11. novembar 2011.14 god. Autor comment_6394 Prodaj Torresov dres dok još ima ljudi koji će ga kupit i čuvaj pare za čilkošov Btw Mandžo je ista stvar ko Džeko, Džeko je rasturo u Wolfsburgu 2 sezone, kupio ga City i sad buši mreže u Engleskoj, tako će i Mandžo ako ga kupimo.. Dzeko je puno , puno bolji od Mandzukica :) Prijavi
11. novembar 2011.14 god. comment_6397 Dzeko je puno , puno bolji od Mandzukica :) Možda će za 2-3 godine bit obratno, treba dat šansu Mandžu s obzirom da nisu neke pare u pitanju :) Prijavi
11. novembar 2011.14 god. Autor comment_6399 Možda će za 2-3 godine bit obratno, treba dat šansu Mandžu s obzirom da nisu neke pare u pitanju :) Shvatam ja tebe Dubrovcanine tebi je kako ti kazes Mandzo drag kao meni Dzeko , ali da li mislis da je Romanu tako drag i da li mislis da ce se on kockati s njim ??? Bit' ce bolji jedino ako se neko cudo desi jer i Mario ima 25 godina kao i Dzeko , i moras priznati je Dzeko trenutno bolji za klasu ili cak dvije Nama treba provjereni napad kao Cavani ili meni mrsko Gomez . Prijavi
11. novembar 2011.14 god. comment_6401 Shvatam ja tebe Dubrovcanine tebi je kako ti kazes Mandzo drag kao meni Dzeko , ali da li mislis da je Romanu tako drag i da li mislis da ce se on kockati s njim ??? Bit' ce bolji jedino ako se neko cudo desi jer i Mario ima 25 godina kao i Dzeko , i moras priznati je Dzeko trenutno bolji za klasu ili cak dvije Nama treba provjereni napad kao Cavani ili meni mrsko Gomez . Ma znam da je bolji Dzeko, sve to stoji, ali ne razmisljas o tome da nama mozda treba i vise od jednog napadaca, jedna dobra zamjena...jer ce se Anelka prodati 90%, Lukaku ide na posudbu, a i Drogba je sve blize odlasku...onda ostajemo na Torresu...Mandzo je idealna zamjena, male pare a pravi onaj robusni golgeter kakav nam treba. Prijavi
11. novembar 2011.14 god. comment_6402 Dubrovcanin bi doveo "Lukicu" i "Djilkosa" u Celsi, makar to gurnulo glub u dugove. Malo je pristrasan, i razumem ga, u tim je godinama. Mandzukica sam gledao dvaput, eventualno triput, jos dok je u Dinamu bio, i nije mi bio nista specijalan. U medjuvremenu je sarzeo u, koliko vidim po rezultatima, solidnog napadaca. Nisam bas nesto siguran da ima kvalitet za prvog napadaca Celsija, eventualno moze biti dzoker. Ali, zivi bili - pa videli ;) Prijavi
11. novembar 2011.14 god. comment_6403 Inace, Mandzukic kosta 7.5 milijuna eura, a ne vjerujem da ce Wolfsburg traziti vise od 9 za njega. Prijavi
11. novembar 2011.14 god. Autor comment_6404 http://www.goal.com/en/news/12/spain/2011/11/11/2752515/ajaxs-christian-eriksen-every-player-dreams-of-barcelona Odmah mi je postao mrzak ! :/ Prijavi
11. novembar 2011.14 god. comment_6405 http://www.goal.com/en/news/12/spain/2011/11/11/2752515/ajaxs-christian-eriksen-every-player-dreams-of-barcelona Odmah mi je postao mrzak ! :/ Također, adio Christiane, propo dabogda. Prijavi
11. novembar 2011.14 god. comment_6406 Dubrovcanin bi doveo "Lukicu" i "Djilkosa" u Celsi, makar to gurnulo glub u dugove. Malo je pristrasan, i razumem ga, u tim je godinama. Mandzukica sam gledao dvaput, eventualno triput, jos dok je u Dinamu bio, i nije mi bio nista specijalan. U medjuvremenu je sarzeo u, koliko vidim po rezultatima, solidnog napadaca. Nisam bas nesto siguran da ima kvalitet za prvog napadaca Celsija, eventualno moze biti dzoker. Ali, zivi bili - pa videli pa klub tako i onako i je u klubovima... a koga god dofuramo masno cemo platit i jos cemo podebljat taj dug... tako da ti ta teorija ne stoji... i ja bi isto rado vidio oba dvojicu u CHELSEA-u jer su Hrvati i dragi su mi igraci.. samo sto... jedan od njih zasigurno ima kvalitetu za Chelsea, a drugi nisam siguran... ali posto ga nisam gledao ove sezone ne mogu sudit... a kaj se Ericsena tice on je ovom izjavom bacio zaborav na sebe... barem kaj se mene tice... neka ide tamo... nakon ovoga mi ne treba u Chelseau... :S Prijavi
11. novembar 2011.14 god. Autor comment_6408 a kaj se Ericsena tice on je ovom izjavom bacio zaborav na sebe... barem kaj se mene tice... neka ide tamo... nakon ovoga mi ne treba u Chelseau... :S Meni je postao Mrzak i nebi volio da dodje kod nas netrebaju nam takvi igraci kojima je sam zaigrati za Barcelonu !!! trebaju na igraci koji sanjaju da zaigraju za Chelsea kao sto je Lukaku i Doumbia !!! A relano Mandzukic NEMA kvalitete za Chelsea !!! Prijavi
