22. novembar 2012.13 god. comment_90482 [quote name='chelsea4evercr' timestamp='1353619011' post='90458'] jednostavno velikog jakog brzog napadaca i to je to mi smo premier liga a ne liga gormita i hobita nama i centarsutevi tribaju nekad [/quote] Ljorente i promena formacije sa jednog na dva napadaca Prijavi
22. novembar 2012.13 god. comment_90486 [quote name='Wisey' timestamp='1353621556' post='90480'] Svjestan je on itekako da mu oni najvjerniji sve manje vjeruju. [/quote] Svestan jeste, ali koliko ga to stvarno interesuje, je sasvim druga stvar. Prijavi
22. novembar 2012.13 god. comment_90498 Auuuu..... [url="http://www.caughtoffside.com/2012/11/22/chelsea-set-for-astonishing-128m-trio-spending-spree-as-roman-abramovich-prepares-to-fund-attacking-re-shuffle/?"]http://www.caughtoffside.com/2012/11/22/chelsea-set-for-astonishing-128m-trio-spending-spree-as-roman-abramovich-prepares-to-fund-attacking-re-shuffle/?[/url] Prijavi
23. novembar 2012.13 god. comment_90546 http://www1.skysports.com/football/news/11668/8273305/Transfer-news-Internacional-striker-Leandro-Damiao-hints-at-Premier-League-move Prijavi
23. novembar 2012.13 god. comment_90550 Trosio ne trosio, nama su potrebna pojacanja u januaru. Prijavi
23. novembar 2012.13 god. comment_90567 Nemoj samo bgti Brazilaca vise, ima ih u klubu dovoljno... Prijavi
23. novembar 2012.13 god. comment_90579 Skupa i riskantna investicija, nesto kao i Oscar, samo sto on ima vec 23 godine a jos uvijek nije dokazan igrac. Prijavi
23. novembar 2012.13 god. comment_90592 ma dobar je[i] Damio,de,baš me je oduševio sa igrama za reprezentaciju,u klubu ga nisam gledao.[/i]Doduše i Oskara niko nije pratio pa se na kraju ispostavilo da je pun pogodak. [i]Na kraju krajeva ne škodi nam da se sam nudi[/i] Prijavi
23. novembar 2012.13 god. comment_90595 Dobar je Damiao, a i profil napadaca koji nam je potreban. Dobar sa loptom a opet visok, jak i dobrog odraza. Dobre partije na Copa Libertatores-u i OI su mu znatno podigle cenu. 30ak miliona je ipak previse. Prijavi
24. novembar 2012.13 god. comment_90739 Ako već budemo morali dovoditi braniča, volio bih više Godina od Škrtela, a za vas ne znam http://chelseabalkan.com/index.php/item/2909-urugvajski-reprezentativac-diego-godin-el-faraon-na-meti-chelseaja.html Prijavi
24. novembar 2012.13 god. comment_90744 [quote name='Caeruleus' timestamp='1353774232' post='90739'] Ako već budemo morali dovoditi braniča, volio bih više Godina od Škrtela, a za vas ne znam [url="http://chelseabalkan.com/index.php/item/2909-urugvajski-reprezentativac-diego-godin-el-faraon-na-meti-chelseaja.html"]http://chelseabalkan...-chelseaja.html[/url] [/quote] Sve je bolje od Sktrtela Prijavi
24. novembar 2012.13 god. comment_90777 [u]Yellow-Blue Flashnews of the winter (but also summer a.w.):[/u] [b]1. Petr Čech bi mogao napustiti klub krajem sezone i preći u PSG, Chelseaju bi se vratio Courtouis.[/b] [b]2. Cole odlazi krajem sezone, Chelsea bi mogao dovesti Coentraa iz R. Madrida.[/b] [b]3. Chelsea bi mogao dovesti Godina ili Škrtela već ove zime.[/b] [b]4. Chelsea će najverojatnije dovesti Falcaa ove zime.[/b] [b]5. Moguće da će među Plavce doći i Fellaini, to svakako nije isključeno.[/b] Prijavi
24. novembar 2012.13 god. comment_90783 1. ne vjerujem da postoji tolika budala u klubu da se odrekne najboljeg golmana na svijetu. 2. ako ode Cole, onda će svakako biti potreban jedan l. bek, e sad dal Coentrao ili neko drugi, vidjet ćemo.. 3. nepotrebni 4. ABd, odmah 1. Januara 5. Bolje vratit KDB-a ili Josha s posudbe, nego davati velike pare za čupu.. Prijavi
24. novembar 2012.13 god. comment_90784 how yes no care A što se tiče napadača: http://www.youtube.com/watch?v=7PgXYiRLCFc This guy seems pretty good. Prijavi
24. novembar 2012.13 god. comment_90797 [quote name='Caeruleus' timestamp='1353785054' post='90777'] [u]Yellow-Blue Flashnews of the winter (but also summer a.w.):[/u] [/quote][list=1] [*]Moguće i realno ako sjedne bijesna ponuda: Imamo mladog odličnog golmana, ali budimo realni: neće on zauvijek htjeti ići po posudbama Čech je već branio u francuskoj i govori francuski tako da s te strane nije problem PSG može dati masnu ponudu, a nama to treba zbog FFP-a tj. zaradi ono što ćeš potrošiti - pogotovo ako dolazi Falcao ili neki skupi igrač [*]Za odlazak cole-a lako moguće, za dolazak Coentrao-a malo teže. RM ima Marcela, ali neće fc-a pustiti jeftino [*]Glupo s obzirom da je Azpi jako dobar bek i iva može uskočiti u centar obrane [*]Ja se nadam [*]Rađe nekog s posudbe vratiti, ali disko kugla je jako dobar igrač i ne bih se bunio da dođe [/list] Prijavi
