19. septembar 2015.11 god. comment_234925 Svaka cast West Hamu. Pobijediti Arsenal, Liverpol i Manchester City u gostima je za svaku pohvalu. Prijavi
19. septembar 2015.11 god. comment_234929 Bilić ove "velike" šiša redom :D Dobro mu ide, imao je West Ham jedan ili dva kiksa kod kuće ali ništa što ovakve pobjede ne mogu nadoknaditi. Prijavi
19. septembar 2015.11 god. comment_234931 Odlični rezultati danas, City zakazao veoma mi je drago zbog toga. [youtube]http://www.youtube.com/watch?t=89&v=3HyH1qPyQCs&hd=1[/youtube] Prijavi
19. septembar 2015.11 god. comment_234946 Zabio lijep gol i konstantno razigravao suigrače. Strašno će pojačanje biti, potpuno je drugi igrač u odnosu na period kad je odlazio iz Chelseaja. Prijavi
19. septembar 2015.11 god. comment_234955 Ma jes kurac zakazao city, nije se htjelo pa hajd. Ovako moze biti maksimalno jos dva puta u toku sezone. Obratimo paznju na sebe, pocnimo od sebe. Moramo nastaviti pobjedjivati, moramo biti prijetnja. Moramo ostalima vratit ono strahopostovanje koje smo uzivali prije... Sad se svako nakurci kad igra protiv nas, sem cmarsenala naravno. Oni se naguze i smezuraju uvijekPoslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
20. septembar 2015.11 god. comment_235014 Joj kad vidim prozivke onog licemera Vengera, a nije mu smetalo kad su njegove camuge divljale po britaniji. https://vine.co/v/OphZEwAa9im Prijavi
20. septembar 2015.11 god. comment_235026 Marsijal kida, a mi se smejali koliko.su ga platili... a on cepnuo vec 4,5 golova. Prijavi
20. septembar 2015.11 god. comment_235027 Al lik nije nista posebno.Pazi ovo,dade gol iz ofside i drugi doda mu lik umjesto golmanu njemu u noge.Znaci bezveze,hajmo realno gledati,nije zasluzio ni jedan gol. Prijavi
20. septembar 2015.11 god. comment_235030 On je napadac, njegovo je da se nadje na pravom mestu u pravo vreme. I to radi. Da li je nesto posebno ili ne,videcemo..ali on daje golove sto je realnost. Prijavi
20. septembar 2015.11 god. comment_235034 I pored toga, nista posebnoPoslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
20. septembar 2015.11 god. comment_235042 A kad je Costa zabijao golove prosle sezone isti ste vi pricali kako je bitno samo da ih zabija, niko nije rekao kako je u igri u polju nista posebno. Neki drugi arsini se koriste. Momak ima 19 godina, tek je presao u Premiership i odlicno je poceo, pa vi pricajte sta hocete. Kako ce dalje biti, vidjecemo. Prijavi
20. septembar 2015.11 god. comment_235043 Hazardov odbijanac gdje ni za 10 godina ne bi otišao u gol: 'Bitno je da je njemu pripisan, ko ga jebe kako je ušla'. Prijavi
20. septembar 2015.11 god. comment_235047 A kad je Costa zabijao golove prosle sezone isti ste vi pricali kako je bitno samo da ih zabija, niko nije rekao kako je u igri u polju nista posebno. Neki drugi arsini se koriste.Momak ima 19 godina, tek je presao u Premiership i odlicno je poceo, pa vi pricajte sta hocete. Kako ce dalje biti, vidjecemo. Ima i koji jesu. Martialu se posrecilo, pomalo Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
