Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Tacno ovaj Totenhem uz Liverpul postaje nam najveci konkurent u borbi za titulu. Samo da Totenhem ne pobjedi jer bi im to jos dodatno dalo vjetar u ledja. Pobjeda Citya nam u ovom slucaju mnogo vise odgovara, mada bi nerjeseno bilo idealno. 

Ipak City je do sad na domacem terenu bar 2x bolja ekipa nego u gostima. Nadam se da ce biti 1x, ali Totenhem je u ovom trenutku mnogo bolja momcad.

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Vala red je da i celava glava skine nekom skalp, nije da tu nema dobrih igraca u Cityu iako su se brukali u zadnje vrijeme.
Jos igraju kuci.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Liverpool je opet pokazao da je Liverpool i da nisu ozbiljni kandidati za titulu.
Još samo večeras da ludi ćelavi katalonac ne zajebe sa Zabaletom u sredini terena ili nekim drugim eksperimentima pa idemo na +10 sutra. Onda nas više niko ne stiže
Šta reći, utakmica u kojoj se očekivala golijada Liverpoola na kraju se pobjedi Swansea. Svaka čast i naravno odlična stvar za nas..

Moram reći da je nakon ove utakmice jasnije zašto Conte hoće Llorentea, target man na kojeg možeš napucavati lopte a ima i njuh za gol. Nisam nešto za njegovo dovođenje ali evo može biti koristan.

Treba li reći da će se sada diablo šepuriti po forumu kao general :D
Paul Clement poniko u nasem klubu kao trener, poslije otisao za Ancelottijem :D odigrali su protiv Arsenala dobro prvo poluvrijeme, poslije se raspali a evo sad vidim veliku pobjedu slave na Anfieldu

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Šta reći, utakmica u kojoj se očekivala golijada Liverpoola na kraju se pobjedi Swansea. Svaka čast i naravno odlična stvar za nas..

Moram reći da je nakon ove utakmice jasnije zašto Conte hoće Llorentea, target man na kojeg možeš napucavati lopte a ima i njuh za gol. Nisam nešto za njegovo dovođenje ali evo može biti koristan.

Treba li reći da će se sada diablo šepuriti po forumu kao general :D

Kad mene ufati na zub sad :D

Nisam očekivao ovaj kiks, mislim da je to to što se tiče liverpoola kao kandidata za titulu, oni se moraju pojačati, previše je tu polovnjaka, pa onaj Klavan ja ne znam u kojem ozbiljnom klubu on može igrati, do sterilne veze sa wijnaldumom, canom i hendersonom. Tottenham nam je najveća prijetnja i oni mi izgledaju skroz dobro, ne mogu zamisliti neki završetak sezone gdje tottenham nije u top4, a sad vidjet ćemo ih bez vertonghena. Mi moramo paziti sutra protiv hulla, da nam se ne bi dogodilo kao i liverpoolu danas, iako je to liverpool :D

Kaze hamco, normala je Klavan za rotacije ili kako vec rece hahahhaha

E ovo nisam stvarno nikad izjavio. Cuj Klavan :D

Nego izgleda da nece ni City ni Liverpul biti rivali, vec Totenhem. Ili ipak niko? :D

Danas cemo dobiti verovatno najozbiljnijeg rivala za titulu.
Sitiju bi pobeda protiv konkurenta dosla kao infuzija,povratak medju zive. Sto se Totenhema tice, oni bi trebali da budu rastereceniji, jer bez obzira na poslu sezonu manja su ocekivanja nego od Pepovih placenika.
Mada, oni imaju onog namcora Levija koji je najgori od sve dece. Procitao sam puno toga o njemu i sto Chiban rece nema vece skrtice a zahtevnijeg gazde.
Elem, da ga ne tupim mnogo, Sparsi su u boljoj poziciji pred mec, zbog forme i atmosfere u ekipi, izostanak Vertongena ne mora da bude toliki heendikep jer Dajer igra odlicno ove sezone. Medjutim pobeda je potrebnija Sitiju jer bi neuspeh znacio vracanje u kanal i dodatno ostetio moral ekipi. Ne mogu da odredim favorita, ali mozda to moze Pep. Ako bude opet pokusao sa svojim inovacijama tipa Sane kao spoljni i/ili Zabaleta kao vezni igrac pobedice sam sebe. U suprotnom ocekujem neizvesnu utakmicu.
Ako Poketino tj Vanjama i Dembele neutralisu vezni red Sitija imace velike sanse za pobedu, dok je Pepovo najjace oruzje veceras neki individualni momenat inspiracije ili greska protivnika. Timski je Tottenham za klasu iznad.

Toliko likujemo da me ne bi čudilo da nas Hull sutra otrese :D

Sve I da se to dogodi pobednik vecerasnjeg meca ce nam biti najblizi na tabeli, tako da svodi se na isto 😆

Da dodam samo da nam remi(veceras) najvise odgovara jer ne daje zalet ni jednoj od ekipa.

Toliko likujemo da me ne bi čudilo da nas Hull sutra otrese :D

Baš to i ja kontam :D

Sve u svemu lijep poklon Liverpoola, u utakmici City - Tottenham neka bude šta hoće jbg ne može nam sve ići u prilog iako ta utakmica samo od sebe nama ide u prilog.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.