28. juni 2012.14 god. comment_61830 Ne dirajte mi Baneta :) on je car nad carevima. Uopste glupo ih je porediti, jer da bi ih poredili moralo bi u najmanju ruku videti kako bi se Bane snasao u Farsi a kako Alves kod nas. A ako ih mozemno porediti, a znamo da je Bane bolji u odbrani a Alves u napadu onda bar da ih mentalno poredimo. Bane je skoncentrisaniji, sigurniji, inteligentniji a Alves nepredvidljiviji prodorniji. Banetova poziciija je na 30 m od naseg gola a Alvesova je na 50 m. A sto se tice napda, samo izbrojite golove:) banetove i alvesove :) Alves zna da je sorne i promasi a Bane kad ga da to je "straga" : Prijavi
28. juni 2012.14 god. comment_61838 [quote name='chibabachi' timestamp='1340891090' post='61789'] Barselona je kupila Albu za 14 m evra,bas me interesuje šta ćemo mi na kraju da uradimo i kolko će da nas oderu za tog igrača na poziciji desnog beka koji nam je prekopotreban. [/quote] Alba nije desni nego lijevi bek. Da smo ga i mogli dovesti prije nego Barcelona, nije bilo potrebe za tim. A. Cole i R. Bertrand su sasvim dovoljni i kvalitetni. K nama će vjerojatno Piszczek/Debuchy. [quote name='cobinho' timestamp='1340910681' post='61830'] Ne dirajte mi Baneta :) on je car nad carevima. Uopste glupo ih je porediti, jer da bi ih poredili moralo bi u najmanju ruku videti kako bi se Bane snasao u Farsi a kako Alves kod nas. A ako ih mozemno porediti, a znamo da je Bane bolji u odbrani a Alves u napadu onda bar da ih mentalno poredimo. Bane je skoncentrisaniji, sigurniji, inteligentniji a Alves nepredvidljiviji prodorniji. Banetova poziciija je na 30 m od naseg gola a Alvesova je na 50 m. A sto se tice napda, samo izbrojite golove:) banetove i alvesove :) Alves zna da je sorne i promasi a Bane kad ga da to je "straga" : [/quote] Volim i ja Baneta, jedan mi je od dražih igrača u našem dresu al ga skoro svi vi dižete u nebesa. Nit je on toliko svemoguć, a nit je Alves tolika rupa u defanzivi kako vi pričate. Da Bane je bolji u obrani, al daleko od toga da je Alves loš. Tek je nešto slabiji od njega. O ofenzivi nema priče, svi znamo kakav je Alves što se toga tiče. Takvu moć ponavljanja nitko na svijetu nema kao on. Brzina, prodornost, dribling, centaršut, izvrsna pas igra za jednog braniča - sve su to stavke koje stavljaju Alvesa ispred svih desnih bekova, a onda i ispred Ivanovića. Objektivno govoreći, bez ikakvog uveličavanja, Alves je najbolji desni bek svijeta u ovom trenutku. O tome nema rasprave. Ja ga ne volim ni malo, mogu reći da ga i mrzim, ali to je tako.[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1340891420' post='61790'] Nek se uprava angažuje i nek traže dostojne zamjene ([b]desnog beka, play-a i [u][size=6]lijevog krila[/size][/u][/b]), a ne kojekakve Jovetice, Moese itd... Ako nista ja bi se bar borio za Mouru za ostale talentirane igrace, al hajde ti to reci upravi. [/quote] Desni bek nam je potreban, play nam je potreban, ali šta će nam još jedan igrač za lijevo krilo? Nema apsolutno nikakve potrebe za tim. U našoj momčadi pozicija desnog krila je najNEpokrivenija, tu nikako nemamo igrača ( Sturridge je tu, ali znamo i sami kakav je on, ja vjerujem da će se popraviti sljedeće sezone ali opet nije to to; Ramires nam je pokrivao tu poziciju cijelu sezonu, ali on je igrač sredine terena po svojoj igračkoj prirodi ) te je stoga dovođenje igrača za tu poziciju prioritet. Prijavi
28. juni 2012.14 god. comment_61858 [quote name='Brane' timestamp='1340914417' post='61838'] Alba nije desni nego lijevi bek. Da smo ga i mogli dovesti prije nego Barcelona, nije bilo potrebe za tim. A. Cole i R. Bertrand su sasvim dovoljni i kvalitetni. K nama će vjerojatno Piszczek/Debuchy. Naravno da je Alba levi bek,nisam ga pomenuo u tom kontekstu,Barselona je kupila fenomenalnog igrača za neku normalnu sumu,a nas ima da oderu kao mačke na kraju za tog desnog beka,ko god bio. Volim i ja Baneta, jedan mi je od dražih igrača u našem dresu al ga skoro svi vi dižete u nebesa. Nit je on toliko svemoguć, a nit je Alves tolika rupa u defanzivi