4. juli 2012.14 god. comment_62842 [quote name='trebevic' timestamp='1341436489' post='62838'] Chelsea could make a shock bid for Robin Van Persie [url="https://twitter.com/#%21/search/%23cfc"][s]#[/s][b]cfc[/b][/url] [url="https://twitter.com/#%21/search/%23afc"][s]#[/s][b]afc[/b][/url] [/quote]nadam se da nećemo... Prijavi
4. juli 2012.14 god. comment_62852 Ne dao Bog da i pokušamo RvP-a dovest. Prije ove sezone bio je prosječan, ove sezone je bio sjajan, dogodine opet prosječan. Ne hvala. Prijavi
5. juli 2012.14 god. comment_62881 Joj evo upravo sad pratim razvoj situacije u ManchesterU. oko igraca Nanija, Ferguson ga više ne želi zato sto traži preveliku placu, a oni su spremni dati 130 000, zatim se uprava kluba naljutila i sada ne želi s njim da postigne nikakav dogovor te ga stavlja na transfer listu... Mogu reci samo jedno ako dođe do bilo kakve komplikacije oko Hulka i ako budu i dalje srali oko novca i placanja, rado bi se okrenuo Naniju bez obzira sto je on igrac ManU, jbg momak je strasan, samo šuti i obavlja svoj posao, on je po meni rame uz rame s Hulkom, samo sto hulk je dosta jaci od njega, ma to je sve u pet deka. Eh jedini problem je u tome sto ga garant uprava i SAF ne bi pustio kod svojih rivala tj. nas. Ali eto ja sm iznio svoje misljenje. Prijavi
5. juli 2012.14 god. comment_62882 ma tako i jedan moj frend, nezna inače nogomet igrat baš nešto posebno, al znali smo halat fucu na igralištu i čovjek je nevjerojatno pogađao, sve što je puknuo je ušlo u gol to je bio samo jedan period takva je bila ova sezona ovom panju Prijavi
5. juli 2012.14 god. comment_62883 joj taj Nani nam je uvijek zadavao probleme na krilu, sjećam se jedne tekme protiv Uniteda kad je izašao Valencia, a ušao Nani; počela me hvatati panika jer sam znao da će nas "jebat" po toj strani i tako je uvijek i bilo. Strašan igrač, tehnika, brzina, dribling, po meni uz Hulka najbolji winger na svijetu te ga nebi bilo loše dovesti, po normalnoj cijeni naravno. Prijavi
5. juli 2012.14 god. comment_62884 [quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1341479494' post='62881'] Joj evo upravo sad pratim razvoj situacije u ManchesterU. oko igraca Nanija, Ferguson ga više ne želi zato sto traži preveliku placu, a oni su spremni dati 130 000, zatim se uprava kluba naljutila i sada ne želi s njim da postigne nikakav dogovor te ga stavlja na transfer listu... Mogu reci samo jedno ako dođe do bilo kakve komplikacije oko Hulka i ako budu i dalje srali oko novca i placanja, rado bi se okrenuo Naniju bez obzira sto je on igrac ManU, jbg momak je strasan, samo šuti i obavlja svoj posao, on je po meni rame uz rame s Hulkom, samo sto hulk je dosta jaci od njega, ma to je sve u pet deka. Eh jedini problem je u tome sto ga garant uprava i SAF ne bi pustio kod svojih rivala tj. nas. Ali eto ja sm iznio svoje misljenje. [/quote] potpis... cak bi i radje njega nego Hulka... naravno ako su istine o onim velikim ciframa 50-70 milja kolko trazi porto... Prijavi
