26. august 2023.3 god. comment_348409 5 minutes ago, Wisey said: Mozemo li uvaljati Chalobaha sahisti u Minhen? Bayern vec poceo s ciganijom u pregovorima, nude samo posudbu. Valjda necemo ponoviti glupost kao s Kepom. Posudba ne može, jer bi to značilo da Washington ne može u Strasbourg. Ionako zbog vreće govana bi Ugonkukwu ne može na posudbu van Engleske. Prijavi
26. august 2023.3 god. comment_348410 Pa kako stvari stoje isplatljivoja je bila opcija Lukaku i 30milke za Vlahovica. S tim da se ogradjujem jer se pricalo da ga Poch nije zeleo. Prijavi
28. august 2023.3 god. comment_348451 Da li očekivati nesto u finišu prelaznog roka ili smo rekli svoje?? Prijavi
28. august 2023.3 god. comment_348452 50 minutes ago, King Chelsea said: Da li očekivati nesto u finišu prelaznog roka ili smo rekli svoje?? Prijavi
28. august 2023.3 god. comment_348453 Posudbe su mi okej kada je obligation to buy uključen i to bi nam dobro došlo i sa vrećom govana, ćabolom, ziyechom, hudson odoiem itd jer bi odmah u sledećoj sezoni imali više para sa bacanje Što se mene tiče ne znam šta nam treba još od pojačanja biće najjače ako Wirtza dovedu to mi je jedan od igrača koji mi je baš baš dobar mada mislim da i Madueke zaslužuje više minuta pa i Mudryk Prijavi
28. august 2023.3 god. comment_348458 Wirtz je imao ACL a puno kosta. To bi bio ogroman rizik. Jedino loan sa otkupom. Prijavi
28. august 2023.3 god. comment_348482 Spominje se smith rowe iz arsenala. Po meni jako dobar igrac, ja bi ga uzeo za neku normalnu cijenu. Treba nam ta desetka koja je otpala povredama chukwe i nkux2-a HG je jos uz to. Ne znam sto ne igra za arsenal nikako, arteta ga nesto ne smeka a i artwta je tvrdoglav. Haverca ce forsirat zbog svog inata da se ne prizna da je pogrijesio. Prijavi
29. august 2023.3 god. comment_348495 Ako je dobar neka dodje, ako ne bude valjao, lako cemo ga tušnuti Arsenalu. Prijavi
29. august 2023.3 god. comment_348519 Najavljuje se kao da sa Mbappeom pregovaramo. Na kraju će doći neko sa 5 golova u karijeri. Prijavi
29. august 2023.3 god. comment_348522 Posto jedino nije spominjao Pedra Goncalvesa tap in majstor, vjerujem da je on. Bilo bi lijepo da je Mbappe, ali nemoguce. Ah da, i Ansu Fati se spominjao, a pod kakvim je problemima Barca i on je moguca poslastica koja prosle sezone nije odigrala ja mislim ni pola sezone. Prijavi
29. august 2023.3 god. Popularna objava comment_348523 Ma eto neke nove frizurice, eventualno nekih dobrih dredova, dao 4 gola u karijeri od toga 2 ponistio var, ali zato samo 18.5 godina, ne moze da ne valja.. Prijavi
30. august 2023.3 god. comment_348529 Najvise bih volio da dovedemo trenutno top 3 desno krilo na svijetu, a to je Bukayo Saka. Kad vec hoce da iznenade, neka tako iznenade. Musiala je isto odlican, ali guzva sa Nkunkom i Carneyem onda. Prijavi
30. august 2023.3 god. comment_348533 16 hours ago, Adi said: Najavljuje se kao da sa Mbappeom pregovaramo. Na kraju će doći neko sa 5 golova u karijeri. 37 minutes ago, apeiron said: to je taj misteriozni igrac Pardon, 6 Prijavi
30. august 2023.3 god. comment_348534 17 hours ago, Adi said: Najavljuje se kao da sa Mbappeom pregovaramo. Na kraju će doći neko sa 5 golova u karijeri. Kul, pored svog engleskog panja, ti kupuješ drugog. Ovaj klub svakim danom gubi kredibilitet i smisao svog postojanja. Prijavi
30. august 2023.3 god. comment_348535 Trenutno ne postoji talentovaniji igrac na svijetu na poziciji 10-ke od Cherkija. Palmer je ok igrac, rekao bih cak i dobar, ali ne mogu da se otmem dojmu da za iste novce ili malo vise mozemo dovesti Cherkija. Prijavi
