13. juni 2013.13 god. comment_129216 Matić izjavio da ništa od povratka na Stamford Bridge, želi ostati u Benfici. Van Ginkel ne želi o Chelseaju dok ne završi Europsko U-21 prvenstvo,a Ajaxov sportski direktor izjavio da se ne mogu natjecat sa Chelseajem u utrci za veznjakom. Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129222 Piazon izjavi da bi mogao na posudbu,ovi slučajno odmah nađu klubove koji se zanimaju. Ja bi volio da ode u Swansea ako je ikako moguće,ako već ne može bit kod nas. Za Romeua,ne bi me čudilo da ode,pogotovo ako van Ginkel dođe. A za Torresa,sumnjam da bi mu dali toliku plaću,ne znam baš koliko bi se naigrao tamo,a da ga plaćaju,a da ne zarađuje plaću,to možemo samo mi. Davno se Liverpool interesovao za Piazona, nije bas davno prije mjesec-dva, ali nije na prodaju sad ga mozda hoce na posudbu. Opet naglasio sam gore da je dailymail i da vjerovatno ovo sve gluposti al moramo neku raspravu voditi. :D Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129228 Čisto da kažem svoje mišljenje,o ovim momcima što se pominju,pošto svaki dan neko dolazi,odlazi,prolazi,mimoilazi itd... Van Ginkel...On igra prilično dobro,ono što sam ja vidjela. Sigurno je iznad prosječne brzine,i igra veoma dobro na sredini terena. Momak je pokazao sposobnost da igra non-stop,za 90 minuta,a to je posebno korisna osobina za igrača koji izgleda kao da dolazi iz Frank Lampard/Stive Gerrard škole veznjaka.Sve u svemu,on je po mom mišljenju prilično fizički prototip za svjetske klase centralnog veznog igrača.takođe,Marco je svestran igrač,pošto je igrao kao krilo,usamljeni-nosioc,pivot,kao #10,pa čak i kao centarfor.A ako ste gledali utakmice Vitesse-a znate da se od tih uloga samo za jednu borio,a to je da zamjeni Bony-ja u centru napada.Pročitala sam da Chelsea ima ponudu za njega od 10 miliona,što je po mom mišljenju malo.Van Ginkel je jedan od boljih mladih igrača na centru terena u Evropi,i povezan je sa tonom različitih klubova.Čisto da znate,velika je mogućnost da ga dovede Manchester,jer ga je Moyes zelio i u Evertonu.A bez sumnje da je naša veza sa Vitesse-om je veoma jaka,tako da ova priča o Marcu i ima smisla,iako je ponuda ispod njegovih vrijednosti.Po mom mišljenju strašan igrač koji bi se savršeno uklopio u Chelsea i Mouovu igru. Mnogo podsjeća na Balaka. :) Schurrle...Veoma brz dribler,ima veoma precizan i moćan udarac i može igrati na lijevom krilu,centralnog vezistu i napadača. Al' da li nam je potreban? Mislim da ne. Jer imamo Kevina,koji nam je potrebniji,a u klubu imamo i Hazarda, kao lijevo krilo.Sumnjam da će Schurrle uspjeti da makne Hazarda iz prve postave. :) Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129233 Schurrle sve ima samo nema precizan sut :D Plus sebican do zla Boga, vise cak i od Sturridgea. Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129237 pratio sam i ja Vitese ove godine zbog nasih posudjenih igraca tamo i Van Ginkel je uz Bonya im bio najbolji igrac,ako ga klub bude zelio sigurno cemo ga dovesti a treba jos spomenuti da je debitovao za reprezentaciju Holandije i odigrao nekoliko utakmica. Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129239 Daa i to,još je debitovao protiv Njemaca!! Ma Šurle je ružan,pokvario bi prosjek u timu.Ne znam jesam li jedina koja primjećuje da u Celzi dolaze samo zgodni fudbaleri hahaha. :D Šalim se, ne pratim ga,tako da sam samo 'čula' da ima precizan šut..a inače me boli briga kakav ima šut,samo nek' ne dolazi. Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129260 Daa i to,još je debitovao protiv Njemaca!! Ma Šurle je ružan,pokvario bi prosjek u timu.Ne znam jesam li jedina koja primjećuje da u Celzi dolaze samo zgodni fudbaleri hahaha. :D Šalim se, ne pratim ga,tako da sam samo 'čula' da ima precizan šut..a inače me boli briga kakav ima šut,samo nek' ne dolazi. I mi smo primjetili: Prijavi
