Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Svaka cast West Hamu. Pobijediti Arsenal, Liverpol i Manchester City u gostima je za svaku pohvalu.
Ma jes kurac zakazao city, nije se htjelo pa hajd. Ovako moze biti maksimalno jos dva puta u toku sezone. Obratimo paznju na sebe, pocnimo od sebe. Moramo nastaviti pobjedjivati, moramo biti prijetnja. Moramo ostalima vratit ono strahopostovanje koje smo uzivali prije... Sad se svako nakurci kad igra protiv nas, sem cmarsenala naravno. Oni se naguze i smezuraju uvijek

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Al lik nije nista posebno.Pazi ovo,dade gol iz ofside i drugi doda mu lik umjesto golmanu njemu u noge.Znaci bezveze,hajmo realno gledati,nije zasluzio ni jedan gol.

On je napadac, njegovo je da se nadje na pravom mestu u pravo vreme. I to radi. Da li je nesto posebno ili ne,videcemo..ali on daje golove sto je realnost.
A kad je Costa zabijao golove prosle sezone isti ste vi pricali kako je bitno samo da ih zabija, niko nije rekao kako je u igri u polju nista posebno. Neki drugi arsini se koriste. Momak ima 19 godina, tek je presao u Premiership i odlicno je poceo, pa vi pricajte sta hocete. Kako ce dalje biti, vidjecemo.

A kad je Costa zabijao golove prosle sezone isti ste vi pricali kako je bitno samo da ih zabija, niko nije rekao kako je u igri u polju nista posebno. Neki drugi arsini se koriste.Momak ima 19 godina, tek je presao u Premiership i odlicno je poceo, pa vi pricajte sta hocete. Kako ce dalje biti, vidjecemo.

Ima i koji jesu. Martialu se posrecilo, pomalo

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

A kad je Costa zabijao golove prosle sezone isti ste vi pricali kako je bitno samo da ih zabija, niko nije rekao kako je u igri u polju nista posebno. Neki drugi arsini se koriste. Momak ima 19 godina, tek je presao u Premiership i odlicno je poceo, pa vi pricajte sta hocete. Kako ce dalje biti, vidjecemo.

Ne znam koji ti je,samo  kontru udaras u zadnje vrijeme.Haj drugi gol i nekako,moze se reci pratio igru,ali za prvi gol,pa ofside,nevazeci gol.To nije majstorstvo,to je sreca.Lik je 80 miliona.Hejjjjjj 80 miiona.

Dao je i Macheda 3 gola u prve dvije utakmice.

Momak daje golove, kako i na koji način manje bitno, do sada je pokazao da se mogu osloniti na njega i da je veliki potencijal za budućnost.

Sjećam se kad je se nešto malo povezivao sa Chelseajem mi smo to ismijali ali evo čovjek se odlično snašao.

Ne znam koji ti je,samo  kontru udaras u zadnje vrijeme.Haj drugi gol i nekako,moze se reci pratio igru,ali za prvi gol,pa ofside,nevazeci gol.To nije majstorstvo,to je sreca.Lik je 80 miliona.Hejjjjjj 80 miiona.

U ofsajdu je bio Mata koji mu je asistirao, ne Maršal. Ako nastavi da trpa ovako, isplatiće vremenom tu sumu.

Gledo sam ja utakmicu Igi.Da se razumijemo,nije on los igrac uopste.Ali smeta mi konstantno hvaljenje i dizanje u nebesa tudjih igraca.Evo kad smo se mi spominjali kao potencijalni njegovi kupci,sprdacina na sve strane.Dodje lik u United odjednom bog i batina.Pa nije dao 20 golova,vec 3 od cega 2 danas a vidjeli smo na koji nacin.

Ako on postigne do kraja sezone 15 - 20 golova naravno da ce biti itekako dobro pojacanje.
Ja nisam rekao pre da je on rupa, ni ne secam se da su nas povezivali sa njim... medjutim pokazao se za sada kao dobro pojacanje.

On je navodno kostao 50 miliona, a kasnije ima jos 3 opcije za po 10 miliona koje daje ManU Monaku... ako ovaj skupi do 2019 25 nastupa za Francusku reprezentaciju, Monako dobija jos 10 miliona... ako skupi preko 20 golova u toku sezone opet 10 miliona.. i ako bude u konkurenciji za igrca godine ili najboljeg strelca evrope jos 10 miliona...

Tako nesto ide klauzula, ne drzite me za rec tacno koliko i sta, ali ova je fora.

Niko ne dize njega u nebesa, ali za sada je dosta pokazao za malo vremena.

Gledo sam ja utakmicu Igi.Da se razumijemo,nije on los igrac uopste.Ali smeta mi konstantno hvaljenje i dizanje u nebesa tudjih igraca.Evo kad smo se mi spominjali kao potencijalni njegovi kupci,sprdacina na sve strane.Dodje lik u United odjednom bog i batina.

Prvi sam rekao da je on dobar igrač. :P Ali cena mi je delovala prenapumpano. Videćemo ga u narednom periodu u svakom slučaju, pa će biti jasno da li ga je samo do sada "sralo", ili je stvarno vrhunsko pojačanje za Junajted.

Momak daje golove, kako i na koji način manje bitno, do sada je pokazao da se mogu osloniti na njega i da je veliki potencijal za budućnost.

Sjećam se kad je se nešto malo povezivao sa Chelseajem mi smo to ismijali ali evo čovjek se odlično snašao.

Pročitaj šta sam ja napisao tada. Velika budućnost pred njim, glavni igrač Monaca bio, a tako mlad. Jedino što je i dalje cijena previsoka.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.