Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Razmazio vas Murinjo s Kostom i Fabregasom, sad se očekuju čuda...

Ocekuju se adekvatna pojacanja, da budemo i u LS konkurenti, ne jos neko krile koje ima slabiji ucinak od Vilijana.

Oscar i Willian su dva najslabija igrača koji su redovni u prvoh 11. ostale pozicije su dobro pokrivene.. Zouma se dobro snalazi i na dmf i na štoperu

Chiba nemoj me banovati, ovo je ozbiljan post

Ocekuju se adekvatna pojacanja, da budemo i u LS konkurenti, ne jos neko krile koje ima slabiji ucinak od Vilijana.

Pare za adekvatna pojačanja je spiskao na egzibicije poput Viliana, Kvadrada, Luisa...
Oni ne opravdavaju uloženo, dodatna ulaganja krše ffp, tako da se sada tapka u mestu, dok se rivali pojačavaju.

Videćemo šta će ispasti na kraju, ali ne sluti na dobro.

Već sam nekoliko puta pisao da mi se uopšte ne sviđa kako djelujemo u ovom prelaznom roku, početak priprema pred vratima a mi potrošili 4,5 miliona funti na dovođenje Falcaa na posudbu dok sa druge strane razvlačimo transfer Begovića, jbt završavajte to i krenite na završavanje ostalih ciljeva, valjda ih imamo.

Ne očekujem da ponovimo nešto slično što smo uradili prošlog ljeta, jer je to bio savršen prelazni rok..

Kako vrijeme odmiče i ja sam sve pesimističniji po pitanju pojačanja... Jednostavno nemaš više na tržištu ni nekog dobrog igrača pojeftino. Mislim da će se sigurno lijevi bek dovesti, a sve ostalo je bonus. Može nas jedino izvući da proigra Cuadrado i da se Traore nametne.

A zašto naša pojačanja moraju biti u kategoriji "pojeftino" zar mi kao prvaci Engleske nismo u stanju dovesti jednog kapitalca koji će nam donijeti nešto novo. Meni je recimo nezamislivo da mi ne pojačamo pozicije na kojima igraju Matić i Fabregas, jer nemamo za njih alternativu, kada jedan od njih dvojice ne igra mi smo već daleko od dobrog rezultata, desno krilo će opet ostati u kategoriji "dok se ne dovede neko bolji", pozicija ofanzivnog veznog će opet biti dobro popunjena do tamo nekog 17 kola kada Oscar odlazi na odmor. Znači nije mi jasno kako mi nismo u stanju dovesti recimo Grizmanna ili Sterlinga, zar je sada naš vrh Witsel, Dembele, Alderweireld, Aranguiz, Baba itd. Samo da smo bili pametni pa da smo bar uzeli Khediru besplatno, bolje i to nego ovakoda ostanemo na istom..

Kada pogledaš naš prvi sastav to uopšte nije loše, Courtois jedan od najboljih golmana lige, Bane i Azpi među najboljim bekovima, Terry i Cahill među najboljim tandemima kada su u formi, Matić i Cesc možda i najbolji igrači na svojoj pozciji u ligi, Hazard najbolji igrač lige i Costa jedan od najboljih napadača u ligi, znači jedino gdje mi "škripimo" kada je prvi sastav u pitanju je mjesto ofanzivnog veznog i desnog krila. I zašto mi sada to ne rješimo, dovedemo samo jednog top igrača na neku od te dvije pozicije i imamo bar 10-15% jaču ekipu, pored toga dovedemo nekog solidnog univerzalca kao alternativu za sredinu terena i malo pojačamo odbranu sa nekim talentom i imaš top ekipu.

