Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

I gdje bi ga stavio majke ti ?

Stavim ti ga.

On je desno krilo koliko je i Griezmann, dakle obojica su neki poluspicevi, spicevi tako da se moze pokusati sa njim kao poluspicem jer svakako kad igrači sa bokova odu u napad naša krila Pedro i Hazard dosta idu u sredinu tako da mogu zamisliti Dybalu na toj poziciji

Necu da pricam o fudbalskim kvalitetama, znam kako ce ispasti od mene pa cu radije uzivati u ovim glasinama, a ako dodje do transfera onda cemo koju prozboriti i o tome :D

Idemo uz Sea smo jaci! Jedan tenk odlazi, a drugi Panzer dolazi.

PS. eno i onaj derpe Di Marzio napisao, ima i na Skysports.. Samo Schalke ga ne da mamu im

Hajde ako ništa imamo šta pratiti do kraja prelaznog roka, neće biti tiho.

Što se Kolašina tiče ne znam ima li Šalke puno opcija, da im ponudimo neku sitnu lovu jer na ljeto neće zaraditi ništa pa da ih tako pokusamo ubjediti ako smo već zapeli za ovaj transfer a izgleda da jesmo baš je vijest buknula na mnogo mjesta.

Seti se Kune da je Baba već kod njih, jeste stretcher.gif sad ali sigurno nam daje bar neku prednost u pregovorima 

Uf, jebeno je to da damo Rahmana za igrača koji ima jos pola godine ugovora ne bih baš uključio Rahmana u taj transfer ali sad tek skontaš koja je šteta što su ga sjebali na AKN jer je on na početku igrao LB onda prešao na LM a Kolašin na LB.

Imao tezu povredu, tek se vratio, treba sacekati i videti kako ce to uticati na njega.

To je to isto razmišljamo mada i nije toliko jebena koliko je ova Rahmanova bio je spreman da igra nakon tri, tri i po mjeseca ako bi bio na nivou od prošle godine od mene ima zeleno svjetlo za dolazak.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.