kako vi pričate. Da Bane je bolji u obrani, al daleko od toga da je Alves loš. Tek je nešto slabiji od njega. O ofenzivi nema priče, svi znamo kakav je Alves što se toga tiče. Takvu moć ponavljanja nitko na svijetu nema kao on. Brzina, prodornost, dribling, centaršut, izvrsna pas igra za jednog braniča - sve su to stavke koje stavljaju Alvesa ispred svih desnih bekova, a onda i ispred Ivanovića. Objektivno govoreći, bez ikakvog uveličavanja, Alves je najbolji desni bek svijeta u ovom trenutku. O tome nema rasprave. Ja ga ne volim ni malo, mogu reći da ga i mrzim, ali to je tako. Desni bek nam je potreban, play nam je potreban, ali šta će nam još jedan igrač za lijevo krilo? Nema apsolutno nikakve potrebe za tim. U našoj momčadi pozicija desnog krila je najNEpokrivenija, tu nikako nemamo igrača ( Sturridge je tu, ali znamo i sami kakav je on, ja vjerujem da će se popraviti sljedeće sezone ali opet nije to to; Ramires nam je pokrivao tu poziciju cijelu sezonu, ali on je igrač sredine terena po svojoj igračkoj prirodi ) te je stoga dovođenje igrača za tu poziciju prioritet. [/quote]Brane brate,ne mogu da ispravljam sad ovaj post,valjda ćes da se snadjes i nadjes moj odgovor u njemu Prijavi
28. juni 2012.14 god. comment_61895 Chelsea je još navodno zagrijan za Moutinha, a Porto bi ga pustio za nekih 25 milijuna eura. Pinto da Costa, predsjednik Porta, izjavio je kako još nijedna ponuda nije došla na njegov stol unatoč brojnim napisima kako je PSG istu već poslao. Prijavi
28. juni 2012.14 god. comment_61897 [quote name='Brane' timestamp='1340922685' post='61895'] Chelsea je još navodno zagrijan za Moutinha, a Porto bi ga pustio za nekih 25 milijuna eura. Pinto da Costa, predsjednik Porta, izjavio je kako još nijedna ponuda nije došla na njegov stol unatoč brojnim napisima kako je PSG istu već poslao. [/quote] Neznam,ne bi me čudilo da i za njega traže 40 m evra,on valjda ima i takvu "buy-out" klauzulu u ugovoru. Prijavi
29. juni 2012.14 god. comment_61915 [quote name='Brane' timestamp='1340914417' post='61838'] Alba nije desni nego lijevi bek. Da smo ga i mogli dovesti prije nego Barcelona, nije bilo potrebe za tim. A. Cole i R. Bertrand su sasvim dovoljni i kvalitetni. K nama će vjerojatno Piszczek/Debuchy. [/quote] Koliko sam ja skonto Chibabachi nije ni rekao da nam treba levi bek, nego je ukazao na to da je Barcelona dovela Albu za 14 milona, i pita se koliko će nas oderati i koliko ćemo preplatiti desnog beka, koji nam jep preko potreban. A u ovom roku bi samo trebali dovesti Jovetića i Piščeka i mislim da bi to bio savršen prelazni rok, bez puno bacanja para i preplaćivanja a dobili bi 2 odlična igrača. Prijavi
29. juni 2012.14 god. comment_61922 [quote name='Kalouda' timestamp='1340953201' post='61915'] A u ovom roku bi samo trebali dovesti [b]Jovetića[/b] i Piščeka i mislim da bi to bio savršen prelazni rok, [b]bez puno bacanja para i preplaćivanja[/b] a dobili bi 2 odlična igrača. [/quote] 25-30 milijuna za njega... pa da... to je sve samo nije bacanje para i preplacivanje... xD pogotovo za igraca koji igra na pozicijama di imamo vec ne samo kvalitetne zamjene za prvih 11 nego i kvalitetne zamjene za ove na klupi... xD Prijavi
29. juni 2012.14 god. comment_61991 [quote name='Villas-Boas' timestamp='1340957005' post='61922'] 25-30 milijuna za njega... pa da... to je sve samo nije bacanje para i preplacivanje... xD pogotovo za igraca koji igra na pozicijama di imamo vec ne samo kvalitetne zamjene za prvih 11 nego i kvalitetne zamjene za ove na klupi... xD [/quote] Pa i vredi 25 miliona. Prijavi
29. juni 2012.14 god. Autor comment_62038 [quote name='Kalouda' timestamp='1340989453' post='61991'] Pa i vredi 25 miliona. [/quote] De ti meni reci jel se isplati dati 25 mil za igraca koji ce grijati klupu i uskakati po potrebi ? Prijavi
29. juni 2012.14 god. comment_62040 Čelzi je odredio sredstva od 15 m funti za kupovinu novog desnog beka,Di Matteo je rekao Čelziju da želi da se posao oko dovodjenja novog odbrambenog igrača završi do kraja sledeće nedelje,kako bi počeo da oblikuje svoj tim za sledeću sezonu. Prijavi