I ja nesto kontam, mi smo se odjednom poceli ponasati kao totalna sirotinja. Kao u fazonu sad smo na svojim nogama pa ne trosimo nista, daj bolan kakve svoje noge, svi se redom pojacavaju krenuvsi od Arsenala, Totenhema, a za Siti i Junajted da ne govorim. Mi smo u nekom tripu da smo od prosle sezone uigrani, sto i jeste istina, ali mala je razlika da mozemo da dopustimo da stagniramo jednu sezonu, pogotovo jer ce svi napredovati.

Nije da nama treba sad puno igraca, jednostavno trebamo samo da pojacamo neke pozicije, klupu i to je to. Nije to puno pozicija, samo dvije, tri najvise. Stoper, i centralni vezni, eventualno krilo. Ne mora to biti ni neka vrhunska klasa od 100 miliona, hajmo neku laksu soluciju 40-50 miliona (sto je sad nista) za jednog igraca, i ovu ostalu dvojicu skrpiti za 20ak miliona i to je to. Uz prodaju nekih to bi bilo taman, em sto bi se pojacali kao niko, a vec smo jaki, em sto nam niko pera ne bi odbio.

Eh, sad sta mi cekamo to se svi mozemo pitati. Uglavnom meni se ovo nikako ne svidja.
Ekipa i igra procitani u drugom dijelu protekle sezone, meceve rjesavali na Hazardovu genijalnost i pobjedjivali jedan razlike. Uzme li se u obzir da vec 5 godina niko nije uspio odbraniti titulu dolazi se do zakljucka da itekako moramo pojacati konkurenciju unutar tima i poboljsati sastav, a mozda i vaznije, poboljsati igru na terenu da bismo osvojili ponovo dogodine.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

ČELSI KUPIO ČARLSA ARANGIZA! Ovu vest plasirao je britanski Metro, pozivajući se na ljude bliske Olimpiku iz Marselja koji je takođe u trci za čileanskog reprezentativca, tako da bi je trebalo uzeti s rezrevom. Navodno, Francuzi su došli do informacija da je klub sa Velodroma ispao iz igre i da će Arangiz preći na Stamford Bridž za nešto više od 16.000.000 funti. Nema sumnje da se radi o fudbaleru koji bi se lako uklopio u Murinjov sistem igre, ali da sačekamo dok još neki ozbiljniji medij ne objavi ovu informaciju... prenosi Mozzart Sport

Metro navodi izvor s kojeg je prenio vijest, a kad otvoriš link izvora i prevedeš stranicu preko google translate piše da je City bare-bare s nama u utrci za njim.

Vjerovatno će sutra objaviti da ga je City kupio. Metro je ubjedljivo najveće žutilo poslije Daily Stara.

Nemam pojma tako prica na Mozzart sportu,mada mi ovo deluje nekako cudno,konfuzno.

Sta sa ovim nasim specjalicma je l' su odradili prvi trening?

A zašto naša pojačanja moraju biti u kategoriji "pojeftino" zar mi kao prvaci Engleske nismo u stanju dovesti jednog kapitalca koji će nam donijeti nešto novo. Meni je recimo nezamislivo da mi ne pojačamo pozicije na kojima igraju Matić i Fabregas, jer nemamo za njih alternativu, kada jedan od njih dvojice ne igra mi smo već daleko od dobrog rezultata, desno krilo će opet ostati u kategoriji "dok se ne dovede neko bolji", pozicija ofanzivnog veznog će opet biti dobro popunjena do tamo nekog 17 kola kada Oscar odlazi na odmor. Znači nije mi jasno kako mi nismo u stanju dovesti recimo Grizmanna ili Sterlinga, zar je sada naš vrh Witsel, Dembele, Alderweireld, Aranguiz, Baba itd. Samo da smo bili pametni pa da smo bar uzeli Khediru besplatno, bolje i to nego ovakoda ostanemo na istom..

