Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

[quote name='VahaCFC' timestamp='1355664028' post='94883']
Isco je igracina,nemojte pretjerivat'.Samo nema potrebe za njegovom kupovinom jer momak igra AM a takvih imamo pun kofer(Hazard,Mata,Marin,Oscar i Piazon).
[/quote]

pa i Mata, Hazard i Oscar su igračine, ali gledaj u što nam se klub pretvara
u jebenu Farcelonu, pa to nije normalno, 3 finala smo spušili zato što pokušavamo kopirat jebenu Farcelonu
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

http://www.dailystar.co.uk/football/view/288269/
Kolektivno slepilo na delu....
Isco i Pjanic su izuzetni igraci, ali Plavcima trebaju 2 napadaca. Jedan da daje golove, i da prodaje dreseve, a drugi samo da daje golove, kad se ovaj prvi umori.
Torresu uruciti zahvalnicu, na njegovo mesto dovesti Falcaa(Benzemu, Cavania, Higuaina) i Dzeka(Llorentea, Huntelara) i slavice se opet titule u Cobhamu.
Ne treba više AMF, a kad bi se kupovao razmislio bih između Isca i Pjanića.

Al u januaru špica podhitno, Falcao (za masne pare) ili Demba Ba - za siću, 7 miliona klauzula, a pored njega će Lukaku, Sturridge lakše igrati, nego pored Falcao koji bi bio plaćen 55+ miliona.
Samo da dodam da je Pjanić više CM nego AM i definitivno je već sad jedan od najboljih veznjaka, bez pretjerivanja. Ali jbg imamo mi Josha i Kevina za tu poziciju, pa i Oscara, tako da ne bih pravio gužvu i odrekao se "naših" talenata. A ako bi se znalo da već pomenuti Josh i Kevin neće dobiti šansu za igru u ovom našem klubu, onda veliko DA za Mireta.

Napadač apsolutno i to extra kvalitetni, zna se koji su to. Te pored njega vratit Lukakua i ostavit Studgea, a ako ovaj zadnji napusti klub, onda dovesti neku jeftiniju opciju u napadu, ali opet kvalitetnu ili jednostavno pogurat Feruza malo, ne bi se ništa izgubilo, samo se može dobiti.

Ali od svega toga, haman će biti jedan veliki šipak, ostat će Torres, prodat će se Sturridge, dovest neko slabiji i od Torresa (jer ipak ne smije se ugrozit status našeg prvog napadača) i opleti u borbi za Evropsku ligi. Kakva LP sinko moj...
[quote name='how yes no' timestamp='1355679049' post='95030']
Samo da dodam da je Pjanić više CM nego AM i definitivno je već sad jedan od najboljih veznjaka, bez pretjerivanja. Ali jbg imamo mi Josha i Kevina za tu poziciju, pa i Oscara, tako da ne bih pravio gužvu i odrekao se "naših" talenata. A ako bi se znalo da već pomenuti Josh i Kevin neće dobiti šansu za igru u ovom našem klubu, onda veliko DA za Mireta.

Napadač apsolutno i to extra kvalitetni, zna se koji su to. Te pored njega vratit Lukakua i ostavit Studgea, a ako ovaj zadnji napusti klub, onda dovesti neku jeftiniju opciju u napadu, ali opet kvalitetnu ili jednostavno pogurat Feruza malo, ne bi se ništa izgubilo, samo se može dobiti.

Ali od svega toga, haman će biti jedan veliki šipak, ostat će Torres, prodat će se Sturridge, dovest neko slabiji i od Torresa (jer ipak ne smije se ugrozit status našeg prvog napadača) i opleti u borbi za Evropsku ligi. Kakva LP sinko moj...
[/quote]

