Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Izgleda da smo pred potpisom playmakera iz Internacionala po imenu Oscar.Navodno,Roman ponudio 25 mil. i ponuda je prihvacena.
Da li ga je neko pratio,je li tako dobar kako pisu novine ?
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

[quote name='sisa01' timestamp='1341903751' post='63608']
Dobar igrac, dovoljno je reci da igra u prvi 11 Brazila. Gledao sam ga x puta ima dobar sut i nelibi se pucati, dribling i nije neki ali je tehnicki veoma potkovan. I on kao i Lucas Moura igra AMF stim da moze igrati i po krilnim pozicijama, Ipak su one razliciti igraci, Lucas-ova igra prije svega se bazira na dribling, dok Oscara krasi dugi pasovi i sutevi :P

Kada bi birao izmedju njih 2, hmm izabrao bi obadvoicu ;)
[/quote]
[quote name='VahaCFC' timestamp='1341905091' post='63609']
Izgleda da smo pred potpisom playmakera iz Internacionala po imenu Oscar.Navodno,Roman ponudio 25 mil. i ponuda je prihvacena.
Da li ga je neko pratio,je li tako dobar kako pisu novine ?
[/quote]

Nisam ga pratio pa ti ne mogu reći ništa specifičnije o njemu kao igraču, ali ti sa 100 %-tnom sigurnošću mogu reći da transfer nije ni blizu kraja ;)
[quote name='Caeruleus' timestamp='1341999383' post='63790']
Pet crnaca smo zamjenili za pet bijelaca. Bojim se da će nam civilni sud u Londonu suditi za rasizam kao Terryju.
[/quote]

vracamo se na stare staze povijesti kluba... xD kad su samo bijelci igrali... :D xD
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2171892/Chelsea-plot-new-Andre-Schurrle-bid-Daniel-Sturridge-leave.html?ITO=1490

Desno krilo Schurrle + Oscar - Stooge !
[quote name='Whisper#2' timestamp='1342007829' post='63833']
[url="http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2171892/Chelsea-plot-new-Andre-Schurrle-bid-Daniel-Sturridge-leave.html?ITO=1490"]http://www.dailymail...e.html?ITO=1490[/url]

Desno krilo Schurrle + Oscar - Stooge !
[/quote]

Da li bi bio srecan da ode Danny a dodje Schurrle?
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1342008683' post='63834']
Da li bi bio srecan da ode Danny a dodje Schurrle?
[/quote]

Bio bi srecan da Stooge ode, a verujem da ce klub naci pristojnu zamenu.
[quote name='Whisper#2' timestamp='1342009603' post='63837']
Bio bi srecan da Stooge ode, a verujem da ce klub naci pristojnu zamenu.
[/quote]

Evo vec se moze skontati da traze zamjenu u vidu precjenjenog Svabe, Schurrlea. Rekao sam vec u nekoj od tema da taj momak ima slabiju tehniku i prodornost od Sturridgea. Platice se €25m da bi se dobila losija verzija Dannyja, genijalno.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1342010272' post='63839']
Evo vec se moze skontati da traze zamjenu u vidu precjenjenog Svabe, Schurrlea. Rekao sam vec u nekoj od tema da taj momak ima slabiju tehniku i prodornost od Sturridgea. Platice se €25m da bi se dobila losija verzija Dannyja, genijalno.
[/quote]
Slažem se u potpunosti, Schurrle definitivno nije bolji od Dannya
Mozete vi sad pricati da je Denny bolji od Šurlea, bla bla bla, ali ne možete suditi knjigu po koricama, tako da ne možete pricati nista o tome dok ne vidimo Njemca u plavom dresu... Sta bi bilo da su tako pricali oni iz Uniteda kada je SAF doveo C.Ronalda iz Sportinga, ovaj malac ovaj ovo, a gledate sad prodali ga za 9o i jos nesto miliona...
Ja necu nista pricati dok ne vidim Njemca kako igra, tj. ako uopste zaigra u Chelsea, samo mogu reci za Danny-a da ima jedan minus od mene, a to je sto je jako skrt i sto nije kolektivni igrac, ima jedan potez vise u odnosu na ostale. :)>-
[quote name='El_Nino' timestamp='1342021195' post='63884']
Slažem se u potpunosti,[b] Schurrle definitivno nije bolji od Dannya
[/b][/quote]

Hajd što nije bolji, već je lošiji igrač od našeg Dannya.

[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1342022005' post='63886']
Mozete vi sad pricati da je Denny bolji od Šurlea, bla bla bla, ali ne možete suditi knjigu po koricama, tako da ne možete pricati nista o tome dok ne vidimo Njemca u plavom dresu... Sta bi bilo da su tako pricali oni iz Uniteda kada je SAF doveo C.Ronalda iz Sportinga, ovaj malac ovaj ovo, a gledate sad prodali ga za 9o i jos nesto miliona...
Ja necu nista pricati dok ne vidim Njemca kako igra, tj. ako uopste zaigra u Chelsea, samo mogu reci za D[b]anny-a da ima jedan minus od mene, a to je sto je jako skrt i sto nije kolektivni igrac[/b], ima jedan potez vise u odnosu na ostale. :)>-
[/quote]

Usrećio bi se sa Šurleom, koji je sebičniji od Sturridga. Ma daj jbt..
[url="http://www.givemefootball.com/premier-league/united-ready-to-seal-30m-lucas-deal?state=95f592af546a47448df63928059e8d14"]http://www.givemefootball.com/premier-league/united-ready-to-seal-30m-lucas-deal?state=95f592af546a47448df63928059e8d14[/url]

Bgm SAF zna sta radi, uuu .

[quote name='how yes no' timestamp='1342025444' post='63888']

Usrećio bi se sa Šurleom, koji je sebičniji od Sturridga. Ma daj jbt..
[/quote]

Samo ti svoj pos'o !
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1342025683' post='63890']
[url="http://www.givemefootball.com/premier-league/united-ready-to-seal-30m-lucas-deal?state=95f592af546a47448df63928059e8d14"]http://www.givemefoo...df63928059e8d14[/url]

Bgm SAF zna sta radi, uuu .

[/quote]To mi je bas cudno za covjeka koji je vec 100 godina u menadzerskim vodama :D

Salu na stranu nego ako oni njega dovedu bice im to odlicno pojacanje i imacemo opet prejak United...
[quote name='Elao' timestamp='1342031914' post='63914']
Eto oni za Lucasa nude 30 a Chelsea za Oscara koji je slobodno mogu reci losiji igrac 25 cc
[/quote]

Nudili nasi za Lucasa 33 miliona funti, pa ovi odbili... Ili ocekujes da se u tu podleze ucenama kao u slucajevima Modric i Hulk ?
[quote name='Elao' timestamp='1342031914' post='63914']
Eto oni za Lucasa nude 30 a Chelsea za Oscara koji je slobodno mogu reci losiji igrac 25 cc
[/quote]
Pa jel mislis da ce ga pustit' za 30 milki?
A znas kakvi su Brazilci,ne zure oni da ode iz svoje domovine.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.