Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

@how yes no

Isto tako Hazard igra u relativno jadnoj francuskoj ligi i tamo je odigrao jednu sezonu...

@Adis

Dobro, nek se dokaze, ja ne kazem da ga se instantno treba dovesti, ali sam uvjeren da bi bio odlican joker. To sto je Hrvat nema veze s icim, jer cu isto tako rec da nijednog Hrvata osim Modrica i Mandza (eventualno Rakitica ali to je druga prica) ne bih volio vidjeti ni blizu Chelseaja.

@how yes no

Ovdje se slažemo, po meni bi trebalo da igramo sa 2 špice, Seydouom i Torresom, Seydou bi zabijao ali bi i sigurno mnogo puta dobro uposlio Torresa, uostalom, i u CSKA odlično upošljava Vagnera kad god vidi da mu je kolega iz napada u boljoj prilici od njega.

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Francuska jadna liga!? :o Francuska je meni zanimljivija i od Njemacke i od Italijanske, zato sto svake sezone neko je drugi na vrhu, a i relativno su najbolje nade tamo igrale. Hazard ako se nije dokazao, onda nije niko. To je isto kao da kazes Neymar je smecar jer igra u brazilskoj iako hara citavom ligom.

Francuska jadna liga!? :o Francuska je meni zanimljivija i od Njemacke i od Italijanske, zato sto svake sezone neko je drugi na vrhu, a i relativno su najbolje nade tamo igrale. Hazard ako se nije dokazao, onda nije niko. To je isto kao da kazes Neymar je smecar jer igra u brazilskoj iako hara citavom ligom.

A u Njemackoj nije? Osim Bayerna, tesko ces nac ekipu koja je 5 sezona zaredom bila u vrhu, osim mozda Werdera onih par sezona kad im je islo. I Njemačka liga je ono, nebo za francusku, usporedi malo klubove.

Od Hrvata kog bi trenutno volio u Chelsea

Modrića ne - razlog prevelika cijena

Kranjčar ne -sumljam da bi se naigrao nešto previše a time bi ugrozi mlade nade koje naviru

Manđukić veliko ne-čilokoš nije kompletan igrač hakler je mali nogač ubija u velikom ima prevelike oscilacije a i voli noćni život više od treninga zato ipak bolje ne(iako je trenutno u solidnoj formi).

Ostatak uopće nema smisla ni komentirati

Ovo sam cekao da cujem :D Nadam se da ce biti nesto od ovoga:)

Na meti Celsija vrsni napadac Athletic Bilbaoa Fernando Llorente

http://www.footylate...er-target/25311

http://www.transferm...eler_35564.html

Cini mi se najveca novinska patka nadolazeceg prelaznog roka:

Celsi u trci za potpisivanjem, ne manje - ni vise vec Robina Van Persiea:

http://www.cleanshee...senals-star-man

http://www.transferm...ieler_4380.html

Njegova statistika je fenomenalna, o njemu svi sve znamo, tako da nema potrebe da postavljam video. Za takvog napadaca vredi dati pare.

Sta ako ovo jeste istina....

Huhu Llorente majstor :D Jednostavno obožavam ove Baske, igraju srcem i ono što bi se reklo glavom na kopačku, baš ih to razlikuje od klasičnih Španjolaca, također ne bih imao ništa protiv da dođe Muniain ako već ne puste Fernanda ;)

RVP patka 100%, baš je ono očito, pa Arsenal da ga proda ne bi pobijedio ni Slaven Belupa.

200 post na najdražoj temi :D

Lorente predobra i prejak igrač za kojeg bi zasigurno vrijedile velike pare, ali i ovaj mali Muniain mi je drag igrač, ima slican ali skoro slican stil Inieste ;) http://www.transfermarkt.co.uk/en/iker-muniain/profil/spieler_54235.html

http://www.youtube.com/watch?v=FHYZJQlriIU

Sto se RVP-a tice to je 100% patka jer je on sam izjavio da ce ostat u Arsenalu do kraja karijere... a i tip ima 28 godina i davat za njega minimum 30 milja je previse za njegove godine... ja sam uvijek za to da se tolke pare uloze u mlade igrace pred kojima stoji cijela karijera, a i koji kad se jednom odluce otic nekud dalje da se na njima da solidno zaradit... ;)

a kaj se tice ove dvojice iz atletica nemogu komentirat jer ih nisam nikad gledao... :D

@Luiz - Tocno to, Muniain je zvjerka :D

@Villas-Boas - steta sto nisi gledao Baske protiv Barcelone, baš su pokazali svoju kvalitetu tima i individualnu, fenomenalni su bili, a da vidiš samo kako se Llorente bori za loptu, na svaku ide ko da mu je život u pitanju :)

