda) zasluzeno na kraju dobili mjesta koja vode u europu, ekipe koje bi izborile opstanak? Tako da se ne slazem da su zasluzili, nije niko nista zasluzio, jer nisu matematicki osigurali. Prijavi
18. mart 2020.6 god. comment_294025 Ne znam zašto se ne razmatra opcija da se uzme samo prva polovina sezone, tako je svak igrao sa svakim jedanput i sigurno je poštenije nego da se uzima trenutno stanje a i opet bolje nego skroz poništava sezona... Prijavi
18. mart 2020.6 god. comment_294026 Pljuvali bi, ali samo sto smo navijaci, ali sto onda ne bi dali b'mouthu, villi i norwichu sansu da se bore za opstanak, sto ne bi dali sheffieldu, unitedu, wolvesima da se bore za LP ? Ne moze se igrati, ne moze postojati liga, jednostavno ono sto se radi u ovim trenucima jeste da se igra kao da nije postojala. Evo pogledaj druge lige, sta tamo sa klubovima koji vode po par bodova, je li i njima treba dati titulu i isto tako izbaciti neke klubove koji bi (mozda) zasluzeno na kraju dobili mjesta koja vode u europu, ekipe koje bi izborile opstanak? Tako da se ne slazem da su zasluzili, nije niko nista zasluzio, jer nisu matematicki osigurali. Nisi shvatio moj komentar. Ja sam samo za to da se sezona ne poništava. Osim toga sam mišljenja da Liverpoola niko neće prestici i da će Leicester ostati među prve 4 ekipe na tabeli. Ako treba za 18 godina da se završi, nek se završi za 18 godina. Imat će priliku svako da se bori za svoja mjesta, jer to isključuje poništavanje sezone. Prijavi
18. mart 2020.6 god. comment_294027 Ma dobro, diablo bi mijenjao pricu da smo mi na mjestu Liverpula. Ovako bi sve uradio, cak bi i guze dao samo da se ponisti sezona kako bi Liverpul ostao bez titule :D Prijavi
18. mart 2020.6 god. comment_294028 Ako se sada ne zavrsi, nece se nikad zavrsiti. A koliko vidim nece se zavrsiti. Koliko znam i u drugom svjetskom se ponistila liga i nije se nastavljala, tako ce i ova. Prijavi
19. mart 2020.6 god. comment_294029 Naime, mnoge ekipe planiraju da se vrate treninzima u sledećih 7 dana dok čini mi se Tottenham i Burnley nisu ni prekidali treninge. Sa druge strane PL i sav fudbal u Engleskoj je pod katancem do 30.04. Možda je tako i najbolje, ako se situacija poboljša do tada (da fudbaleri i radnici u klubovima) budu zdravi svi, početi opet pred praznim tribinama, jedino tako, mogli bi završiti dobar dio sezone do Juna sigurno nekih 5 kola bi se moglo natrpati tu. Uz sve to i finale LP je prebačeno nekad za kraj Juna, tako da mogli bi do tada uz dosta jak tempo sve odigrati, makar englezi Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.