Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Sto se mene tice, ako se ne moze Cavani dovesti, ili Balo ili Bamforda vratiti zajedno sa Lukakuom.

Ese ti zajebavas?

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

Kakav crni izgled kakva prgava narav kakvi bakraci, to se nepika u fudbalu, treba nam neko malo agresivniji a ne da gledam ovog manekena toresa kako potrci pa padne sam od sebe, a kad imas sansu promasi i tribinu iza gola.

Ja sam za da se ova zver dovede!

Dovedite ga i nek ide sve u pm,gore od ovoga ne moze,ali i da bude promasaj,ako ode Torres u suprotnom smeru potez DECENIJE,ne mora ni da igra,samo da ovaj ode.

Ma Costa je defitivno igračina, napadačina. Kompletan napadač i itekako sam za.. Jbt kolko dobro izgledamo s Etoom koji je samo djelić svoje nekadašnje forme vratio, a zamisli kakvi bi bili, s ovakvim igračem koji je u top formi, koji sve ima što treba da ima napadač.

I ovo što je prgav, vrlo brzo ćemo ga baš zbog toga i zavolit, vidjet ćete (naravno u slučaju da dođe na bridge), uvjek se gotivii igrač koji se na sve načine bori za tvoj klub ;)  A Costa je takav.

Ma neka dodje ,sto bas citam neke komentaremto je igrac kojeg Mourinho voli,brz prgav,gine 90 minuta za dres,proliva krv i znoj,izmisli gol,radi sta god treba... Takve Mou voli,takve ce ih i imati i napravice najjaci tim u Engleskoj sigurno.

Chelsea want to sign Diego Costa from Atletico and will allow Torres to move back to his former club as part of a transfer. #CFC (Telegraph)

Atletico would prefer an initial loan deal for Torres, so they can bank the majority of Diego Costa’s £32 m release clause. #CFC (Telegraph)

Može SVE

Eto povrijedio koljeno, znaci dovest cemo ga, pa ce se i kod nas povrijedjivati i biti kloc kao sto je uvijek bio :D

Jel istina da se povredio ili je prvi April i te zajebancije.

Sve je ociglednije da ce doci jer je najdostupniji od top svetskih napadaca.Ne znam sta je Lukaku skrivio Mourinhu da mu ovaj neda sansu makar jednu sezonu,ali opet verujem u Mourinha da zna sta radi.

mislim da od te trampe nema ništa,problem je Toresova plata,on bi morao da pristane na veliko smanjenje,jedino da im ga damo besplatno mada i tad neznam dal bi prihvatili,možda da ga zavijemo u 100 dinara

Jes da je Torres dzon-obraz, al da je bas toliki seronja da on kao napadac u rangu Bendtnera trazi placu u rangu Ibrahimovica - e to bas i sumnjam.

Marca: Otkupna klauzula Diega Coste iznosi 35 mil. €

Dati i ne razbijati glavu vise,kakve su cene ovo je povoljno,kao da kupujemo na snizenju,AKCIJA!

Ili mozda pratiti skaute Atletiko Madrida i gledati kojeg napadaca merkaju,kada daju ponudu,mi povecamo za koji milion i uzmemo jeftino napadaca.imali su pogodaka Torres (ajde,ajde nekada je valjao,dok se nije slomio), Aguero, Falkao (mada je on vec bio formiran), onda Costa... imaju pogodaka konstatno.

AS Monaco are offering a tax-free salary understood to be £150,000 a week as well as trumping a £40million bid for Diego Costa.

I ovaj Monako nabijem na...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.