2. august 2023.3 god. comment_347335 Afcon je irelevantan ovdje, pa nećemo dovoditi nekog radi mjesec dana svake dvi godine. Prime Liverpool je ima dvojicu ključnih igrača na Afconu pa je preživia... Slažem se da nema mjesta za svu trojicu, ako dođe Vlahović Borja mora ić. Ja bi rađe zadrža Borju (ako može garantirati da se oporavio od ozljede kako treba, iako čini se da je i ovaj ima slične probleme), al nek Poch i klub odluče koga više žele. Što se tiče odstranjivanja Lukakua, mislim da je pogreška dovoditi igrača kojeg ne želiš samo da bi se ovog riješio, ti me si se samo zavrtio u krug. Bolje ga onda negdje na posudbu uvaliti ili pustiti da trune na tribinama Prijavi
2. august 2023.3 god. comment_347336 Ma kod nas je trenutno sve na nivou prognoziranja kada ta napadacka linija u pitanju, nemas nikakvu sigurnost. Govoriti o Broji kao nekom osloncu je pogresno, jer on realno jos nista nije ni uradio kod nas plus se vraca nakon teske povrede, pitanje je uopste koliko i sta moze. Imas Jacksona koji je blistao u par prijateljskih utakmica i to je to, ni prvi ni posljednji koji je blistao na pripremama pa se pokazao kao flop, znaci ne zna se hoce li ga pojesti Premiership ili ne. Tako da je tesko reći treba li nam Vlahovic ili ne, jos je teze reći jer nam Vlahović donosi jos dodatnu nesigurnost i dodatna nagađanja kako ce se uopste snaći, plus ta povreda itd. Mi nemamo ono sto ima Tottenham u vidu Kanea, sto ima City u Haalandu, sto je imao Real u Benzemi, Bayern u Lewi, Lazio u Immobileu itd a to je kad ti znas da ce ti taj napadac isporuciti određeni broj golova bez obzira da li ekipa imala dobru ili manje dobru sezonu. Tako da kod nas je previse upitnika i dilema da bi za bilo koga rekli da nam ne treba ili da nam nema sta donijeti. Shvatam da je naše ova situacija oko Lukakua dovela do toga su u situaciji da pokusavaju izvući bilo sta pa i po cijenu dovođenja igraca kojeg inace ne bi doveli, jer vjerovatno kontaju "bolje nam se kockati sa Vlahovicem nego da Lukaku ostane u klubu". Prijavi
2. august 2023.3 god. comment_347337 A imao si tih "sigurica" od napadaca, ulozeno Bog zna koliko u njih pa ispalo prdacina. Mozda je ovako i bolje. Vlahovic mi se cini suvisan trenutno. Zasto bi se Talijani odrekli talentovanog 23-godisnjeg centarfora za Lukakua? Znaci taj igrac i taj transfer je njihova zelja. Pa izvolite platite 40 miliona i nosite ga. Prijavi
2. august 2023.3 god. comment_347338 52 minutes ago, Wisey said: A imao si tih "sigurica" od napadaca, ulozeno Bog zna koliko u njih pa ispalo prdacina. Mozda je ovako i bolje. Vlahovic mi se cini suvisan trenutno. Zasto bi se Talijani odrekli talentovanog 23-godisnjeg centarfora za Lukakua? Znaci taj igrac i taj transfer je njihova zelja. Pa izvolite platite 40 miliona i nosite ga. Kaze Allegri da ako se desi, to je zbog finansija i da ce podrzati upravu. Nije ni njima pod moranje Lukaku, vise da zarade para. Prijavi
2. august 2023.3 god. Popularna objava comment_347339 Anti srpska progaganda Football Manager ne laze Prijavi
5. august 2023.3 god. Autor comment_347384 56 minutes ago, cobinho said: Izgleda da smo krenuli po Paredesa. Kako vam se cini? Kad je prelazio u PSG ganjali smo ga, tada sam zelio da dodje. Sad sam misljenja da i nije neki igrac, nisam pretjerano sretan i zadovoljan. Prijavi
5. august 2023.3 god. comment_347386 2 hours ago, cobinho said: Izgleda da smo krenuli po Paredesa. Kako vam se cini? Sa konja na magarca. Plus svojim ljudskim karakteristikama više pristaje Manchester Unitedu. Prijavi
6. august 2023.3 god. comment_347394 Potez u rangu Marininog dok je Conte bio trener, ne može Sandro evo Emerson, ne može Radja evo Bakayoko. Prijavi
