30. januar 2017.9 god. comment_266843 eto kaže Telegraf da se pregovori nastavljaju ali da su male šanse da se koji posao završi Super, nadam se da nećemo ni kupovati, realno nam niko i ne treba sada.. Prijavi
30. januar 2017.9 god. comment_266847 Za koj ce nam kurac sad ovaj Biabiany iz Intera, valjda ga hocemo na posudbu, sad gledam na Skyu A i Dembele 40 miliona, pa jesul ista naucili na Batsuhayiu jebemu gajde Prijavi
30. januar 2017.9 god. comment_266849 Ja ne znam jel mene neko prca ili sta, prvo čuješ odlične vijesti da za male pare mozes dovesti solidnog igrača a onda Dembele od 40 milki i ovaj bubanj koji u Interu nije redovan na klupi jebenoj KOJI KURAC Prijavi
30. januar 2017.9 god. comment_266851 Biabiany..zemljo otvori se, zasto boze mi nemozemo bit normalniA sto se Dembelea tice.. mlad igrac ,koji doslovno igra sam u Celticu .Nosi Celtic ne samo u toj jadnoj skotskoj ligi nego i u europi, naravno koliko moze , a realno nemoze sad neznam sta napravit. Opet ponavljam po meni izuzetan talent , nemislim da je ista manje talentiran od Michya , a vjerojatno je i vise. Valja uzet u obzir da je i tako mlad vec igrao u ovom okruzenju , bio je u Fulhamu Prijavi
30. januar 2017.9 god. comment_266852 Hahaha Kad je to Conte procijenio nekog talenta, čovjek je antitalent za kupovine igrača. Sada kad nema uprave Juvea iza leđa radi gluposti. Ono što treba doveti je ne mladi i nedokazani igrač već igrač na kritičnu poziciju ako se već netko za zimu dovodi. A rotacije se ne rade ni pod razno. Ajde zamislite sad se netko ozljedi a Conte ne dovede nikog ili dovede promašaje tipa ovi igrači koji se navode. Biabiany hahahahaha. Daj radije Chivua iz penzije :D. Super, nadam se da nećemo ni kupovati, realno nam niko i ne treba sada.. Dok se netko ne ozljedi Prijavi
30. januar 2017.9 god. comment_266854 Ne pričaj gluposti, sada se ne može dovesti niko ko bi bio pojačanje u pravom smislu te riječi i zato ne treba nikog dovesti, bolje niko nego neki padobranci eto ako se neko povredi taj Bubanjani će sigurno spasiti stvar. Imamo sasvim dovoljnu širinu u sastavu da se izgura ova sezona.. Prijavi
30. januar 2017.9 god. comment_266855 evo kaže DiMarzio da ga Konte poštuje :D Fabrizio RomanoVerified accountâ€@FabrizioRomano Follow More Chelsea asked for Jonathan Biabiany to Inter! Can arrive on 6-months loan. Conte appreciates him. Talks ongoing. (@DiMarzio) #CFC #transfers On 18 September 2014, it was announced that Biabiany had been diagnosed with cardiac dysrhythmia, and would be out of competitive action for an indefinite period. His irregular heartbeat had been discovered on 1 September during a medical exam with the staff of Milan, where his acquisition from Parma had already been announced. Following his medical exam, another statement was issued announcing that the transfer had been called off; the initial reason given was that Milan defender Cristian Zaccardo could not agree to terms for his return to Parma, and therefore the deal had collapsed. The announcement of Biabiany's condition by Parma CEO Pietro Leonardi seventeen days later revealed the true reason for the transfer's cancellation. Leonardi stated that Biabiany had undergone further testing upon his return to Parma, after which "It was felt that the best thing to do at this time would be to take a break from competitive activity for a limited period of time, during which the player will be monitored and subjected to further investigation to establish the eventual return to action" Prijavi
30. januar 2017.9 god. comment_266856 Nakon sto odlazi Bane, Biabianya vidim kao privremeno rjesenje do kraja sezone, da uskoci ponekad na mjesto Mosesa, kao sto je Bane ove sezone (vjerujem da Conte ima to u planu). Posudba, nista nas ne kosta, a ne vjerujem da je duduk tj da je katastrofalan. Na ljeto sasvim sigurno ide se na pojacanje na toj pozociji (Adama Traore, Semedo). Dembele, mega talenat stim da ne vidim da nam je potreban u slucaju da Michy ostaje u klubu. Ako isti odlazi na posudbu ili biva prodan, onda ima logike kupovina Dembelea, strasan je talenat. Prijavi
31. januar 2017.9 god. comment_266858 Đe nađe ovog Biabijanija hlibtejebo🙈 haj što je neka panjina al i što mu je prirodna pozicija desno krilo (po transfermarktu) Prijavi
31. januar 2017.9 god. comment_266860 Zemljo otvori se...Biabiany,Dembele ako su nam to pojačanja, jadni mi Prijavi
31. januar 2017.9 god. comment_266863 Dembele je izuzetno talentovan napadac. Postacemo Arsenal jbt :D Sve se to skautuje, nista ne dovodi.... Prijavi
31. januar 2017.9 god. comment_266864 Konte može doći u situaciju da u sledeću sezonu udje sa dva napadača(dembele i miči) koji nisu njegove želje znači ne gine nam napad Pedro-Azar-Vilijan Prijavi
31. januar 2017.9 god. comment_266866 Konte može doći u situaciju da u sledeću sezonu udje sa dva napadača(dembele i miči) koji nisu njegove želje znači ne gine nam napad Pedro-Azar-Vilijan Otkud znas da Costa neće ostati :D Prijavi
31. januar 2017.9 god. comment_266872 https://twitter.com/Adz77/status/826362909009772544?ref_src=twsrc%5Etfw Prijavi
31. januar 2017.9 god. comment_266876 Nije mi jasno da nismo u stanju nijednog igrača dovesti u ovom zimskom roku koji ističe večeras u ponoć. Mislim koji đavo? Činjenica je da nam pojačanja trebaju. Ili neka mladi dobiju napokon svoju šansu, vratiti s posudbi sve te megatalente. Ali to je već u rangu SF-a. Prijavi
31. januar 2017.9 god. comment_266877 Nije mi jasno da nismo u stanju nijednog igrača dovesti u ovom zimskom roku koji ističe večeras u ponoć. Mislim koji đavo? Činjenica je da nam pojačanja trebaju. Ili neka mladi dobiju napokon svoju šansu, vratiti s posudbi sve te megatalente. Ali to je već u rangu SF-a. Zašto ? Odbio Chelsea jer želi u Kinu (Times) ako mu je to cilj u 24. godini svaka čast zadivljen sam Prijavi
31. januar 2017.9 god. comment_266879 Relo nemoj da dovodiš u zabludu Kuna Kontam da je vjerovatno mislio na Bubnja jer sam za njega pročitao da ne želi samo pozajmicu do kraja sezone te da čeka nešto iz Kine Prijavi
31. januar 2017.9 god. comment_266880 https://twitter.com/Matt_Law_DT/status/826381331726741505 Prijavi
31. januar 2017.9 god. comment_266881 Al nek' je zato tačna da za Dembelea kontamo da damo 40 m jebem ti zemlju Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.