Evo sad gledam kojim to mladim igračima ističe ugovor na kraju sezone pa evo nekih najboljih:

*Alan Dzagoev (CSKA Moskva - 21g) - Playmaker/Ofanzivni vezni, također može igrati oba krila ako zagusti - 12.000.000€

*Douglas (Twente - 23g) - Robusni stoper, nije mu strano ni mjesto desnog beka - 8.500.000€

*Sotiris Ninis (Panathinaikos - 21g) - Talentirani grčki ofanzivac, može igrati u sredini ili desno - 7.500.000€

*Carlos Vela (Sociedad - 22g) - Špica, na posudbi iz Arsenala koji ga čini se, ne gotivi, a još do prije par godina se prikazivao kao ogroman talent - 4.500.000€

*David Holiett (Blackburn - 21g) - Obostrano krilo, većini nas poznato - 4.500.000€

*Alberto Paloschi (Chievo - 21g) - Špica na posudbi iz Milana, vrlo talentiran igrač sa odličnim kretnjama - 4.500.000€

*Martin Montoya (Barcelona - 20g) - Desni bek mlade španjolske selekcije - 4.000.000€

*Fabio Borini (Roma - 20g) - Proklizio nam je kroz prste i vratio se u Italiju, trebalo bi ga probati dovesti pošto mu ugovor ističe - 3.800.000€

Sve cijene su prema transfermarktu, a boldanje je radi čitljivosti ;)

I domaci mediji pisu o interesovanju Celsija za Llorentea.

http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/celsi-nasao-zamenu-za-drogbu-i-anelku-56932.html

Boriniu istice ugovor posudbe, on je Parmin igrac tako da nista od toga, a i nije budala da se vraca iz Italije gdje igra u Chelsea gdje nije igrao niti bi igrao i da dodje

Robin Van Persie ne zeli novi ugovor ?!

http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/van-persi-ne-zeli-novi-ugovor-56707.html

Ovo izgleda kao tacno, i treba to iskoristiti, sto pre moguce !

Robin Van Persie ne zeli novi ugovor ?!

http://www.sportske....ovor-56707.html

Ovo izgleda kao tacno, i treba to iskoristiti, sto pre moguce !

nemoj se palit na to... ugovor mu vrijedi do 2013... tako da ima vremena... a i nema potreba da sada produzuje ugovor i uopce prica o tome...

a kao sto je nedavno izjavio rekao je da ce ostat u Arsenalu do kraja svoje karijere... a i ako se predomisli... Vjerujte da nece otic u neki engleski klub nego ce to bit najvjerojatnije Barca, Real ili tako nesto... ;)

@how yes no

Isto tako Hazard igra u relativno jadnoj francuskoj ligi i tamo je odigrao jednu sezonu...

@how yes no

Ovdje se slažemo, po meni bi trebalo da igramo sa 2 špice, Seydouom i Torresom, Seydou bi zabijao ali bi i sigurno mnogo puta dobro uposlio Torresa, uostalom, i u CSKA odlično upošljava Vagnera kad god vidi da mu je kolega iz napada u boljoj prilici od njega.

Za ovo prvo. Hazard je tri sezone jedan od najboljih u Francuskoj ligi, prošle sezone i najbolji. Tako da..

A za ovo drugo, slažemo se, slažemo...

Za ovo prvo. Hazard je tri sezone jedan od najboljih u Francuskoj ligi, prošle sezone i najbolji. Tako da..

A za ovo drugo, slažemo se, slažemo...

A nas najbolji napadac, Daniel Sturidge ?! Njega ste zaboravili je l ?!

A nas najbolji napadac, Daniel Sturidge ?! Njega ste zaboravili je l ?!

Ne nije on zaboravljen, daleko od toga, ali ja ga nekako gledam više kao krilnog napadača (što i igra kod nas). Nije nam igrao čini mi se nikad čistu špicu, pa zato ga ne ubrajam.

Chelseaju ne treba tehnički potkovana špica, pa zato igrači poput Sturridgea i Anelke igraju krila, nama u špici treba Drogba, nama treba Doumbia, nama treba Batefimbi Gomis, nama treba Mario Gomez, nama treba Lukaku jednog dana, nama treba robusni golgeter!

Vi ste otpisali Torresa...

Njemu Villas-Boas pred utakmicu s Liverpoolom treba rec "Show me why you deserve a place in the team!" kao što se to radi na manageru kada ti igrač igra bezvoljno, pa da vidimo oće bit šta od njega.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.