5. juli 2012.14 god. comment_62934 [quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1341479494' post='62881'] Joj evo upravo sad pratim razvoj situacije u ManchesterU. oko igraca Nanija, Ferguson ga više ne želi zato sto traži preveliku placu, a oni su spremni dati 130 000, zatim se uprava kluba naljutila i sada ne želi s njim da postigne nikakav dogovor te ga stavlja na transfer listu... Mogu reci samo jedno ako dođe do bilo kakve komplikacije oko Hulka i ako budu i dalje srali oko novca i placanja, rado bi se okrenuo Naniju bez obzira sto je on igrac ManU, jbg momak je strasan, samo šuti i obavlja svoj posao, on je po meni rame uz rame s Hulkom, samo sto hulk je dosta jaci od njega, ma to je sve u pet deka. Eh jedini problem je u tome sto ga garant uprava i SAF ne bi pustio kod svojih rivala tj. nas. Ali eto ja sm iznio svoje misljenje. [/quote] Ako cemo tako RVP pre Nanija uvek ! Prijavi
5. juli 2012.14 god. comment_62937 [quote name='Whisper#2' timestamp='1341504505' post='62934'] Ako cemo tako RVP pre Nanija uvek ! [/quote] Stvarno smijesno poređenje... 1. Imamo popunjeno mjesto na poziciji napadaca (Torres, Lukaku pa cak i Sturridge) 2. Smjestno je govoriti o poređenju ova dva igraca (Nani krilo, a ovaj je Centarfor) 3. Govorimo o razlici godina (25 -28) 4. govorimo o mjestu koje nam je potrebno a to je desno krilo. 5. govorimo o formi koja je na strani Nanija vec dugi niz godina, dok je ovaj isto vremenska prognoza, ne bi me cudilo da mu padne moral kao u Torresa u sljedecoj sezoni. Ovo su osnovne stvari, zasto bi vise volio Nanija nego Robina i Betmena. I dajte malo razumijevanja kad piste postove, nekad stvarno ispadnu bezsmisleni. Prijavi
5. juli 2012.14 god. comment_62944 [quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1341506547' post='62937'] Stvarno smijesno poređenje... 1. Imamo popunjeno mjesto na poziciji napadaca (Torres, Lukaku pa cak i Sturridge) 2. Smjestno je govoriti o poređenju ova dva igraca (Nani krilo, a ovaj je Centarfor) 3. Govorimo o razlici godina (25 -28) 4. govorimo o mjestu koje nam je potrebno a to je desno krilo. 5. govorimo o formi koja je na strani Nanija vec dugi niz godina, dok je ovaj isto vremenska prognoza, ne bi me cudilo da mu padne moral kao u Torresa u sljedecoj sezoni. [u][b]Ovo su osnovne stvari, zasto bi vise volio Nanija nego Robina i Betmena. I dajte malo razumijevanja kad piste postove, nekad stvarno ispadnu bezsmisleni.[/b][/u] [/quote] RVP je igrac koji se odlicno snalazi na oba krila. Gledao sam ga bezbroj puta na obe krilne pozicije i igrao je sasvim odlicno. EP se ne racuna, tad je cela repka podbacila. A sto se bold-a tice.... Sinko svako ovde ima pravo da iznese svoje misljenje, da isto brani i o istom diskutuje. Ti, da si imalo pametan ti bi ostao na cinjenicama koje si naveo, a ovu uvredu izostavio. Koliko si ti ovde besmislenih gluposti pisao, trebao bi mi ceo dan da ti nabrojim. Nemoj mi glumiti nekog lektora ovde, jer nemas ni blizu dovoljno mozga a ni stila za to. Ako ti se moji postovi ne dopadaju, samo ih ignorisi. Prijavi
5. juli 2012.14 god. comment_62945 Joj al ima ljudi koji znaju puno pametovat to je za divno cudo, konobar izvini molim te sta sam ja ovdje kirvo rekao i[b] kakve su to glupost[/b][b]i[/b] ?! Iznio sam svoje stavove, zasto pisati koje kakve gluposti da nama treba RVP, kad na toj poziciji imamo vec 2-3 dobra napadaca. Zasto glumis mozak ovdje kad nisi... Ako ti ovo smatras uvredom onda ja ne znam kako da se drugacije izrazim da bi zadovoljio vase Velicanstvo. Jesam li ja to tebi sta opsovao, rekao ti pogrdnu rijec ? NISAM ! Zato Zdra'O ! Idemo dalje... Prijavi
