Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Mene samo zanima na osnovu cega se stvara misljenje da bi nam Verati bio laka meta, kada bi nam uza konkurencija bili Real, Bajern pa i Juventus. Cak bi i oko Van Dajka morali da ukrstimo sportske direktore s Manchesterima, a to je sve samo ne lak posao.
Ako bi doslo do toga da zeli da napusti klub, najlakse bi doveli Sanceza. Tu samo treba iskesirati za transfer a on je u godinama kada ce tesko neki ozbiljan klub da daje tolike pare za njega,sem mozda kineza. Tako da bi njega jos i mogli da navatamo.
Ne bi Sanchez u Kini zbog svojih kerova,da mu ih kosooki u gulaš ne iskoriste.

Ne vjerujem da će Real krenuti po Verattija što će im imaju veznjaka na bacanje.Možda će Bayern krenuti po njega,a što se tiče Juventusa oni su škrti ne vjerujem da bi nas pratili najbolje se vidjelo to sad za Kolašinca naša ponuda od 6 miliona odbijena oni nude 4 to ti dovoljno govori o njihovom poslovanju.Prošli prelazni rok bio je izuzetak zbog novca kojeg su dobili od prodaje Pogbe.

Realu više treba čist dm, zamena za onog Kazemira, zato su oni i jurili Kantea, nego sa njima se nikad ne zna, šta će Perezu da padne na pamet

Perezova osnovna potreba su marketingski isplativi igraci. A Verati spada u tu kategoriju.

....priča se tiho o odlasku Seska na leto, ništa konkretno, samo da je pod znakom pitanja, njegovim odlaskom nama sredina čak i ako on nije prvotimac postaje goruće pitanje

jebem li ga, ja lično mislim da bi nam on završio posao uz odredjene rotacije i izmena na planu formacije u zavisnosti od protivnika no Konte ima neku svoju ideju i ne vidi Seska u njoj 

Bas to, po mogucnosti Laca10 (nije vise 7 jbg) :D

Ako misliš na dres, Laca odavno nosi 10 u Lyonu, zvao sam ga Laca7 zato što se taj broj piše sette na italijanskom (a i Francuzi 7 izgovaraju kao set)... I zato što sam u Fifi na jednoj utakmici dao 7 golova sa njim.

https://twitter.com/ChelsTransfer/status/827612753598750725

Evo i Telegraf poceo sa izjavama prijatelja :D

Zanima me na koga su se pozvali... Ti bi Ciba mozda mogao da uleti s nekom dodatnom informacijom.

dodatne informacije ? :D

sve imate na linkovima koje sam poslao Igiju ili bar možete da iskopate preko njih, sad jbg treba znati gde i šta da čitaš al nije to neki problem, uvek može ovde da se postavi pitanje

Pa pise ti lepo sve gore :D
Da li se Telegraf poziva na neki spoljni izvor ili na svoje neke kontakte?

Nemam ti ja vremena od posla i devojke ni za ovaj sajt a kamoli da kopam po Internetu :D

taj tekst o Morati  ima lupam 4 pasosa, možeš da ga pročitaš u WC dok kenjaš ili i za to nemaš vremena :D  i to mislim na ono brzo potezno, ne da se zadržiš dok ti noge ne utrnu 

a mislim da sam objašnjavao razliku izmedju izvornog teksta i "rumora" 

uglavnom u tvitu ili u naslovu stoji nešto pod navodnicima ili baš piše da je glasina, onda to nije njihov tekst

ali na tviteru telegrafa takvih tvitova malo ima, lupam, tek svaki 15ti 

zato sam vam i dao link direktno za onog Matt Law i tu nemaš tudje vesti, samo njegovo i to je to

na kraju krajeva ja sam vam i dao te linkove da ne lutate i uprostio maksimalno 

taj Matt Law izbacuje možda jedan, dva teksta za nas, znači ne možeš više od 10 minuta nedeljno da izgubiš na to

https://twitter.com/TeleFootball/status/827607844039987200

kolko sam ja skontao Morata je Konteova želja

a Lukaku je Konteova plus želja kluba sad je već javna tajna postalo to da klub krivi Murinja za prodaju KDB i Lukakua kao i to što je nakon savetovanja sa Murinjom klub odustao od ubacivanja buy-back klauzule u ugovor sa Evertonom 

čak bih rekao da se baš imamo buthurt po tom pitanju

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.