3. januar 2012.14 god. comment_14273 Pozdrav raja prvoj najbolji ste forumas i takodje najbolji chelseablog sve pohvale za Administratore :) . A sad na temu za pojacanja nebih dovodio previse jedno 3 igraca, prvo bih prodao sledece igrace: Alexa, Ferrieru, Bosingvu, Ramiresa, Mikela, Meirelesa, Maloudu i Kaloua malo previse igraca al eto. Za odbranu bih doveo Cahilla il nekog drugog stopera po mogucnosti u sredini terena bih volio vidjeti Modrica :) Pastorea sto je mislim nemoguce sad Hamsika il Sneijdera il i dvojicu od ovih nabrojanih kad bi moglo. Josha nebih slao na posudbu kad bi vec prodali ove gore navedene, i u napadu nebih nista mjenjao za sada jedino u mjesto Kalouna dovesti nekog na krilu, i volio bih kad bi Torres proradio jer mi je jedan od omiljenih napadaca a ako ne onda na ljeto ga prodati i da Drogba zavrsi karijeru kod nas pa da ga Lukaku poslije toga zamijeni a sad ga vec kaliti. Eto toliko od mene i od mog provog komentara pozdrav ;) Prijavi
3. januar 2012.14 god. comment_14278 Nekad?? Frajer prolazi ko lud, jedan od najboljih driblera. ma ima i boljih :) Prijavi
3. januar 2012.14 god. comment_14313 A sad na temu za pojacanja nebih dovodio previse jedno 3 igraca, prvo bih prodao sledece igrace: Alexa, Ferrieru, Bosingvu, Ramiresa, Mikela, Meirelesa, Maloudu i Kaloua malo previse igraca al eto. de jos kojeg prodaj... a po mogucnosti manje dovedi... Prijavi
3. januar 2012.14 god. comment_14316 de jos kojeg prodaj... a po mogucnosti manje dovedi... pa dobro mozda jos jednog desnog beka za sredinu nebi vise nikoga jer imamo essiena oriola josha lamparda i kad bi doveli jos jednog dobrog playmakera tipa modric ma da sam naglasio po mogucnosti i dvojicu al da su klasa a ne tipa meireles i jedno krilo umjesto maloude i kaloua jer ima sada i kakuta to je moj misljenje pozdrav :) Prijavi
3. januar 2012.14 god. comment_14318 de jos kojeg prodaj... a po mogucnosti manje dovedi... Vjerovatno bi on ostale na ljeto. Puno je i njemu sve, sad u Januaru prodati. (modrć nemoj se ljutit, al tako stvari stoje). Prijavi
3. januar 2012.14 god. comment_14320 pa dobro mozda jos jednog desnog beka za sredinu nebi vise nikoga jer imamo essiena oriola josha lamparda i kad bi doveli jos jednog dobrog playmakera tipa modric ma da sam naglasio po mogucnosti i dvojicu al da su klasa a ne tipa meireles i jedno krilo umjesto maloude i kaloua jer ima sada i kakuta to je moj misljenje pozdrav :) Dobro dobro, meni je bilo zanimljivo to 3 igraca... Malo te gramatika i interpunkcija je*u pa ne znam koga prodajes a koga kupujes... Brate, stavi negdje tacku, zarez da znam o cemu pricas... Prijavi
3. januar 2012.14 god. comment_14322 A sad na temu za pojacanja nebih dovodio previse jedno 3 igraca, prvo bih prodao sledece igrace: Alexa, Ferrieru, Bosingvu, Ramiresa, Mikela, Meirelesa, Maloudu i Kaloua malo previse igraca al eto. Zasto bi prodao Ramiresa ?? Prijavi
3. januar 2012.14 god. comment_14347 Prodati : Maloudu , Kaloua, Bosingwu , Alexa .. Dovesti : Cahill , Perreira , Hulk , Modric .. Ej ljudi jeli potpisao Cahill za Chelsea ?? .. Prijavi
4. januar 2012.14 god. comment_14349 Prodati : Maloudu , Kaloua, Bosingwu , Alexa .. Dovesti : Cahill , Perreira , Hulk , Modric .. Ej ljudi jeli potpisao Cahill za Chelsea ?? .. Sto se tice prodaje s tobom se slazem, stim da bi i Mikel-a prodao A pojacanja su ok, samo bih tu jos voleo vidjeti Hazarda ili Gotzea A Cahill je daleko od potpisa, zapelo na placi, on trazi 100 k funti, dok klub daje 70 :D Prijavi
4. januar 2012.14 god. comment_14364 za cahilla nesmiju dati 100 k plače. jer to je precjenjivanje njega i onoga za šta je on nadređen Prijavi
4. januar 2012.14 god. comment_14379 Zasto bi prodao Ramiresa ?? istina, pa momak je tek juce dosa u klub, ima on jos puno za pokazat za cahilla nesmiju dati 100 k plače. jer to je precjenjivanje njega i onoga za šta je on nadređen tako je, mislim da od sada nadalje svim igračima koji dolaze kod nas nesmijemo dati više od npr. 70000 funti na tjedan mislim da bi naš najplaćeniji igrač trebao imati maksimalno 120000 tjedno nije dobro da su prevelike razlike u plaćama jer to može narušiti atmosferu u momčadi Prijavi
