Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

u2j0m3xkfnwy.jpg

Popisan u najslabijoj skupini Lige Prvaka, popisan od Genka, Genta koga li vec u Evropskoj Ligi, od Liverpoola u EFL kupu i popisan od Chelseaja u prvenstvu i FA kupu. Kazu najbolja sezona otkako igraju Premier Ligu :D

Elem, isto kurko bio 2., 3., ili 4. sto se tice "nagrade". 3 godine mu trebale da "postigne" ovo gore navedeno.

Sto se Kloppa tice, drugi dio sezone je neoprostiv i dosta lose je vodio tim pogotov bez Manea, ali izgleda da su se ipak provukli u LP i na ljeto treba da dovede nekoliko dobrih igraca a ne razne Klavane, Kariuse, Wijnaldume i ostale prosjeke.

Istina, i takvi su miljama daleko od liverpoola koji nije ni igrao europu.. Ne zaboravi, Kloppu su 2 godine trebale za sto tocno, koliko vidim jos nisu ni dosli na lvl Rodgersa, a kamoli nesto vise
  • Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Srecom ode Diego na vrijeme, inace bi dobro rekord crvenih u jednoj sezoni prekoracio :D

ma meni tu nije jasno kako i da li to utiče na odluku da se uvede ta famozna video tehnologija

trebalo bi valjda od ove sezone da je uključena u neki kup (ako nisam prolupao) 

mislim, ako imaš video tehnologiju, onda ti taj panel i ne treba ili ?? 

čitam ovu lokalnu štampu iz Liverpula, ne znam šta je njima Klop napravio :D pa to su tekstovi, imam utisak kao da su oni uzeli titulu

ponekad mi je krivo što mi nemamo nekog da gura klub, ok, ćelavi Duncan je forsirao ali to je više bilo u pravcu Murinja

uvedljivo najjače novinare po tom pitanju imaju Junajted i Liverpul 

http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/least-one-premier-league-club-10463561?5

Još malo bahaćenja. Zato što samo nekoliko milijardi nije dosta.

Commercial chiefs at a top-six side want to deny broadcasters the free access they currently get to their star names unless they are willing to pay for the privilege

Bit će zanimljiva danas borba za top4. City, Arsenal i Liverpool dva idu u lp, jedan ispada. City 75 bodova, Liverpool 73 boda, Arsenal 72 boda. City ima lakog protivnika (Watford u gostima) i najbolju gol razliku tako da je vjerojatno siguran, tako da će borba bit između Arsenala i Liverpoola. Arsenal igra s Evertonom doma, a Liverpool također doma protiv Middlesbrougha. Liverpool ima lakog protivnika ali znajući Liverpool bit će tu mučenja, ovi će igrat bunkericu a Liverpoolu takve utakmice ne pašu... S druge strane budu li na poluvrijeme saznali da Arsenal vodi, pritisak će samo tako narast, bit će zanimljivo vidjet kako će se u toj situaciji sanć...

Za šta ćete navijat, da Arsenal napokon ispuši LP, ili da upadnu u lp i posljedično tome Wenger ostane i time ih eliminiramo još jednu sezonu u borbi za titulu?

PS: ako bi se poklopili tako rezultati mogući su i playoff dvoboji za lp. Naime, ako dvije ekipe imaju isto bodova, onda se gleda gol razlika pa tko je dao više golova ako je i to izjednačeno onda (u slučaju da se odlučuje o ispadanju iz lige ili plasmanu u nego drugo natjecanje) će se igrat međusobna utakmica na neutralnom terenu (tako sam nešto čitao na sky-u) što je ovdje moguće da se desi...

Venger ostaje 95% bez obzira na plasman, pristao je izgleda na neki kompromis, od sledeće sezone mu dovode DoF-a (kakvog Sportskog Direktora) 

tako da nam njegova pozicija na tabeli ne znači nešto 

najveće zlo bi nam bilo da Liverpul udje u LŠ, tako bi verovatno imali bolji poziciju u pregovorima i mogućnost da privuku bolje igrače

zato ja navijam da kiksaju danas 

ma sumnjam, opet da imaju prednosti morali bi sigurno iskeširati više novca za tog nekog igrača, u čemu smo opet jači. 

a i mislim da liverpool opet nece ganjati iste igrače koje mi ganjamo, a i opet da ganja, koji igrač ne bi želio igrati za prvaka engleske, i koji je obezbjedio direktan plasman? + liverpool mora proci kvalifikacije da bi usao u LS, a nikad ne znas sta se moze desiti. 

ja mislim da je sve do nas, kako naši zagrizu tako ćemo i ugrabiti plijen, odnosno ako budu fakat zainteresovani za nekog igrača njega će i dovesti. 

stoji sve to i slažem se 100%

samo što ja ne bih podcenio Klop, oni(LIverpul) ga obožavaju, kao da im je ispran mozak, takav utisak imam

kao fanatici kakvi, takav klub mi je najopasniji 

bolje mrtvi Arsenal sa senilnim Vengerom nego Klop koga bi pratili makar ih poveo i u provaliju

drugo je Totenhem, oni imaju dosta restrikcija oko poslovanja, Liverpul to nema i može da ponudi sad veće plate i veće novca za transfere, možda ne mogu sad ali ako uhvate par godina u nizu LŠ biće privlačna destinacija 

Ovo sto chiba govori slazem se u potpunosti. S obzirom da je Tott vec postao stabilan i skoro pa siguran ucesnik top 4, znajuci da ce united i city sigurno biti jos jaci ( igracki ) iduce sezone, ne treba nam jos i Liverpul kkao potencijalni rival.

Zato u svakom slucaju je bolje da Arsenal bude ta ekipa koja ce u Ls jer od njih konkurencije nikad necemo imati sve dok im je Wenger trener.

bivši trener Leverkuzena prva meta Votforda

baš nam to fali, da neko one pavijane od 2m tera da igraju presing

Ovaj lik je gori fanatik od Guardiole odnosno Klopa kada je presin u pitanju. Bukvalno to forsira po svaku cijenu, jednom mu je donjelo slavu (Salzburg) a drugi put propast ako se tako moze reci (Leverkuzen).

Pogledajte samo ovaj video dok je vodio Salzburg (mjuza je ekstra) i sve ce vam biti jasno. Ovaj Salzburg je igrao najljepsi fudbal u Evropi te godine.

(https://vimeo.com/92711026) 

https://twitter.com/ManCity/status/867480049720676353

Naravno, među navijačima imaš mozgove koji pljuju po ovome jer je važnije mrzeti rivalski klub nego pokazati solidarnost.

O moj bože, još više si promašio poentu.

Poruka je da su svi ujedinjeni nakon onoga što se desilo u Mančesteru, bez obzira na individualne razlike, na klupske boje i ostalo, svi prolaze kroz iste stvari i zajedno mogu da prebrode nevolje koje su ih zadesile i tako dalje i tako bliže.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.