13. juni 2013.13 god. Autor comment_129266 Upravo je zbog te "veze" izmedju CFC-a i Vitesse-a cijena 10tak mil . Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129269 HAHHAHHAHAHAH,njega i ne smatram našim igračem,ne komentarišem izdajicu. Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129286 Dosao je retard Schurrle, podatak od 100 + suteva i samo 11 golova je dokaz koliko je precizan :D Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129290 I šta će sad biti? De Bruyne ide na pozajmicu opet...a lijevo krilo je popunjeno. Možda će igrati napadača. :D Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129292 De Bruyne je centralni vezni, to on po potrebi igra na krilu, tako da nema brige ;) Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129307 Baš me zanima šta će biti sa Piazonom,KDB-om i Kakutom. :3 Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129324 Tottenham's Kyle Walker is attracting money on a possible move to Chelsea. The full-back is into 2/1 from 11/2. Sky obicno ima pouzdane informacije sto se ovoga tice. Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129335 Kladionice. Al opet, to bi bio steal samo takav. Mada, nisam neki fan Kylea Walkera, nekako mi je glup bek. Bolji su naši Bane i Azpi, a imamo Todda zapetog ko puška. Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129347 Baš me zanima šta će biti sa Piazonom,KDB-om i Kakutom. :3 Piazon će na posudbu,De Bruyne u prvi tim, a Kakuta se polako može počet pakirat, teško da ima neku budućnost u Chelseaju. Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129350 Kladionice. Al opet, to bi bio steal samo takav. Mada, nisam neki fan Kylea Walkera, nekako mi je glup bek. Bolji su naši Bane i Azpi, a imamo Todda zapetog ko puška. + Wallace Treba nam lijevi bek - s desnima smo prekrcani Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129367 Odlican je Walker, ako se ne racuna na wallace-a, onda bi bio dobar pick. Ipak igra se 60+ tekmi, tako da ako se neko povrijedi od odbranbenih u centralnom redu, bit ce jebeno, jer ih imamo racunajuci ivanovica cetvoricu, a to je dovoljno ako ce se samo na toj poziciji rotirati, a ne da ivanovic igra i na desnom beku. Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129372 Odlican je Walker, ako se ne racuna na wallace-a, onda bi bio dobar pick. Ipak igra se 60+ tekmi, tako da ako se neko povrijedi od odbranbenih u centralnom redu, bit ce jebeno, jer ih imamo racunajuci ivanovica cetvoricu, a to je dovoljno ako ce se samo na toj poziciji rotirati, a ne da ivanovic igra i na desnom beku. Teško da će bit da istodobno imamo problem i na stoperu i na beku. Ako već misle da im treba neko u obrani mogu vratit Kalasa ili Omerua,bolje nego trošit pare na Walkera. Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129376 Po meni treba još samo poziciju lijevog beka pojačati, a pri tome ciljam na Shawa.. Naravno, to je što se odbrane tiče. Sent from my XT701 using Tapatalk 2 Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129394 Walker je jedan od malobrojnih Engleza koji u ovom trenutku mogu igrati za Chelsea, a ne samo popunjavati HG propis. Od Baneta nije bolji nikako, sa Cesarom su tu negde... Kupovina treceg desnog beka najverovatnije znaci da se Bane seli na stopera, za stalno. Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129401 Walker je jedan od malobrojnih Engleza koji u ovom trenutku mogu igrati za Chelsea, a ne samo popunjavati HG propis. Od Baneta nije bolji nikako, sa Cesarom su tu negde... Kupovina treceg desnog beka najverovatnije znaci da se Bane seli na stopera, za stalno. Da se svako povezivanje igrača sa klubom i obistini, imali bi igrača kao svi ostali klubovi u ligi. Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129407 Pa neces mi ti zabraniti da komentarisem glasine u vezi sa Chelsea-jem, nema sile. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.