11. novembar 2011.14 god. comment_6411 http://www.goal.com/en/news/12/spain/2011/11/11/2752515/ajaxs-christian-eriksen-every-player-dreams-of-barcelona Odmah mi je postao mrzak ! :/ Realno, decko je u pravu. Svako zeli da igra za najbolje, i osvaja trofeje, a Farcelona i Real Madrid su trenutno na vrhu. Mozda u buducnosti nece biti tako, ali trenutno stanje je takvo. I da sam na njegovom mestu, slicno bih reagovao. Decko je bio u Celsijevom kampu, a strucni stab na celu sa Ancelotijem i drugarima nije znao da ceni nejgov talenat, a sad, kad je dokazao da su pogresili, klub se interesuje za njega. Kao coveka ga razumem potpuno. pa klub tako i onako i je u klubovima... a koga god dofuramo masno cemo platit i jos cemo podebljat taj dug... tako da ti ta teorija ne stoji... i ja bi isto rado vidio oba dvojicu u CHELSEA-u jer su Hrvati i dragi su mi igraci.. samo sto... jedan od njih zasigurno ima kvalitetu za Chelsea, a drugi nisam siguran... ali posto ga nisam gledao ove sezone ne mogu sudit... a kaj se Ericsena tice on je ovom izjavom bacio zaborav na sebe... barem kaj se mene tice... neka ide tamo... nakon ovoga mi ne treba u Chelseau... :S Poenta moje price je da ste pristrasni, a ne dugovi kluba ;) Prijavi
11. novembar 2011.14 god. Autor comment_6412 Ja samo kazem da nezelim igraca u klubu kojem je zelja zaigrati za drugi klub ... to je moje misljenje Prijavi
11. novembar 2011.14 god. comment_6417 Moras bit budala za ovo izvalit...sad ako ga ne budu trazili Barcelona ili eventualno Arsenal, tko ce ga uzet? Chelseaju, Realu ili Unitedu sigurno nije stalo da im u klubu igraju igraci koji vole drugi klub, odnosno glavnog rivala ilitiga konkurenta...naravno tu je uvijek Manchester City.. Prijavi
11. novembar 2011.14 god. comment_6430 Ko je ono nešto govorio za Mandža? A miševi? Tipična situacija gdje se iskazuje pravi napadač, onaj robusni koji igra srcem i ide glavom na kopačku, u onoj situaciji bi šminkerko Torres ostao na 10 metara od gola i ne bi krenuo na loptu da mu ne padne trakica s glave pa da mu ne pokvari frizuricu, ionako će sve to trener opravdat i reć da će se brzo vratit u formu, a pare će se nastavit slijevat. STOP igračima koji igraju frizuricom, Mandžo je konza!! Prijavi
11. novembar 2011.14 god. Autor comment_6432 Ko je ono nešto govorio za Mandža? A miševi? Tipična situacija gdje se iskazuje pravi napadač, onaj robusni koji igra srcem i ide glavom na kopačku, u onoj situaciji bi šminkerko Torres ostao na 10 metara od gola i ne bi krenuo na loptu da mu ne padne trakica s glave pa da mu ne pokvari frizuricu, ionako će sve to trener opravdat i reć da će se brzo vratit u formu, a pare će se nastavit slijevat. STOP igračima koji igraju frizuricom, Mandžo je konza!! Brate moj dizes Mandzukica u nebesa !!! Svaka mu cast za go i za vecerasnju partiju ali nije on kvalitet za Chelsea . Po meni je on isti igrac kao i Milivoje Novakovic Kako znas kako bi odreagovao Torres ? BTW : Cestitam Hrvatskoj na sjajnoj igri i rezultatu vcrs ! Nadam se da cemo se u utorak zajedno veseliti ! Prijavi
11. novembar 2011.14 god. comment_6433 Brate moj dizes Mandzukica u nebesa !!! Svaka mu cast za go i za vecerasnju partiju ali nije on kvalitet za Chelsea . Po meni je on isti igrac kao i Milivoje Novakovic Kako znas kako bi odreagovao Torres ? BTW : Cestitam Hrvatskoj na sjajnoj igri i rezultatu vcrs ! Nadam se da cemo se u utorak zajedno veseliti ! Kako znam? Pa znam iz zadnjih 20-25 utakmica koliko je vec Torres odigrao amo i znam po tome sto je vidljiva razlika između muškog napadača i...Torresa. Ne znam toga Novakovića dobro, ali vidim da zabija dosta, no on je dosta stariji ako se ne varam? Prijavi
11. novembar 2011.14 god. comment_6434 prvo bih cestitao Hrvatskoj na pobjedi a i nasim igracim na dobroj partiji.. da se i ja dovezem za tog Mandzukica, igraca koji definitivno nije za Chelsea, treba njemu jos utakmica da se dokaze u Bundesligi pa onda o tome nesto pricati.... A sto se tice Eriksena, pa zelja svakog igraca je da zaigra za Barcu sta je u tome cudno, Barca je najbolji tim na svijetu.... Prijavi
