Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

Brazilci su ti 50% copy-paste... Odraslo se u faveli, fudbal izlaz iz siromastva, bede, nemastine, sta god... Oni najlakse potrce za parama, da se ne lazemo.

Brazilci su ti 50% copy-paste... Odraslo se u faveli, fudbal izlaz iz siromastva, bede, nemastine, sta god... Oni najlakse potrce za parama, da se ne lazemo.

lol isti kurac kod nas,samo drugo pakovanje

uopšte se ne opterećujem ako toga,ako oće oće,ako ne koga jebe a i mi nije da nemamo para da mu ponudimo više,s obzriom da očekujem veliku čistku na leto ostaće dosta mesta za plate igrača

Matić je kraljina pristao da predje u Čelzi posle par trenutaka,nije ni pitao za platu

lol isti kurac kod nas,samo drugo pakovanje

uopšte se ne opterećujem ako toga,ako oće oće,ako ne koga jebe a i mi nije da nemamo para da mu ponudimo više,s obzriom da očekujem veliku čistku na leto ostaće dosta mesta za plate igrača

Matić je kraljina pristao da predje u Čelzi posle par trenutaka,nije ni pitao za platu

Matic je izuzetak koji potvrdjuje pravilo.

A inace, kod nas se ambicija za novcem ne maskira siromastvom i teskim detinjstvom, kao u Brazilu. Jednostavno, roditelji svojevoljno prodaju svoju decu raznoraznim mesetarima i profiterima, koje karijera doticnog ne zanima nimalo.

Došlo vrijeme takvo da ti je pun kurac ko je kakav samo nek meće. Ovoj njuški je 25 godina, zna biti pravo smeće al' grize svaku tekmu i ima pogled gladan uspjeha. Neka krene Mou po njega. Amin.

Ma *ebeš ga upravu si, i Suarez je smeće, grize na terenu ali Bogami zabija i asistira...

Samo da smo mi imali jednog napadača, ubicu, mi bi davno riješili pitanje šampiona.

Zato sada ne smijemo praviti grešku i osloniti se na ovo što imamo.

Odriješiti kesu i dovesti ovu zvijer...

Koliko sam bio protiv njega,sada sam toliko za njega. 

Ratnik je na terenu,radnik i trci kao navijen. On prva opcija,Lukaku druga i Eto ili neki nas klinac treca i to je to.

Bit će spreman za dvomeč sa nama. Čak će moći igrati i protiv Elchea ali tu će ga vjerojatno odmarati za utakmicu protiv nas. 

Dijego Kosta zašiven, Simeone poručio Čelziju ''Nećemo ga prodati.''

Lekarska služba Atletiko Madrid jutros je saopštila da je njihov napadač Dijego Kosta zašiven.

Podsetimo, Dijego Kosta se jučer prilikom postizanja gola zabio u stativu. Povredio je koleno, tačnije potkloenično tkivo. Iako se otvorena rana činila strašno, kasnije u svlačionici svi su se nasmejali jer se radio o tipičnoj dubokoj ogrebotini. Šef lekarske službe Atletiko Madrida Rui Lopez javnosti je preneo dobru vest.

''Dijego Kosta je na intenzivnoj, ali izvan životne opasnosti. Stavljen je tamo samo da se malo odmori od svega. Povreda nije ozbiljnije prirode, u pitanju je klasična duboka ogrebotina. Bit će spreman već sledeću utakmicu, to vam garantujem.''

Na povredu i igre Dijega Koste osvrnuo se i trener Crveno-Belih Dijego Simeone:

''Kosta nam je jako važan igrač i drago mi je da će moći nastaviti sa sezonom. Malo će se sada odmoriti na intenzivnoj i vratit se punom parom u završetkak sezone. Ma znate on je veoma ugodan dečko, a o profesionalnosti da i ne govorim. Poslao bih ovim putem poruku i Čelziju - Zaboravite na Kostu, on ostaje u Madridu. Mi njega zasigurno nećemo prodati.'' (PTB/RTV)

Car,moraju malo da nas vozaju,kao zanimljivije ce biti,ludilo.

Nego citam naslov kada se povredio "Atletikovi navijaci pretrnuli,povredio se Costa"

Ja razmisljam,cuj Atletikovi,pretrnuli Chelseaovi navijaci,ko ce im sledece godine igrati u napadu :D

Preokret u razmišljanju, evo od jutros vijesti.

Simeone: Ako Dijego hoće u Čelsi, pustiću ga

"Sve zavisi od igrača, odnosno onoga šta misli da je najbolje za njegovu budućnost. Podržaću svaku njegovu odluku"

Trener madridskog Atletika Dijego Simeone rekao je da nije iznenađen time što je Čelsi pokazao veliko interesovanje za Dijega Kostu i istakao da neće sprečiti svog napadača da promeni klub.
Španski list As nedavno je objavio da je Čelsi navodno postigao dogovor sa Atletikom o Kostinom transferu na leto. Vrednost - čak 60.000.000 evra.

"Sve zavisi od igrača, odnosno onoga šta misli da je najbolje za njegovu budućnost. Podržaću svaku njegovu odluku. Normalno je da se Čelsi interesuje za Dijega, a za nas on predstavlja i veliki ekonomski potencijal. Samjuel Eto je sve stariji, a u Čelsiju misle da je Kosta pravi igrač za njih. Ipak, trenutno je on naš fudbaler", rekao je trener lidera Primere za As.
U dosadašnjem toku sezone Kosta je za Atletiko postigao 34 gola na 45 utakmica.

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo nedavno je izjavio da su mu potrebni pravi napadači i posredno priznao da nije zadovoljan učinkom sadašnjih špiceva, pre svih Fernanda Toresa.
Očekuje se da Tores ode iz Čelsija na kraju sezone, a kao jedna od mogućnosti pominje se upravo povratak u Atletiko. mozzartsport.com
Prvo se spominjala klauzula od 30 i kusur milijuna a sad odjednom 50?? Ako je tih 50 stvarna cijena onda se treba Atleticu zahvalit i trazit druge opcije.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.