Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Ma kakav on, smijesan. To sto da jedan gol, ne mora da znaci da moze da igra za reprezentaciju zemlje protiv repke citavog svemira. Ne budi smijesan dubrovcanin i spusti se malo na zemlju s tim dizanjem nekih polovnih igraca.

ocigledno da nisi gledao utakmicu kad pises takve gluposti... kao prvo... Manđukic je najbolji igrac Wolsfburga... jedino ga on jos tolko kolko vuce... je da je klub katastrofa ali opet treba se i za to izborit... kao drugo... zabija svaku utakmicu... ove sezone ima 7 golova u dresu Wolsfburga sto treba nakupit kraj onakvog tima... Kao trece... kad je on na terenu on nece stajat i cekal lopte na pladnju. Covjek se cijelo vrijeme bori, trci, vraca k sredini terena... stvarno zadivljujuce ga je gledat...

i na kraju... Iskreno sumnjam da ima taj kvalitet za Chelsea, ali nazivat ga smjesnim i polovnim igracem je potpuno suludo i apsurdno...

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

ocigledno da nisi gledao utakmicu kad pises takve gluposti... kao prvo... Manđukic je najbolji igrac Wolsfburga... jedino ga on jos tolko kolko vuce... je da je klub katastrofa ali opet treba se i za to izborit... kao drugo... zabija svaku utakmicu... ove sezone ima 7 golova u dresu Wolsfburga sto treba nakupit kraj onakvog tima... Kao trece... kad je on na terenu on nece stajat i cekal lopte na pladnju. Covjek se cijelo vrijeme bori, trci, vraca k sredini terena... stvarno zadivljujuce ga je gledat... i na kraju... Iskreno sumnjam da ima taj kvalitet za Chelsea, ali nazivat ga smjesnim i polovnim igracem je potpuno suludo i apsurdno...

Točno to, i još podosta upošljava ostale igrače loptama kad je u mogućnosti, ove sezone ima već 3 ili 4 asistencije uz tih 7 pogodaka...na neki način razigrava iz šesnaesterca ako znate na što mislim, povratne, ostavljanje lopte igračima koji ulijeću iz drugog plana i slično...

Ja vjerujem da ima kvalitet za biti JOKER Chelseaja, a to je nešto što bi nam vrijedilo..

Meni kao igrač uopše nije loš, naprotiv odličan je i što dubrovcanin kaže mogao bi biti predobar Jocker s klupe kao sto je Park u Unitedu, tako da slažem se, al bil se dobro uklopio u sastav Chelsea ne znam.

Točno to, i još podosta upošljava ostale igrače loptama kad je u mogućnosti, ove sezone ima već 3 ili 4 asistencije uz tih 7 pogodaka...na neki način razigrava iz šesnaesterca ako znate na što mislim, povratne, ostavljanje lopte igračima koji ulijeću iz drugog plana i slično...

Ja vjerujem da ima kvalitet za biti JOKER Chelseaja, a to je nešto što bi nam vrijedilo..

Sto volim kad ostavis neke neproverene informacije...

7 golova, 2 asistencije.

http://www.transfermarkt.co.uk/en/mario-mandzukic/profil/spieler_34572.html

Koliko si ti njega gledao ove sezone ? A prosle ?

Ne mozete suditi na osnovu jedne utakmice koju ste pogledali, da li je neki igrac dovoljno kvalitetan za bilo koji tim. Ja vas cenim kao navijace Celsija, ali ne razumem toliku pristrasnost prema odredjenim igracima. Neka su vam oni dragi, ali nemojte da vas to sprecava da gledate stvari objektivno. U Wolfsburgu je davao golove, jer ga je trener gurao u igru, od 12 utakmica u Bundesligi, on je poceo 11, a u 12oj usao sa klupe. A kad dodje u Celsi, i zakucaju ga na klupu, jer sanse da igra pre Torresa su ravne nikakvim, umesto 90 minuta po utakmici dobije 30ak, i izgubi taj kontinuitet, mislite da ce biti dobar kao do sad ? Tesko... Ako se uzme u obzir broj kvalitetnih timova u Premijer ligi, koji svi imaju mnogo bolje defanzivce nego isti u Nemackoj, njegove sanse da uspe, kao dzoker su jos manje. Nemojte se zanositi svojim ljubimcima, nego budite realni, i pisite o igracima koji stvarno mogu doneti kvalitet.

