Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

[quote name='Mirza_DzoLe' timestamp='1352397524' post='87811']
Koliko ja znam on je desni bek, sad se pitam sta ce nam on pored jednog Ivanovica koji moze odigrati jos minimalno 2-3 sezone u snažnom tempu, a odma iza njega je Azpilicueta. Mislite da ce ovaj momak moci zamjeniti njih dvojicu ? Ne mogu sad govoriti o kvaliteti ovog momka, nisam ga gledao prema tome... Ali kazem to je samo nagomilavanje igraca.
[/quote]

Ja mislio da je levi :D

http://www.transfermarkt.co.uk/en/wallace/profil/spieler_181779.html

Desni bek...

Sad ni meni nije jasno sta ce nam... Pored jednog Toda Kane-a oni dovode jos jednog igraca...
Ko zna, mozda Robbie od njega napravi krilo :D
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

spominje se dolazak napadaca Vitesea Bonia,reprezentativca Obale Slonovace.

[url="http://www.sportske.net/vest/transferi/celsi-nasao-novog-drogbu-103117.html"]http://www.sportske.net/vest/transferi/celsi-nasao-novog-drogbu-103117.html[/url]
Ne znam sta bi rekao na to Whisper-u. Malac je savršeno građen za svoji 18 godina, visok, brz, jak, a vidim ga kao odbrambenog igraca. mislim da bi se on vrlo lako sa desnog krila mogao prebaciti na štopera. Eh sad nastaje pitanje koji ce nam, kad mi imamo Brumu koji je odličan i Kalasa? Ne mogu skontat Roberta, al valjda zna šta radi.
[quote name='Mirza_DzoLe' timestamp='1352467196' post='87965']
Ne znam sta bi rekao na to Whisper-u. Malac je savršeno građen za svoji 18 godina, visok, brz, jak, a vidim ga kao odbrambenog igraca. mislim da bi se on vrlo lako sa desnog krila mogao prebaciti na štopera. Eh sad nastaje pitanje koji ce nam, kad mi imamo Brumu koji je odličan i Kalasa? Ne mogu skontat Roberta, al valjda zna šta radi.
[/quote]

Pod pretpostavkom da je tacna prica o interesovanju jos nekolicine velikih klubova Evrope za njega i cinjenicom da je klub vec vlasnik 40% ugovora moze se desiti i da ga je uprava povukla da ne bi pao u ruke rivalima :D
Kolonija ce biti definitino jos veca ...... B-)

[url="http://www.caughtoffside.com/2012/11/10/chelsea-line-up-move-to-sign-impressive-44m-brazilian-trio/"]http://www.caughtoffside.com/2012/11/10/chelsea-line-up-move-to-sign-impressive-44m-brazilian-trio/[/url]
bolje da te paraju daju za dokazane igrače kao što su falkao ili kavani, potreban je igrač u napadu koji će iz zajebancije davati 30+ golova po sezoni.
Ponovo se spominje Walcott, i to po ne toliko velikoj cijeni jer mu ističe ugovor na ljeto. Pravo da vam kažem, dočekao bih Thea u ovom trenutku raširenih ruku.
Također nebih imao ništa protiv Thea. Frajer želi igrati kao špic (nama potreban), ima odličnu realizaciju (mnogo puta pokazao), a ponekad može pomoći kao krilo..
I uz sve to nije cijena velika.

Ja sam za ;)
A koliko sam upratio, nije neko govno od čovjeka. Naprotiv, veoma dobar momak.
Igrač koji zna frustrirati ponekad, ali ne bi bio loš za ovu našu ekipu. Mada sam vječiti protivnik takvih nogometaša kao što je on, neka se to zna.
Daj nemojte me zajebavati.... Koji crni Walcott #-o
Pa njemu ne bih dao dve nacrtane ovce da cuva, a kamoli dres Chelsea-ja.
Pa kad Danny, koji je fudbal izmislio za ovog kepeca na tockovima dobija sansu na kasicicu, iako Torresu ne ide, koju bi ovaj perspektivu mogao imati medju Plavcima #-o
Timu je potrebno pojacanje u napadu, ali igrac koji pravi razliku, ne neki Brzi Gonzales u pokusaju....
Znam samo da je trenutno najbolji strijelac lige. Ništa više. Realnija je opcija povuć s posudbe Romelua, nego dovodit nepouzdana i neprovjerena igrača kojem će opet trebat dosta da se prilagodi. Nema od tog ništa.
Realno gledano, poslednje low-cost kupovine koje je klub napravio su se pokazale ispravnim.
Jedino sto bi, da se ja pitam kocilo transfer sto ce Bony, sudeci po formi u kojoj igra verovatno nastupiti za Obalu Slonovace na KAN-u.
Low cost kupovine se uvijek pokažu boljima, ne uvijek ali u većini slučajeva, jer su očekivanja od tih igrača manja s obzirom na uloženo. Recimo da je hazard u ovakvoj situaciji ko Marin sa ozljedama svi bi proklinjali sve živo koliko je para bačeno, a ovako za Marina je plaćeno malo pa nikome ne pada vrlo teško. ;)
Ja recimo nikada nisam odgledao cijelu tekmu Vitessea, ali svake sedmice gledam pregled holandske lige, pa tako i dešavanja s utakmice već pomenutog kluba. I bgm Bony je mašina (bar kad se tako gleda).

Već 12 golova (čini mi se), ali pored toga, djeluje kao kompletan igrač.

Ja sam naravno za, da se dovode ova jeftinija pojačanja, vrlo lahko se može ubost, a i ako se ne ubode, ništa strašno.
[quote name='antonius luiz' timestamp='1352979724' post='88794']
moze Bony, i falcao i dovest [b][u]williana[/u][/b], prodati dannyja i torresa!
[/quote]

I koga bi ti stavio na klupu :-?

Matu, Hazarda ili Oscara ?
Ne bre, ostaviti Luiza/Terija/Kejhila ili bilo kog defanzivca na klupu, zašto ne bismo igrali sa četvoricom iza špica? Mislim, kome je još potrebna odbrana?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.