torres nece ostat ne brini, a falcao dolazi pa nek se tada plavusa zali upravi vodovoda
Pogledajte samo ekipu iz 2008 iz finala LP, pa to sve sami mesari, drvosječe! Ne boje se u duel, svi ko od stijene odvaljeni, betoni, to je Chelsea, jaka engleska momčad koja igra engleski nogomet!
[quote name='El_Nino' timestamp='1355699667' post='95138']
Pogledajte samo ekipu iz 2008 iz finala LP, pa to sve sami mesari, drvosječe! Ne boje se u duel, svi ko od stijene odvaljeni, betoni, to je Chelsea, jaka engleska momčad koja igra engleski nogomet!
[/quote]
Tako je, ali ne mora Chelsea ni imati sve drvosječe, kao onda. Ali da ima jednog ili dvojicu više ne bi bilo loše :D Al gotovo je sad, vezni red je takav kakav je, jedino u napad dovest neku životinju (s posudbe...)
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1355674532' post='94997']
Kolektivno slepilo na delu....
Isco i Pjanic su izuzetni igraci, ali Plavcima trebaju 2 napadaca. Jedan da daje golove, i da prodaje dreseve, a drugi samo da daje golove, kad se ovaj prvi umori.
Torresu uruciti zahvalnicu, na njegovo mesto dovesti Falcaa(Benzemu, Cavania, Higuaina) i Dzeka(Llorentea, Huntelara) i slavice se opet titule u Cobhamu.
[/quote]

Slažem se sa svime, samo mi nije jasno za šta to toresu zahvalnica ?

[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1355695801' post='95106']
samo jedan vrhunski napadac pa nek i lukaku bude prvi napadac a feruz mu zamjena samo ne torres, chelsea ne moze igrat sexy fudballl
[/quote]

crv objasnio kakab jebeni sexy nogometto prolazi u španjolskoj tu neće, to je dosadan nogomet, ovo kakav je Chelsea bio to je bilo zanimljivo to su bile tekme, a ne kad dođu farca i patuljak pa igraju sami sa sobom, da mi se to gleda otišoao bi na trening mode na pesu i drkao bi na to cijeli dan
[left][img]http://files.myopera.com/dnowandforever/blog/chelsea2007.jpg[/img]

Prave zamjene za Ballacka nikad dobit, ajd Joe Cole će zamejnit Hazard, Makelela je Mikel, al takvog razbijača ko što je Ballack nismo još vidjeli... Maloudu Mata zamjenio. Lukaku ili Falcao, ako se kupi, nasljednik Drogbe.

Lampardovu zamjenu već imamo, Josh.

Po nekoj logici Oscar bi trebo Ballacka zamjenit, al kurac, ne može on takvu mašinu zamjenit. Ništa slično nemaju.[/left]
Josh je idealna zamjena za Lampsa, ali Mikel ni približno za Makelelea. Defanzivni vezni poput Makelelea se rađa jednom u 100 godina, i u današnjem nogometu mu niti jedan ne može uopće konkurirati, možda jedino Xabi Alonso, ali i on je daleko od njega.
Da bi igrac bio zamena za svog prethodnika, moraju biti slicni poprofilu igre.
Mikel ne moze biti zamena za Makelelea i Essa. Oni su bili tehnicki boolji, brzi, a samim tim korisniji u napadu.
Po kvalitetu ne, ali po nacinu igre i zalaganju njih bi mogao zameniti recimo VIdal.
Marchisio, Toure, Fellaini, bi bili naturalne zamene za Ballacka.
Sto se Lampsa tice, slazem se da je Josh njegov naslednik.

______________________________________________________________________________________________

http://www1.skysports.com/football/news/11668/8338602/Lyon-striker-Bafetimbi-Gomis-to-sort-out-future-in-January