http://www.footballtransfertavern.com/2011/11/premiership/chelsea/steely-italian-defender-is-an-absloute-snip-at-e10m

Jednom sam postavio također sličnu vijest kako je Chelsea zainteresovan za Mehdija Benatiju ali je to objavio SportSport.ba tako da smo mnogi posumljali (čak i ja) u to interesovanje.

Ali evo nekih možemo reći pouzdanijih informacija i izgleda da je Chelsea zaista zainteresovan za Mehdija Benatiu i da imamo konkurenciju u Unitedu i u naravno pogođate Cityju.

Što Mandžo ne bi bio za Chelsea? Može komotno za klupe, pored Anelke koji ima 33 godine i panja Kaloua, Mandžo bi bio avion.

Vjerujem da se šališ.

Sto volim kad ostavis neke neproverene informacije... 7 golova, 2 asistencije. http://www.transfermarkt.co.uk/en/mario-mandzukic/profil/spieler_34572.html Koliko si ti njega gledao ove sezone ? A prosle ? Ne mozete suditi na osnovu jedne utakmice koju ste pogledali, da li je neki igrac dovoljno kvalitetan za bilo koji tim. Ja vas cenim kao navijace Celsija, ali ne razumem toliku pristrasnost prema odredjenim igracima. Neka su vam oni dragi, ali nemojte da vas to sprecava da gledate stvari objektivno. U Wolfsburgu je davao golove, jer ga je trener gurao u igru, od 12 utakmica u Bundesligi, on je poceo 11, a u 12oj usao sa klupe. A kad dodje u Celsi, i zakucaju ga na klupu, jer sanse da igra pre Torresa su ravne nikakvim, umesto 90 minuta po utakmici dobije 30ak, i izgubi taj kontinuitet, mislite da ce biti dobar kao do sad ? Tesko... Ako se uzme u obzir broj kvalitetnih timova u Premijer ligi, koji svi imaju mnogo bolje defanzivce nego isti u Nemackoj, njegove sanse da uspe, kao dzoker su jos manje. Nemojte se zanositi svojim ljubimcima, nego budite realni, i pisite o igracima koji stvarno mogu doneti kvalitet.

Gledam skoro svaku utakmicu Wolfsburga otkad su tamo Mandžo i Srđan, a na te gluposti o obrani Njemačka-Engleska ti neću odgovoriti ja već Killer:

Ivan Klasnić - ove sezone 8 nastupa za Bolton, 5 golova. Dovoljno?

Ma može Mandžukić, nije belaj. A poslije njega spremiti ponude i za Lovrena da zamijeni Terrya, po mogućnosti dovesti na bok Strinića jer će Ashley Cole uskoro u penziju... Nemojte praviti šprdačinu od teme.

Ma može Mandžukić, nije belaj. A poslije njega spremiti ponude i za Lovrena da zamijeni Terrya, po mogućnosti dovesti na bok Strinića jer će Ashley Cole uskoro u penziju... Nemojte praviti šprdačinu od teme.

Ne znam koji ti je, Mandzukic je sada u istoj situaciji kao sto je bio i Dzeko kad je dolazio u City, nije li?

• Autor

Nije ! :D

Dzeko je u sezoni 2009/10 dao 32 gola i imao je 15 asistencija ... mislim da se Dzeko i Mandzukic nemogu usporedjivati !

