14. juli 2020.6 god. comment_296673 Nema potrebe za Onanom, zamijenit golmana sa losijim je vrlo tesko ocekivati u Chelseaju. Prijavi
14. juli 2020.6 god. comment_296674 Nije nijedan golman kao sto je Neuer, ali je Onana sasvim solidan u tome. Oblak je mozda i top 3 golmana, ali taj nece u Chelsea i to je to. Nije možda nego sigurno i ne bih rekao da je top 3 nego najbolji golman trenutno, godinama je tu i godinama je konstantan ali eto jednostavno neće čovjek iz Madrida. Oblak, Alisson, Ter Stegen to je moj top 3 poslije njih Courtois i Ederson... Nema potrebe za Onanom, zamijenit golmana sa losijim je vrlo tesko ocekivati u Chelseaju. Jedna patka za gospodina https://twitter.com/ChelseaFranceTV/status/1282723848312561670?s=20 Prijavi
14. juli 2020.6 god. comment_296678 Diabko hoces reci da je Kepa bolji od Onane? To je jaro cak i od tebe previse 🤣 Prijavi
14. juli 2020.6 god. comment_296679 Ja isto mislim da je Kepa bolji, tj veći potencijal. No thanks Prijavi
14. juli 2020.6 god. comment_296680 Ne bih se uopšte ovo ljeto izuvao za golmana previše, treba pojačati zadnju liniju i onda vidjeti kako stvari stoje u međuvremenu budući da je Caballero budimo realni jako loš, uzeo bih nekog manje poznatog, jeftinijeg i mlađeg golmana. Čisto da može biti tu ako se Kepa ne pokaže dovoljno dobar sa dobrom odbranom Prijavi
14. juli 2020.6 god. comment_296681 Diabko hoces reci da je Kepa bolji od Onane? To je jaro cak i od tebe previse Naravno da jeste, pogledaj ti malo Onanu bolje i njegove ispade. Kepa moze biti zamjenjen samo boljim golmanom, a nesto ne vjerujem da je primarno da gledamo golmane sada, vec druge pozicije u vidu lijevog beka, stopera, havertza i benrahme. I onda poslije uzeti drugog golmana, mozda Areolu ili tako nekog dobrog golmana koji ne kosta mnogo. Prijavi
14. juli 2020.6 god. comment_296682 Mogu dovest tri onane, ak ne izmjene nesto u liniji ispred golmana mogu se svi komotno u analni jebat Prijavi
14. juli 2020.6 god. comment_296692 Naravno da jeste, pogledaj ti malo Onanu bolje i njegove ispade. Kepa moze biti zamjenjen samo boljim golmanom, a nesto ne vjerujem da je primarno da gledamo golmane sada, vec druge pozicije u vidu lijevog beka, stopera, havertza i benrahme. I onda poslije uzeti drugog golmana, mozda Areolu ili tako nekog dobrog golmana koji ne kosta mnogo. Vjeruj da pratim Ajax i znam sta pricam. Onana nije kikser, ponekad hajde zna se desiti nekakva greska ali daleko od toga da je kikser. U svim parametrima je bolji golman od Kepe, te ako bi mogli ga dovesti za 30 milki a ovog prodati za istu lovu, nema se sta cekat. Kepa je rupa sve veca i veca, ne zelim ga vise gledati u Chelseaovom dresu. Takodjer, slazem se da je potrebnije dovesti stopera i lijevog beka. Prijavi
14. juli 2020.6 god. comment_296699 Mogu predložiti iz Engleske: Rice, Tarkowski, Soyuncu, Ake, Mings Prijavi
14. juli 2020.6 god. comment_296701 Pored tih bih predlozio Ben Whitea, Dunka, Koundea, Gabriela magalelghasfuhigesshjfs iz lillea. Prijavi
14. juli 2020.6 god. comment_296702 Ima dosta imena. Nisu to van dajkovi da se ne varamo, al mnogi od tih bi bili, ako ne i svi, Upgrade u odnosu na rudia i kristensena. Tak da, da malo pojacamo odbranu, mnogo ce znacit ovom napadu nasem. Prijavi
14. juli 2020.6 god. comment_296706 Čak se mogu dovesti i dvojica ovih sa spiska po cijeni od jednog Harrya Maguirea, a da ih pritom ne prave smiješnim igrači poput Asana iz Partizana. Prijavi
14. juli 2020.6 god. comment_296709 Zamisli partnere tarkowski i declan rice, pa jbt tito ako ne bi bili najbolji stoperski par u ligi. Prijavi
14. juli 2020.6 god. comment_296710 Inace bih rekao Soyuncu, ali posto je Leicesterov, nebih se upustao u tu pricu. Ocigledno su preteski za pregovaranje. Da sam Lamps pitao bih Terrya stosta o Mingsu, fizikalije ima, ali ne znam ima li pamet talenat itd. Inace slabo je trenutno trziste, sto se tice stopera, nigdje klase, a da se moze kupiti, kao nekada. Nama su u isto vrijeme u ekipi bili Terry, Alex, Ivanovic i Carvalho cini mi se. A danas... Tuga. Prijavi
14. juli 2020.6 god. comment_296717 Tarkowski je taj tip vrhunskog stopera vjeruj mi. Tarkovski ima jednu vidljivu manu, a to je brzina. Ako želimo igrati ofanzivan fudbal njega treba upariti sa brzim stoperom. Poziciona igra, čitanje protivnika, skok igra, igra sa loptom pod pritiskom(Barnli igra nisko tako da mu je protivnicki napadac stalno u krilu), precizan dug pas, "sefovanje" odbranom, zalaganje, pozrtvovanje... Sve navedeno na izuzetno visokom nivou. Jos je i englez koji celu karijeru igra na ostrvu. Plati koliko god da traze. Prijavi
14. juli 2020.6 god. comment_296731 Nisam ga nikad pomno pratio, inace Burnley ne volim gledati, ali ako je tako, eto igraca za nas. Vjerujem da nebi kosta previse. Prijavi
14. juli 2020.6 god. comment_296732 Nisam ga nikad pomno pratio, inace Burnley ne volim gledati, ali ako je tako, eto igraca za nas. Vjerujem da nebi kosta previse. Englez, reprezentativac, u najboljim godinama i top formi vec par sezona unazad? Cirka 60 miliona :D Prijavi
14. juli 2020.6 god. comment_296737 Treba bit oprezan sa stoperima iz bunker ekipa, velika je razlika igrao ti u krilu golmanu ili na centru... Prijavi
14. juli 2020.6 god. comment_296767 Tarkowski se ne spominje uopste. Ne znam zasto, dobar je igrac. Mozda neatraktivan jer je u Burnleyu. Jedan pravi stoper i dobar lijevi bek bi nenormalno digli nivo igre. Uz prodaju odredjenih igraca moglo bi se to finansirati. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.