9. april 2017.9 god. comment_269970 Citya su djeca iz Monaca popišala, sa najjačim rosterom od svih premierligaških ekipa ta ekipa zbog štakora na klupi strepi od ispadanja iz prva četiri u ligi. Toliko o njima. Liverpoolu držim fige da izbore LP jer znam da Klopp neće zahebati sa transferima kao npr. Conte. I znam da ako izbore LP da mogu jako daleko. Arsenal možda izbori LP i nadam se da hoće ili oni ili United. Prijavi
9. april 2017.9 god. comment_269971 De sjasi s Contea vise jebote. Ko proliv si u picku materinu. Conte je trenercina koji od Quagliarelle napravi napadacinu, od anonimusa Bonuccia stopercinu, Pogbe igracinu, njemu ne trebaju fantasticna pojacanja da igra odlican fudbal.. to je reci trener, a ne oni tvoji koji prvo moraju milijardu utrosit da bi mogli nesto napravit, mada i to je pitanje dal mogu. Sve su losiji i losiji Conte je najbolji trener na otoku i drago mi je sto evo mjesecima pisa po tebi i tebi slicnima, a hvala bogu i ubuduce ce. Prijavi
9. april 2017.9 god. comment_269972 Arsenal se toplo nadam da neće izborit LP, svaki put ga igraju i nikad ništa ne naprave, doduše bar uvijek prođu grupe, ali vrijeme je da malo odmore. Iako, ako izbore LP vjerojatno će i Wenger ostat što je dobro za nas... United teško da će izborit LP, možda preko EL. Ako budu, očekujem od njih da će solidno igrat, imaju dobru ekipu i umeđuvremenu će potrošit još par-sto milijuna, plus Mouova druga sezona. Očekujem da će ispast protiv prvog malog jačeg ali da se ipak neče brukat kao Arsenal. Tottenham - Što reći o njima? Vidjeli smo ih ove sezone u lp... Igraju stvarno dobar nogomet a i imaju vrlo dobru ekipu. Nema razloga da prodaju najbolje igrače, tako da sigurno imaju potencijala, samo se bojim da su oni novi Arsenal, bez prave sportske ambicije i da im je najvažniji finacijski profit. Ali vjerujem da će iduće sezone uz iskustvo iz ove i nešto više ambicije ipak odigrat nešto bolje i barem grupe proć... City - Vidjet ćemo kakav će City bit iduće sezone, Pep igra solidno u LP, tj. igra onako kako igra u ligi za razliku od Tottenhama koji je odličan u ligi loš u LP. Tako da kakav će bit City u LP ovisi o tome kakav će bit općenito sljedeće sezone. A mislim da to po najprije ovisi o tome kakve će transfere napravit. Ove sezone je gadno pogrješio s transferima, vidjet ćemo što će bit ovo ljeto... Liverpool - Je da Liverpool ove godine često izgleda smješno, ali mislim da bi u LP mogli igrat dobro. Klopp će sigurno maksimalno ić u to natjecanje a mislim da mu idu europske utakmice (igrali su finale el prošle sezone). Uz to, Liverpool igra odlično protiv jakih što bi im moglo dobro doć u LP. Prođu li grupe, svašta je moguće. Chelsea - Gledajući ovu sezonu, čak bi rekao da ako napravimo prave transfere da se možemo smatrat među favoritima za osvajanje LP-a. E sad pitanje je kakav je Conte na europskoj sceni? Je li činjenica da s Juveom nije ništa napravio u LP rezultat nedovoljno jake ekipe i sreće ili je nešto drugo u pitanju? Saznat ćemo iduće sezone... Prijavi
9. april 2017.9 god. comment_269973 Ja ako ne mogu da banujem championa, brisacu mu postove onda kad procenim da pretera sa trolom Al brate, nemojte 50x da se pecate na jeftine fore, nije jednom nego 100x prozvao Kontea za transfere, dal mora svaki put da mu se odgovori, prosto preletis preko posta i iskuliras a ja kad vidim obrisacu post i tolko Razumem jednom, 10x al ako cu 100x da citam jedno te isto nema smisla, evo hamco lepo postavi pitanje pa se povede neka konstruktiva, to nam je dovoljno Prijavi
9. april 2017.9 god. comment_269974 De sjasi s Contea vise jebote. Ko proliv si u picku materinu. Conte je trenercina koji od Quagliarelle napravi napadacinu, od anonimusa Bonuccia stopercinu, Pogbe igracinu, njemu ne trebaju fantasticna pojacanja da igra odlican fudbal.. to je reci trener, a ne oni tvoji koji prvo moraju milijardu utrosit da bi mogli nesto napravit, mada i to je pitanje dal mogu. Sve su losiji i losiji Conte je najbolji trener na otoku i drago mi je sto evo mjesecima pisa po tebi i tebi slicnima, a hvala bogu i ubuduce ce. kad njuso plane, ne triba se zajebavat Prijavi