4. januar 2012.14 god. comment_14382 istina, pa momak je tek juce dosa u klub, ima on jos puno za pokazat tako je, mislim da od sada nadalje svim igračima koji dolaze kod nas nesmijemo dati više od npr. 70000 funti na tjedan mislim da bi naš najplaćeniji igrač trebao imati maksimalno 120000 tjedno nije dobro da su prevelike razlike u plaćama jer to može narušiti atmosferu u momčadida ali isto tako ima puno toga za nauciti mora popraviti realizaciju i da nauci da doda loptu naprijed da stvori neku sansu za nase napadace,a ne da mu svaki pas bude nazad... Prijavi
4. januar 2012.14 god. comment_14386 Kada vidite da jedan Kalou ima vecu placu od Mate, dovoljno to govori.. a imam neki osjecaj da i on kao i Kalou oce veliku platu pa i nemora da igra, bit ce na klapi i biti 3 igrac u odbrani :D Prijavi
4. januar 2012.14 god. comment_14398 Kada vidite da jedan Kalou ima vecu placu od Mate, dovoljno to govori.. a imam neki osjecaj da i on kao i Kalou oce veliku platu pa i nemora da igra, bit ce na klapi i biti 3 igrac u odbrani mata koji ima 55 tisuća tjedno doveden je za 25 milijuna, a Cahill čiji je klub prihvatio ponudu od 7 milijuna traži 100k, i šta ti to sad govori? da je ovaj cahill stvarno kreten od čovjeka ako misli da može imat tolku plaču, i 70 mu je u vrh glave! Prijavi
4. januar 2012.14 god. comment_14401 mata koji ima 55 tisuća tjedno doveden je za 25 milijuna, a Cahill čiji je klub prihvatio ponudu od 7 milijuna traži 100k, i šta ti to sad govori? da je ovaj cahill stvarno kreten od čovjeka ako misli da može imat tolku plaču, i 70 mu je u vrh glave! Da lik oce duplo vecu placu od Mate sto je suludo, sto je jos gore kada oces da produzis ugovor s igracom 50 % ih trazi jos vecu platu a sto Cahill oce da do 150 k dogura :( Prijavi
4. januar 2012.14 god. comment_14409 mata koji ima 55 tisuća tjedno doveden je za 25 milijuna, a Cahill čiji je klub prihvatio ponudu od 7 milijuna traži 100k, i šta ti to sad govori? da je ovaj cahill stvarno kreten od čovjeka ako misli da može imat tolku plaču, i 70 mu je u vrh glave! ma takvom idiotu je i 20k previše Prijavi
4. januar 2012.14 god. comment_14453 zna li neko kolika su mu bila sedmicna primanja u Boltonu ? Prijavi
4. januar 2012.14 god. comment_14454 [b]Chelsea to offer €35m for Brazilian teenager[/b] http://www.cleansheetsallround.co.uk/2012/01/chelsea-to-offer-e35m-for-brazilian-teenager [b]Genk's Kevin De Bruyne: Chelsea are still very interested in signing me and have a plan ready[/b] http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2012/01/04/2830014/genks-kevin-de-bruyne-chelsea-are-still-very-interested-in Prijavi
4. januar 2012.14 god. comment_14464 [quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1325684163' post='14454'][b]Chelsea to offer €35m for Brazilian teenager[/b] http://www.cleansheetsallround.co.uk/2012/01/chelsea-to-offer-e35m-for-brazilian-teenager [b]Genk's Kevin De Bruyne: Chelsea are still very interested in signing me and have a plan ready[/b] http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2012/01/04/2830014/genks-kevin-de-bruyne-chelsea-are-still-very-interested-in[/quote] stvarno je previše dati 35 m eura za nedokazanog klinca... Prijavi
4. januar 2012.14 god. comment_14466 [quote name='chelseathebest' timestamp='1325685828' post='14464'] stvarno je previše dati 35 m eura za nedokazanog klinca... [/quote] I onda se u klubu čude što Cahill želi 100.000 tjednu plaću xD Prijavi
4. januar 2012.14 god. comment_14495 [quote name='Caeruleus' timestamp='1325686046' post='14466'] I onda se u klubu čude što Cahill želi 100.000 tjednu plaću xD[/quote] jebiga klub se bahatio novcima i zato sad svi igrači koji dolaze žele nekakve SF plaće, osim mate naravno Prijavi
4. januar 2012.14 god. comment_14499 i problem je sta se vrti velika lova pa cim odes u bolji klub svi ocekuju astronomske cifre Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.