31. juli 2023.3 god. comment_347299 Boehly kupi bolan brajton jebo ti strasbur sve. Koliko ce dat para brajtonu, jeftinije bi proso da je kupio citav klub Prijavi
31. juli 2023.3 god. comment_347301 Na to sve frajer je teski kikser. Kostao ih je vise puta direktno bodova svojim pacerskim greskama. Najgori moguci izbor novog golmana. Prijavi
31. juli 2023.3 god. comment_347302 Evo Romano javlja da je razmjena Lukaku-Vlahović opet aktuelna tema. Prijavi
1. august 2023.3 god. comment_347309 Kako vidim niko u klubu ozbiljno ne zeli Vlahovica ali nas je belgijski mrmot natjerao da ga jedino kao kusur mozemo nekom uvaliti. I s obzirom kakvu platu ima nasi su primorani u tom pravcu razmisljati. Prijavi
1. august 2023.3 god. comment_347310 To sigurno, mislim da vidimo i sami da ovo jedini način da nesto izvucemo iz svega ovoga, jer ga niko drugi ne zeli. Kada se sve pogleda Vlahović je trenutno vjerovatno najvise sto mozemo izvući iz ove situacije. Prijavi
1. august 2023.3 god. comment_347311 Slažem se.. dobijamo mladog napadača plus rešimo se Lukakuja. Ali mi nije jasno kako čemo obojicu da igramo Jacksona i Vlahoviča 🙂 Prijavi
1. august 2023.3 god. comment_347313 Pa rotirat ce se, ali sada Broja otpada ukoliko Vlahovic dodje. Ne znam, vidjet cemo. Prijavi
1. august 2023.3 god. comment_347317 Nebitno da li dosao Vlahovic ili ne znam ko drugi, meni je Jackson nesto najzanimljivije sto se pojavilo u plavom dresu u posljednjih ne znam koliko godina. Dosao na mala vrata, jedan sam od onih kojima nije bilo jasno zasto on dolazi, covjek dosao nije imao ni teme na forumu. Biće zanimljivo ga vidjeti koliko moze. Prijavi
1. august 2023.3 god. comment_347318 Maatsen na krilu je ocigledno, angela poslati na posudbu, a sledece sezone ako se pokaze moze bit u prvom timu. A do tad se rijesit guzatog. Prijavi
1. august 2023.3 god. comment_347320 A marokanski carobnjak Zijes? Nasa igracina na desnom krilu. Prijavi
1. august 2023.3 god. comment_347321 2 hours ago, diablo_bih said: Pa rotirat ce se, ali sada Broja otpada ukoliko Vlahovic dodje. Ne znam, vidjet cemo. Što bi otpao? Ima i AFCON. A sumnjam da će proći bez povreda. Prijavi
1. august 2023.3 god. comment_347322 1 minute ago, ker said: Što bi otpao? Ima i AFCON. A sumnjam da će proći bez povreda. Mah, to je mjesec dana, ima i Nkunku da uleti tu ponekad. Jednostavno mi ne izgleda na dobro sto se tice Broje ukoliko dodje Vlahovic. Prijavi
1. august 2023.3 god. Autor comment_347324 Prije dolaska Jacksona sam bio za Vlahovica, sad nikako. Jackson je pokazao da se itekako moze računati na njega i da ce biti odlicno pojacanje. Dok se oporavi Broja moze Nkunku uletiti na poziciju napadaca. Nakon oporavka Broje njih dvojicu rotirati, zavisno od forme i umora. Stvarno ono sto je pokazao u ovim pripremnim utakmicama je super, prosto nema mane, jak, brz, dobra martinela, dobar s loptom, solidan dribling, dobra zavrsnica... veliko osvjezenje u napadu. Prijavi
1. august 2023.3 god. comment_347325 Gde ces izgurati sezonu sa dva napadaca, Vlahovic bi bio super, Jackson lako moze da ispadne novi Marko Marin, a Broja ima 5 golova u karijeri i pokidane ligamnete Prijavi
1. august 2023.3 god. comment_347326 Mi dovodimo Igrace po principu pa ok sto smo ga doveli al gde ce on sam. A posle 30 igraca, au pa ko ce voditi takve treninge. Imamo 1 tekmu nedeljno. Nama je goruce pitanje centralni vezni a mi dovodimo vlahovica i olisea jer je toboze Maduekea sklon povredama, a inace zivimo u 20 veku pa nismo znali da je sklon povredama. Neverovatno koliko je para baceno na Igrace sklone povredama i poluproizvode. Evo sada pljunuse 100 milki na Igrace koji ce igrati u strazburu a onda prodaj galagera da bi peglao knjige a onda eee pa fali nam sad centralni vezni kao zamena za galagera a bice neki sklon povredama. Mi cemo ovo leto dati vise para nego sto smo zaradili od transfera a prodali smo bukvalno pola tima. Tezak amaterizam od transfer politike. Prijavi
1. august 2023.3 god. comment_347327 Sta mislite do kad ce se razvuci ova saga oko Caiceda? Hoce li potpisati prije Liverpoola? Prijavi
1. august 2023.3 god. comment_347328 Doveli 30 igrača za budućnost, pola njih u startu nema nikakvu budućnost, a drugu polovinu ćemo prodati kao što smo Tomoria, Abrahama i sve do sada. Ali zato nemamo igrače za sadašnjost. Prijavi
1. august 2023.3 god. Autor comment_347329 3 hours ago, Igi said: Gde ces izgurati sezonu sa dva napadaca, Vlahovic bi bio super, Jackson lako moze da ispadne novi Marko Marin, a Broja ima 5 golova u karijeri i pokidane ligamnete Zasto ne bi izgurali? Pa nemas Europe. Broja ce se oporaviti vrlo brzo, dva napadaca + Nkunku je sasvim dovoljan broj za nekih 45 utakmica u sezoni. Prijavi
1. august 2023.3 god. comment_347330 Kazu lukaku +40 miliona. Ma kurac vam, jebem vam mamu zabarsko talijansko prljavu. Mrs Prijavi
2. august 2023.3 god. comment_347331 3 hours ago, Bari said: Zasto ne bi izgurali? Pa nemas Europe. Broja ce se oporaviti vrlo brzo, dva napadaca + Nkunku je sasvim dovoljan broj za nekih 45 utakmica u sezoni. Ode Jackson na Afcon na mesec dana i ostanes samo sa Nkunkuom pa se potegne prica ko oko Havertza da ne treba da igra napad Prijavi
2. august 2023.3 god. comment_347332 2 hours ago, Igi said: Ode Jackson na Afcon na mesec dana i ostanes samo sa Nkunkuom pa se potegne prica ko oko Havertza da ne treba da igra napad Kad ode jackson, imamo lukakua da uleti koju tekmu Prijavi
2. august 2023.3 god. comment_347333 Ako bude malo kupiš nekog u januaru ili dovedeš na posudbu. A Nkunku kad prvi put zabije 3 gola nekom kao lažna devetka neće ga niko istjerati sa te pozicije. Prijavi
2. august 2023.3 god. comment_347334 Dusan Vlahović je propustio 6 mečeva zbog problema sa povredom butnog misica, koja izgleda još nije ni zalecena. Ako toliko zele da se rese Lukakua, sto zdušno podržavam, bolje neka ga daju na pozajmicu s obaveznim otkupom nego da nam dalje popunjavaju bolnicke krevete. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.