Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

Kako nema neka fora,ulozis zalbu, u subotu,ne mogu da te osude dok ne razmotre zalbu,do tada prodje tekma sa Cityem i posle sta bude.

Naravno, zasto me to ne cudi. U Srbiji za ubistvo mozes da se izvuces zalbom,ali ovde ne... 

Jebo mamu kako nas ne vole :D

Kao što su dva Garya (Neville i Lineker) rekli, ne može se dokazati namjera gaženja Cana od strane Coste. On se bori za loptu, krenio je po nju da brzo izvedemo aut i pri tome nagazio na Cana. Naravno ne mora biti da je tako bilo, ali se može tako okarakterizirati tako da postoji mogućnost da ne dobije kaznu.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=hAmdIyE3DoA[/media]

Kako nema neka fora,ulozis zalbu, u subotu,ne mogu da te osude dok ne razmotre zalbu,do tada prodje tekma sa Cityem i posle sta bude.

Po pravilu bi to tako trebalo biti.

Pa i kada je nagazio Skrtela, nije mogao naciljati nogu u vazduhu da me j***s ... obojici noge u vazduhu, Costa u naletu i sta je mislio, cek da vidim gde mu je noga da stanem na nju.  Mozda je hteo da ga nagazi,ali slucajno ga je nagazio :D

Kao što su dva Garya (Neville i Lineker) rekli, ne može se dokazati namjera gaženja Cana od strane Coste. On se bori za loptu, krenio je po nju da brzo izvedemo aut i pri tome nagazio na Cana. Naravno ne mora biti da je tako bilo, ali se može tako okarakterizirati tako da postoji mogućnost da ne dobije kaznu.

Eh kada bi to neko objasnio retardima u FA-u pa još kada bi oni imali razumjevanja za to, ali ipak to je previše tražiti od njih..

Meni nerealno zvuči to da bi ga mogli osloboditi opužbi, jer znamo da nama ništa ne opraštaju, u ovoj i prošlim sezonama je bilo dosta očiglednih incidenata u kojima je bilo više loše namjere nego u ovom slučaju pa su pojedinci oslobođeni optužbe, a u većini slučajeva nije ni pokrenut postupak, ali opet kažem ipak smo mi u pitanju takoteško je očekivati pozitivan ishod..

Nekako baš mislim da je namjerno Cana nagazio a ono s Škrtelom baš slučajno nema potrebe raspravljati o tome,nema namjere ni sekunde.

Na kraju ce mu staviti 6 utakmica kazne.

U pravu je Murinjo, postoji kampanja iako se Costa ponasa neprimereno. Ja jos nisam video da se ovako brzo donese odluka posle zalbe Celsija. Sto pre doneta odluka da ne bi igrao protiv sitija. SRAMOTA. Druga stvar sto se svi slazu da nisu mogli da dokazu nameru jer je kod prvog inicidenta (Can) gledao loptu i jurio za njom, a za Skrtela se jasno vidi da je slucajno. Strasno sta nam radi FA.

Bilo kako bilo mi moramo sljedeće tri utakmice bez njega, kod kuće protiv Citya i Evertona i protiv Ville u gostima..

Naravno veliki je hendikep što neće biti Coste ali šta je tu je, Drogba i Remy će biti na velikom testu da vidimo koliko mogu.

Odradit ćeš ti ovu suspenziju majstore, pa onda ponovo rešetanje..

“As far as what happened on Tuesday, the main thing is when I get home I can go home and I can go to sleep knowing that I’ve not done anything wrong, because I never meant to do that and it was not on purpose,” he explains.

“And you can clearly see that on the video. But it is a suspension. I have to accept that, I have to take it. Obviously I feel sad because I’m not going to be able to help the team, to play. But I have accept it and respect it.

“I’m not saying I’m an angel. I’m no angel. You can see that. But every time I play I will play the same way because that’s the way I am. That’s what I need to do in order to support my family. That’s my bread and butter, also that’s what I need to do for this club and for the fans of this club, for the supporters and for all the people involved in this club.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.