Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

[i]AS[/i][color=#000000][font=Verdana][size=3][background=rgb(242, 242, 242)] are claiming that Chelsea could turn to [/background][/size][/font][/color][b]Karim Benzema[/b][color=#000000][font=Verdana][size=3][background=rgb(242, 242, 242)] in January ahead of [/background][/size][/font][/color][b]Radamel Falcao[/b][color=#000000][font=Verdana][size=3][background=rgb(242, 242, 242)].[/background][/size][/font][/color]

[size=4]Benzemu pre Falcaa u svako doba. [/size]
[size=4]Mladji je 2 godine, a duze vreme igra u kalitetnijim ligama od Kolumbijca i iako primoran da bude u senci ronalda i rotaciji sa Higuainom postize mnogo golova. [/size]
[size=4] [/size]
[quote name='Wisey' timestamp='1354187504' post='91889']
Brazilski mediji tvrde da je Taison, Brazilac iz Metalista, vrlo blizu januarskog transfera u CFC.
[/quote]

Pratio sam utakmice Metalista u LE, samo da bih video ko je ovaj tip. Brz i eksplozivan, voli igru 1 na 1, solidan dribler. Ima sve predispozicije za dobro krilo. Samo mi se cini da je ogranicen previse na desnu nogu.
A i mislim da je on samo stvaranje guzve u timu i maskiranje pravih problema.
Od svih timova u PL samo City ima bolju manevarsku liniju od Plavaca. Njima trojici treba vrhunski napadac, ne jos konkurencije.
Karima definitivno, vrhunski igrač, jedan od najboljih na svijetu, bilo bi lijepo kada bi ga doveli, ali ne treba pričati samo o pojačanjima u veznom redu i o napadačima, lijevi bok ne izgleda najbolje, naravno tu su Ashley i Ryan, ali 99% Ashley ide iz CFC, tako da bi nam tu trebao igrač.
Benzema bi kod nas bilo ala Torres, on i u Realu zna po 10 utakmica da odigra a da gola ne zabije, istina on zna i proraditi za razliku od Torresa ali sto se tice postizanja golova Falcao je puno bolji.
Ma nemojte se previse nadati da ce doci Falcao u Januaru,to ce biti isti slucaj kao sa Hulkom,eno citam na SKY Sportu Falcao izjavio da je sretan u Atl Madridu,i vjerovatno ce tu i ostati.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1354208719' post='91943']
Kakav Wallace, dajte više Hummelsa ili tako nekog igrača.
[/quote]
Ti bi pored Luiza,Cahilla,Terrya i Baneta dovodio Hummelsa ?
Pa de mi samo navedi i jednog od ove petorice da ce pristati da bude treci ili cetvrti izbor na stoperu.

A sto se tice ostalih pozicija u ekipi,nama podhitno treba napadac(Falcao,Benzema,Cavani bilo ko) i centralni vezni(CM).
Za poziciju veznjaka bi odabrao nekog igraca suprotnog od Mikela koji je ofanzivno katastrofa.Nema pregled igre i tu nam je problem.
Mislim da bi nam tu pravo leg'o neko od ovih:
1.Fellaini
2.Cabaye
3.Sven Bender
ili vratiti sa posudbe McEchrana/De Bruynea koji su kao stvoreni igraci za nas sistem igre.Jedan od ovih igraca bi podigao nasu igru za 30-40%.U to sam siguran.
_________Ramires______Neko od pomenutih_______

_______Oscar_________Mata______Hazard________

________________Klasni napadac________________
[quote name='chelseathebest' timestamp='1354192088' post='91901']
i ja bih Benza, prejeben mi je igrač
s onom frizurom jebačkom dođe na teren i igra like a [b]boss [/b] ;)
[/quote]

zar ne igra u kopačkama?
[quote name='chibabachi' timestamp='1354222517' post='92006']
Neznam gde kopate te priče za Benzemu

Eto sad nas povezuju sa još jednim brazilcem,osim Tajsona,ali

[url="http://www1.skysports.com/football/news/11095/8294572/"]http://www1.skysport.../11095/8294572/[/url]

Opet kažem,trenutno nam je najmanji problem koga treba kupiti!!!!
[/quote]

Pricu o Benzemi sam ja nasao na Sky Sports-u, koji je preneo navode Spanskog lista AS.
'The board asked my opinion about future signings but it is too soon for me. I am pleased they are asking me but I want to see the team for a couple more games and more training sessions and then I will have a better idea.' - FSW

Jadna nam majka ako ovaj bude imao riječ u transferima.
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1354359024' post='92185']
Luke Shaw iz Southamptona lijevi bek ima samo 17 godina evo kažu da je on zamjena za Cola i da možda dođe u januaru mada bi ja njega ostavio u Sotonu najmanje do kraja sezone

[img]http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/224060_462585227127521_719028731_n.jpg[/img]
[/quote]

Sere mi se. Forza Bertrand, van Aanholt, Gordon, Deen-Conteh i Nditi.

Jedini transfer koji bih u ovom trenutku prihvatio bi bio novi centarfor, a tu ima poprilično opcija:

[b]Fernando Llorente[/b] - iako ga osobno ne bih želio, mnogi ovdje znaju zbog čega, odličan je igrač, i preostalo mu je još nekoliko dobrih godina. U Athleticu dobiva 30ak minuta po utakmici, 27 mu je godina već i pred istekom je ugovora - može ga se dovesti (procjenjujem) za nekih 16,5 milijuna.

[b]Klaas Jan Huntelaar[/b] - također u zalaznim igračkim godinama i pred istekom ugovora, no ovaj 29-godišnjak bi mogao biti dobro privremeno rješenje. Po mojoj procjeni moglo bi ga se dovesti za 11 milijuna.

[b]Mattia Destro [/b]- jedna od glavnih mladih uzdanica Italije, 21 mu je godina i mogao bi se vrlo dobro snaći na otoku. Dostupnost za 7,5 do 8 milijuna.

To su 3 po meni sasvim dobra špica koja se mogu dobiti za puno manju vrijednost od realne.
Huntelar bi bio fino, ali kao što kažeš privremeno rješenje. Meni se ne sviđa Llorente, dok Destro što zna propustit prilike uh...

Mi već imamo Studgea i Lukakua, mlade talentovane napadače, nama sada treba extra klasa da nas podigne malo...

Falcao, Cavani (iako mi nije simpatičan, igračina je) ili neko treći a sličnog kvaliteta ( ne mogu se sada prisjetit nikoga)...
Llorente se moze za sicu dovesti vec u januaru, za manje od 10 miliona, Juventus je vec ponodio cini mi se 7 miliona, a sto se tice Huntelaara i Destra njihovim dovodjenjem bi sve vise podsjecali na Liverpool i njihovu uzasnu transfer politiku. :-S

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.