17. august 2015.11 god. comment_229543 e svida mi se samo sta 100% nece igrat jer nikad culi za njega :( Prijavi
17. august 2015.11 god. comment_229556 Idemo isco i telles, to ce odmah znaciti da azpi ide na desni bek, i da gledamo normalnog beka, sa normalnim ubacajem. Prijavi
17. august 2015.11 god. comment_229565 Mozda, ali do januara, tada cemo ga kupiti :D Do tada cemo propasti Prijavi
17. august 2015.11 god. comment_229566 Do tad ćemo se boriti za Europa ligu i šestu poziciju hehe. Prijavi
18. august 2015.11 god. comment_229698 Puno je nelogicnosti u radu naseg sportskog sektora. Meni jedna posebno bode oci... Prosla sezona: Memfis Depaj - 30 ligaskih meceva za PSV, 22 gola, 5 asistencija Bertran Traore - 31 mec, 14 golova, 5 asistencija. Kad se uzme u obzir to da je igrao u znatno salbijem timu, onda je to tu negde. Junajted placa Depaja 30+ miliona, Van Gal ga odmah gura u tim(posprdao se decko sa Brizom) a Traore, koji je vec nas igrac, dakle, ne treba davati pare za njega, ce biti srecan ako uopste vidi teren ove sezone. Prijavi
19. august 2015.11 god. comment_229719 Ne treba nam niko, jaki smo, aktelni prvaci, ne treba nam niko, možemo mi to, prodaj i Hazarda da bude još teže.. Prijavi
19. august 2015.11 god. comment_229724 Ne možeš jbt porediti Depaja i Traorea... To je kao da kažeš Azar prošle sezone 15 golova i 10 asistencija u ligi, Bolasi 10 golova i 7 asistencija (lupao sam brojeve ali ta neka razmera je bila) i kao Bolasi je još igrao u slabijem klubu to je to... Znatno je teže igrati u boljem klubu! Prijavi
19. august 2015.11 god. comment_229727 Puno je nelogicnosti u radu naseg sportskog sektora. Meni jedna posebno bode oci... Prosla sezona: Memfis Depaj - 30 ligaskih meceva za PSV, 22 gola, 5 asistencija Bertran Traore - 31 mec, 14 golova, 5 asistencija. Kad se uzme u obzir to da je igrao u znatno salbijem timu, onda je to tu negde. Junajted placa Depaja 30+ miliona, Van Gal ga odmah gura u tim(posprdao se decko sa Brizom) a Traore, koji je vec nas igrac, dakle, ne treba davati pare za njega, ce biti srecan ako uopste vidi teren ove sezone. Zašto Traore da igra nema logike, neka igraju krilo Ramires 23 BPL utakmica, 2 gola 4 asistencije ( po transfermarktu od toga je 6 utakmica na poziciji krila i jedna asistencija) Willian 36 ligaških utakmica 2 gola 3 asistencije ( 6 na poziciji AMF-a i 1 gol ) Dakle učinkovitost je jednaka nuli, mora se to prigovoriti Willianu, ne očekujem ja od njega 20 golova kao od Hazarda ali morao je imati makar 5 golova i nekih 10-ak asistencija. Neka gura Williana na AMF-a neka počne jednom sa Cuadradom na desnom krilu i Hazardu na lijevom neka vidi ima li tu hljeba, dakle ima opcija, što ne kombinuje što ne pokušava nešto novo jebem mu miša. Ne možeš jbt porediti Depaja i Traorea... To je kao da kažeš Azar prošle sezone 15 golova i 10 asistencija u ligi, Bolasi 10 golova i 7 asistencija (lupao sam brojeve ali ta neka razmera je bila) i kao Bolasi je još igrao u slabijem klubu to je to... Znatno je teže igrati u boljem klubu! Znamo mi da je Depay trenutno znatno ispred Traorea ali Traore je 2 godine mlađi, ne cilja Whisp na to da su oni istog kvaliteta već ti govori kako se radi kod nas, pročitaj zadnji pasos opet pa ćeš skontati Prijavi
