Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Jedan od trojice kojeg Mourinho želi. Po meni najlošiji izbor. Ja nisam za njegovo dovođenje. A i ne volim izdajnike. 

Ni ja ga ne bih volio vidjeti u plavom dresu. Preveliko je govno od čovjeka, s prekratkim "fitiljem". Taj bi se nadobijao kartona u Premierligi više nego bi zabio golova.

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

Ne bih ni ja Costu, ali ako nema bolneg rijesenja onda Boze moj.
Svaki napadac ima svoje mane

Eto nas Torres dobar ko kruh, ne bi mrava zgazio, ma dusa od covjeka, previse je osjecajan, sto nije nikako dobro za nas, previse ima postovanja prema protivniku

Sent from my Lumia 1020 using Tapatalk
Po meni trenutno jako dobar napadac ali premalo je top da bi se dale tolike pare za njega.. Mislin da mozemo i moramo puno jaceg aduta kupit ako vec krecemou soping na toj poziciji..

Kurtoa je zahtevao od Murinja da se odluči.

Mladi Belgijanac nema nameru da se vrati u Čelsi, a da nema čist put i zagarantovano mesto među stativama.

Murinjo za sada nije odgovorio na taj zahtev, a i ne očekuje se da će to učiniti, sa legendom klubom Peterom Čehom koji bi mogao još nekoliko sezona da brani na vrhunskom nivou.

Ipak, ispuštanje takvog dijamanta kakav je Kurtoa bi bilo možda i nerezonski od strane Murinja, ali Portugalac će najverovatnije iskoristiti Belgijanca da spusti cenu Košti, koga silno želi.

Koštin transfer bi mogao mnogo manje da košta Plavce ukoliko dozvole Kurtoi da ostane na trajnoj bazi u Madridu, i to će biti najverovatniji epilog ovih pregovora, pošto je teško očekivati da će Atletiko ostati bez oba igrača.

• 2 sedmice kasnije...

Zajebi ti tu priču najbolji strelac, gledo sam ja njega prošle sezone i sezonu pre te, lik mi je toliko išao na kurac, samo se svađa i traži neku tuču, em je znao i fulati dobro, a i nije nešto davao golove
A i ove sezone, lik samo neko koškanje i neke svađe i guranja, nervira me to

i danas protiv Reala potvrdio ovo što sam rekao + simulira ko Suarez prošle sezone + neviđeno škrt igrač, znači lik (nzm jel Arda il neko,nebitno) preseca loptu i dodaje Costi, ovaj je skrozz u lošem uglu znači ne može dati gol da ga jebe, a ima na 16 metara samog čoveka, pred kojim je prazan gol (lopez nije bio na golu, njemu je presekao loptu neko) i Costa naravno šuta i pogađa nekog realovog igrača

i najjače vraća mu neko povratnu loptu a ovaj junac zatego, i promaši čitavu loptu, jebote zamalo noga da mu otpadne

Bolje i mene da dovedu, barem bih mogao da budem prevodilac Banetu, Matiću i Širleu...

Da ih prevodis preko ulice?
Ljudi profesionalni fudbaleri a da ulicu ne znaju preci,glupost.

i danas protiv Reala potvrdio ovo što sam rekao + simulira ko Suarez prošle sezone + neviđeno škrt igrač, znači lik (nzm jel Arda il neko,nebitno) preseca loptu i dodaje Costi, ovaj je skrozz u lošem uglu znači ne može dati gol da ga jebe, a ima na 16 metara samog čoveka, pred kojim je prazan gol (lopez nije bio na golu, njemu je presekao loptu neko) i Costa naravno šuta i pogađa nekog realovog igrača

Podseca me na nekog :D

Da ih prevodis preko ulice?
Ljudi profesionalni fudbaleri a da ulicu ne znaju preci,glupost.

1365470952712.jpg

A nadam se da je uticaj Caetove droge. :D

Prevođenje as in translation, tj. prenošenje informacija sa jednog jezika na drugi. Ukratko, za neobrazovane. Nadam se da je jasno.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.