Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

Ovo nije istina. Chelsea ce dat Torres-a u zamjenu za Costu i tu je prici kraj. Samo što je to velika pogreška Chelsea. Torresovo vrijeme tek dolazi. Uskoro ce se on adaptirat na igru Chelsea i bit opet onaj stari.

Bojim se da će i ovaj veliki transfer propasti. Costa je izrazito dobar igrač i od velike je važnosti Atleticu. I ako se Atleticu zalomi da uzme naslov ove sezone (Å¡to bi se lako moglo desit) bojim se da bi uprava kluba mogla imat velike planove za njega u narednoj sezoni (čitaj ponovo liga i liga prvaka) i da unatoč velikim ponudama odbiju sve ponude za njega. 

Jer moramo uzet u obzir da Alteticu ne gori pod nogama i da nisu toliko prisiljeni prodavat svoje zvijezde kao ostali osrednji i mali klubovi.

Ako Čelsi ne kupi Kostu, neka kupe igrača kog bi Atletiko kupio da ga zameni. :P Već godinama pogađaju sa napadačima...

Nisam neki fan ovog igrača al ako Ešton javlja da je Čelzi voljan da ga kupi,prate ga navodno već duže vreme onda tu mora da ima neke istine

kolko puta je provaljivao neke vesti koje nakon toga praktično izašle iz Murinjovih usta

treba shvatiti ovo interesovanje dosta ozbiljno

Costa ovak nije čist u glavi, ponašanje mu nije na nekom zavidnom nivou, ali ako će on redovno zabijat to je najmanji problem.
Meni on izgleda kao netko tko mi mogao bit jako dobar pod Mourinhom, a sigurno da bi još i napredovao kad bi radio s njim.
Bilo bi idealno kad bi se mogla riješit neka trampa Torres za Costu, dvije muhe jednim udarcem riješit.

Džaba sve, ne mogu mu one face i one labranje. Nepodnošljiva je. A da ima i boljih napadača od njega - ima.

Torres je kao neki ljepotan, pa nikakve koristi od njega, jbt ne ide na izbor za miss, glavno da zabija.
Ima boljih, ali su ti bolji i skuplji.
Recimo ja bi najprije Cavanija, ali on bi bio možda i dvaput skuplji.
Treba gledat i omjer uloženo/dobiveno.

Ne znam sta vise da mislim,ima 26 godina,pogadja ove sezone...bio sam pobornik da ga posteno s**e ove sezone,ne svidja mi se sto je prljav igrac,prgav i sve to,ali da zabija,zabija j**o sebe,jak je u duelima kao bik,ima osecaj za gol,da me bes ako sam pametan. 

Trampa Torres-Costa,sasvim izgledna.. 

Sa druge strane svi smo pljuvali Etoa,pa smo ga zagotivili,mozda tako bude i sa Costom,ajd znaj,ako dodje neka zabija. 

Ma ljudi mi već godinama neuspiješno dovodimo napadače naravno bilo je tu izuzetaka kao što su Drogba ili Anelka bilo je tu i napadača kojih smo se neshvatljivo odrekli kao što je Sturridge ali bilo je previše promašaja.

Zato mislim da Chelsea nije u poziciji da može puno "pametovati" oko dovođenja napadača i obraćati pažnju da li je taj napadač prgav ili da li taj napadač ima ružnu facu ili da li je taj napadač u slobodno vrijeme Papa Benedikt.

Bitno je da pogađa i da se ekipa može osloniti na njega,ako je to Costa onda sam ja za njegovo dovođenje,ako je to Zajko Zeba onda sam ja za njega.

Ma Diego Costa je upravo napadac kakav nam treba...prgav i borben,dvije glavne osobine koje krase dobrog napadaca koji se ne boji ici i glavom tamo gdje neki ne bi ni nogom pokusali...kad tome dodamo jos i mekan prijem lopte,osjecaj za gol i da neprestano trci i bori se,dolazimo do zakljucka da je idealno rjesenje za nas...jer sve ovo opisano je suprotno od onoga sto Torres radi.Kada igra Atletico konkretno sam samo njega pratio po terenu,da vidim kako i sta radi,i ostao sam bukvalno zadivljen njegovim htijenjem i zeljom za pobjedom!

Možda ga Jose, Lamps, Dave i ove naše ljudine istešu od pičkavštine koju bi donio sa sobom. Neće biti lako ali sve je moguće.

I ja sam sve više mišljenja da će krenuti po njega.

chelseathebest, on 28 Mar 2014 - 21:05, said:

E zato volim ovaj forum :D Volim ove komentare,kratke,jasne i duhovite :D :D 

Bez obzira ko je ucesnik,da se ne uvredi Diablo ili ilo ko :D

Zato je dobro da ti ne odlučuješ. ;)

Zato i volim ovaj forum :D kratke i jasne poruke odjednom iz vedra neba :D 

hahaha uvek se nasmejen :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.