5. juli 2012.14 god. comment_62951 Hazard, pokusava ti reci da je RVP i krilo, ne samo napadac... Prijavi
5. juli 2012.14 god. comment_62957 al je bahatost nekim clanovima na ovom forumu stvarno na razini... jadno... Prijavi
5. juli 2012.14 god. comment_62961 Ajd nemojte sad neku svađu pokretat nego pričat o mogućim transferima ljetnog prijelaznog roka 2012. Prijavi
5. juli 2012.14 god. comment_62966 Pa cekajte ljudi da razjasnimo prema ovom RVP igra ovako http://www.transfermarkt.co.uk/en/robin-van-persie/profil/spieler_4380.html, [b]a ovo nama ne treba, nama treba desno krilo a ne lijevo. [/b] Ustvari boli me ona stvar neka strateg kaze kako jest, idemo dalje.... ! Prijavi
5. juli 2012.14 god. comment_62981 A hljeb te jebo onaj, daj mi dokaz da igra, DAJ GA ! evo ti gore sta ljudi kazu, koliko znam krilo desno kod njih igra Walcott, ustvari sta se ja sa budalom raspravljam. Prijavi
5. juli 2012.14 god. comment_62992 Gledao sam ga u nekoliko navrata na desnom krilu, ali neka ti bude, eto nije Prijavi
5. juli 2012.14 god. comment_62995 [color=#ff0000]Nemojte se svađati ljudi zbog gluposti molim vas, da ne bih brisao postove.[/color] Prijavi
5. juli 2012.14 god. comment_63001 [quote name='Whisper#2' timestamp='1341504505' post='62934'] Ako cemo tako RVP pre Nanija uvek ! [/quote] no way... ne može biti bolji od Nanija tamo da ga jebeš, a što se tiče špica tu je Torres, a RvP nije igrač za klupe Prijavi
5. juli 2012.14 god. Autor comment_63026 [quote name='DROGBA750' timestamp='1341506832' post='62941'] Ni jedan ni drugi......moje misljenje [/quote] I moje . Prijavi
7. juli 2012.14 god. comment_63195 [url="http://www.metro.co.uk/sport/904504-cesar-azpilicueta-back-in-chelseas-transfer-plans"]Cesar Azpilicueta[/url] ponovo na radaru Čelzija!!Koliko ima istine u tome,nebitno,bacićemo je u kantu sa ostalima koji se tiče pozicije RB. E sad kad je u pitanju Hulk,ponovo kruži priča koja bi trebala da "objasni" ceo taj zastoj oko tog transfera koji je navodno 90% dogovoren.Naime Porto je prihvataio ponudu koja se kreće od £35-38 milliona ali Porto ima samo 85 % prava na ovog igrača,ostatak pripada klubu iz Urugvaja- Rentistas,koji najverovatnije istupa ispred neke treće strane. Hulk nikada nije igrao za taj klub.Porto bi jednostavno morao da "kupi" pa tek onda da ga proda.E tu nastaje problem,Porto želi da Čelzi plati preostalih 15% koji iznose negde oko 6-8 miliona funti,tu se stvara problem,Čelzi želi da završi ovaj posao ispod 40 miliona funti,u suprotnom bi se ta cifra popela na 45 miliona funti. E sad da li Porto ima potrebu da proda Hulka ili ne i da li Hulk želi da predje u Englesku kako bi osigurao svoje mesto u reprezentaciji na svetskom kupu 2014 to su već neke druge priče. Prijavi
7. juli 2012.14 god. Autor comment_63216 Kako ako nikad nije igrao za taj klub , kako onda imaju prava na njega ? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.