Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Za koj ce nam kurac sad ovaj Biabiany iz Intera, valjda ga hocemo na posudbu, sad gledam na Skyu

A i Dembele 40 miliona, pa jesul ista naucili na Batsuhayiu jebemu gajde

Biabiany..zemljo otvori se, zasto boze mi nemozemo bit normalni
A sto se Dembelea tice.. mlad igrac ,koji doslovno igra sam u Celticu .Nosi Celtic ne samo u toj jadnoj skotskoj ligi nego i u europi, naravno koliko moze , a realno nemoze sad neznam sta napravit.
Opet ponavljam po meni izuzetan talent , nemislim da je ista manje talentiran od Michya , a vjerojatno je i vise.
Valja uzet u obzir da je i tako mlad vec igrao u ovom okruzenju , bio je u Fulhamu

Hahaha

Kad je to Conte procijenio nekog talenta, čovjek je antitalent za kupovine igrača. Sada kad nema uprave Juvea iza leđa radi gluposti. Ono što treba doveti je ne mladi i nedokazani igrač već igrač na kritičnu poziciju ako se već netko za zimu dovodi. A rotacije se ne rade ni pod razno. Ajde zamislite sad se netko ozljedi a Conte ne dovede nikog ili dovede promašaje tipa ovi igrači koji se navode. 

Biabiany hahahahaha. Daj radije Chivua iz penzije :D.

Super, nadam se da nećemo ni kupovati, realno nam niko i ne treba sada..

Dok se netko ne ozljedi

Ne pričaj gluposti, sada se ne može dovesti niko ko bi bio pojačanje u pravom smislu te riječi i zato ne treba nikog dovesti, bolje niko nego neki padobranci eto ako se neko povredi taj Bubanjani će sigurno spasiti stvar. Imamo sasvim dovoljnu širinu u sastavu da se izgura ova sezona..

evo kaže DiMarzio da ga Konte poštuje :D

Chelsea asked for Jonathan Biabiany to Inter! Can arrive on 6-months loan. Conte appreciates him. Talks ongoing. (@DiMarzio) #CFC #transfers

On 18 September 2014, it was announced that Biabiany had been diagnosed with cardiac dysrhythmia, and would be out of competitive action for an indefinite period. His irregular heartbeat had been discovered on 1 September during a medical exam with the staff of Milan, where his acquisition from Parma had already been announced. Following his medical exam, another statement was issued announcing that the transfer had been called off; the initial reason given was that Milan defender Cristian Zaccardo could not agree to terms for his return to Parma, and therefore the deal had collapsed. The announcement of Biabiany's condition by Parma CEO Pietro Leonardi seventeen days later revealed the true reason for the transfer's cancellation. Leonardi stated that Biabiany had undergone further testing upon his return to Parma, after which "It was felt that the best thing to do at this time would be to take a break from competitive activity for a limited period of time, during which the player will be monitored and subjected to further investigation to establish the eventual return to action"
Nakon sto odlazi Bane, Biabianya vidim kao privremeno rjesenje do kraja sezone, da uskoci ponekad na mjesto Mosesa, kao sto je Bane ove sezone (vjerujem da Conte ima to u planu). Posudba, nista nas ne kosta, a ne vjerujem da je duduk tj da je katastrofalan.

Na ljeto sasvim sigurno ide se na pojacanje na toj pozociji (Adama Traore, Semedo).

Dembele, mega talenat stim da ne vidim da nam je potreban u slucaju da Michy ostaje u klubu. Ako isti odlazi na posudbu ili biva prodan, onda ima logike kupovina Dembelea, strasan je talenat.
Đe nađe ovog Biabijanija hlibtejebo🙈 haj što je neka panjina al i što mu je prirodna pozicija desno krilo (po transfermarktu)

Nije mi jasno da nismo u stanju nijednog igrača dovesti u ovom zimskom roku koji ističe večeras u ponoć. Mislim koji đavo? Činjenica je da nam pojačanja trebaju. Ili neka mladi dobiju napokon svoju šansu, vratiti s posudbi sve te megatalente. Ali to je već u rangu SF-a.

Nije mi jasno da nismo u stanju nijednog igrača dovesti u ovom zimskom roku koji ističe večeras u ponoć. Mislim koji đavo? Činjenica je da nam pojačanja trebaju. Ili neka mladi dobiju napokon svoju šansu, vratiti s posudbi sve te megatalente. Ali to je već u rangu SF-a.

Zašto ?

Odbio Chelsea jer želi u Kinu (Times)

ako mu je to cilj u 24. godini svaka čast zadivljen sam

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.