24. novembar 2012.13 god. comment_90798 Prioritet se u siječnju riješit plavuše, a pošto i sam znam da sada pogotovo pod Benitezovim vodstvom od toga nema ništa, onda mi se ne da ni razmišljat o svemu tome. Prijavi
24. novembar 2012.13 god. comment_90822 Eventualni dolazak najnovije u nizu Romanovih opsesija, Radomira Falcaa, automatski resava problem Plavusice. A sto se ostalih stavki tice.... Sto se Cecha tice, produzio je ugovor na pocetku sezone, sto ga je "spaslo" Romanove 30+ politike. Mada, to moze biti i marketinski potez, jer igraci pod jakim ugovorima imaju znatno vise cene. S druge strane u Atleticu stasava njegov legitimni naslednik, najbolji mladi golman Evrope. Videcemo sta nosi leto.... Po svemu sudeci Cole napusta Chelsea. Odnos cene i kvaliteta kod Coentraa je pogresno izbalansiran. Jedini koji moze dostojno zameniti Cole-a, po mom misljenju je Philip Lahm. Vec sam rekao da je jako tesko sa 3 reprezentativna stopera gurati na toliko frontova. Standardne pozicije su popunjene. Kad Terry ode nasledice ga Cahil/Luiz. Tako da bih ja voleo da 4. opcija bude Kalas. Ne treba rasipati novac na starijeg igraca, i upropastiti takav talenat. Ne vidim Fellainia i Mikela zajedno u Chelsea-ju. Mikel je jedva dugo bio back-up, i kad je konacno docekao mesto u startnih 11, dolazak Fellainia bi ga opet vratio na klupu. U slucaju da Cupavi potpise za Plavce ocekujem da Mikel napusti klub. Mozda ne u januaru, ali na leto sigurno. Prijavi
25. novembar 2012.13 god. comment_90832 [quote name='Brane' timestamp='1353793589' post='90798'] Prioritet se u siječnju riješit plavuše, a pošto i sam znam da sada pogotovo pod Benitezovim vodstvom od toga nema ništa, onda mi se ne da ni razmišljat o svemu tome. [/quote] Roman prvo što mora napraviti u siječnju je šutnut Torresa ako je RDM-a mogao, MORA i Torresa u suprotnom, to će biti jedan sramotni način vođenja kluba, u kojem vlasnik svoje privatne fantazije (Torresa) stavlja iznad interesa kluba Prijavi
25. novembar 2012.13 god. comment_90835 Pa Roman je htio dovesti Carlosa da ispuni želju svom maloljetnom sinčiću, samo ga je Jose uspio u tome spriječiti. Prijavi
25. novembar 2012.13 god. comment_90849 [media]http://www.youtube.com/watch?v=kB-AmKE2Y8g[/media] jel ovaj hoce u Chelsea? Prijavi
25. novembar 2012.13 god. comment_90855 Ako je istina da nas napusataju Cole i Lampard, volio bi da se uz njih prodaju Sturridge i Torres. Lijevi bek - Baines jer je to definitvno nakon A. Colea najbolji lijevi bek na svijetu koji zna igrati Premiership jer Betrand nije dovoljno dobar kao lijevi bek i ne mozemo samo na njemu ostati. Napad - Falcao obavezno, ako ne onda Cavani i Lukakua vratiti sa posudbe, jer je i zamjena u WBA, tako i moze biti idealna zamjena kod nas za Falcaa ili Cavanija. Vezni red - odlazak Lamparda i gubljenje Essiena trebali bi vratiti sa posudbe McEeachrana i gurnuti ga u vatru, jer i s njim bi dobili pass igru, dugu loptu u veznom redu i kupiti Fellainija, jer vjerujem da se Essien nece vratiti iz Madrida iz bilo bi nam pametnije odmah se osigurati za buducnost sa odlicnim veznim igracom koji moze i vise pozicijia igrati. Iskreno volio bi vidjeti James Rodrigueza u klubu jer je vrhunski igraci sa odlicnom buducnosti i u rangu je Hazarda i Oscara, ali dolaskom njega Markom Marin bi trebao biti spreman napustiti klub i uvijek samo skeptican oko njega ne vidim u njemu neki potencijal istina je da nije dobio niti jednu pravu sansu. Golman - Ako je istina da ce Cech napustiti klub, ne vidim nikakve brige tu jer imamo Cortouisa je momak ogromnog potencijala postati jedan od najboljih na svijetu na svojoj poziciji Stoperi - Godin ne znam kakav je igrac tako da ne mogu ni komentirati. Ali mozda nam nije ni stoper ni potreban, jer imamo Terrya, Cahilla, Luiza i Ivanovica. Ali istina da Skrtela da nam besplanto nude da mu ne treba placu davati ne bi ga uzeo u klub Prijavi
25. novembar 2012.13 god. comment_90861 Koliko para traže za Damiaa? Nisam baš upućen što se njega tiče.. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.