Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

• Autor

Cojk je masina. Treba uzeti u obzir da je igrao protiv najboljeg stoperskog tandema na svijetu pojacan sa 3 defanzivna vezna. Opet je imao par prilika, odlicno bjezi igracima kad idu duge lopte na njega. Hvala bogu ne zabi ga vcrs a ako bog da nece ni u uzvratu

Diego vrati se kući skuva sam ti paštašutu! 
Nije ga bilo večeras na radaru sem par polupokušaja. 
Ali ipak pokaza je da se može fizički nosit sa Johnom i Garyjem, s obzirom kakve balerine imamo u napadu on bi sigurn bio nadogradnja. 
Cigan je, ali bolje gledat cigana nego balerinu. 

Nema šta odlično je markiran večeras od strane naše odbrane pogotovo od terry-a ali opet vidjelo se da mu malo treba, da se bori, da se stalno mora paziti na njega...

Vidjelo se kad je Terry izašao da Costa ima više prostora da lakše dolazi do šansi ali opet nije mogao doći do izgledne prilike

• Autor

https://www.youtube.com/watch?v=5rowVzoEnqA

Navijaci chelsea su pjevali nakon utakmice: "Diego Costa  We' ll see you next year"

Ni Costa nije ostao da ne uzvrati nesto, mahnuo je navijacima.

article-2610821-1D45B65400000578-881_634

Kako je ružan, jebo ga ćaća haha.

Ja mislim da će Premiership u top klubovima imati četiri najodvratnija i najprgavija napadača iduće sezone.

Chelsea - Costa

Liverpool - Suarez

ManCity - Aguero

ManUtd - Van Persie

NIko da kaze kako su ga Cahill i Terry sinoc upakovali komplet s leptir masnom.

Koliko god sam ja bio protiv njegovog dovodjenja na pocetku,bar duplo vise sam za njega sada. 

U pravu je 12. upakovali su ga,ali jos vise su upakovali Cavania,koji je jednom sutnuo,ovaj se bar trudio,glavom udarac,poksavao nemoguce makazicama 203 puta,dok se Cavani nije video osim jednog udarca pored stative :)

Ajde obradujte nas sa jednim vrhunskim napadacem,vreme je. 

• Autor

Jos protiv Cavania se nismo "branili". Mislim, 3 defanzivna vezna(Ramiz,luiz i mikel) su igrala protiv Atletika :D

COSTA We' ll see you next year!

Nikad vise nisam zeleo nego posle ovog polufinala da nas ovaj momak pojaca.Kolko borbenosti i srca u njemu mislim da sam u Premier Ligi to jos video samo kod Suareza.

Chelsea insiders are confident that a deal to sign Costa will be completed, possibly even before the World Cup kicks off. (Telegraph)

Zestoka smrda :D Ali nesto mi se ne cini da bi on kod nas da dodje ,dva puta se okretao publici i govorio im nesto .

Costa wants to move to #CFC who are happy to meet the £31.5m buy-out clause in the striker’s contract & meet his personal terms.

Telegraf piše. Osim toga još dve zanimljivosti:

Talks have progressed significantly to the extent that, according to Telegraph sources, both moves for Costa and Luis have been agreed.

Thibaut Courtois, is also now expected to return to the Premier League club next season and no longer remain out on loan.

EDIT:

Chelsea have offered a 5 year deal to Diego Costa. Agreement close. #CFC

Ne znam izvor.

BmlXOEbCAAAWXot.jpg

That photoshop.

Transfer oko €40m a plata od 85k.

Eto nam njuške, nek je sa srećom, da ga povrede zaobiđu. Grok grok.

Dok ga ne vidim na promociji sa sve dresom u ruci i rukovanjem sa Mourinhom,ne verujem

Falkao,Cavani,Hulk it,itd... 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.