Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

[quote name='El_Nino' timestamp='1355409301' post='94426']
De Rossi je star, mi pomlađujemo ekipu
[/quote]

Mlađe ne znači bolje. Eto ti Mikela. Nikad neće biti world class DMF.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1355415321' post='94445']
Mlađe ne znači bolje. Eto ti Mikela. Nikad neće biti world class DMF.
[/quote]

Cae sam ti si prvi govorio do ima pola godine da je on world class i da smo sretni što ga imamo. :P
Čemu bacanje velikih para na de Rossija? Bolje nekog mlađeg. Ionako ćemo imat Essiena, Mikela, de Rossija i Romeua kasnije, prenatrpano, neko manje zvučno ime treba.
[quote name='CFC1905' timestamp='1355417206' post='94449']
Cae sam ti si prvi govorio do ima pola godine da je on world class i da smo sretni što ga imamo. :P
Čemu bacanje velikih para na de Rossija? Bolje nekog mlađeg. Ionako ćemo imat Essiena, Mikela, de Rossija i Romeua kasnije, prenatrpano, [b]neko manje zvučno ime treba.[/b]
[/quote]

http://www.transfermarkt.co.uk/en/radosav-petrovic/profil/spieler_75296.html
Igračina, ima iskustva u Premijer ligi.
[quote name='CFC1905' timestamp='1355417206' post='94449']
Čemu bacanje velikih para na de Rossija? Bolje nekog mlađeg. Ionako ćemo imat Essiena, Mikela, de Rossija i Romeua kasnije, prenatrpano, neko manje zvučno ime treba.
[/quote]

On je world class u defanzivi, ali mora naučiti i opucati po golu i pokrenuti napad :) to je sve posao DMF-a. Ne samo oduzimanje lopte protivniku.

A šta mislite o Čeiku Tioteu?
[quote name='Caeruleus' timestamp='1355423272' post='94465']
On je world class u defanzivi, ali mora naučiti i opucati po golu i pokrenuti napad :) to je sve posao DMF-a. Ne samo oduzimanje lopte protivniku.

[b]A šta mislite o Čeiku Tioteu[/b]?
[/quote]

Na-a. On pogotovo ne zna ništa s loptom.
[quote name='Igi' timestamp='1355420572' post='94459']
[url="http://www.transfermarkt.co.uk/en/radosav-petrovic/profil/spieler_75296.html"]http://www.transferm...eler_75296.html[/url]
Igračina, ima iskustva u Premijer ligi.
[/quote]
[quote name='Caeruleus' timestamp='1355423272' post='94465']

A šta mislite o Čeiku Tioteu?
[/quote]

Pa dobro Igi nisam mislio baš tako kad sam rekao manje zvučno ime.. Mislio sam da nam sad ne treba superzvijezda, nisam mislio da pokupimo neki škart.

Cae kad bi ga se forsiralo ja sam siguran da bi naučio, ti sam gotiviš Fellainia i uspoređuješ ga s Mikelom a Fellaini ima potpuno drugačiju ulogu u svom timu nego Mikela i počesto potpuno drugačiju poziciju.
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1355431018' post='94487']
al tribat ce nam jedan dmf
[/quote]

Crve to smo skontali prije pola godine :D

Uglavnom, da se mene pita, ako je vec problem DMF pokusao bi devesti vec napomenutog M'Villu, sto je jeftinije moguce, po cijeni od 17 miliona mislim da bi se dalo pricati, ima tu jos par igraca.

Gledam Fellainija taj covjek se nije pominjao do prije godinu dana, sad kada je glavna karika Evertona i kada je procvjetao onda je on glavni nas pik. Ne kažem da je on los naprotiv taj momak jede, ali jede u timu u kojem je glavni. Pogledajte naseg Hazarda bio je bog i batina u Lille-u a sta sad u Chelsea? Ovdje vec ima konkurenciju i postovanje, ako krene glumatat s loptom i radit sta hoce nece se dobro provest, jer su tu ikone kluba kao sto su Terry, Lampard koji ce mu rec "mali kani se tog, il dodaj il nemoj glumit budalu".
Svega tog je svjestan Hazard, pa se zato ne moze isticati na terenu kao sto se isticao u Lilleu, isti slucaj je sa Fellainijem, ne bi mogao raditi sta hoce u Chelseau kao sto sad radi u Evertonu.
[b]"[color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif][size=4]Chelsea are considering a £12million move for Real Madrid defender Fabio Coentrao if Ashley Cole leaves."[/size][/font][/color][/b]

[color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif][size=4]Daily Star[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif][size=4]Za te pare moze.[/size][/font][/color]
[quote name='chibabachi' timestamp='1355612194' post='94726']
Na leto odlaze Lampard,Kol,Maluda,Fereira,Ilario!!!

vraća se na leto van Aanholt

prioritet kluba Feleini i Falkao!!!
[/quote]

Neki link, nesto ?
[quote name='chibabachi' timestamp='1355615755' post='94736']
Kruži priča tako :-@ :-@ nije ništa zvanično!!!
[/quote]

Ti si to verovatno u posti cuo. Babe cekale penziju, pa ubijale dosadu pricom :D
Evo da cujemo i za njega nesto......

[url="http://www.caughtoffside.com/2012/12/15/chelsea-to-launch-17m-bid-to-sign-spanish-frank-lampard/?"]http://www.caughtoffside.com/2012/12/15/chelsea-to-launch-17m-bid-to-sign-spanish-frank-lampard/?[/url]
[quote name='DROGBA750' timestamp='1355663345' post='94872']
Evo da cujemo i za njega nesto......

[url="http://www.caughtoffside.com/2012/12/15/chelsea-to-launch-17m-bid-to-sign-spanish-frank-lampard/?"]http://www.caughtoff...frank-lampard/?[/url]
[/quote]

nedo Bog, neću više vidjet te Španjolce

oču nekog jebenog razbijača, a ne ove patuljke
E vidis,nemam nista protiv tvoje tvrdnje,sta vise svi mi zelimo nas stari Chelsea a ne Farcu,ali bude li nam sudjen Guardiola(sto ne bih nikako volio,Mou samo dolazi u obzir) ne gine nam ekipa patuljaka...... :)>-
Isco je igracina,nemojte pretjerivat'.Samo nema potrebe za njegovom kupovinom jer momak igra AM a takvih imamo pun kofer(Hazard,Mata,Marin,Oscar i Piazon).

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.