Dzeko i Mario imaju isto godina... ima mali milion napadaca kao sto je Mandzukic :)

@Dubrovcanine jesi li pogledao Novakovica na YouTube-u ???

Novakovic je u sezoni 10/11 dao 22 gola , igrao je i igra u Kelnu (priblizne kvalitete kao i Wolsburg ;) ) ... mislim da je Mandzukic vise slican njemu nego Dzeki ! ;)

Gledam skoro svaku utakmicu Wolfsburga otkad su tamo Mandžo i Srđan, a na te gluposti o obrani Njemačka-Engleska ti neću odgovoriti ja već Killer:

U pravu si, jesu gluposti. Kao da se mogu porediti odbrane velike trojke, Citia, Tott'nama, Ville, Evertona sa odbranama nemackih timova. Oni Imaju samo Bayern, BVB i Salke donekle... Leverkusen ste videli kako smo rasformirali, tako da nema polemike oko toga.

To sto si ti zaslepljen Mandzukicem, to je tvoja stvar, al nemoj nama, starijima soliti pamet ovde ;)

U pravu si, jesu gluposti. Kao da se mogu porediti odbrane velike trojke, Citia, Tott'nama, Ville, Evertona sa odbranama nemackih timova. Oni Imaju samo Bayern, BVB i Salke donekle... Leverkusen ste videli kako smo rasformirali, tako da nema polemike oko toga. To sto si ti zaslepljen Mandzukicem, to je tvoja stvar, al nemoj nama, starijima soliti pamet ovde ;)

Zaslijepljeno je i pola foruma sa raznim igračima od neznam sad Hamšika, Hazarda i sličnih, pa nije bilo ovakvih reakcija da je to "smiješno"?

Ne znam koji ti je, Mandzukic je sada u istoj situaciji kao sto je bio i Dzeko kad je dolazio u City, nije li?

Ni blizu.

edit. @dubrovcanine...

Pa znaš li ti šta su Hazard, Hamšik i takvi igrači za tog Mandžukića???

Šta će Killer reći ?!

hehehe pa dubrovcanine zar jos uvijek se raspravljas... treba biti realan a ne donositi zakljucke nakon jedne utakmice kao sto ti je to Wisper rekao, ipak mislim da ti govoris samo zato sto je on Hrvat a ne sudis kvalitet.. jer kao sto je jos neko rekao zelio bi vidjeti nekog hrvata u chelsea pa mislim da je to i razlog ovog nagadjanja ili kako da vec nazovem ovo raspravljanje... Dzeko je dvije godine bio najbolji napadac u Njemackoj pa je tek onda otisao u jaci klub, znaci covjek je dokazao da je Wolsburg za njega postao mali klub a tako i Mandzukic se tek treba dokazati da je spreman za velike izazove,... Ne znam ni da li je pametno tog igraca dovoditi kao djokera, ugl do ljeta ja o ovome ne bih vise ni pricao....

Najbolje rjesenje bi bilo, ako bi se dovodio napadač, Seydou Doumbia (CSKA). Hem je navijač Chelsea, Drogba mu idol, hem je gol mašina.

Također vrlo je mlad. Definitivno najbolje rješenje.

Oni su za Mandzukica : INSTITUCIJA ! :D

http://www.givemefootball.com/premier-league/?id=160757

Nisam ga pratio nesto posebno ako neko jest neka kaze kakav je je li kvalitet za Chelsea i da li vrijedi 34 miliona ! :D

Ova tema se danas dosta vrtila po skoro svim nogometnim portalima. Ima 23 godine i igra centralnog i zadnjeg veznog i po mom mišljenju on nam je nepotreban jer na poziciji zadnjeg veznog imamo Mikela i Romeua i aBd sad nam se vraća i Essien, a centralnog imamo Ramiresa i Meirelesa. Ali opet kad bi došlo do moguće kupovine mislim da je 34 miliona, i to još funti, previše :)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.