27. juni 2012.14 god. comment_61501 Ne znam ni ja zašto nismo zainteresovani. Sjećam se samo par puta na zimu dok je Andre bio manager kako smo ga pratili i htjeli dovesti. A pitam se i zašto ga nema na Euru, mora da je povreda neka jer je Arbeloa teški shit od igrača. Prijavi
27. juni 2012.14 god. comment_61563 Gledao sam sada svih 90 min utakmice i Moutinho je za mene polozio za sva vremena. Kao sto vec znao Modric vise na trza za nama tako da bi nam ovaj momak uz Hazarda i Matu dobro dosao kao play, fenomenalan igrac, igrac zlata vrijedan ! [img]http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Joao+Moutinho+FC+Porto+v+Braga+UEFA+Europa+aC3AhGuwB_Kl.jpg[/img] Momak koji je u najboljim godinama, ima samo 25 godina i siguran sam da bi nam on ponudio dosta toga, bio bi odan klubu kao sto je sad Mata, jednostavno odlican, pokretac igre, tehnicar, pas, momak ima sve... Prijavi
27. juni 2012.14 god. comment_61569 On ili Modrić ako ćemo pleya sve ostalo je uglavnom teško izvodljivo Prijavi
27. juni 2012.14 god. comment_61571 Ako cemo o desnom beku.... http://www.transfermarkt.co.uk/en/danilo/profil/spieler_145707.html Prijavi
27. juni 2012.14 god. comment_61572 [quote name='Whisper#2' timestamp='1340831472' post='61571'] Ako cemo o desnom beku.... [url="http://www.transfermarkt.co.uk/en/danilo/profil/spieler_145707.html"]http://www.transferm...ler_145707.html[/url] [/quote] Koliko sam ja upućen, nikada se nije ni povezivao s Chelseajem. Želja je jedno, al realnost drugo. Prijavi
27. juni 2012.14 god. comment_61603 [quote name='Wisey' timestamp='1340799564' post='61448'] Ni ne tražimo mi world class beka već jednog solidnog igrača koji će rasteretiti Ivanovića i odigrati dobar dio sezone na toj poziciji u rotaciji sa Banetom. Piszczek je idealna opcija. [/quote] Kad smo vec kod toga, ne znam koliko desnih bekova na svetu moze da se pohvali da su bolji od Baneta.... Mozda samo Lahm.... Inace se opet suska o interesovanju za Pata. Prijavi
27. juni 2012.14 god. comment_61604 [quote name='Whisper#2' timestamp='1340831472' post='61571'] Ako cemo o desnom beku.... [url="http://www.transfermarkt.co.uk/en/danilo/profil/spieler_145707.html"]http://www.transferm...ler_145707.html[/url] [/quote] Tesko, nije nikako povezivan sa Chelsea a i Porto ga je tek doveo prosle sezone za nesto vise od 10 mil tako da ce ga tesko prodati, a dobro zapamtiti njega i Alex Sandra, za koju godinu ce razvaljivati i u Portu i u reprezentaciji. Prijavi
27. juni 2012.14 god. comment_61615 [quote name='Elao' timestamp='1340834915' post='61604'] Tesko, nije nikako povezivan sa Chelsea a i Porto ga je tek doveo prosle sezone za nesto vise od 10 mil tako da ce ga tesko prodati, a dobro zapamtiti njega i Alex Sandra, za koju godinu ce razvaljivati i u Portu i u reprezentaciji. [/quote]pa Porto zivi od toga kupe igraca za sitne pare posle ga prodaju za duple pare,tako isto radi Valencia prodaje najbolje igrace i zaraduju na njima Prijavi
27. juni 2012.14 god. comment_61644 Jbg ne zive oni od toga jer moraju nego jer im se moze, prodat ce i najboljeg igraca za velike pare ali ce vec iduce sezone naci nekog mladog talenta koji vrlo brzo postane igracina. Prijavi
28. juni 2012.14 god. comment_61699 [quote name='Whisper#2' timestamp='1340834904' post='61603'] Kad smo vec kod toga, ne znam koliko desnih bekova na svetu moze da se pohvali da su bolji od Baneta.... Mozda samo Lahm.... Inace se opet suska o interesovanju za Pata. [/quote] Alves ispred svih. A ne daj Boze da Pato prismrdi Bridgeu. Prijavi
