Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1353619011' post='90458']
jednostavno velikog jakog brzog napadaca i to je to mi smo premier liga a ne liga gormita i hobita nama i centarsutevi tribaju nekad
[/quote] Ljorente i promena formacije sa jednog na dva napadaca
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

[quote name='Wisey' timestamp='1353621556' post='90480']
Svjestan je on itekako da mu oni najvjerniji sve manje vjeruju.
[/quote]

Svestan jeste, ali koliko ga to stvarno interesuje, je sasvim druga stvar.
Auuuu..... :-O

[url="http://www.caughtoffside.com/2012/11/22/chelsea-set-for-astonishing-128m-trio-spending-spree-as-roman-abramovich-prepares-to-fund-attacking-re-shuffle/?"]http://www.caughtoffside.com/2012/11/22/chelsea-set-for-astonishing-128m-trio-spending-spree-as-roman-abramovich-prepares-to-fund-attacking-re-shuffle/?[/url]
Trosio ne trosio, nama su potrebna pojacanja u januaru.
Dobar je Damiao, a i profil napadaca koji nam je potreban. Dobar sa loptom a opet visok, jak i dobrog odraza.
Dobre partije na Copa Libertatores-u i OI su mu znatno podigle cenu. 30ak miliona je ipak previse.
Ako već budemo morali dovoditi braniča, volio bih više Godina od Škrtela, a za vas ne znam :D

http://chelseabalkan.com/index.php/item/2909-urugvajski-reprezentativac-diego-godin-el-faraon-na-meti-chelseaja.html
[quote name='Caeruleus' timestamp='1353774232' post='90739']
Ako već budemo morali dovoditi braniča, volio bih više Godina od Škrtela, a za vas ne znam :D

[url="http://chelseabalkan.com/index.php/item/2909-urugvajski-reprezentativac-diego-godin-el-faraon-na-meti-chelseaja.html"]http://chelseabalkan...-chelseaja.html[/url]
[/quote]

Sve je bolje od Sktrtela :D
[u]Yellow-Blue Flashnews of the winter (but also summer a.w.):[/u]

[b]1. Petr Čech bi mogao napustiti klub krajem sezone i preći u PSG, Chelseaju bi se vratio Courtouis.[/b]

[b]2. Cole odlazi krajem sezone, Chelsea bi mogao dovesti Coentraa iz R. Madrida.[/b]

[b]3. Chelsea bi mogao dovesti Godina ili Škrtela već ove zime.[/b]

[b]4. Chelsea će najverojatnije dovesti Falcaa ove zime.[/b]

[b]5. Moguće da će među Plavce doći i Fellaini, to svakako nije isključeno.[/b]
1. ne vjerujem da postoji tolika budala u klubu da se odrekne najboljeg golmana na svijetu.

2. ako ode Cole, onda će svakako biti potreban jedan l. bek, e sad dal Coentrao ili neko drugi, vidjet ćemo..

3. nepotrebni

4. ABd, odmah 1. Januara

5. Bolje vratit KDB-a ili Josha s posudbe, nego davati velike pare za čupu..
[quote name='Caeruleus' timestamp='1353785054' post='90777']
[u]Yellow-Blue Flashnews of the winter (but also summer a.w.):[/u]

[/quote][list=1]
[*]Moguće i realno ako sjedne bijesna ponuda:
Imamo mladog odličnog golmana, ali budimo realni: neće on zauvijek htjeti ići po posudbama
Čech je već branio u francuskoj i govori francuski tako da s te strane nije problem
PSG može dati masnu ponudu, a nama to treba zbog FFP-a tj. zaradi ono što ćeš potrošiti - pogotovo ako dolazi Falcao ili neki skupi igrač
[*]Za odlazak cole-a lako moguće, za dolazak Coentrao-a malo teže. RM ima Marcela, ali neće fc-a pustiti jeftino

[*]Glupo s obzirom da je Azpi jako dobar bek i iva može uskočiti u centar obrane

[*]Ja se nadam :D

[*]Rađe nekog s posudbe vratiti, ali disko kugla je jako dobar igrač i ne bih se bunio da dođe
[/list]
Prioritet se u siječnju riješit plavuše, a pošto i sam znam da sada pogotovo pod Benitezovim vodstvom od toga nema ništa, onda mi se ne da ni razmišljat o svemu tome.
Eventualni dolazak najnovije u nizu Romanovih opsesija, Radomira Falcaa, automatski resava problem Plavusice.