11. novembar 2011.14 god. comment_6435 prvo bih cestitao Hrvatskoj na pobjedi a i nasim igracim na dobroj partiji.. da se i ja dovezem za tog Mandzukica, igraca koji definitivno nije za Chelsea, treba njemu jos utakmica da se dokaze u Bundesligi pa onda o tome nesto pricati.... A sto se tice Eriksena, pa zelja svakog igraca je da zaigra za Barcu sta je u tome cudno, Barca je najbolji tim na svijetu.... Meni bi recimo veća želja bila pridružiti se revoluciji koja će srušiti Barcinu (UEFinu) tiraniju, predvođenoj Mourinhom, mislim da je to želja i većini klasnih igrača kakve imamo na sve strane, od Ronalda, Ozila, Sahina, Rooneya, Lukakua.. Prijavi
11. novembar 2011.14 god. Autor comment_6443 Kako znam? Pa znam iz zadnjih 20-25 utakmica koliko je vec Torres odigrao amo i znam po tome sto je vidljiva razlika između muškog napadača i...Torresa. Ne znam toga Novakovića dobro, ali vidim da zabija dosta, no on je dosta stariji ako se ne varam? Novakovic je apsolutno isti kao i Mario (pogledaj klipove na YT) cak su i iste visene , tezine ! SVE I on je jedne sezone mislim cak bio prvi strijelac Bundeslige ali se onda izgubio ! A sto se tice Eriksena, pa zelja svakog igraca je da zaigra za Barcu sta je u tome cudno, Barca je najbolji tim na svijetu.... Mislis da je zelja svakog igraca zaigrati u Barci ??? Mislis da ona nema kako se to kaze "HATER-e" ??? Jedan od njih je vec sam rekao u proslom postu nas Lukaku ima jos takvih igraca ! A ja nezelim vidjeti igraca u Chelsea-u kojem ce zelja biti zaigrati za Barcu ... Barcelona ubrzo nece biti najbolji tim na svijetu ! Da vam nije malo cudno , Barca proslih godina sve pobjedjivale , neke utakmice i nezasluzeno (Chelsea) i to sve dok su imali/nisu imali sponzora ( Unicef) a sada kad su dobili sponzora QatarFoundation , kao da vise nisu tako superiorni ,,,, Neznam da li se to meni cini ili je to stvarno tako ! :) Prijavi
11. novembar 2011.14 god. comment_6445 Novakovic je apsolutno isti kao i Mario (pogledaj klipove na YT) cak su i iste visene , tezine ! SVE I on je jedne sezone mislim cak bio prvi strijelac Bundeslige ali se onda izgubio ! Mislis da je zelja svakog igraca zaigrati u Barci ??? Mislis da ona nema kako se to kaze "HATER-e" ??? Jedan od njih je vec sam rekao u proslom postu nas Lukaku ima jos takvih igraca ! A ja nezelim vidjeti igraca u Chelsea-u kojem ce zelja biti zaigrati za Barcu ... Barcelona ubrzo nece biti najbolji tim na svijetu ! Da vam nije malo cudno , Barca proslih godina sve pobjedjivale , neke utakmice i nezasluzeno (Chelsea) i to sve dok su imali/nisu imali sponzora ( Unicef) a sada kad su dobili sponzora QatarFoundation , kao da vise nisu tako superiorni ,,,, Neznam da li se to meni cini ili je to stvarno tako ! :) Ma njima je uvijek glavni sponzor bila UEFA, što god pisalo na dresovima. Prijavi
11. novembar 2011.14 god. comment_6459 Po ovoj današnjoj izvedbi Manđukic je itekako dokazao da ima kvalitetu za Chelsea... stvarno fenomenalno je odigrao... :) a kad bi se igrace cekalo na 2-3 godine da se dokazu... onda bi rijetko kad nekog kupili... xD ali nije na nama da odlucujemo... AVB odlucuje o tome koga ce dovest... a sto se Manđe tice mislim da bi on kad bi dosao u Chelsea tek proigrao... jer bi bio pun volje i zelje da se pokaze i dokaze pred svima... I dubrovcanin da voliš Manđu nebi ga zvao čilkošem jer znaš da ga to smeta i vrijeđa... :P Prijavi
11. novembar 2011.14 god. comment_6462 I dubrovcanin da voliš Manđu nebi ga zvao čilkošem jer znaš da ga to smeta i vrijeđa... hahaha nece ga vise zvati jer je dobro odigrao,.. promjenio je misljenje i raspolozenje.. :-DDDD hehehe Prijavi
12. novembar 2011.14 god. comment_6469 Ma kakav on, smijesan. To sto da jedan gol, ne mora da znaci da moze da igra za reprezentaciju zemlje protiv repke citavog svemira. Ne budi smijesan dubrovcanin i spusti se malo na zemlju s tim dizanjem nekih polovnih igraca. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.