9. april 2017.9 god. comment_269975 Arsenal? Ma haj'te molim vas. Imaju 2 utakmice manje, prisli bi na bod od loserpoola. A vjerujem da ce loserpool jos kiksati. Prijavi
9. april 2017.9 god. comment_269976 Zbilja ne volim da etiketiram ali cini mi se da Totenhem ima kompleks nize vrednosti kad izadje preko i to mi je jako cudno s obzirom na to kolko se bahato ponasaju na ostrvu Gledam recimo jedan Sautempton koji muda zamrsi samo da naprave kakav takav rezultat u Evropi a ovi sve preko kurca igraju Prijavi
9. april 2017.9 god. comment_269977 Imaju 2 utakmice manje, prisli bi na bod od loserpoola. A vjerujem da ce loserpool jos kiksati. Je, ali i Arsenal ima najgori raspored, do kraja još imaju između ostalog igrat s Leicesterom, Unitedom i Evertonom doma, te Tottenhamom u gostima. Nema šanse da tu masovno ne na kiksaju... Prije će United upast u top4 nego Arsenal sve ovo nadobivat... EDIT: bio sam napisao i Citya, s njime igra u kupu a ne u ligi, hvala kolegi na ispravci! Uređeno 9. april 2017.9 god., autor izmjene: ja13 Prijavi
9. april 2017.9 god. comment_269980 Ne znam zašto se Champion trpi.Pljuje trenera bez ikakvog razloga, uredu da pljuje kad izgubimo,ali svaku utakmicu bez obzira na rezultat.Dođe i provocira druge forumaše i kvari svaku normalnu diskusiju sa svojim anticonte postovima. Prijavi
17. april 2017.9 god. comment_270127 Brigton i Newcastle novi prvoligasi.Poslano sa mog ZTE Blade A452 koristeći Tapatalk Prijavi
17. april 2017.9 god. comment_270131 Brigton i Newcastle novi prvoligasi. Poslano sa mog ZTE Blade A452 koristeći Tapatalk Brighton jeste, ali Newcastle još nije. Prijavi
17. april 2017.9 god. comment_270139 Newcastle ima 6 bodova prednosti tri kola pred kraj (odnosno, 7 u odnosu na Huddersfield koji ima utakmicu manje, al i da pobede, to je 4 boda), tako da su i oni gotovo sigurno obezbedili povratak. Previše je Rafa dobar taktičar da bi prokockao prednost u samom finišu. :P Ostali kandidati su, pored pomenutog Huddersfielda, Fulham, Leeds, Reading i Sheffield Wednesday. Prijavi
17. april 2017.9 god. comment_270140 Brighton jeste, ali Newcastle još nije. Zasto ne dobijam obavijesti da mi je post citiran?. Male su sanse da Hudersfild preskoci Newcastle jer treba da Newcastle izgubi sve utakmice do kraja. Prijavi
17. april 2017.9 god. comment_270143 Ne treba sve izgubiti, samo jednu i 1 x ili eventualno 2. Prijavi
18. april 2017.9 god. comment_270160 ovo je onaj fazon wonderkid u realnom životu :D https://youtu.be/Zofz34z7hkY Prijavi
20. april 2017.9 god. comment_270202 https://twitter.com/PFA/status/854967818630156290 Uz Spurse dominiraju naši momci. Prijavi
21. april 2017.9 god. comment_270243 Pa i invalid na jednoj nozi može odskakutat određenu distancu, barem 100 metara, i da li ti znači da je fizički spreman? Ovaj Novaković je ubleha kakve nadaleko nema. Prijavi
21. april 2017.9 god. comment_270247 https://twitter.com/ciossa101/status/855164169078931457 pa sta sam ovo upravo procitao? Prijavi
21. april 2017.9 god. comment_270248 "način na koji se Barnli brani, da ima direktan pogled na šutera" hahahah Prijavi
21. april 2017.9 god. comment_270249 "Arsenal nije nikad u posljednoj deceniji, dvije imao velike plate" Ljudi imali vise od nas, mozda i dalje imaju vece :D Prijavi
22. april 2017.9 god. comment_270252 ma koma, umirem od njega prvo kaže to što si ti napisao gore, onda 5 min kasnije samo da bi udario kontru sagovorniku kaže da imaju pare posle neko pohvali Everton, te kako su izbacili nekog mladog igrača on odma kako ne valja ovo, ne valja ono :D Lukaku mu ne valja, zašto beše, zbog trenutaka kada daje gol :D hahahah i ima prijatelja koji se bavi "analitikom Engleza" Prijavi
22. april 2017.9 god. comment_270261 O da, za onog malog iz Evertona (davies ili kako vec), kao ne moze mu objasniti rolu, kao zbog toga los igrac. Valjda zato sto malac trci po citavom terenu i pokriva dosta, pa ono jebo to ako nema ulogu specificnu :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.