Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Za Barlkija prica napamet, istina je da imaju problema sa njim oko ugovora ali decko je sigurno jedan od boljih igraca zadnja dva-tri meseca

Stoji to da je u pocetku(dok je Bolasije bio zdrav) bio potpuno nevidljiv ali sad fino igra, ne kazem odlicno ali svakako ne na nekom nivou da kazes da nisu resili njega

Na drugu stranu, stavljanje Liverpula i Celzija u isti kos kad je u pitanju sirina sastava je van svake pameti. Pa nama na klupi sedi jedan Mici, Teri, Ake, Zuma, Fabregas a on kaze da smo mi "lepo isplanirali broj utakmica koji cemo odigrati"
  • Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

kakvi, video sad neku statistiku na papiru pa na osnovu toga tvita

a to što nas cele sezone spušta, za Kantea kaže da je prosek, kako ni sami ne znamo kako pobedjujemo itd. itd.

još kaže kako je Kosta naš najbolji igrač :D mislim dal ti treba veći dokaz od toga da priča napamet 

da se razumemo, ajde da je to tvrdio pre par meseci ali majstor galamio o tome zadnji podkast, znači čak nije bilo ni posle utakmice sa Svecima  

Ne vrijedi raspravljati, covjek je ne samo sto je navijacki nastrojen nego je i teska neznalica. Tacno vidis da tip nije sutno lopte u zivotu po onome sto on prica.

Zemo ne brini se ti za Bartona već za sebe da te Allah ne suspenduje par hiljada godina iz dženneta. I ja se toga plašim.

oj jesam se napio jebo te hljebarnik koji je halalosum, jebo te hljeb, gledam danas u fast foodu, toto, kaze u stilu hljeb halal, pa sta je, nije od govana hahahahaa Uglavnom pijna ja sad, i slusam pisonju i zugu, i kontam da li chiba nstzna za njih, i te legende sarajeva i koji kurac mui jos nije dosao kuci, jebem ga u picku?

chiba, molim te dodji u sarajevo, poserem ti se u usta, moja kuca te cuva od svakog zla vanjskojg, imam i kamere, ilarm. molim te dojdi buraz mili, a i donesi knjihu ovom debilnom reli ! da uzibamo u zivotu alkohola i droge

https://www.youtube.com/watch?v=GrslHvsA56w

TO JE TO buraz, kako je u sarajevu bro moj, posusis mi kitu, breka je znaci ispod mene+++ sekndu, nemoj da seres da ne dodjes meni, a obecao si mi davno

bla bla bla, bla bla bla, a ima da te odvedem i kod brace u zenicu i kod caea u mostar i sve to, znaci zelim te ovdje, jebem te u picku zleenu

A da, znam bas ovog sina od pisonje, posebno mladjeg, pa eto, ako zelis, mogao bih i to srediti. Nemoj da budes picka a da ne dodjes do kraja ove 2017te, ja bih bio razocaran. Ne trebaju ti pare, osim za bus ili voz. Samo majke ti dodji.

Zemo ne brini se ti za Bartona već za sebe da te Allah ne suspenduje par hiljada godina iz dženneta. I ja se toga plašim.

Bolje popravi da vidim kad mi neko citira post jer ne dobijam obavijesti.
Sto se kladjenja tice, svako za sebe.

Podjela novca od TV prava. Zanimljivo da ce poslijednjeplasirana ekipa u Premiershipu  ove godine zaraditi vise nego osvajaca Lige sampiona.

Premier-League-TV-rights-money-distribut

Znaci West Ham i Bilic rijesili Tottenhama nocas. Potpuno ih nadigrali, bili borbeniji, jaci i zasluzeno slavili. Lagano iskoristili slabosti Tottenhama na vecem stadionu i terenu, gdje je njihov WHL i zvanicno mislim najmanji teren u prvenstvu pa mogu izlaziti visoko da ne ostane puno prostora do golmana Llorisa. Kroz dubinske lopte i u prostor ih je West ham izjebo pravo.

Pa nije lako, sinovci, 13 pobjeda vezati. Nije to pickin dim. Svaka im cast za ovu formu i ucinili su trku za titulu nesto malo zanimljivom ovo pred kraj, ali sada je jedna ruka na trofeju kod nasih.

Moram reci rijetko odvratna ekipa ovi Spudsi, kako tuku i cigane cim ih neko okrene u igri. Lijepo je vidjet Pochettina gotov da zaplace oko 93. minute. :D

I opet imaju najtanji roster od prvih 6 ekipa u Premiershipu 

onaj deo sezone kad su dobro gurali non-stop lepili kako su ove sezone malo trošili, ili preciznije tablice koja pokazuje net-spend

posle kad krenula kola nizbrdo onda pljuvanje klopa dan i noć što nije trošio 

a ti kad zagrebeš ispod toga, vidiš da tu ništa spektakularno nije napravljeno, Klop je samo čistio igrače koje je BR dovodio

da me ne shvati neko pogrešno, stoji to da se titule samo broje ali lepo je videti svoj klub kad u zadnje tri godine ima net-spend 37m funti

ko bi reko da će Romanov Čelzi biti primer za poštovanje FFP a da pritom upravo u te tri godine uzme i koji trofej 

Manchester United were at one point 6 points off the top of the PL....went on a 25 match unbeaten run and ended up 17 points off top

Murinjo MASTERCLASS  :hail:

ko ima vremena neka pogleda MNF, oplakao sam od Gerija :D

kako ga više nije sramota da brani Junajteda, pa sad je nastala nova teorija hahahah

prvo je bila priča prošle godine da Roman nije podržao Murinja pa kao, sad kad dodje u Junajted, imaće sve što poželi 

sad ni to ne odgovara, nego je opravdanje to što još uvek ne veruje svom timu i zato igra bunker ;D  i treba mu dati još koji rok da promeni igrače :D

a krv ti jebem, čovek priča da kod nas krila pod Murinjom nisu igrala tolko duboko, hahahah 

na kraju krajeva, totalno nebitno šta je a šta nije, za sve što su godinama navijači Junajteda pljuvali nas i ostale sad im se vraća i to sa onom zelenaškom kamatom :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.