20. septembar 2015.11 god. comment_235050 A kad je Costa zabijao golove prosle sezone isti ste vi pricali kako je bitno samo da ih zabija, niko nije rekao kako je u igri u polju nista posebno. Neki drugi arsini se koriste. Momak ima 19 godina, tek je presao u Premiership i odlicno je poceo, pa vi pricajte sta hocete. Kako ce dalje biti, vidjecemo. Ne znam koji ti je,samo kontru udaras u zadnje vrijeme.Haj drugi gol i nekako,moze se reci pratio igru,ali za prvi gol,pa ofside,nevazeci gol.To nije majstorstvo,to je sreca.Lik je 80 miliona.Hejjjjjj 80 miiona. Dao je i Macheda 3 gola u prve dvije utakmice. Prijavi
20. septembar 2015.11 god. Autor comment_235053 Strašan napadač. Dao danas dva gola. Neki dan isto tako. Proglašen igračem utakmice. Prijavi
20. septembar 2015.11 god. comment_235056 Momak daje golove, kako i na koji način manje bitno, do sada je pokazao da se mogu osloniti na njega i da je veliki potencijal za budućnost. Sjećam se kad je se nešto malo povezivao sa Chelseajem mi smo to ismijali ali evo čovjek se odlično snašao. Prijavi
20. septembar 2015.11 god. comment_235057 Ne znam koji ti je,samo kontru udaras u zadnje vrijeme.Haj drugi gol i nekako,moze se reci pratio igru,ali za prvi gol,pa ofside,nevazeci gol.To nije majstorstvo,to je sreca.Lik je 80 miliona.Hejjjjjj 80 miiona. U ofsajdu je bio Mata koji mu je asistirao, ne Maršal. Ako nastavi da trpa ovako, isplatiće vremenom tu sumu. Prijavi
20. septembar 2015.11 god. comment_235058 Gledo sam ja utakmicu Igi.Da se razumijemo,nije on los igrac uopste.Ali smeta mi konstantno hvaljenje i dizanje u nebesa tudjih igraca.Evo kad smo se mi spominjali kao potencijalni njegovi kupci,sprdacina na sve strane.Dodje lik u United odjednom bog i batina.Pa nije dao 20 golova,vec 3 od cega 2 danas a vidjeli smo na koji nacin. Ako on postigne do kraja sezone 15 - 20 golova naravno da ce biti itekako dobro pojacanje. Prijavi
20. septembar 2015.11 god. comment_235065 Ja nisam rekao pre da je on rupa, ni ne secam se da su nas povezivali sa njim... medjutim pokazao se za sada kao dobro pojacanje. On je navodno kostao 50 miliona, a kasnije ima jos 3 opcije za po 10 miliona koje daje ManU Monaku... ako ovaj skupi do 2019 25 nastupa za Francusku reprezentaciju, Monako dobija jos 10 miliona... ako skupi preko 20 golova u toku sezone opet 10 miliona.. i ako bude u konkurenciji za igrca godine ili najboljeg strelca evrope jos 10 miliona... Tako nesto ide klauzula, ne drzite me za rec tacno koliko i sta, ali ova je fora. Niko ne dize njega u nebesa, ali za sada je dosta pokazao za malo vremena. Prijavi
20. septembar 2015.11 god. comment_235067 Gledo sam ja utakmicu Igi.Da se razumijemo,nije on los igrac uopste.Ali smeta mi konstantno hvaljenje i dizanje u nebesa tudjih igraca.Evo kad smo se mi spominjali kao potencijalni njegovi kupci,sprdacina na sve strane.Dodje lik u United odjednom bog i batina. Prvi sam rekao da je on dobar igrač. :P Ali cena mi je delovala prenapumpano. Videćemo ga u narednom periodu u svakom slučaju, pa će biti jasno da li ga je samo do sada "sralo", ili je stvarno vrhunsko pojačanje za Junajted. Prijavi
20. septembar 2015.11 god. comment_235073 Momak daje golove, kako i na koji način manje bitno, do sada je pokazao da se mogu osloniti na njega i da je veliki potencijal za budućnost. Sjećam se kad je se nešto malo povezivao sa Chelseajem mi smo to ismijali ali evo čovjek se odlično snašao. Pročitaj šta sam ja napisao tada. Velika budućnost pred njim, glavni igrač Monaca bio, a tako mlad. Jedino što je i dalje cijena previsoka. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.