19. august 2015.11 god. comment_229801 Ja se slazem da treba dati sansu mladim igracima, ali u danasnje vreme gde se trose stotine miliona svaki prelazni rok jednostavno ne daje prostora da ti razigravas mlade i perspektivne igrace, ili se salju na pozajmice pa kad neko eksplodira onda mu se daje sansa ili se dovodi gotov igrac i trose se desetine miliona nema trece... Tebi moze recimo Traore da sedi na klupi da dobija sansu na kasicu po max 10 minuta svaku trecu utakmicu ali ne vidim nacin da bilo sta pokaze tako, jedino recimo neka povreda glavnih igraca pa da uleti da dobije neku znacajniju minutazu. Moramo biti realni pogledati top evropske klube- Barsu, Real, Bajern, Juventus, to su sve klubovi koji imaju na klupi TOP igrace plus par klinaca, nama je klupa realno vrlo tanka. Dovodjenjem evo Pedra, plus jos jednog defanzivca i jednog centralnog veznog mozemo da kazemo da je to to. Svi znamo kakav je sistem kod Murinja, da čovek koristi 15 igraca cele sezone dok ne pocrkaju i da smo prosle sezone osvojili titulu sa 13 igraca bukvalno i imali smo srece da nam se niko nije povredio. Dakle, prva postava nam je zacrtana, imas Zumu i Kejhila na klupi i treba ti neko ko moze i bekovske pozicije da pokrije, Ramires i fali jedan za rotaciju u vezi, Kvadrado, Oskar, Falkao, Remi. To je vec korektna klupa uz par klinaca koji cekaju svoju sansu (LoftusCheek, Traore) Ja bih se rešio Mosesa i Mikela jer stvarno mislim da nemaju kvalitet za Celsi i finisirao prelazni rok. Prijavi
20. august 2015.11 god. comment_230063 Kad bi došli još Stones i Pogba morao bih prekinuti apstinenciju drkanja jer bih svršio na to. Prijavi
22. august 2015.11 god. comment_230206 Vise medija prenosi ovu vest, samo sam pokupio prvi :D Originalni izvor je, doduse, spanski AS. http://www.independent.co.uk/sport/football/transfers/anthony-martial-to-chelsea-blues-make-40m-bid-for-monaco-striker-10464008.html Ovo je vec suludo. Prijavi
22. august 2015.11 god. comment_230209 Već dva, tri dana se vrti ta vijest. Ne želim da vjerujem u to. Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
22. august 2015.11 god. comment_230211 Ovaj igrač mi je onako u magli, znam da sam negdje čuo za njega al blage veze o njemu nemam. I da dajemo 40 mil funti. Nema od ovoga ništa. :D Prijavi
22. august 2015.11 god. comment_230216 Mlad je i u fifi zver, ali za te pare nikako, mozes Lacazettea dovesti za manje para. Prijavi
22. august 2015.11 god. comment_230275 Mislim da ima nešto u ovome. Momak je prvi napadač u Monacu, igra stvarno izvrsno, trpa, a evo danas ga nema ni na klupi, a nije suspendiran, nije ni ozljeda u pitanju, a poznato nam je prijateljstvo Ribovljeva i Abramoviča. Ja zaista ne znam gdje bi mi s njima, a nema potrebe govorit da je cijena paprena. Prijavi
22. august 2015.11 god. comment_230277 Monako gubi a Marsial je na klupi večeras. Osim ako za Kneževe igraju dva A. Martiala. Inače, on je jako sličan Lakazetu, upotrebljiv na svim pozicijama u napadu. Prijavi
24. august 2015.11 god. comment_230692 Hahaah pa koji kurac mora u glavi biti tom novinaru da pise takve glupostiПоÑлато Ñа GT-I9195 уз помоћ Тапатока Prijavi
25. august 2015.11 god. comment_230904 Navodno je Chelsea ušao u pregovore sa Zenitom oko Ezequiela Garaya, tako bar Di Marzio tvrdi. Prijavi
25. august 2015.11 god. comment_230931 Prvo sto ce nas Zenit odrati, za pare koje on sigurno ne vredi, a drugo, njemu je motorika kao kod Kejhila, sledece god cemo istu muku muciti. Prijavi
25. august 2015.11 god. comment_231012 Ma koji Garay, to su medijska spinovanja... Samo Stones i Pogba, ostali nas ne zanimaju... :D Prijavi
25. august 2015.11 god. comment_231017 Ipak ispada da je Garay samo takticka varka kako bi doveli Stonesa.Kameni se prepao kako cemo odustati od njega pa momentalno podnio zahtjev. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.