19. novembar 2011.14 god. comment_7010 Za koju repku igra Hoillet tj. odakle je?? Dobar je na krilu. Muniain mi se također sviđa, odličan igrač. Hoilett je Kanađanin, a za Muniaina se slažem, mislim da bi on bio najbolja kupnja jer može igrati i lijevo i desno krilo i centarfora. Prijavi
19. novembar 2011.14 god. comment_7013 Hoilett je Kanađanin, a za Muniaina se slažem, mislim da bi on bio najbolja kupnja jer može igrati i lijevo i desno krilo i centarfora. Decko koji je, realno pokazao skoro nista, procenjen, od strane svog kluba na 40.000.000e Kako vreme odmice, sve vise i vise se oseca nedostatak pravog spica u ekipi. Sta jedan sicusni, neiskusni, nedokazani Munian moze da doprinese igri Celsija,u ovom momentu ?! I nemoj sad da mi pricate kako je mlad, ima potencijala, bla, bla, bla... Celsiju treba dokazana masina za golove, da izvuce klub iz go*ana u koja je upao, trpeci Torresa. Kako igramo bez klasicnog spica, dobro je da nismo i nize plasirani. Dok se ta rupa ne zakrpi, nema raspianja novca na klincadiju !!! Prijavi
19. novembar 2011.14 god. comment_7014 Whisper, a ko je taj što bi Berlusconi reko mr. X ? Jer ja u jednom Higuainu ili Cavaniju ne vidim rješenje našeg problema. Nama treba krilo i play pa u narednim transfer periodima na to moramo obratiti pažnju. Prijavi
19. novembar 2011.14 god. comment_7016 Whisper, a ko je taj što bi Berlusconi reko mr. X ? Jer ja u jednom Higuainu ili Cavaniju ne vidim rješenje našeg problema. Nama treba krilo i play pa u narednim transfer periodima na to moramo obratiti pažnju. Krilo, po cenu da Danny ili Mata, nasi najbolji, sednu na klupu ?! Ne hvala.... Neka alternativa, sigurno. I ovako, bez playmakera, Torres je dobio dovoljno lopti, vise nego dobrih, koje nije iskoristio. I, sta mogu Hazard i Modric(lupam), ako on tako nastavi ?! U igri 4=3=3 se forsira taj spic i mnogo lopti ide na njega. Ne vredi, da Modric ko rukom nadje Hazarda na krilu, i da ovaj snajperom pogodi Pasom Torresa, kad ce ovaj da promasi.... Prijavi
19. novembar 2011.14 god. comment_7017 Whisperu slažem se s tobom, ali koga bi ti to doveo? Koga god da predložiš ovdje na forumu netko će ga popljuvati. I onda kad ja kažem da Torresa treba dati u zamjeni za neznam ono, Dembu Ba, Maria Gomeza, Seydoua Doumbiu, Gonzala Higuaina, Batifembija Gomisa, Edinsona Cavanija, Radamela Falcaa ili Fernanda Llorentea, 90% foruma će me popljuvat jer su kupili dres od Torresa koji ima svjetliju budućnost u komercijalizaciji nego nogometu. I kao što vidim da si rekao u zadnjem postu, Torres je dobio dovoljno lopti i pokazao tko je i što je. Prijavi
19. novembar 2011.14 god. comment_7019 Ti si spominjao dembu ba i jos neke nizerazredne igrace. Cavanija bih odmah uzeo, ali trenutak, torres ce proraditi vjerujte ;) Prijavi
19. novembar 2011.14 god. comment_7020 Whisperu slažem se s tobom, ali koga bi ti to doveo? Koga god da predložiš ovdje na forumu netko će ga popljuvati. I onda kad ja kažem da Torresa treba dati u zamjeni za neznam ono, Dembu Ba, Maria Gomeza, Seydoua Doumbiu, Gonzala Higuaina, Batifembija Gomisa, Edinsona Cavanija, Radamela Falcaa ili Fernanda Llorentea, 90% foruma će me popljuvat jer su kupili dres od Torresa koji ima svjetliju budućnost u komercijalizaciji nego nogometu. I kao što vidim da si rekao u zadnjem postu, Torres je dobio dovoljno lopti i pokazao tko je i što je. Mi gore od Torresa ne mozemo, i to je realnost. Svi koje si naveo, su i prosle i ove sezone pokazali