Kada pogledaš naš prvi sastav to uopšte nije loše, Courtois jedan od najboljih golmana lige, Bane i Azpi među najboljim bekovima, Terry i Cahill među najboljim tandemima kada su u formi, Matić i Cesc možda i najbolji igrači na svojoj pozciji u ligi, Hazard najbolji igrač lige i Costa jedan od najboljih napadača u ligi, znači jedino gdje mi "škripimo" kada je prvi sastav u pitanju je mjesto ofanzivnog veznog i desnog krila. I zašto mi sada to ne rješimo, dovedemo samo jednog top igrača na neku od te dvije pozicije i imamo bar 10-15% jaču ekipu, pored toga dovedemo nekog solidnog univerzalca kao alternativu za sredinu terena i malo pojačamo odbranu sa nekim talentom i imaš top ekipu.

Ali vidi, ako dovodiš moraš i prodavati. Ne moćemo nakupljati igrače jer prvo su tu velike plaće, drugo ne mogu svi igrati odjednom, a ne trebaju ti nezadovoljni igrači. Po meni samo to desno krilo fali. Na ofenzivnom veznom imaš Williana koji je tu i više nego dobar i Oscara za rotaciju. Treba nam netko na zadnjem veznom, pogotovo ako Mikel ode, ali ne možeš očekivati extra klasu na toj poziciji jer imaš tu Matića i Cesca. Dakle netko mora biti na klupi. Mislim da, pored extra krila, moramo dovesti bočnog i zadnjeg veznog, ali ono ne extra igrač, nego igrač koji može odraditi svoje i da ne bude nezadovoljan na klupi, nešto kao Khedira kojeg si spomenuo.

Ali vidi, ako dovodiš moraš i prodavati. Ne moćemo nakupljati igrače jer prvo su tu velike plaće, drugo ne mogu svi igrati odjednom, a ne trebaju ti nezadovoljni igrači. Po meni samo to desno krilo fali. Na ofenzivnom veznom imaš Williana koji je tu i više nego dobar i Oscara za rotaciju. Treba nam netko na zadnjem veznom, pogotovo ako Mikel ode, ali ne možeš očekivati extra klasu na toj poziciji jer imaš tu Matića i Cesca. Dakle netko mora biti na klupi. Mislim da, pored extra krila, moramo dovesti bočnog i zadnjeg veznog, ali ono ne extra igrač, nego igrač koji može odraditi svoje i da ne bude nezadovoljan na klupi, nešto kao Khedira kojeg si spomenuo.

Ako je neko u posljednje vrijeme dobro prodavao onda smo to mi, mislim da nije tu problem, izgleda kao da smo se baš zaigrali tog famoznog fair-play-a, nekako smo toliko pasivni da to već iritira. Trebali smo u ovom prelazno roku pojačati prvu postavu bar na jednoj poziciji, desno krilo nema ko igrat, Willian se tamo guši, a ako se oslanjamo na "buđenje" Cuadrada onda od odbrane titule nema ništa. Uvijek može bolje, izgleda mi kao da mi ne možemo dovesti igrača koji je prošle sezone bio važan za svoju ekipu i koji ima odličan učinak kada su golovi i asistencije u pitanju, kao da smo spali na to da kupujemo iz kategorije "možda će ga neko vratiti u život".

Ako hoćemo napredak u LP onda se mora otvoriti novčanik, za to je potreban i jaka prva postava i širina u sastavu, ako Barcelona plati 41 milion za Turana ne znam zašto je nama problem dovesti Grizmanna, upravo tu je razlika..

Chelsea in talks for Atletico Madrid forward Antoine Griezmann. Jorge Mendes hoping to broker a deal

Falcao, Griezmann, Begovic i jedan polivalentni branic po mene bi savrseno bio odradjen ljetni prijelazni rok. 

Chelsea in talks for Atletico Madrid forward Antoine Griezmann. Jorge Mendes hoping to broker a deal

Falcao, Griezmann, Begovic i jedan polivalentni branic po mene bi savrseno bio odradjen ljetni prijelazni rok. 

Odakle ti to? source?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.