30. august 2023.3 god. comment_348536 Cuj Palmer gdje njega iskopaše, meni stvarno nije jasno ko odlučuje da se samo djecurlija dovodi, sto je najgore ovo izigravanje Ajaxa i furanje nekih talenata nismo mi niti cemo nekad biti, smjesna prica bar meni. Pa dovedi gotovog igraca jebo ga zivot pa nece nas pojest, sta ovi nasi planiraju ko da im igra, ko da nosi ekipu, ko da donese neko iskustvo, meni stvarno nije jasno. Cirkus klasični sa ovim vrtićem. Prijavi
30. august 2023.3 god. comment_348537 11 minutes ago, hamco said: Trenutno ne postoji talentovaniji igrac na svijetu na poziciji 10-ke od Cherkija. Palmer je ok igrac, rekao bih cak i dobar, ali ne mogu da se otmem dojmu da za iste novce ili malo vise mozemo dovesti Cherkija. Cole Palmer je top talenat koji vec sad moze u prvu postavu Celsija. Od Cherkija su naši zvanično odustali zbog nekih problema sa ponašanjem, sto me ne iznenađuje jer iako je top talenat nijedan drugi ozbiljan tim ne iskazuje interesovanje, znaci da tu stvarno postoji nešto. Prijavi
30. august 2023.3 god. comment_348539 Kod Pepa je ovaj igrač za prve postave, kod nas će biti Sterling iz prošle sezone. Prijavi
30. august 2023.3 god. Popularna objava comment_348540 27 minutes ago, Whisper said: Cole Palmer je top talenat koji vec sad moze u prvu postavu Celsija. Whisp, meni lično bas to i smeta, zbog cega samo ti neki talenti, zbog cega mi vise ne zelimo kupovati formirane igrace, evo neka mi neko objasni?? Cim nesto ode u krajnost to nije dobro, a mi smo vec otisli u krajnost, samo talenti i talenti i talenti, talenti u koje smo se kleli na pripremama Casadei i Santos su vec otisli na posudbu, talenti koji su stigli u januaru ne treba ni pricati, sada dovodimo nove, dokle vise, sta je smisao, odakle cemo crpiti kvalitet, odakle cemo crpiti golove?? Pa ljudi skrsili smo tolike milione a nema ko gola dati, nema ko probit po krilu, o cemu mi pricamo, pa ljudi valja igrati najtežu ligu na svijetu, a ko ce to iznijeti?? Projekat, projekat, bla bla bla, znate dokle ce nas drzati ta prica?? Pa dokle ne ispušimo 3 utakmice za redom kao i uvijek, gazda nam nije nista bolji, ostavio bi Pottera da toliko vjeruje u sve te neke procjene i planove, jer je Potter oznacen kao prvi covjek buduceg diva. Opet kazem fora je u umjerenosti, ne u krajnosti, to je se toliko puta dokazalo, evo npr. PSG dovodio sve same kapitalce, u jednom momentu su imali Mbappea, Neymara i Messia u napadu i nije islo, a nije islo jer su i oni otisli u krajnost samo na neki drugi nacin, zato sada prodaju svakog ko nece da igra za ekipu. Nakon stotine potrosenih miliona Sterling nam je najopasniji igrac po protivnicki gol, da onaj isti Sterling kojeg smo svi tjerali i pljuvali, to su cinjenice koje žuljaju, Nkunku je jedini igrac koji je dosao a da je bio u stanju nesto raditi u napadu ali jbg povreda. Sterling je trenutno jedini igrac koji nam moze na individualni kvalitet donijeti bodove, on ce to uraditi protiv Lutona ali vec protiv Ville nece i sta cemo onda, a da ne govorimo o utakmicama protiv jacih ekipa. Evo da stavimo nas u poziciju u kojoj je bio Liverpool protiv Newcastlea, da mi na onako uzarenom St. James Parku u 25. minuti dobijemo gol a u 28. dobijemo crveni, pa ljudi bi nas satrali do kraja, a zasto, pa zato sto nema ko iznijeti tu situaciju, nema iskustva, nema kvaliteta, ne pravim nikakvu paralelu između nas i Liverpoola vec govorim da ova nasa "talentovana" ekipa nece biti u stanju uzimati bodove kada je tesko, uzimat ce bodove samo kada budu imali svoj dan i to 80% ekipe. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.