28. juni 2012.14 god. comment_61701 Ne daj Bože Pata, pa lik je više u bolnici nego na terenu. A za desnog beka onaj iz Borusije, Pižček il kako se već zove, nije loš samo da cena ne bude problem.[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1340829877' post='61563'] Gledao sam sada svih 90 min utakmice i Moutinho je za mene polozio za sva vremena. Kao sto vec znao Modric vise na trza za nama tako da bi nam ovaj momak uz Hazarda i Matu dobro dosao kao play, fenomenalan igrac, igrac zlata vrijedan ! [img]http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Joao+Moutinho+FC+Porto+v+Braga+UEFA+Europa+aC3AhGuwB_Kl.jpg[/img] Momak koji je u najboljim godinama, ima samo 25 godina i siguran sam da bi nam on ponudio dosta toga, bio bi odan klubu kao sto je sad Mata, jednostavno odlican, pokretac igre, tehnicar, pas, momak ima sve... [/quote] Jest prejak, ali znaš i sam kakav je Porto sa cenama, tražiće 45 miliona... Al da je dobar - dobar je. Prijavi
28. juni 2012.14 god. comment_61703 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1340876477' post='61699'] Alves ispred svih. A ne daj Boze da Pato prismrdi Bridgeu. [/quote] Aj u cemu je to Alves bolji od Baneta U napadu mu uzmi Messija i nema ga nigde, u odbrani je crna rupa. Nadam se da si bio sarkastican... Prijavi
28. juni 2012.14 god. comment_61710 Nemoj ga ni ti pretjerivat jbg, od Ivanovica je bolji za klasu, ustvari ispred svih je za klasu, da nam je barem dosao prije 4 godine... Prijavi
28. juni 2012.14 god. Autor comment_61719 Po meni je mrski majmunoliki najbolji na poziciji desnog beka . Iskreno mislim da mi imamo ne pogresno , nego "pretjerano" misljenje o Banetu . On jest dobar , ali je Dani bolji od njega (to je moje misljenje) . Prijavi
28. juni 2012.14 god. comment_61727 [quote name='Blues_95' timestamp='1340878476' post='61719'] Po meni je mrski majmunoliki najbolji na poziciji desnog beka . Iskreno mislim da mi imamo ne pogresno , nego "pretjerano" misljenje o Banetu . On jest dobar , ali je Dani bolji od njega (to je moje misljenje) . [/quote] Obrazlozi.... Bane je u odbrani doktor za Alvesa. Mozda je ovaj bolji u ofanzivi, ali osnova igre desnog beka je dobra odbrana. Prijavi
28. juni 2012.14 god. Autor comment_61736 [quote name='Whisper#2' timestamp='1340879077' post='61727'] Obrazlozi.... Bane je u odbrani doktor za Alvesa. Mozda je ovaj bolji u ofanzivi, ali osnova igre desnog beka je dobra odbrana. [/quote] Alves je u ofanzivi , kako ti kazes , doktor za Baneta . Brzi je , prodorniji , tehnika mu je odlica , ima mnogo bolji sut , centarsut . Jedino u cemu je bolji Bane to je skok igra , u tome mu Alves nije ni do koljena . U defanzivi jeste bolji Bane ali ne toliko koliko je Alves bolji u ofanzivi . Prijavi
28. juni 2012.14 god. comment_61737 Dani Alves je zivotinja od desnog beka. Koliko god ga mrzio, toliko se ponekada i iznenadim njegovim partijama. Tehnicki potkovanijeg desnog beka sa razornim udarcem, nema na planeti trenutno. Mozda je negdje zacet, ali rodjen jos nije takav. To je tip igraca koji grize non-stop, od prve do posljednje minute, do posljednjeg zvizduka. Konstantno vrsi pokrivanje kompletne desne strane i to vrsi podjednako ucinkovito. Nije istina da je Alves rupa u odbrani, pa dajte ljudi necemo se zajebavati. Ne govorimo ovdje o Arbeloi pobogu. Alves bi mogao lagano igrati na krilu i bio bi strasan, jer ima dribling kao neka krila, o sutu sam vec rekao + je nevjerovatno prodoran i brz. Bane je previse defanzivan u odredjenim situacijama, previse je fokusiran prvenstveno na defanzivu. Da li su to od njega zahtjevali prethodni nasi treneri ili mu je to u krvi, ne znam. Cinjenica je da Bane ni u snu ne moze napraviti u napadu ono sto moze Alves. Treba uzeti u obzir da Alves igra u ekipi koja napada sa 10 igraca i niko nema pravo ostati na svojoj polovini i da je ne prelazi (nerijetko i stoperi njihovi prelaze centar). Ima zadatak konstantno biti u akcijama prema naprijed, dolaziti do protivnickih 16m, a onda se treba vracati nazad i pokrivati sve. Da igra u ekipi koja se brani i da ima slobodu da se "po volji" ubacuje u napade, Alves bi pokazao kakva je stijena u odbrani. Ovako odradjuje odlicno i odbranu i napad. Cinjenica je da u odbrani nije najbolji, ali on ce sve nadoknaditi u napadu. Tehnika, sut, prodornost, centarsut, slobodnjaci - zavidni za desnog beka. Sve ovo ne mijanja cinjenicu da je Bane medju najboljim desnim bekovima, ali najbolji nije. Prijavi