6. august 2023.3 god. comment_347396 Pametni. Znaju da više oni nama trebaju nego mi njima, pa nas jebu. Prijavi
6. august 2023.3 god. comment_347397 Ko ih jebe. Ja bi im sad trazio 20 milki + Vlahovic za Lukakua. Lukaku ako nema gde kad skonta pristace i na arape. Prijavi
6. august 2023.3 god. comment_347398 Arsenal dobio Raju za 30 a mi dali za ovog 25. A raja duplo bolji. Prijavi
6. august 2023.3 god. Popularna objava comment_347399 4 hours ago, cobinho said: Zabari traze 55 milki i Lukakua za vlahovića. 🤣 Više nam se isplati da ga damo na otpad na kilo nego njima. Prijavi
6. august 2023.3 god. Popularna objava comment_347401 Samo ispada da je skuplji pelet, nego li Lukaku Prijavi
9. august 2023.3 god. comment_347500 Meni cela ova transfer politika ukazuje da su ovi indijanci Pocha uzeli pod svoje i da mu namecu resenja. I to ce vrlo brzo da se vidi. Gazde uzela uefa pod svoje pa se koprcaju ko stuka pa prodaju i sta treba i sta ne treba. Verujem da se opet mesati u igru, resenja, svlačionicu. Prijavi
9. august 2023.3 god. comment_347502 Kakve bombe veceras jebo te 😮 Caicedo do Liverpoola, Adams za 20 mil, Lavia ponudjeno 48 mil funti. Nevjerovatno. Eto ga onda i sredina potpuna. 16 minutes ago, apeiron said: Ovo vrijedi da izadje i na drugu stranicu 🙂 Prijavi
10. august 2023.3 god. Popularna objava comment_347506 On 8/5/2023 at 11:21 AM, cobinho said: Izgleda da smo krenuli po Paredesa. Kako vam se cini? Smeće od igrača, bijeli Bakayoko. Kod nas se bukvalno neko igra FMa u klubu. Hajde ove klince po brazilu što su pokupili plus ovaj mali iz rena, hajde to se može svariti nekako ali ovo u prvom timu ne. Dobro je počeo prelazni rok, rješilo se dosta otpada, dovelo par finih igrača, pripreme su isto bilo sjajne ali sad već malo cirkusamo. Dovođenje Diasisa mi je bio dobar odgovor sa obzirom na stanje sa povredama i generalo igračima u odbrani. Ono što mi nije jasno je zašto se saga Caicedo još nastavlja, zašto se uopšte priča o tome ? Kao šlag na tortu, tom istom klubu koji te jebe daješ 25 miliona za OČAJNOG golmana, bukvalno kita među stativama ako ništa na poziciji golmana je bilo more boljih rješenja i kada to nije dovoljno čitam da se razmatra prodaja Kepe Bayernu...(prodaja Kepe mi nije problem, problem je ovaj indijanac koji je doveden da napravi 3 crvena i 6 penala po sezoni). Preseravanje oko belgijskih crnih govana, veću crnih govana neće niko, očigledno, jedina šansa je da se daju pare ali i dovede Vlahović. Na kraju krajeva ne vidim u čemu je problem ? Jackson se dobro pokazao na priremama ali ko zna kako će to u PLu izgledati... Bilo kako bilo momak će se sigurno naigrati, može da pokriva i krilo što je sajajno. Broji bi bolje došla neka posudba u neki West Ham ili tako nešto. Zašto onda ne dovesti Vlahovića, makar pokušati, kad možeš za neku crnu ojebinu iz Rennsa dati 30 miliona, možeš i za ovoga momka 40 koji je imao par sjajnih sezona iza sebe i ako se uklopi i proradi može ti biti igrač za budućnost u najgorem slučaju ćeš ga vratiti u Italiju kroz 2 sezone za nekih 30ak miliona ako se ne uklopi kod nas i to je to. NARAVNO UZ TO SE RJEŠAVAŠ CRNIH GOVANA KOJA NEĆE NIKO Ovaj mali Adams za 20 miliona bi mi bio top buy, imao je finih utakmica u Leedsu prošle sezone. 50 miliona za Laviu je preseravanje Prijavi
10. august 2023.3 god. comment_347508 Adams potpuno nepotreban u svemu ovome ako stižu Lavia i Caicedo. Opet gužva u sredini i opet nisu svi problemi riješeni. Prijavi
10. august 2023.3 god. comment_347518 Neki dan vijest kako je Adams zamjena za Caiceda, sad navodno obadvojica istovremeno dolaze. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.