Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

https://www.youtube.com/watch?v=eBNIQM3Bi6M
Kakav borac, ovo nam treba.

Borac? Baciš pljuvačku na nekoga i borac si? Super, idem pljunut nekoga sa balkona. Ja sam borac. 
Ja sam na ovom videu vidio pun kurac ciganije, jer on to i je, cigan obični. Ne gotivim ga nimalo ali ako će zabijat redovno onda ću ga pretrpit nekako. 

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

Borac? Baciš pljuvačku na nekoga i borac si? Super, idem pljunut nekoga sa balkona. Ja sam borac. 
Ja sam na ovom videu vidio pun kurac ciganije, jer on to i je, cigan obični. Ne gotivim ga nimalo ali ako će zabijat redovno onda ću ga pretrpit nekako. 

Jeste ciganin i seljacina, to sam vec rekao, ali bolje da imamo prgavog napadaca u ekipi koji ne bira sredstva ne bi li pomogao ekipi nego tetkicu u napadu kao sto je Torres. Torres, koji vise namesta frizuru nego sto igra fudbal.

A sto se tice videa, nisu ni Ramos ni Pepe nista bolji. Mora tako sa njima.

Samo neka dođe i neka daje golove, to što je odabrao Španiju neću ni da odobravam ni da osuđujem. Ni ne tiče me se, niti ijednog navijača. Može i za Burkinu Faso da igra, svejedno mi je.

Igrač tipa Teveza i Suareza. Odvratan ali zna sve od lopte i fudbala. Ja ga ne volim lično, ne znam kako ću podnijeti kad bude stajao na terenu zajedno uz jednog Lampsa npr.

Zajebite me s tim pričama kako ne želite "loše i prljave ljude" u timu za koji navijate kad je kapiten tog istog tima spavao sa ženom svog saigrača i bio umešan u još mnogo skandala.

A i trener nam je ozlogašen. Sjano bi se uklopio Kosta.

Zajebite me s tim pričama kako ne želite "loše i prljave ljude" u timu za koji navijate kad je kapiten tog istog tima spavao sa ženom svog saigrača i bio umešan u još mnogo skandala.

Necu vise navijati za Chelsea

I Cole-ov skandal sa vazdusnom puskom :D

Pa dobro, nismo mi cvecke, ali barem Terry, legenda Chelsea, nije spavao sa zenom svog rodjenog brata i to mnogo vise puta, tokom duzeg niza godina kao legende nekog drugog kluba malo severnije na karti. :D

Elem, nikada nisam gajio simpatije prema Diegu, niti sam ikada bio ljubitelj prgavih igraca, ali nama bas takav trenutno treba. Da unese drskost i agresivnost u nasu igru, da grize za svaku loptu i unosi strah u kosti protivnickih igraca! 

Pa dobro, nismo mi cvecke, ali barem Terry, legenda Chelsea, nije spavao sa zenom svog rodjenog brata i to mnogo vise puta, tokom duzeg niza godina kao legende nekog drugog kluba malo severnije na karti. :D

Elem, nikada nisam gajio simpatije prema Diegu, niti sam ikada bio ljubitelj prgavig igraca, ali nama bas takav trenutno treba. Da unese drskost i agresivnost u nasu igru, da grize za svaku loptu i unosi strah u kosti protivnickih igraca! 

Spominjanje tuđih grehova neće umanjiti tvoj. I jedno i drugo je ogavno. Ali dokle god "gine" na terenu, može i analni seks da praktikuje sa svojim bratom od strica. :D

Slažem sa sa drugom rečenicom. Previše je mekan tim, potrebni su ovakvi sa mudima.

Zato ja i ivanovic trazimo borce i igrace koji ginu na terenu. Uvek smo imali takve igrace ( Essien, Balack, Drogba, Carvalho itd. ) , a ovo je skup pickica i manekena, medju kojima Brazilci dominiraju. Trebaju nam malo ludji igraci.

Hazard ako nastavi ovako prepotentno da se ponasa moze slobodno da ide sto se mene tice. Tako da umesto njega mozemo da dovedemo novog borca: Rojsa.

Mozete sanjat o Reusu. Taj nece nigdje, barem jos. Da hoce, do sad bi se i prodao. Nije da ceka nasu ponudu.

Doći će on istog treba kada ponudimo 60 milijuna eura. :D

Ako dođe do prodaje Hazarda (što je po meni neminovno u nekoj bliskoj budućnosti) ja sam u potpunosti za to da ga zamijenimo Reusom.

jako sam skeptican sto se tice Diega Coste! lik je zablistao ovu sezonu, i odma se naso Chelsea da iskesira 40ak milki za njega i utrostruci mu platu. Bojim se da on opet  nebi bio prosjecan napadac kakav je i bio 2-3 sezone prije ove

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.