vise od njega. Dobio je celu sezonu, nista nije pokazao, i treba mu zahvaliti. Realno, nek dovedu igraca koji ce da daje golove, a ko ce ga i kako pljuvati, na ovom Forumu, to je najmanje vazno. Ti si spominjao dembu ba i jos neke nizerazredne igrace. Cavanija bih odmah uzeo, ali trenutak, torres ce proraditi vjerujte Ti, kako ih ti zoves, "nizerazredni igraci" se razbijaju od golova, ove sezone. A koliko klub kosta to cekanje, da Torres proradi ?! Pomoci cu ti, da izracunas. Seti se svih njegovih promasaja, pa to pretvori u bodove, pa ces i sam videti, da smo u pravu. Celsi bre nije klub nivoa Swansea, pa kako god Torres igrao, ispada, pa ispada, vec gigant, koji ocekuje velike rezultate na 4 fronta ove sezone. Izgleda da sam samo ja realan, na ovom Forumu... Prijavi
19. novembar 2011.14 god. comment_7021 Znaci, demba ba, lewandowski i takvi igraci su bolji od torresa ? Ma daj ba, torres igra solidno ove sezone, samo gledaj ti brata kako ce vas demantovati k'o sto je i lampi ;) Prijavi
19. novembar 2011.14 god. Autor comment_7022 Whisperu slažem se s tobom, ali koga bi ti to doveo? Koga god da predložiš ovdje na forumu netko će ga popljuvati. I onda kad ja kažem da Torresa treba dati u zamjeni za neznam ono, Dembu Ba, Maria Gomeza, Seydoua Doumbiu, Gonzala Higuaina, Batifembija Gomisa, Edinsona Cavanija, Radamela Falcaa ili Fernanda Llorentea, 90% foruma će me popljuvat jer su kupili dres od Torresa koji ima svjetliju budućnost u komercijalizaciji nego nogometu. I kao što vidim da si rekao u zadnjem postu, Torres je dobio dovoljno lopti i pokazao tko je i što je. Falcaa,Gomeza,Higuaina cemo tesko dovesti ... Demba Ba koliko god je dobar ove sezone nije kvalitet za Chelsea kao i Gomis . Llorente i Doumbia su dobri (Doumbia) po meni cak i bolji ali opet neznam da li su prostojna zamjena Torres-u (jer ja i dalje vjerujem u njega) Po meni najbolje bi bilo Cavania dovesti , e sad da li ce Napoli i Torres pristati na razmjenu ??? A ako ne Cavani onda "pokusati" Hulk-a jer Porto trazi astronomsku cijenu za njega A kao sto je neko vec rekao Torres igra solidno ove sezone :) Prijavi
19. novembar 2011.14 god. comment_7024 Jao dubrovcanin koji si ti lik... svi znamo da si ti jedan od najvecih nogometnih strucnjaka i sve ce bit kako ti kazes... ali uopce dovodit ona drva od igraca Higuaina, Gomez-a i takve u povezanost s Chelsea-om je apsurdno... pa nama treba radilica u napadu a ne igraci koji stoje i cekaju loptu na pladnju... i btw Torres ove sezone igra jako dobro samo mu jos fali da pocne zabijat.... ali kad ga i to krene, a vjerujem da hoce onda cu cut vase razmisljanje... i one gluposti da su lewandolski, demba ba i takvi bolji od torresa... lol Prijavi
19. novembar 2011.14 god. comment_7033 Nadam se da ce nam Torres svima zacepiti usta... Ali nije nasa veza idealna kao sto vi mislite, ali mozda igrom 442 Torres bi nesto i uspio... Mi igramo spor fudbal sa ne bas puno pasova tako da ne mozemo napraviti visak, pa i tesko je ocekivati od napadaca koji je sam u spicu da zabije gol, ako mu suigraci ne naprave visak.... Barca igra sa 433 ali oni bolje od bilo koga prave visak, i igraju brz nogomet sa puno pasova... a mi nismo ti.. Sto se mene tice, nama je najpotrebiniji igrac kao sto je Modric.. okretan, brz, malo dodira s loptom, pregled.. zna pokrenuti akciju, odigrati... pa covjek skoro da ima sve.... Prijavi