28. juni 2012.14 god. comment_61759 Jbg, razlicito gledamo na kvalitete igraca po pozicijama. Za mene je merilo odbrambenog igraca igra u odbrani, napadcki ucinak je samo bonus, ima ko da se bavi time. Zato su za mene Lahm, Bane i Ramos najbolji bekovi... Prijavi
28. juni 2012.14 god. comment_61779 [quote name='Whisper#2' timestamp='1340883732' post='61759'] Jbg, razlicito gledamo na kvalitete igraca po pozicijama. Za mene je merilo odbrambenog igraca igra u odbrani, napadcki ucinak je samo bonus, ima ko da se bavi time. Zato su za mene Lahm, Bane i [b]Ramos[/b] najbolji bekovi... [/quote] Ramos ti vec ne igra na poziciji beka godinu-dvije... Prijavi
28. juni 2012.14 god. comment_61783 [quote name='Whisper#2' timestamp='1340883732' post='61759'] Jbg, razlicito gledamo na kvalitete igraca po pozicijama. Za mene je merilo odbrambenog igraca igra u odbrani, napadcki ucinak je samo bonus, ima ko da se bavi time. Zato su za mene Lahm, Bane i Ramos najbolji bekovi... [/quote] Tako je bilo prije 30-40 godina. Odbrana je bila odbrana, mogao si nagaziti liniju 16-erca i tek tada bi te poceli napadati protivnicki defanzivci. Presing je bio strana rijec, taktika skoro pa nepoznata, duel igre nije bilo. Fudbal se od tada dosta promijenio i drasticno napredovao i sada cak i stoperi prelaze centar, aktivno ucestvuju u razmjeni pasova, tako da je ucinak u napadu jako bitan. Prijavi
28. juni 2012.14 god. comment_61789 Barselona je kupila Albu za 14 m evra,bas me interesuje šta ćemo mi na kraju da uradimo i kolko će da nas oderu za tog igrača na poziciji desnog beka koji nam je prekopotreban. Prijavi
28. juni 2012.14 god. comment_61790 Mene je najviše strah kako je krenulo da cemo ostati samo na ovom jednom transferu Hazarda, Boga mi ako tako bude pravo sam nezadovoljan, jedan plus svega toga jeste da smo se rijesili starih igraca, a minus da tako dobri igraci kao Moutinhoo (play), Debuši/Pischek (ostaju u svojim klubovima a i oni su nam potrebni), pa čak i Hulk, ne dolaze u klub Europskog prvaka... Najvise me je strah tih prilika koje cemo mozda propustiti... nek se uprava angažuje i nek traže dostojne zamjene ([b]desnog beka, play-a i lijevog krila[/b]), a ne kojekakve Jovetice, Moese itd... Ako nista ja bi se bar borio za Mouru za ostale talentirane igrace, al hajde ti to reci upravi. Prijavi
28. juni 2012.14 god. comment_61798 [quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1340891420' post='61790'] Mene je najviše strah kako je krenulo da cemo ostati samo na ovom jednom transferu Hazarda, Boga mi ako tako bude pravo sam nezadovoljan, jedan plus svega toga jeste da smo se rijesili starih igraca, a minus da tako dobri igraci kao Moutinhoo (play), Debuši/Pischek (ostaju u svojim klubovima a i oni su nam potrebni), pa čak i Hulk, ne dolaze u klub Europskog prvaka... Najvise me je strah tih prilika koje cemo mozda propustiti... nek se uprava angažuje i nek traže dostojne zamjene ([b]desnog beka, play-a i lijevog krila[/b]), a ne kojekakve Jovetice, Moese itd... Ako nista ja bi se bar borio za Mouru za ostale talentirane igrace, al hajde ti to reci upravi. [/quote] [img]http://topnews.in/sports/files/roman_abramovich.jpg[/img] Nemoj da te bude strah,biće sve sredjeno!!!! Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.