Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Nista cudno,baš ce jedan PSG koji ne ovisi od prodaje igraca u zadnjim danima prodat prvu zamjenu stopera!!!

ma kakvih 150,piše se sad ponovo da je Barsa ponudila Pogbi platu od 315k funti i da bi ovaj prešo kod nas samo ako mi izjednačimo ponudu

bolesno

Racunao sam cenu transfera samo :D

Naime, kakoo ce se ova sezona izgurati, ostaje da se vidi. Na leto potpuna reorganizacija igrackog kadra.

ma lutamo stalno, ne znamo šta nam treba, neka se sada uradi najbolje s ovim što imamo, predugo smo čekali sada ništa kvalitetno ne možemo dovesti. Strah me da će kupiti nekog polovičnog opet, bolje da ništa ne uzimaju

Kakvih 25 miliona, pa oni su ga platili toliko jbt..... ?!

IStaa prica kao sa Varaneom, PSG nema potrebe da ga prodaje, niti im fali para, a i neece se odreci igraca koji ce im biti novi Tiago Silva.

Novine ce ovih dan-dva pisati svasta, jer svi sada ocekuju da Roman pljune brdo kesa, i dizace tiraz svakakvim natpisima, imenima, pojacanjima... Ne verujte u sve sto procitate.

Njega vec dva prelazna roka jure Junajted i Barselona, pa se nista ne desava. Nije ni on lud da tek tako napusti klub u kojem mu je buducnost zagarantovana.

Kakvih 25 miliona, pa oni su ga platili toliko jbt..... ?!

IStaa prica kao sa Varaneom, PSG nema potrebe da ga prodaje, niti im fali para, a i neece se odreci igraca koji ce im biti novi Tiago Silva.

Novine ce ovih dan-dva pisati svasta, jer svi sada ocekuju da Roman pljune brdo kesa, i dizace tiraz svakakvim natpisima, imenima, pojacanjima... Ne verujte u sve sto procitate.

Njega vec dva prelazna roka jure Junajted i Barselona, pa se nista ne desava. Nije ni on lud da tek tako napusti klub u kojem mu je buducnost zagarantovana.

A šta kao kod nas mu nije zagarantovana igrao bi prije cahilla i terrya sigurno s obzirom na to kako igraju,prije će kod nas igrati nego u psg.Što se tiče cijene bolje dati za njega 35 miliona £ nije sigurno više od toga nego moliti everton za jebenog stonesa kojeg će na kraju prodat junajtedu.A ako završimo prijelazni rok bez dovođenja jednog štopera crno nam se piše.

Ne znam odakle vam to za Markinjosa,prazna priča,jedino Relo što pali narod preko fejsa,ništa drugo ....verovatno je Laporte sledeća vest 

A pisale su neke uk novine, al sumnjam. Mislim da je prijelazni rok gotov za nas, možda još onog kineza dovedemo sto neve nikad igrat za nas

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.