19. novembar 2011.14 god. comment_7034 Ovako ljudi moji, ja ipak mislim da bi bar po meni bilo lijepo vidjeti u dresu Chelsea mladog napadača Doumbi-u (kao prvo navija za Chelsea tj. obožava ga, a pod broj dva izvrstan je golgeter i jak ko stijena), ni Cavani nije loša opcija samo što je on izrazio želju da ostane u Napoli-u, u napadu bi volio vidjeti i mladog Pata (22), pored njih volio bi vidjeti u veznom redu (Munian-a, Goetzea, Hazarda (iako je on krilni), Modrića (al preskup ), Dzagoeva), Od odbrane volio bi vidjeti Cahilla, van der Wiel-a, i još par igrača ... Prijavi
19. novembar 2011.14 god. comment_7039 E jbg sad, vi ste okrenuli priču ko da je sve idealno sem Torresa. Ipak i dalje vjerujem da može i da hoće pokazati da niste u pravu. Vidjet ćemo u narednih mjesec i pol dana kad nam slijedi veliki broj utakmica i kada počinje onaj pravi zaplet u prvenstvu šta ćemo napraviti. Prijavi
19. novembar 2011.14 god. comment_7040 Pre Torresa cu ja da vam zacepim usta. Torres je navikao da bude jedini napadac, da bude u centru paznje, jednostavno, da se igra gradi oko njega. Ibrahimovic, Gomez, Higuain i jos par vrhunskih napadaca imaju taj stil igre. Njemu ne odgovara partner u napadu, nikako. Uparivao ga je Anceloti sa Drogbom, Anelkom, pa to nista nije donelo. Budite realni jednom, majku mu. Nasi veznjaci, takvi kakvi su, uspeli su da doture dovoljno lopti napadacima, pa cak i da se sami upisuju u strelce, vise puta. 80% golova koje je tim postigao ove sezone, bile su lepe, izgradjene akcije. Ne razumem vasu patolosku potrebu da branite Torresa. Ja volim Celsi, isto kao i vi, i verujem u svakog od njih, ali, majku mu, sto je mnogo, mnogo je !!! Mislite da bi Farcelonini Xavi, Fabregas i Iniesta mnogo postigli, da Villa i Messi nisu u formi kakvoj jesu ?! Nemojmo se zavaravati. Jeste sva lepota igre u veznjacima i njihovim lucidnim potezima i pravljenju sansi napadacima. Ali napadaci moraju biti ti egzekutori, koji ce realizovati te sanse. Ako ne uspeju u tome, propada sav trud, ostatka tima. Da vidim ko sme da kaze, da Torres nije dobio dovoljno lopti ?! Covek je posrnuo, i tim mnogo ispasta, cekajuci njegov povratak. Mrzim da se ponavljam, ali vidim da moram. AVB igra 4=3=3, i tako ce da bude i nadalje... U toj formaciji, svi igraju za tog jednog spica, koji, mora biti na vrhunskom nivou, ili se igra raspada. Mislite da njegovi promasaji ne demoralisu ostatak tima ?! Mislite da je njima drago da gledaju, kako on promasi sav njihov trud ?! Uzmite Arsenal za primer, ista formacija, isti princip. Znaci, sve na Van Persiea. Samo sto je on, za razliku od nase zvezde, u top formi, i sve to koristi. Vidim i ja da nama treba kreativac, playmaker, ali ne zelim da se bacaju pare na nekoga, ko ce igrati za spica koji ne ume da pogodi prazan gol. Tim je pun rupa, to je tacno... Od nediscipline igraca u odbrani, preko manjka kreativnosti u sredini, do crne rupe u spicu napada. A rupe treba krpiti od najvece, i nikako drugacije !!! Nema vise Drogbe, da ga boli uvo za sve, da sam uzme loptu na sredini i probusi mrezu, kad god mu se prohte. Kad je on igrao u top formi, niko nam nista nije mogao, sem sudija... Njega su godine pregazile, i tek cemo zaliti za njim. Torres nije jedini, ali je najveci problem. Podsecam vas, da i ja imam njegov dres, ali, dosta je ziveo, od stare slave. Ili ce da daje golove, ili ga treba odstraniti. Isto tako i svakog, ko ne moze doprineti timu. Vi sad ne morate da me volite, i mozete do Djurdjevdana da me ispravljate, ali stvari su takve, i vase neslaganje s tim, nece nista da promeni ;) Prijavi
