Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

• Autor
[quote name='chibabachi' timestamp='1354365036' post='92208']
Bony,Lukaku i Mozes u napadu!!! Mož da igramo ragbi bez problema!!!
[/quote]
Jos se vrati Drogba na posudbu :D
Ako na ne dode kakav napad koji moze sam izraditi akciju i zabiti go kao svi pravi napadaci necemo mi ove sezone ni euopu vidjeti.
Falcao
Felaini
izbaciti Toresa i Mikela poslat na klupu i uvoditi ga samo kad se branimo jer naprijed je nikakav.
slažem se s Dudom, samo centarfor dlazi u obzir, i to bi ja nekog jeftinog, ne preskupog i prerazvikanog, npr Llorente, Huntelaar pa i Lew ipak pored Falcaa, RvP-a i Cavania nije tolko razvikan igrač a meni jako dobar, i onda taj napdački tandem imat bilo bi super, kad se Danny nebi bunio tolko na poziciju koju trenutno ima u klubu i prihvatio je i u ovakvoj situaciji (gdje bi sigurno imao više šansi pored ova 2 nego toresa koji "mora" igrat) e to bi bilo super i idealno. Ali opet đaba ti ovakav brod kad je kapetan kuka xD prije svega treba trener al ne trener Ante Čaćić Rafa Benitez ili Mancini nego pravi čovjek, Ditteo, Wilkins li Mou, netko tko bi znao to posložit, i naravno tom menađeru treba vrijeme a ne 3 utakmice nakon kojih dobije nogu
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1354376550' post='92338']
Treba nam špic biram Lukakua.
[/quote]

Ne moze Lukaku odigrati cijelu utakmicu treba njemu kondicije, on i u WBA odigra jednu utakmicu do 60-70 minute a slijedece dvije ulazi sa klupe, pogotovo ako se igra vise od jedne utakmice sedmicno, ali makar zabija.
[quote name='LoRD_0001' timestamp='1354378174' post='92353']
Ne moze Lukaku odigrati cijelu utakmicu treba njemu kondicije, [b]on i u WBA odigra jednu utakmicu do 60-70 minute a slijedece dvije ulazi sa klupe, pogotovo ako se igra vise od jedne utakmice sedmicno,[/b] ali makar zabija.
[/quote]

Ne nego će igrati svih 90 minuta, trpati golove, vratiti se u 1 mjesecu i WBA ostaje bez glavnog igrača.

WBA trenutno kalkulira s minutama jer ga žele zadržati što dulje. Da ga ne žele u klubu ne bi ga ni uzimali na posudbu.
Ljudi prijeko nam je potreban jedan DM ili CM, tek cemo najebati u januaru kad Mikel ode na africki kup, stas sa onim glavatim kataloncem :-q a ko zna hoce li Lampard ove sezone ikako jos odigrati u nizu par utakmica
mislim da bi Fellaini bio idealan za nas! Ne samo sto vec nosi plavi dres i sto ima frizuru (slicnu) ko Luiz :P nego sto je u zavidnoj formi 13 utakmica 8 golova 4 asistencije!
A sto je najbolje "univerzalan" je, moze igrati klasicnu 6-icu a i playmakera u ofanzivnom veznom redu
Dečko neće ove zime kod nas ali možda neke u budućnosti, trebo je već potpisat ugovor s CFC, ali ima tek 15 pa će to sve sačekati do 18.godine, evo vam link da vidite o čemu pričam http://www.24sata.hr/nogomet/novi-ola-s-bosuta-briljantan-je-i-ima-strasan-osjecaj-za-gol-291838
Kao prvo treba nam jedan dobar zadnji vezni a to je Fellaini . Zahvalan igrac, ima ga na cijelom terenu , odlican u skok igri . Jednu utakmicu igra zadnjeg veznog a drugu trese mreze u tandemu sa Jelavićem :D
Drugo pojacanje je naravno napadac . Vecina izdvaja Falcao-a i Cavani-a . Po meni Cavani , pratim dosta utakmice Napolia i stvarno koliko taj covjek pretrci i uradi dobrog na terenu to je cudo .. + daje golove ko mahnit , pravi napadac.
I trece pojacanje prodat Torresa ( naravno ako kupimo drugog napadaca ) i to bi bilo to .
I jedva cekam povratak De Bruyne-a mali je stvarno cudo, pola ekipe Werdera je .
Nesto kontam... Pa jbt kakva je zvijer od igraca Moussa Dembele! Znam da se pominjao zajedno sa nama u istoj recenici i tek sada vidim da mi je zao sto ga nismo doveli. S njim na centru bi razbijali! Covjek igra bukvalno sve u vezi, sam drzi vezu Tottenhama i kad on igra, kokoske su 30% jaci tim nego bez njega.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1354620795' post='92779']
Nesto kontam... Pa jbt kakva je zvijer od igraca Moussa Dembele! Znam da se pominjao zajedno sa nama u istoj recenici i tek sada vidim da mi je zao sto ga nismo doveli. S njim na centru bi razbijali! Covjek igra bukvalno sve u vezi, sam drzi vezu Tottenhama i kad on igra, kokoske su 30% jaci tim nego bez njega.
[/quote]

Pa nije ga AVB dzabe pokupio,meni bio jedan od boljih igrača prošle sezone,on [u]i [/u]Sigurdsson,znao sam da nema ništa od toga da predju u Čelzi,na kraju ih kupi Totenhem.Bravo AVB!!!
http://www1.skysports.com/football/news/11668/8310733/?utm_medium=facebook&utm_source=twitterfeed_Chelsea

Lopta je kod Wallace-a, on dodaje Wallace-u....

:huh:
ma nije tako loš, ali nema iskustvo u nekoj jačoj ligi, btw. 100% sam siguran da je ovo laž, no nema veze.
Novinarska patka.
Samo mi nije jasno kad pisu ovakve tekstove, ako makar malo prate fudbal tj klubove, igrace i formacije..
Gdje bi se ovaj igrac kod nas uklopio? Na kojoj poziciji, umjesto koga, da ga saljemo na pozajmicu, da prodajemo igrace zbog njega?

Smijesno zaista.
[quote name='klicko' timestamp='1355042138' post='93832']
Svi mediji u Srbiji javljaju da Markovic vec[u] skoro potpisao [/u]za Chelsea,ali ce ostati na pozajmici do leta
[/quote]

i ja sam skoro potpisao za Chelsea ;)
Ne volim Partizan, ali Zvezdu prezirem. Taj klub je uvreda za inteligenciju i zdrav razum, no, to sad nije tema.
Nije Markec dobar koliko mu mediji dižu cenu. Pominje se cena od 10 milki, toliko smo platili Mosesa koji je izmislio fudbal za njega.
[quote name='Igi' timestamp='1355049207' post='93839']
Ne volim Partizan, ali Zvezdu prezirem. Taj klub je uvreda za inteligenciju i zdrav razum, no, to sad nije tema.
Nije Markec dobar koliko mu mediji dižu cenu. [b]Pominje se cena od 10 milki, toliko smo platili Mosesa koji je izmislio fudbal za njega.[/b]
[/quote]

U potpunosti se slažem s ovime. Hajd da je to cijena od 3-4 milijuna pa bi rekli ljudi talent je nije puno para, ali deset milijuna je itekako previše. Ne vrijedi toliko novce.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.