A sto se ostalih stavki tice....

Sto se Cecha tice, produzio je ugovor na pocetku sezone, sto ga je "spaslo" Romanove 30+ politike. Mada, to moze biti i marketinski potez, jer igraci pod jakim ugovorima imaju znatno vise cene. S druge strane u Atleticu stasava njegov legitimni naslednik, najbolji mladi golman Evrope.
Videcemo sta nosi leto....
Po svemu sudeci Cole napusta Chelsea. Odnos cene i kvaliteta kod Coentraa je pogresno izbalansiran. Jedini koji moze dostojno zameniti Cole-a, po mom misljenju je Philip Lahm.
Vec sam rekao da je jako tesko sa 3 reprezentativna stopera gurati na toliko frontova. Standardne pozicije su popunjene. Kad Terry ode nasledice ga Cahil/Luiz. Tako da bih ja voleo da 4. opcija bude Kalas. Ne treba rasipati novac na starijeg igraca, i upropastiti takav talenat.
Ne vidim Fellainia i Mikela zajedno u Chelsea-ju. Mikel je jedva dugo bio back-up, i kad je konacno docekao mesto u startnih 11, dolazak Fellainia bi ga opet vratio na klupu. U slucaju da Cupavi potpise za Plavce ocekujem da Mikel napusti klub. Mozda ne u januaru, ali na leto sigurno.
[quote name='Brane' timestamp='1353793589' post='90798']
Prioritet se u siječnju riješit plavuše, a pošto i sam znam da sada pogotovo pod Benitezovim vodstvom od toga nema ništa, onda mi se ne da ni razmišljat o svemu tome.
[/quote]

Roman prvo što mora napraviti u siječnju je šutnut Torresa
ako je RDM-a mogao, MORA i Torresa
u suprotnom, to će biti jedan sramotni način vođenja kluba, u kojem vlasnik svoje privatne fantazije (Torresa) stavlja iznad interesa kluba
Ako je istina da nas napusataju Cole i Lampard, volio bi da se uz njih prodaju Sturridge i Torres.

Lijevi bek - Baines jer je to definitvno nakon A. Colea najbolji lijevi bek na svijetu koji zna igrati Premiership jer Betrand nije dovoljno dobar kao lijevi bek i ne mozemo samo na njemu ostati.

Napad - Falcao obavezno, ako ne onda Cavani i Lukakua vratiti sa posudbe, jer je i zamjena u WBA, tako i moze biti idealna zamjena kod nas za Falcaa ili Cavanija.

Vezni red - odlazak Lamparda i gubljenje Essiena trebali bi vratiti sa posudbe McEeachrana i gurnuti ga u vatru, jer i s njim bi dobili pass igru, dugu loptu u veznom redu i kupiti Fellainija, jer vjerujem da se Essien nece vratiti iz Madrida iz bilo bi nam pametnije odmah se osigurati za buducnost sa odlicnim veznim igracom koji moze i vise pozicijia igrati.
Iskreno volio bi vidjeti James Rodrigueza u klubu jer je vrhunski igraci sa odlicnom buducnosti i u rangu je Hazarda i Oscara, ali dolaskom njega Markom Marin bi trebao biti spreman napustiti klub i uvijek samo skeptican oko njega ne vidim u njemu neki potencijal istina je da nije dobio niti jednu pravu sansu.

Golman - Ako je istina da ce Cech napustiti klub, ne vidim nikakve brige tu jer imamo Cortouisa je momak ogromnog potencijala postati jedan od najboljih na svijetu na svojoj poziciji

Stoperi - Godin ne znam kakav je igrac tako da ne mogu ni komentirati. Ali mozda nam nije ni stoper ni potreban, jer imamo Terrya, Cahilla, Luiza i Ivanovica. Ali istina da Skrtela da nam besplanto nude da mu ne treba placu davati ne bi ga uzeo u klub

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.