[color=#000000][font=Verdana][size=3][background=rgb(242, 242, 242)]"Following on from the news we brought you earlier that [/background][/size][/font][/color][b]Chelsea[/b][color=#000000][font=Verdana][size=3][background=rgb(242, 242, 242)] and [/background][/size][/font][/color][b]Liverpool[/b][color=#000000][font=Verdana][size=3][background=rgb(242, 242, 242)] are reportedly interested in signing [/background][/size][/font][/color][b][url="http://www1.skysports.com/football/news/11800/8338602/Lyon-striker-Bafetimbi-Gomis-to-sort-out-future-in-January"]Bafetimbi Gomis[/url][/b][color=#000000][font=Verdana][size=3][background=rgb(242, 242, 242)], the [/background][/size][/font][/color][b]Lyon[/b][color=#000000][font=Verdana][size=3][background=rgb(242, 242, 242)] striker has admitted he is set to sort out his future in January by either signing a new deal with the French club or moving elsewhere."[/background][/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Verdana][size=3][background=rgb(242, 242, 242)]Sky Sports[/background][/size][/font][/color]
http://www.sportske.net/vest/transferi/gomis-je-novi-drogba-107849.html

Po meni bi bilo brutalno pojacanje. Mogu reci samo da je jak k'o stijena i da ima predobar osjecaj za gol. Mrcina!
Ne znam za koliko je dostupan ali svejedno ga ne bi želio. Kakav Gomis ljudi, nama treba svjetska klasa. Ovo s Gomisom je smiješno.
Pametni jel ti Demba Ba svjetska klasa, daj ba sta necu sve cut na ovom forumu u pm. Svi bi htjeli da postanemo Real sa najjacim i najpopularnijim igracima, ja prvi to ne bi htio, zato mojne pricat bez veze. sad zdraO.
Gomis je meni vec u nekoliko navrata pokazao kakva je zvijer od igraca, ali normalno ne moze se poredit sa Falcaom, Cavanijem itd.
Po prvi put, posle duzeg vremena jedan napadac u Chelsea-ju ne mora da bude u senci Drogbe, da se bori za mesto u timu sa najboljim golgeterom 21. veka.
Pritisak je neuporedivo veci, nego ranijih godina. Marshal je proglasen najboljim igracem Chelsea-ja svih vremena.
Kult Drogbe ce jako dugo ziveti medju navijacima. Koji god igrac da dodje, koliko god bio dobar, pri svakom losem potezu ce se govoriti "Drogba bi ovu pospremio s merakom".
Torres je pod tim pritiskom pukao ko zvecka.

U pricu oko dovodjenja napadaca u Chelsea treba da bude ukljucen i psiholog. Samo psihicki jak igrac moze biti dobro pojacanje.
Chelsea will offer more than £20million in a bid to sign Marouane Fellaini from Everton next month. - London Evening Standard
Ovih 20 milki za Fellainija bi bila kradja kada bi se realizovala. Ali sumnjam da ce ga pustiti za takve pare. Sto se tice Gomisa... taj nije klasa, to je tacno. Ali ako se krece po njega, to je onda znak da Fernandito ostaje do kraja sezone pa se Francuz dovodi samo kao back-up i za rotaciju jer Danny pakuje kofere.
[quote name='Mirza_DzoLe' timestamp='1355759274' post='95191']
Pametni jel ti Demba Ba svjetska klasa, daj ba sta necu sve cut na ovom forumu u pm. Svi bi htjeli da postanemo Real sa najjacim i najpopularnijim igracima, ja prvi to ne bi htio, zato mojne pricat bez veze. sad zdraO.
Gomis je meni vec u nekoliko navrata pokazao kakva je zvijer od igraca, ali normalno ne moze se poredit sa Falcaom, Cavanijem itd.
[/quote]

Pametni Demba Ba se može dovesti za siću od 7 milijuna funti dok bi Gomis koštao od 12 do 15 milijuna funti. Prema tome to je glavni razlog za Dembu, mada je Demba po meni i bolji od Gomisa.
Ja ne želim zvijezdu u napadau, dapače, ja bi volio kad bi nam Lukaku iduće sezone bio glavni špic.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1355763658' post='95200']
Ovih 20 milki za Fellainija bi bila kradja kada bi se realizovala. Ali sumnjam da ce ga pustiti za takve pare.
[/quote]

Neće sigurno jer ga je everton toliko platio, a oni nikada ne prodaju s gubitkom ili da budu na nuli. Ali 30-35 je realno da bi mogao otići.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.