30. juni 2012.14 god. comment_62072 [quote name='Blues_95' timestamp='1341004948' post='62038'] De ti meni reci jel se isplati dati 25 mil za igraca koji ce grijati klupu i uskakati po potrebi ? [/quote] Taj ti neće grijati klupu. Prijavi
30. juni 2012.14 god. comment_62075 On da igra umjesto Torresa ? Smijesno. Po meni je bolje pružati šansu Lukaku-u da odigra po 15 minuta svake utakmice nego davati tih 25 miliona za Jovetica. Prijavi
30. juni 2012.14 god. Autor comment_62077 [quote name='Kalouda' timestamp='1341040981' post='62072'] Taj ti neće grijati klupu. [/quote] Umjesto koga ce igrati ? Prijavi
30. juni 2012.14 god. comment_62079 [quote name='Blues_95' timestamp='1341042774' post='62077'] Umjesto koga ce igrati ? [/quote] Moze na desno krilo iako tu rijetko igra skoro pa i nikako i umjesto Torresa ako ovaj ne uhvati formu u prvih par kola. Prijavi
30. juni 2012.14 god. comment_62080 _______Jovetić_______ _Jovetić__Jovetić______ E on te pozicije može igrati, e pošto iza napadača su te pozicije rezervisane za Matu i Hazarda, igraće špica. Ko zna kako će Torres igrati, uvek se nešto može zakomplikovati. A u ostalom više će od Torresa pokazati 100%, balkanski je to mentalitet. A i ako Torres bude igrao dobro, može RDM nešto iskombinovati i staviti ih obadva u špica. Prijavi
30. juni 2012.14 god. Autor comment_62083 [quote name='Kalouda' timestamp='1341043134' post='62080'] _______Jovetić_______ _Jovetić__Jovetić______ E on te pozicije može igrati, e pošto iza napadača su te pozicije rezervisane za Matu i Hazarda, igraće špica. Ko zna kako će Torres igrati, uvek se nešto može zakomplikovati. A u ostalom više će od Torresa pokazati 100%, balkanski je to mentalitet. A i ako Torres bude igrao dobro, može RDM nešto iskombinovati i staviti ih obadva u špica. [/quote] Hmmm , tesko ali eto vidjet cemo , prvo treba da dodje , pa onda tek formacija . Ja sam za to da Torres ugra spica . Prijavi
30. juni 2012.14 god. comment_62086 [quote name='Blues_95' timestamp='1341043434' post='62083'] Hmmm , tesko ali eto vidjet cemo , prvo treba da dodje , pa onda tek formacija . Ja sam za to da Torres ugra spica . [/quote] I ja sam za to da Torres daje 35 golova po sezoni, al nema. Prijavi
30. juni 2012.14 god. comment_62101 Možemo mi boljeg igraća na poziciji desnog krila i za manje para. Prijavi
30. juni 2012.14 god. comment_62107 [quote name='El_Nino' timestamp='1341048065' post='62101'] Možemo mi boljeg igraća na poziciji desnog krila i za manje para. [/quote] Ili da i ne dajemo pare. Tu nam je Danny Sturridge. Igračina, nzm šta su se svi nakomili na njega, kada je davao golove bio je dobar.. Prijavi
30. juni 2012.14 god. comment_62111 Ako se mene pita za desno krilo, ili Hulk ili Danny. Malo je sebičan, al da se to ispravit. Prijavi
30. juni 2012.14 god. comment_62115 Ne znam zasto ste svi toliko sigurni da Hazard nece igrati desno krilo. Ako je on rekao da bi najradije na 10ku ne znaci da ce sigurno igrati na tom mestu. To pre svega zavisi od zamisli trenera i eventualnih pojacanja. Prijavi
30. juni 2012.14 god. comment_62138 [b] [size=4]Newcastle are favourites to sign Debuchy as he wants to join the Premier League. Lille want's 10m though. Chelsea may be the other club who wouldn't mind paying 10 million. Nothing agreed between Lille and any other club. -W.[/size][/b] Prijavi
30. juni 2012.14 god. comment_62145 [b]Kako javlja Sky Italia Maicon se nalazi pred potpisom za Chelsea![/b] Prijavi
30. juni 2012.14 god. comment_62146 [quote name='trebevic' timestamp='1341059689' post='62145'] [b]Kako javlja Sky Italia Maicon se nalazi pred potpisom za Chelsea![/b] [/quote] Koji će nam on ?! Prijavi
30. juni 2012.14 god. comment_62147 [quote name='trebevic' timestamp='1341059689' post='62145'] [b]Kako javlja Sky Italia Maicon se nalazi pred potpisom za Chelsea![/b] [/quote] Na zvanicnoj stranici SKY Sports-a nema nista o ovome... Mada je sve moguce. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.