19. novembar 2011.14 god. comment_7041 Jeli potrebno više dodati ijedan komentar na ovo Whisperovo? Potpis od prve do zadnje riječi, da mi printer radi, ovaj post bih sad uramio na zid. Sve si rekao. Prijavi
19. novembar 2011.14 god. comment_7044 Torres je ove sezone puno puno bolji nego prošle. Krenuli su ga golovi bili, ali sada opet mali zastoj. Mada kod nas je čitava ekipa mala posustala u posljednjih nekoliko utakmica. Ja Torresu vjerujem još, isto tako i trener koji ga forsira. U januaru se neće dovodit novi npadač, po meni 100%. Na ljeto bit će novajlija, ali samo zbog toga što nas napuštaju Anelka, Kalou, Maluda(?)...Tako da će trebat osvježenja. Ako kojim slučajem ni do tada ne proradi, Lukaku čeka priliku, bit će neki novi napadač, tako da se ne sikiram. Prijavi
20. novembar 2011.14 god. comment_7093 Decko koji je, realno pokazao skoro nista, procenjen, od strane svog kluba na 40.000.000e Kako vreme odmice, sve vise i vise se oseca nedostatak pravog spica u ekipi. Sta jedan sicusni, neiskusni, nedokazani Munian moze da doprinese igri Celsija,u ovom momentu ?! I nemoj sad da mi pricate kako je mlad, ima potencijala, bla, bla, bla... Celsiju treba dokazana masina za golove, da izvuce klub iz go*ana u koja je upao, trpeci Torresa. Kako igramo bez klasicnog spica, dobro je da nismo i nize plasirani. Dok se ta rupa ne zakrpi, nema raspianja novca na klincadiju !!! Ne bi se baš složio oko Holietta s tobom pokazao je i više nego dosta s obzirom za koji klub igra.Prmijer da igra u nekom osrednjem klubu tipa Sunderland,Everton ili Villa s ovakvim učinkom na igru (govorim ovo jer sam pogledao sve njegove nastupe ove sezone) mediski bi ostavio puno jači utisak i puno bi se više govorilo o njemu da se razumijemo nije klasa za Chelsea ali govoriti da je pokazao ništa je također smješno pogotovo ako se hvališ da jedini sagledavaš realno stvari na ovom forumu. Prijavi
20. novembar 2011.14 god. comment_7097 Ne bi se baš složio oko Holietta s tobom pokazao je i više nego dosta s obzirom za koji klub igra.Prmijer da igra u nekom osrednjem klubu tipa Sunderland,Everton ili Villa s ovakvim učinkom na igru (govorim ovo jer sam pogledao sve njegove nastupe ove sezone) mediski bi ostavio puno jači utisak i puno bi se više govorilo o njemu da se razumijemo nije klasa za Chelsea ali govoriti da je pokazao ništa je također smješno pogotovo ako se hvališ da jedini sagledavaš realno stvari na ovom forumu. Kume, ja sam govorio o Munianu ;) Prijavi
20. novembar 2011.14 god. comment_7204 http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2063855/Chelsea-want-sign-Cheick-Tiote-Newcastle.html Prijavi
20. novembar 2011.14 god. Autor comment_7208 Danas se pokazalo da su nam pojacanje neophodna . Hamsika , Hazarda , Getzea , Modrica , Dzagoeva , Cavani , Pato , Higuain , Doumbia , Cahill , Hummels , Howedes ... Barem 2 od njih bi trebali dovesti (ima tu jos samo se trenutno nmg sjetiti) Ali koliko vidim nismo bas niti zajednog zainteresovani osim Cahill-a :/ , Prijavi
20. novembar 2011.14 god. comment_7233 A kad nam kupovinu predvodi tudum od AVB-a, u najboljem slučaju možemo očekivati nekog od njegovih osrednjih igrača iz Porta.. Prijavi
20. novembar 2011.14 god. comment_7235 Treba pustiti da AVB dovede igra koje iskljucivo on zeli, a ne Roman, to ponavljam... A ne mozes ti raditi kada dobijes ono sto ne zelis. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.