Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Garantujem da ćemo igrati Ligu Prvaka sljedeće sezone. Nekako ćemo se plasirati.

A jesi pronicljiv sada haha

https://twitter.com/wilfriedzaha/status/1282273543208808450?s=19
Koja komedija haha pa naravno da u svakom DM od tih slavnih ima sranja, koja glupost. Makni se sa neta ili ignoriraj te poruke ako ti smetaju

https://twitter.com/SkySportsNews/status/1282346054168518656?s=19
A jesu blesavi ovi englezi jbt, uhitili dvanaestogodišnjaka zbog ove bezazlene poruke Zahi, eto to im je najveći problem
Priveli nekog klinca od 12 godina, zbog ovih poruka Zahi. Kakav jebeni cirkus, klince maltretirati i provoditi...

Sto se tice VAR-a, ne znam, kakvi balvani sjede u tim sobama, jesu oni ikad sudili utakmicu ili sta, ovo stvarno postaje sramotno...

ALI JEBENI BORMUT

Ljudi su bili gazeni, bukvalno nista nisu uradili do penala, presli centra nisu, ne znaju ni oni kako su gubili samo 1:0 i onda je Leicester sam sebi presudio za 5 minuta...

Ajmo Sotooon
Razočaran jesam, iznenađen nikako. Ne bih me čudilo da su se ovi debili iz CASa osigurali za generacije.
FFP je mrtav, posrali su se na njega.
Sisajte kurčinu, bitno da su nama smanjili ban na godinu dana, koja gamad
Još im smanjili kaznu na 10 mil LOL to je kao meni žvakača
https://twitter.com/UEFA/status/1282596956829888514?s=19
Vrlo vjerojatno je kako bi 6 bodova bilo dovoljno za Ligu prvaka, s obzirom na Leicester i njihov raspored.
Doduše, ne znam kako možemo dobiti Wolvese, ali lijepo je sanjati.
Ako kiksamo sutra sličajno sa Norwichem gasi klub
https://twitter.com/wilfriedzaha/status/1282607737013260290?s=19
A i ovaj je posebno govno na razini Sterlinga. Lik slavi uhićenje dvanaestogodišnjaka

I odma svi žale lika a niko ne zna kakav je bio, ko čovjek, to mi je smiješno. Možda je bio neki debil, idiot, koji se kurčio na račun burazera ko zna... Naravno ne odobravam ali eto, neka prvo razjasne šta i kako...

A ovo za Zahu i ovog klinca postaje smiješno, šta ćeš sad ? Klempe mu paliti ? Mislim hajde malo da su ga starci natamburali i to jer je bio malo debilan ali da ga hapsiš...

Kaže Klopp kako će ostati još 4 godine u Liverpoolo, naravno ako ne dobije otkaz prije.
Onda vjj repka ili tako nešto

Kriva je UEFA sto nije kako treba provela istragu, a ne City ili CAS. UEFA se pravila pametna pa odmah rekla da ce ih kazniti sto je amaterski bas. Tako je i CAS odlucio, nije se provela kako treba istraga i kaznili ih sa 10 miliona, jer se nisu branili protiv UEFAine optuzbe.

Sto se tice Zahe, bolest je ovo sta se radi djeci koju treba uputiti na bolje, a ne ih zatvarati, jos ce dobiti i dozivotnu zabranu na dolaske na stadion.

Našli se čeličiti i represiju provoditi na nekom klinji koji nije ni svjestan što piše na netu, smiješno.
A kad netko od poznatih napravi neko sranje, samo se ispriča javno i sve 5, nekad čak niti to
Nevjerovatno, United 19 utakmica za redom u svim takmicenjima nije izgubio, od januara kako je dosao Fernandes u klub.

Nevjerovatno, United 19 utakmica za redom u svim takmicenjima nije izgubio, od januara kako je dosao Fernandes u klub.

Čekaj, nisu naišli na obranu koja ih može zaustaviti. Rudiger i Christensen ce to rutinirano uzeti

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.